Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Słowik - 31 Lipca 2007, 11:49
No to został chyba tylko Kaczkowski :/
Agi - 31 Lipca 2007, 11:50
Jeszcze Man i Chojnacki czasem się pojawiają, ale to już nie to
Martva - 31 Lipca 2007, 12:05
Trójka bez Niedźwiedzia...?!
gorat - 31 Lipca 2007, 12:31
Lol? Nawet jak chciał odejść, to atmosfera zdecydowanie nie pasuje... Pogłoski budzą niesmak - walka [decydentów radia] z renomą własnego przedsiębiorstwa?
Tomcich - 31 Lipca 2007, 17:57
Niedźwiedź o odejściu z Trójki wspominał już kilka lat temu, jeszcze za starego kierownictwa. Też wtedy wymieniano Złote przeboje. Jego prawo wybrać sobie pracodawcę, a zwykle jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Oczywiście, że to strata dla Trójki, że odchodzi człowiek będący jego ikoną, ale nie oznacza to od razu upadku stacji. Osobiście właśnie widzę, że ta stacja wraca do swojej dawnej pozycji, sporo ciekawych koncertów (ostatnio Kult, Dżem) , muzyka inna niż na Zetce i RMFie.
elam - 31 Lipca 2007, 18:14
fakt, ze Trojka stara sie trzymac poziom, graja muzyke niebanalna i maja ciekawe audycje, w odroznieniu od tych wszystkich komercjalnych stacji, nadajacych w kolko to samo (np Zetka przez 3 miesiace puszczala co godzine "take it easy"; a teraz walkuja w kolko "umbrella" w wykonaniu Rihanny, nooooorrrrmalnie mnie skreca jak to slysze po raz czwarty przed obiadem..... ) ostatnio nawet w biurze wydalam wlasna prywatna wojne zetce i zagluszam radio kolezanki swoim wlasnym, nadajacym wlasnie program trzeci - a dzisiaj jej sasiadki zgasily zetke, sluchalysmy trojki
ale bez Niedzwiedzia bedzie tak jakos .... dziwnie
Anonymous - 31 Lipca 2007, 19:48
Nie słucham trójki juz od lat, ale Niedźwiedzia kojarzyłem raczej z popową sieczką. Bardziej mnie ciekawi, czy Wojtek Mann dalej prowadzi tam audycje muzyczne ?
Tomcich - 31 Lipca 2007, 20:17
Mann powrócił do Trójki, prowadzi m.in. program poranny w piątki.
Anonymous - 31 Lipca 2007, 20:41
blusik ?
Agi - 31 Lipca 2007, 20:50
blusik też
Anonymous - 31 Lipca 2007, 22:37
Ze starej Trójki jaką pamietam bardzo mi żal Tomka Beksińskiego. Te jego audycje naprawde miały nastrój. Wtedy pierwszy raz usłyszałem np. Bauhaus. Szkoda, że sprawy tak źle się dla niego potoczyły.
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2007, 00:07
Nooo to już pewien eufemizm. Zabił się. Kopnął w kalendarz. Odwalił kitę.
Piech - 1 Sierpnia 2007, 00:16
Tomcich napisał/a | Mann powrócił do Trójki, prowadzi m.in. program poranny w piątki. |
No. Słucham w samochodzie jadąc do pracy. Raz np. zauważył, że nie podali prognozy pogody dla Łodzi. Podali dla Warszawy, dla Wrocławia..., ale nie dla Łodzi. No to Mann osobiście przepowiedział pogodę dla Łodzi. I takie tam. Mann jest nie do zdarcia.
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2007, 00:21
Sprzedawałem książki ze stolika na placu Zbawiciela... przychodził do mnie. Gruby w gaciach powiewających, koszuli rozchełstanej na gigant brzuchu. Ekstra gość. (To wspomnienia z lat 90 tych ubiegłego wieku).
Anonymous - 1 Sierpnia 2007, 00:32
widziałem jego zdjęcie z długimi włosami ( wyobraźcie to sobie )
Jeszcze w zeszłym roku działało jego bluesowe radio w internecie.
I jak się okazuje działa nadal:
http://www.radiobaobab.pl/radiobaobab/
agnieszka_ask - 1 Sierpnia 2007, 13:20
taka tu cisza panuje, aż ciężko uwierzyć, że to to samo forum, co dwa miesiące temu
Adashi - 1 Sierpnia 2007, 13:22
No, coś pękło... albo to przypadek
Kruk Siwy - 1 Sierpnia 2007, 13:23
Wakacje...
Adashi - 1 Sierpnia 2007, 13:25
Może wszyscy wyjechali nad morze
agnieszka_ask - 1 Sierpnia 2007, 13:26
e tam wakacje, ile osób je ma? a poza tym nie wszyscy spamerzy mają urlop w tym samym czasie
chyba jednak coś pękło
Ixolite - 1 Sierpnia 2007, 13:27
Pfff...
Adashi - 1 Sierpnia 2007, 13:29
Co to był za podejrzany odgłos, Ixi?
agnieszka_ask - 1 Sierpnia 2007, 13:33
to takie zastanowienie może?
gorat - 1 Sierpnia 2007, 13:39
Zajrzyjcie do statystyk. W poprzednim roku była obsuwa o 1/5, więc policzcie, jaki byłby nowy rekord, gdyby trafił się w niewakacyjnym miesiącu.
Adashi - 1 Sierpnia 2007, 13:45
Łapka Cie nie boli od tego miziania? Rybka już łuski straciła od tych Twoich pazurów Tzn. chciałem powiedzieć, że statystyki kłamią
Pako - 1 Sierpnia 2007, 13:50
Łoj tam, od rana nastukane 86 postów, nie taki zły wynik, większość jednak leci późniejszym popołudniem i wieczorem, także dzienną liczbę powinno dać radę wystukać. A miesięcznie też nie jest źle, przynajmniej w lipcu nie było ;P
gorat - 1 Sierpnia 2007, 13:54
Adashi A skądże, nie jest powiedziane, że rybek nie zmieniam
Adashi - 1 Sierpnia 2007, 13:57
Niewierna istoto
Adanedhel - 1 Sierpnia 2007, 17:05
Adashi napisał/a | Tzn. chciałem powiedzieć, że statystyki kłamią |
Statystyką można załatwić wszystko. Dosłownie
agnieszka_ask - 1 Sierpnia 2007, 17:39
Adanedhel napisał/a | Statystyką można załatwić wszystko. Dosłownie |
jak komuś brakuje argumentów, to powołuje się na statystyki
(zgodnie ze statystykami, co trzeci człek )
|
|
|