To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska

Nitj'sefni - 15 Maj 2011, 17:44

Wisła oficjalnie mistrzem Polski - nie cieszy.
Ajax mistrzem Holandii - to cieszy i to bardzo.

Chal-Chenet - 20 Maj 2011, 18:19

Mam takie orientacyjne pytanie...
Czy ktoś byłby zainteresowany czymś na kształt Ligi Typerów naszej "Ekstra"klasy od przyszłego sezonu?
Jak co, bym mógł prowadzić, liczyć, podsumowywać itepe. Jakieś nagrody pewnie też by były, do puli bym jedną na pewno włożył.
Powiedzmy, że uzbiera się minimum 10 chętnych, to może zabawa ruszyć.

Nitj'sefni - 20 Maj 2011, 18:21

Jestem jak najbardziej za. :D
Taselchof - 20 Maj 2011, 18:48

Także za :)
Adanedhel - 20 Maj 2011, 20:03

I ja. Choć chyba wolałbym Premiership.
Chal-Chenet - 21 Maj 2011, 00:55

Póki co jest czterech chętnych. Będą kolejni?
Kai - 21 Maj 2011, 14:53

I ja, i ja też!
snake - 21 Maj 2011, 15:01

I mnie, i mnie weźcie do składu chłopaki :roll:
Kai - 21 Maj 2011, 15:25

To już sześcioro (no bo jedna baba). Kto da więcej?
terebka - 21 Maj 2011, 15:37

Weeeeźcie mnie ze sobą

:)

Kai - 21 Maj 2011, 15:46

Siódmy!
Chal-Chenet - 21 Maj 2011, 16:00

To jeszcze trójeczka, zgłosi się ktoś? ;)
Kai - 21 Maj 2011, 16:03

Oglądacie meczyk? Kto kibicuje Wiśle, rączka w górę!?
Taselchof - 21 Maj 2011, 16:35

Nikt :evil:
Kai - 21 Maj 2011, 17:30

Jak suodko :twisted: :twisted: :twisted:
No i mamy 2:0 :twisted:

Nitj'sefni - 22 Maj 2011, 09:00

Kai napisał/a
No i mamy 2:0 :twisted:

Lubię to. :D

terebka - 22 Maj 2011, 13:23

I dobrze. Jeszcze tylko Lech niech przedłuży moje nadzieje, że reprezentować nas będą w pucharach właśnie ci najlepiej rokujący, nie przypadkowicze, i będzie jeszcze lepiej.
Jotha - 23 Maj 2011, 13:19

Lech przedłużył... kontrakt z Bakero :) Jakoby co prawda :)
terebka - 23 Maj 2011, 13:50

I jak ma być dobrze? :roll:
Jotha - 23 Maj 2011, 15:08

Nie będę się naśmiewał z cudzego nieszczęścia. Zresztą też bym wolał w pucharach widzieć Lecha, a nie Lechię. Ale sami sobie winni.
mad - 23 Maj 2011, 19:26

Do typowania wyników od następnego sezonu też bym się dorzucił. Gdyby Ci się chciało, Chal prowadzić ten interes, byłoby klawo jak cholera.

Lech ma z głowy puchary, ale liczyłem się z tym już wcześniej. A Bakero musi odejść!

Nitj'sefni - 23 Maj 2011, 20:32

Jotha napisał/a
Lech przedłużył... kontrakt z Bakero :) Jakoby co prawda :)

:shock: No to jak w Legii zostawią Skorżę, nie będę wcale zdziwiony.

terebka - 23 Maj 2011, 20:41

Ten Skorża to jednak coś tam wywalczył, i puchar, i nadal nie jest na straconej pozycji do wicemistrzostwa. A ten Bakero to zupełnie nic. Nul. Ziroł. No, chyba że 'czymś' jest utrzymanie się w ekstraklasie ;P: Zupełnie bym się nie zdziwił, gdyby Skorża został.
Nitj'sefni - 23 Maj 2011, 21:05

No i właśnie o to mi chodzi. No bo jeżeli zostaje Bakero, który nie wywalczył nic, to Skorża też powinien.

EDIT: Moim zdaniem jednak, Skorża powinien odejść, bo choć wygrał ten Puchar i w lidze też cały czas jest w czubie, to styl jaki ta drużyna prezentowała był daleki od oczekiwań. Chociaż jego bym głównym winowajcą nie nazwał. Każdy w zespole w jakimś tam stopniu zawalił sprawę. Na przykład taki Jóźwiak. Jeszcze żadnego dobrego transferu nie przeprowadził, a w klubie ciągle siedzi. Wielu piłkarzy również zawiodło.
Osobiście Skorżę lubię i bardzo mu kibicowałem, ale niestety - nie wyszło. Niemniej ciekaw jestem, czy gdyby został na przyszły rok, to coś by z tej drużyny jeszcze wykrzesał.

Jotha - 24 Maj 2011, 15:34

Ba, ale jaki zarząd będzie chciał ryzykować kolejny słaby sezon, jeśli nic nie wykrzesze? Ja też liczyłem, że Skorża zbuduje porządną drużynę. Ale chyba jednak Legia go przerosła.
Chal-Chenet - 25 Maj 2011, 09:08

mad napisał/a
Do typowania wyników od następnego sezonu też bym się dorzucił. Gdyby Ci się chciało, Chal prowadzić ten interes, byłoby klawo jak cholera.

Będzie się chciało. ;)

Ósmy. Jeszcze dwóch, czy jakby co, to tylu wystarczy na początek?

Matrim - 25 Maj 2011, 09:19

No to ja może.

A w ogóle, to legenda Giggsa upadła :( To na pewno spisek Barcelony przed finałem...

dalambert - 25 Maj 2011, 09:26

No to się Euro Kopane u nas sypie.
Na antostradzie A2 skandal z chińską niewypłacalną firmą i budowa wstrzymana.
Balticarena nie skończona w terminie i huczna inauguracja przeniesiona na stadion Legii do Warszay.
Stadion Narodowy dopiero super skandal. Projektant nie pomyślał o wystarczającym doprowadzeniu mocy i cały projekt już wykonanej instalacji elektrycznej okazał się być do *beep*. Trzeba przeprojektowaći wiercić czy kuć w gotowych ścianach kilka TYSIĘCY dziur pod nowa instalację. ukonczenie budowy nie w czerwcu 2011, ale ma poślizg na co najmniej 10 miesięcy.
:twisted:

Chal-Chenet - 25 Maj 2011, 09:31

Matrim napisał/a
No to ja może.

Good. :bravo
Matrim napisał/a

A w ogóle, to legenda Giggsa upadła

Po finale to nie będzie ważne, wszyscy będą mówić o jego asystach. ;)

Matrim - 25 Maj 2011, 10:24

Chal-Chenet napisał/a
Po finale to nie będzie ważne, wszyscy będą mówić o jego asystach. ;)

Oby :) Mam taką nadzieję, byle tylko ten skandal się na formie nie odbił. Stary jest, doświadczony, byle stresowi nie powinien się dać. Ale...

Partner forum