To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

andre - 25 Maj 2011, 20:16

Legiunia:-) Manuś:-)
terebka - 26 Maj 2011, 07:59

andre napisał/a
Manuś:-)

Się obudził. Na koniec sezonu, gdy już Wisła pozamiatała ;P:

Easy - 26 Maj 2011, 09:32

Ok, ja się do ligi typerów też piszę.
Chal-Chenet - 26 Maj 2011, 11:06

Easy, super.
To jest już 10tka. Jak ktoś jeszcze chętny będzie, to oczywiście zapraszam.
Ważne, że konkurs ruszy.

I jak już przy tym jesteśmy, co powiecie, żeby przy każdej kolejce polskiej ligi dodawać do typowania od jednego do trzech spotkań z lig europejskich (jeśli będą odbywały się w tym samym terminie co dana kolejka ligi polskiej), wytypowanych przez prowadzącego? ;)

snake - 26 Maj 2011, 12:53

Chal-Chenet napisał/a

I jak już przy tym jesteśmy, co powiecie, żeby przy każdej kolejce polskiej ligi dodawać do typowania od jednego do trzech spotkań z lig europejskich (jeśli będą odbywały się w tym samym terminie co dana kolejka ligi polskiej), wytypowanych przez prowadzącego? ;)

Podoba mi się ten pomysł :wink:

Taselchof - 26 Maj 2011, 16:09

mhm ja bym może dodał rozgrywki Ligi Europejskiej i LM :) z naszymi zespołami co prawda to zaledwie trzy dwie kolejki :mrgreen: ale można poszaleć :)

PS punktowanie takie same jak to z Mundialu :?:

Chal-Chenet - 26 Maj 2011, 18:15

Tajest.

Dla przypomnienia:
Wynik trafiony w 100% poprawnie - 3 pkt
Wynik trafiony, ale w innych rozmiarach - 1 pkt

Taselchof napisał/a
mhm ja bym może dodał rozgrywki Ligi Europejskiej i LM :) z naszymi zespołami co prawda to zaledwie trzy dwie kolejki :mrgreen: ale można poszaleć :)

Rozważę. ;)

Kai - 26 Maj 2011, 19:59

Chal, wiedziona doświadczeniem z innego forum cieszę się, że jest w składzie moderator, to się czasem może przydać. Matrim, wykorzystamy Cię :D
Nitj'sefni, a to Skorża już nie wyleciał?

andre - 26 Maj 2011, 20:17

wchodzę w typerkę
Kai - 26 Maj 2011, 20:25

andre, fajnie :D

A wiesz, że Dudek się zbiera do (L)?

Chal-Chenet - 26 Maj 2011, 20:31

andre napisał/a
wchodzę w typerkę

Brawo temu (tfu, tfu) Legioniście. ;)

Nitj'sefni - 26 Maj 2011, 21:23

Kai napisał/a
Nitj'sefni, a to Skorża już nie wyleciał?

Oficjalnie nie. Nieoficjalnie tak.

Kai napisał/a
Dudek się zbiera do (L)

To polskie media go tam wysyłają. On może jeszcze kilka lat pograć na niezłym poziomie, więc przejdzie zapewne do jakiejś lepszej drużyny. I bogatszej. Fajnie by go było zobaczyć w Legii, ale to chyba raczej mało realne.

Kai - 26 Maj 2011, 21:30

Sama nie wiem, takie informacje jak ta:

http://www.sportowefakty....-dudek-w-legii/ dają pewną nadzieję. Z drugiej strony Muchę też szanuję :)

Matrim - 26 Maj 2011, 21:47

Kai napisał/a
Matrim, wykorzystamy Cię :D

Ale że jak? :shock: Mam się bać? :)

Nitj'sefni - 26 Maj 2011, 21:54

Mucha jest dla Legii (czyt. dla Weissa) priorytetem, a Dudka traktuje się jako opcję rezerwową. Trochę mnie to bawi, bo uważam, że Jerzy jest dużo lepszym bramkarzem niż Mucha. Owszem, Janek jest młodszy i tańszy, może też ciut pewniejszy, bo tylko od roku grzeje ławę, a Polak już kilka sezonów jest zmiennikiem, niemniej jednak wolałbym Dudka, choć jak wspomniałem: wątpię w taki scenariusz.
Weiss natomiast zaczyna mnie denerwować. Chciałby sobie sprowadzić własnych, nie zawsze wybitnych, rodaków, a skreśla takiego Żewłakowa, który mógłby być sporym wzmocnieniem. Do tego prowadzenie i kadry i klubu, to dla mnie brak profesjonalizmu. Albo się robi jedno, albo drugie.

Matrim - 26 Maj 2011, 22:00

Dudek raczej nie zamieni ciepłego Madrytu na Warszawę, przynajmniej nie teraz. Szczególnie, że krążą plotki o posadzie trenerskiej w Realu, dla profesjonalisty, który swoją przyszłość wiąże z trenerką, to jest propozycja nie do odrzucenia. Swoje Dudek już zdobył, gdyby miał grać w Ekstraklasie, to chyba tylko hobbystycznie.
Nitj'sefni - 26 Maj 2011, 22:30

To wszystko zależy od tego, czy Dudek ma jeszcze chęci do gry. Posada trenera jest dobra, ale kto wie, może chciałby on jeszcze przez parę lat pobronić.
andre - 28 Maj 2011, 17:40

Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kai - 28 Maj 2011, 17:52

Matrim napisał/a
Kai napisał/a
Matrim, wykorzystamy Cię :D

Ale że jak? :shock: Mam się bać? :)

Askont.
Czasem po prostu trzeba coś edytować - całkiem legalnie! - i wtedy "zielony" jest nieoceniony :D

Matrim - 28 Maj 2011, 19:21

andre napisał/a

... do domu!!! ;)

andre - 28 Maj 2011, 20:03

Męczester ma bliżej :)
Tantal - 28 Maj 2011, 20:04

Manchester wygra ;]
Chal-Chenet - 28 Maj 2011, 20:15

Matrim napisał/a
andre napisał/a

... do domu!!! ;)

[quote="andre"]Męczester ma bliżej :)
Dlatego Barca musi pojechać do niego pierwsza. Ma dłuższą drogę. ;)

andre - 28 Maj 2011, 20:20

Tantal napisał/a
Manchester wygra ;]

w Totka

Matrim - 28 Maj 2011, 20:28

Chal-Chenet napisał/a
Ma dłuższą drogę. ;)

A żeby zdążyć przed pyłem wulkanicznym, to najlepiej żeby już w przerwie pojechali ;)

Chal-Chenet - 28 Maj 2011, 20:32

O! :wink:
andre - 28 Maj 2011, 20:35

ku.wa nie ma tu innych barcelonistów?????
Tantal - 28 Maj 2011, 21:36

1-1 ;]
Ciśnienie mi skacze jak widzę Barcę zabawiającą się na połowie Czerwonych Diabłów.
Skoczyło by mi jeszcze bardziej, gdybym zajrzał do "ciszy wyborczej" ale póki co sobie odpuszczę :D
Naprzód Manchester! :)

Kai - 28 Maj 2011, 22:14

Barca mniam!
Matrim - 28 Maj 2011, 22:28

Barca do domu! ;) Zaraz wejdą na zmianę Sheringham z Solskjaerem i ManU wygra :)

Partner forum