Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!
Witchma - 13 Listopada 2012, 20:07
ilcattivo13, ja w Makowie weszłam do sklepu po talerzyki, a wyszłam z butami, to dopiero wyczyn
Fidel-F2 - 13 Listopada 2012, 20:21
A ja poszedłem do sklepu towarzysko i wyszedłem z dwoma butelkami Frugo.
Martva - 13 Listopada 2012, 20:23
Fidel-F2, a ładne chociaż?
Fidel-F2 - 13 Listopada 2012, 20:26
No ba!
ilcattivo13 - 13 Listopada 2012, 20:56
Martva napisał/a | nienawidzę Cię i przypomnij żebym Ci *beep*nęła przy najbliższej okazji | wolałbym co innego
Witchma - ale talerzyków nie kupiłaś?
Fidel - a pasowały rozmiarem do nóg?
Witchma - 13 Listopada 2012, 20:58
ilcattivo13 napisał/a | ale talerzyków nie kupiłaś? |
Kupiłam Wiedziałam, że coś zrobiłam źle
Fidel-F2 - 13 Listopada 2012, 21:05
Leżą jak ulał.
ilcattivo13 - 13 Listopada 2012, 23:31
Witchma - nikt nie jest doskonały Oprócz mła, ofkors
Fidel - tylko uważaj zimą, bo w takim obuwiu możesz zajechać nawet i o dwa czy trzy mosty za daleko
ilcattivo13 - 14 Listopada 2012, 21:18
"Babski wieczór" w kinie. Dziewięciu chłopa i z półtorej setki kobiałek na sali. Troszkę zawiodłem się na średniej wieku "pełci" pięknej, bo była ździebko wyższa niż mój własny "licznik" wskazuje. Ale było oki. No i w ostatnim konkursie wygrałem singiel Adele ze "Skyfall" - laski wiedziały, kto jest twarzą jakichś majtek, albo jakie linie zapachów kogoś tam są w sprzedaży w jakimś tam sklepie, a nie wiedziały, kto zagrał pierwszego Bonda... Pfff...
Magnis - 15 Listopada 2012, 16:31
Następnym razem nie pójdzie tak łatwo bo będą już wiedzieć .
Witchma - 15 Listopada 2012, 16:45
ilcattivo13 napisał/a | laski wiedziały, kto jest twarzą jakichś majtek, albo jakie linie zapachów kogoś tam są w sprzedaży w jakimś tam sklepie, a nie wiedziały, kto zagrał pierwszego Bonda |
Barry Nelson. Banalne
ilcattivo13 - 15 Listopada 2012, 18:31
Magnis - następnym razem w "Babskim wieczorze" grają "Odwróconych zakochanych", a na to na pewno nie pójdę Poza tym, skończyły im się nagrody promocyjne z Bonda, więc już się o niego pytać nie będą. Skupią się w... znaczy, na majtkach
Witchma - sorki, byłem za mało uszczegółowiony - chodziło o filmy kinowe
Magnis - 15 Listopada 2012, 21:35
ilcattivo13 napisał/a | Skupią się w... znaczy, na majtkach |
Chyba kalesonach bo zima idzie .
ilcattivo13 - 16 Listopada 2012, 01:23
Magnis - a to Ty jeszcze nie wiesz, że im zimniej, tym cieńsze i bardziej orżnięte majki kobiałki zakładają? A poza tym, jakie "kalesony"? To był "Babski wieczór", a nie "Facetowski"
ilcattivo13 - 16 Listopada 2012, 16:07
Ależ popieprzony dzień. W nocy zaczęło mnie boleć gardło Dzięki błędowi w katalogu części na stronie Filtrona musiałem dokupić kolejny filtr oleju do ciut fury. 40 pln w plecy Mamusia na Wszystkich Świętych wzięła z wioski ozdobną dynię w kształcie kurczaka i zostawiła ją na tylnym siedzeniu. Teraz muszę znaleźć jakiś sposób na usunięcie pleśni i zgnilizny Ciekawe, co jeszcze dziś mnie czeka...
ilcattivo13 - 17 Listopada 2012, 19:11
stooq.pl napisał/a | 17.11. Rzym (PAP) - Niedaleko Florencji matka świętującego urodziny 12-latka wzięła petardę ze świeczkę i kazała ją umieścić na środku tortu. Kiedy w trakcie składania życzeń petardę zapalono - wybuchła. Rannych jest kilkanaścioro dzieci, wśród nich jubilat.
Lokalny dziennik La Nazione podał, że w miejscowości Ripoli w Toskanii kobieta wyprawiła w restauracji urodzinowe przyjęcie syna. Petardę pod nazwą Kobra, której sprzedaż jest zakazana nieletnim, przyniósł jeden z jego kolegów. Jego matka zorientowawszy się, że to groźny ładunek wybuchowy, odebrała go synowi i dała matce jubilata przekonana, że to wyrzuci. Lecz ta w zamieszaniu panującym podczas przyjęcia nie zrobiła tego i biorąc petardę za świeczkę urodzinową z konfetti w środku, dała ją kelnerowi, by umieścił ją na torcie.
Po zapaleniu rzekomej świeczki doszło do eksplozji w chwili, gdy dzieci stały wokół stołu, pozując do zdjęcia. Mali Włosi zostali ranni i poparzeni; najbardziej ucierpiał chłopiec świętujący urodziny, który był najbliżej tortu.
Niektórzy uczestnicy przyjęcia trafili do szpitala. Żadne dziecko nie jest w stanie ciężkim.
Sprawą zajęli się karabinierzy. (PAP) |
zwizualizowałem to sobie i choć współczuję poszkodowanym dzieciakom, to nie mogę przestać się chichrać
Tak w sumie, to matka jubilata nie pomyliła się - to była świeczka z konfetti. Może tylko jednym i dość dużym, albo dwoma, ale zaprzeczyć nie można, że tektura sobie po barze pofruwała...
Dobrze, że tort nie był posypany groszkami. Liczba ofiar byłaby większa...
Dobrze też, że tego tortu nie piekła moja znajoma. Jej biszkopty potrafią być mocno "zwięzłe", a to mogłoby drastycznie zwielokrotnić siłę eksplozji...
A w ogóle to:
corpse bride - 19 Listopada 2012, 12:36
Ale są takie specjalne petardy które umieszcza się w tortach - przedostatni krzyk mody na wiejskich weselach w Polsce. Może matka pomyliła jedną petardę (niegroźną) z drugą. Bo że ze świeczką, to aż się wierzyć nie chce.
ilcattivo13 - 19 Listopada 2012, 13:57
To chyba moda regionalna. U nas wciąż królują świeczki, które po podpaleniu rozkładają się w obracający się kwiatek, na którego środku płonie flara i który bzyczy "Łi łisz ju e mery kristmas", albo insze "Dżangol belsy"
corpse bride - 19 Listopada 2012, 17:32
ilcattivo13 - 19 Listopada 2012, 18:18
takie właśnie flary montują w "kwiatuszkach", tylko że mniejsze
merula - 19 Listopada 2012, 22:07
jak wygląda niedźwiedź
ilcattivo13 - 19 Listopada 2012, 22:10
jeśli to było pytanie, to odpowiedź brzmi: jak żopa w krzakach, tylko tak ździebko bardziej w niebiesko-biało-żółtej kolorystyce
Matrim - 20 Listopada 2012, 21:07
ilcattivo13 napisał/a | świeczki, które po podpaleniu rozkładają się w obracający się kwiatek, na którego środku płonie flara i który bzyczy Łi łisz ju e mery kristmas, albo insze Dżangol belsy |
Też sobie conieco zwizualizowałem... Dobrze chociaż że bzyczy, a nie bzyka.
merula napisał/a | jak wygląda niedźwiedź |
Czad
illianna - 22 Listopada 2012, 10:06
merula, bombowy podpis
a to ode mnie
ilcattivo13 - 22 Listopada 2012, 15:56
Misio super, ale ideologia do mnie nie przemawia
illianna - 22 Listopada 2012, 16:00
ilcattivo13, mnie bardziej chodziło o jego pozycję na chodniku , wszelkie ideo mam w du...żym poważaniu
ilcattivo13 - 22 Listopada 2012, 18:12
uff
ilcattivo13 - 26 Listopada 2012, 15:22
Fidel - możesz nie czytać dalej, bo będę się płaczliwie uzewnętrzniał.
14 godzin snu i wreszcie mózg mi zaczął pracować. I doszedłem do wniosku, że nie chcę drugiego takiego Falkonu. Failkonu. Łotewer... Od samego początku za dużo zongów, za dużo wychylania się, a później bezsensownego biegania i prób wybrnięcia z głupiej sytuacji, w którą się wpierdziuliłem wcześniejszym wychylaniem się... I najgorsze jest to, że nie biegałem sam, tylko marnowałem cenny konwentowy czas kilku innym osobom - za co gorąco przepraszam
Zamiast w Lublinie podładować akumulatory, wyładowałem te resztki energii, na których tam przyjechałem i wróciłem do domu z takim energetycznym bilansem ujemnym, jak nigdy dotąd. No, może poza pewną wycieczką klasową daaaawno temu, kiedy to przy okazji jednego z pierwszych postojów wdepnąłem w psie *beep*, ostemplowałem nim autokar i przez calutką podróż do i z powrotem wszyscy się za to do mnie przypierdziulali i jeszcze mnie grypa dorwała w połowie drogi...
Enylej, dochodzę do wniosku, że w następnym roku chyba jednak sobie Falkon/Failkon odpuszczę i zamiast tego wybiorę się na Nordcon.
Zgaga - 26 Listopada 2012, 17:13
ilcattivo13, a może jeszcze teraz na Nordcon?
ilcattivo13 - 26 Listopada 2012, 17:40
Jakbym miał zbędne sześć - siedem stówek, to czemu nie
|
|
|