Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
andre - 25 Maj 2011, 20:16
Legiunia:-) Manuś:-)
terebka - 26 Maj 2011, 07:59
Się obudził. Na koniec sezonu, gdy już Wisła pozamiatała
Easy - 26 Maj 2011, 09:32
Ok, ja się do ligi typerów też piszę.
Chal-Chenet - 26 Maj 2011, 11:06
Easy, super.
To jest już 10tka. Jak ktoś jeszcze chętny będzie, to oczywiście zapraszam.
Ważne, że konkurs ruszy.
I jak już przy tym jesteśmy, co powiecie, żeby przy każdej kolejce polskiej ligi dodawać do typowania od jednego do trzech spotkań z lig europejskich (jeśli będą odbywały się w tym samym terminie co dana kolejka ligi polskiej), wytypowanych przez prowadzącego?
snake - 26 Maj 2011, 12:53
Chal-Chenet napisał/a |
I jak już przy tym jesteśmy, co powiecie, żeby przy każdej kolejce polskiej ligi dodawać do typowania od jednego do trzech spotkań z lig europejskich (jeśli będą odbywały się w tym samym terminie co dana kolejka ligi polskiej), wytypowanych przez prowadzącego? |
Podoba mi się ten pomysł
Taselchof - 26 Maj 2011, 16:09
mhm ja bym może dodał rozgrywki Ligi Europejskiej i LM z naszymi zespołami co prawda to zaledwie trzy dwie kolejki ale można poszaleć
PS punktowanie takie same jak to z Mundialu
Chal-Chenet - 26 Maj 2011, 18:15
Tajest.
Dla przypomnienia:
Wynik trafiony w 100% poprawnie - 3 pkt
Wynik trafiony, ale w innych rozmiarach - 1 pkt
Taselchof napisał/a | mhm ja bym może dodał rozgrywki Ligi Europejskiej i LM z naszymi zespołami co prawda to zaledwie trzy dwie kolejki ale można poszaleć |
Rozważę.
Kai - 26 Maj 2011, 19:59
Chal, wiedziona doświadczeniem z innego forum cieszę się, że jest w składzie moderator, to się czasem może przydać. Matrim, wykorzystamy Cię
Nitj'sefni, a to Skorża już nie wyleciał?
andre - 26 Maj 2011, 20:17
wchodzę w typerkę
Kai - 26 Maj 2011, 20:25
andre, fajnie
A wiesz, że Dudek się zbiera do (L)?
Chal-Chenet - 26 Maj 2011, 20:31
andre napisał/a | wchodzę w typerkę |
Brawo temu (tfu, tfu) Legioniście.
Nitj'sefni - 26 Maj 2011, 21:23
Kai napisał/a | Nitj'sefni, a to Skorża już nie wyleciał? |
Oficjalnie nie. Nieoficjalnie tak.
Kai napisał/a | Dudek się zbiera do (L) |
To polskie media go tam wysyłają. On może jeszcze kilka lat pograć na niezłym poziomie, więc przejdzie zapewne do jakiejś lepszej drużyny. I bogatszej. Fajnie by go było zobaczyć w Legii, ale to chyba raczej mało realne.
Kai - 26 Maj 2011, 21:30
Sama nie wiem, takie informacje jak ta:
http://www.sportowefakty....-dudek-w-legii/ dają pewną nadzieję. Z drugiej strony Muchę też szanuję
Matrim - 26 Maj 2011, 21:47
Kai napisał/a | Matrim, wykorzystamy Cię |
Ale że jak? Mam się bać?
Nitj'sefni - 26 Maj 2011, 21:54
Mucha jest dla Legii (czyt. dla Weissa) priorytetem, a Dudka traktuje się jako opcję rezerwową. Trochę mnie to bawi, bo uważam, że Jerzy jest dużo lepszym bramkarzem niż Mucha. Owszem, Janek jest młodszy i tańszy, może też ciut pewniejszy, bo tylko od roku grzeje ławę, a Polak już kilka sezonów jest zmiennikiem, niemniej jednak wolałbym Dudka, choć jak wspomniałem: wątpię w taki scenariusz.
Weiss natomiast zaczyna mnie denerwować. Chciałby sobie sprowadzić własnych, nie zawsze wybitnych, rodaków, a skreśla takiego Żewłakowa, który mógłby być sporym wzmocnieniem. Do tego prowadzenie i kadry i klubu, to dla mnie brak profesjonalizmu. Albo się robi jedno, albo drugie.
Matrim - 26 Maj 2011, 22:00
Dudek raczej nie zamieni ciepłego Madrytu na Warszawę, przynajmniej nie teraz. Szczególnie, że krążą plotki o posadzie trenerskiej w Realu, dla profesjonalisty, który swoją przyszłość wiąże z trenerką, to jest propozycja nie do odrzucenia. Swoje Dudek już zdobył, gdyby miał grać w Ekstraklasie, to chyba tylko hobbystycznie.
Nitj'sefni - 26 Maj 2011, 22:30
To wszystko zależy od tego, czy Dudek ma jeszcze chęci do gry. Posada trenera jest dobra, ale kto wie, może chciałby on jeszcze przez parę lat pobronić.
andre - 28 Maj 2011, 17:40
Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kai - 28 Maj 2011, 17:52
Matrim napisał/a | Kai napisał/a | Matrim, wykorzystamy Cię |
Ale że jak? Mam się bać? |
Askont.
Czasem po prostu trzeba coś edytować - całkiem legalnie! - i wtedy "zielony" jest nieoceniony
Matrim - 28 Maj 2011, 19:21
andre napisał/a | Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
... do domu!!!
andre - 28 Maj 2011, 20:03
Męczester ma bliżej
Tantal - 28 Maj 2011, 20:04
Manchester wygra ;]
Chal-Chenet - 28 Maj 2011, 20:15
Matrim napisał/a | andre napisał/a | Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
... do domu!!! |
[quote="andre"]Męczester ma bliżej
Dlatego Barca musi pojechać do niego pierwsza. Ma dłuższą drogę.
andre - 28 Maj 2011, 20:20
Tantal napisał/a | Manchester wygra ;] |
w Totka
Matrim - 28 Maj 2011, 20:28
Chal-Chenet napisał/a | Ma dłuższą drogę. |
A żeby zdążyć przed pyłem wulkanicznym, to najlepiej żeby już w przerwie pojechali
Chal-Chenet - 28 Maj 2011, 20:32
O!
andre - 28 Maj 2011, 20:35
ku.wa nie ma tu innych barcelonistów?????
Tantal - 28 Maj 2011, 21:36
1-1 ;]
Ciśnienie mi skacze jak widzę Barcę zabawiającą się na połowie Czerwonych Diabłów.
Skoczyło by mi jeszcze bardziej, gdybym zajrzał do "ciszy wyborczej" ale póki co sobie odpuszczę
Naprzód Manchester!
Kai - 28 Maj 2011, 22:14
Barca mniam!
Matrim - 28 Maj 2011, 22:28
Barca do domu! Zaraz wejdą na zmianę Sheringham z Solskjaerem i ManU wygra
|
|
|