To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

Witchma - 13 Listopada 2012, 20:07

ilcattivo13, ja w Makowie weszłam do sklepu po talerzyki, a wyszłam z butami, to dopiero wyczyn :D
Fidel-F2 - 13 Listopada 2012, 20:21

A ja poszedłem do sklepu towarzysko i wyszedłem z dwoma butelkami Frugo.
Martva - 13 Listopada 2012, 20:23

Fidel-F2, a ładne chociaż?
Fidel-F2 - 13 Listopada 2012, 20:26

No ba!
ilcattivo13 - 13 Listopada 2012, 20:56

Martva napisał/a
nienawidzę Cię i przypomnij żebym Ci *beep*nęła przy najbliższej okazji ;P:
wolałbym co innego :roll:

Witchma - ale talerzyków nie kupiłaś? ;P:

Fidel - a pasowały rozmiarem do nóg?

Witchma - 13 Listopada 2012, 20:58

ilcattivo13 napisał/a
ale talerzyków nie kupiłaś?

Kupiłam :( Wiedziałam, że coś zrobiłam źle :D

Fidel-F2 - 13 Listopada 2012, 21:05

Leżą jak ulał.
ilcattivo13 - 13 Listopada 2012, 23:31

Witchma - nikt nie jest doskonały :roll: Oprócz mła, ofkors ;P:

Fidel - tylko uważaj zimą, bo w takim obuwiu możesz zajechać nawet i o dwa czy trzy mosty za daleko :wink:

ilcattivo13 - 14 Listopada 2012, 21:18

"Babski wieczór" w kinie. Dziewięciu chłopa i z półtorej setki kobiałek na sali. Troszkę zawiodłem się na średniej wieku "pełci" pięknej, bo była ździebko wyższa niż mój własny "licznik" wskazuje. Ale było oki. No i w ostatnim konkursie wygrałem singiel Adele ze "Skyfall" - laski wiedziały, kto jest twarzą jakichś majtek, albo jakie linie zapachów kogoś tam są w sprzedaży w jakimś tam sklepie, a nie wiedziały, kto zagrał pierwszego Bonda... Pfff... :roll:
Magnis - 15 Listopada 2012, 16:31

Następnym razem nie pójdzie tak łatwo bo będą już wiedzieć :wink: :mrgreen: .
Witchma - 15 Listopada 2012, 16:45

ilcattivo13 napisał/a
laski wiedziały, kto jest twarzą jakichś majtek, albo jakie linie zapachów kogoś tam są w sprzedaży w jakimś tam sklepie, a nie wiedziały, kto zagrał pierwszego Bonda

Barry Nelson. Banalne :roll:

ilcattivo13 - 15 Listopada 2012, 18:31

Magnis - następnym razem w "Babskim wieczorze" grają "Odwróconych zakochanych", a na to na pewno nie pójdę :wink: Poza tym, skończyły im się nagrody promocyjne z Bonda, więc już się o niego pytać nie będą. Skupią się w... znaczy, na majtkach ;P:

Witchma - sorki, byłem za mało uszczegółowiony - chodziło o filmy kinowe :wink:

Magnis - 15 Listopada 2012, 21:35

ilcattivo13 napisał/a
Skupią się w... znaczy, na majtkach ;P:

Chyba kalesonach bo zima idzie :mrgreen: .

ilcattivo13 - 16 Listopada 2012, 01:23

Magnis - a to Ty jeszcze nie wiesz, że im zimniej, tym cieńsze i bardziej orżnięte majki kobiałki zakładają? :roll: A poza tym, jakie "kalesony"? To był "Babski wieczór", a nie "Facetowski" :wink:
ilcattivo13 - 16 Listopada 2012, 16:07

Ależ popieprzony dzień. W nocy zaczęło mnie boleć gardło :evil: Dzięki błędowi w katalogu części na stronie Filtrona musiałem dokupić kolejny filtr oleju do ciut fury. 40 pln w plecy :evil: Mamusia na Wszystkich Świętych wzięła z wioski ozdobną dynię w kształcie kurczaka i zostawiła ją na tylnym siedzeniu. Teraz muszę znaleźć jakiś sposób na usunięcie pleśni i zgnilizny :evil: Ciekawe, co jeszcze dziś mnie czeka...
ilcattivo13 - 17 Listopada 2012, 19:11

stooq.pl napisał/a
17.11. Rzym (PAP) - Niedaleko Florencji matka świętującego urodziny 12-latka wzięła petardę ze świeczkę i kazała ją umieścić na środku tortu. Kiedy w trakcie składania życzeń petardę zapalono - wybuchła. Rannych jest kilkanaścioro dzieci, wśród nich jubilat.

Lokalny dziennik La Nazione podał, że w miejscowości Ripoli w Toskanii kobieta wyprawiła w restauracji urodzinowe przyjęcie syna. Petardę pod nazwą Kobra, której sprzedaż jest zakazana nieletnim, przyniósł jeden z jego kolegów. Jego matka zorientowawszy się, że to groźny ładunek wybuchowy, odebrała go synowi i dała matce jubilata przekonana, że to wyrzuci. Lecz ta w zamieszaniu panującym podczas przyjęcia nie zrobiła tego i biorąc petardę za świeczkę urodzinową z konfetti w środku, dała ją kelnerowi, by umieścił ją na torcie.

Po zapaleniu rzekomej świeczki doszło do eksplozji w chwili, gdy dzieci stały wokół stołu, pozując do zdjęcia. Mali Włosi zostali ranni i poparzeni; najbardziej ucierpiał chłopiec świętujący urodziny, który był najbliżej tortu.

Niektórzy uczestnicy przyjęcia trafili do szpitala. Żadne dziecko nie jest w stanie ciężkim.

Sprawą zajęli się karabinierzy. (PAP)

zwizualizowałem to sobie i choć współczuję poszkodowanym dzieciakom, to nie mogę przestać się chichrać ;P:

Tak w sumie, to matka jubilata nie pomyliła się - to była świeczka z konfetti. Może tylko jednym i dość dużym, albo dwoma, ale zaprzeczyć nie można, że tektura sobie po barze pofruwała... ;P:

Dobrze, że tort nie był posypany groszkami. Liczba ofiar byłaby większa... ;P:

Dobrze też, że tego tortu nie piekła moja znajoma. Jej biszkopty potrafią być mocno "zwięzłe", a to mogłoby drastycznie zwielokrotnić siłę eksplozji... ;P:

A w ogóle to:

:lol:

corpse bride - 19 Listopada 2012, 12:36

Ale są takie specjalne petardy które umieszcza się w tortach - przedostatni krzyk mody na wiejskich weselach w Polsce. Może matka pomyliła jedną petardę (niegroźną) z drugą. Bo że ze świeczką, to aż się wierzyć nie chce.
ilcattivo13 - 19 Listopada 2012, 13:57

To chyba moda regionalna. U nas wciąż królują świeczki, które po podpaleniu rozkładają się w obracający się kwiatek, na którego środku płonie flara i który bzyczy "Łi łisz ju e mery kristmas", albo insze "Dżangol belsy" :mrgreen:
corpse bride - 19 Listopada 2012, 17:32

ilcattivo13 - 19 Listopada 2012, 18:18

takie właśnie flary montują w "kwiatuszkach", tylko że mniejsze :)
merula - 19 Listopada 2012, 22:07

jak wygląda niedźwiedź

ilcattivo13 - 19 Listopada 2012, 22:10

jeśli to było pytanie, to odpowiedź brzmi: jak żopa w krzakach, tylko tak ździebko bardziej w niebiesko-biało-żółtej kolorystyce ;P:
Matrim - 20 Listopada 2012, 21:07

ilcattivo13 napisał/a
świeczki, które po podpaleniu rozkładają się w obracający się kwiatek, na którego środku płonie flara i który bzyczy Łi łisz ju e mery kristmas, albo insze Dżangol belsy :mrgreen:

Też sobie conieco zwizualizowałem... Dobrze chociaż że bzyczy, a nie bzyka.

merula napisał/a
jak wygląda niedźwiedź

Czad :mrgreen:

illianna - 22 Listopada 2012, 10:06

merula, bombowy podpis :bravo

a to ode mnie

ilcattivo13 - 22 Listopada 2012, 15:56

Misio super, ale ideologia do mnie nie przemawia :wink:
illianna - 22 Listopada 2012, 16:00

ilcattivo13, mnie bardziej chodziło o jego pozycję na chodniku :mrgreen: , wszelkie ideo mam w du...żym poważaniu ;P:
ilcattivo13 - 22 Listopada 2012, 18:12

uff :wink:
ilcattivo13 - 26 Listopada 2012, 15:22

Fidel - możesz nie czytać dalej, bo będę się płaczliwie uzewnętrzniał.

14 godzin snu i wreszcie mózg mi zaczął pracować. I doszedłem do wniosku, że nie chcę drugiego takiego Falkonu. Failkonu. Łotewer... Od samego początku za dużo zongów, za dużo wychylania się, a później bezsensownego biegania i prób wybrnięcia z głupiej sytuacji, w którą się wpierdziuliłem wcześniejszym wychylaniem się... I najgorsze jest to, że nie biegałem sam, tylko marnowałem cenny konwentowy czas kilku innym osobom - za co gorąco przepraszam :oops:

Zamiast w Lublinie podładować akumulatory, wyładowałem te resztki energii, na których tam przyjechałem i wróciłem do domu z takim energetycznym bilansem ujemnym, jak nigdy dotąd. No, może poza pewną wycieczką klasową daaaawno temu, kiedy to przy okazji jednego z pierwszych postojów wdepnąłem w psie *beep*, ostemplowałem nim autokar i przez calutką podróż do i z powrotem wszyscy się za to do mnie przypierdziulali i jeszcze mnie grypa dorwała w połowie drogi...

Enylej, dochodzę do wniosku, że w następnym roku chyba jednak sobie Falkon/Failkon odpuszczę i zamiast tego wybiorę się na Nordcon.

Zgaga - 26 Listopada 2012, 17:13

ilcattivo13, a może jeszcze teraz na Nordcon?
ilcattivo13 - 26 Listopada 2012, 17:40

Jakbym miał zbędne sześć - siedem stówek, to czemu nie :wink:

Partner forum