To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

gorbash - 30 Maj 2016, 16:25

Ja mam smart bank w funkcji konta oszczędnościowego i jest ok.
Martva - 30 Maj 2016, 17:19

Coraz bardziej się skłaniam ku niemu. Korzystałeś kiedyś ze wpłatomatu? Internet jest ciut sprzeczny w zeznaniach czy się da czy nie.
gorbash - 30 Maj 2016, 17:58

Nie korzystałem. Nie mam karty nawet.
nureczka - 30 Maj 2016, 20:54

Trasa podróży do Helsinek wiodąca z Nowej Iwicznej przez Lubekę.
dalambert - 31 Maj 2016, 01:53

nureczka, OOOQRW :shock: wyrazy współczucia :!:
merula - 2 Czerwca 2016, 11:40

szkoła :evil:
Luc du Lac - 2 Czerwca 2016, 12:43

merula napisał/a
szkoła :evil:

a tam szkoła - ja mam cały lipiec zje*(= pracą. każdy łikend.

mesiash - 2 Czerwca 2016, 12:56

Luc du Lac, jeszcze się zdążysz zwolnić
merula - 2 Czerwca 2016, 12:57

praca ma swoje uroki i radości, ale choć częściowo masz na nią wpływ.

na polską szkołę żaden. a odbija się na człowieku i tak. dzisiaj dzięki goofnoburzy rozpętanej o klasyfikację dzieci i terminy owej straciłam szansę na sen po przepracowanej nocy i przed kolejną pracującą. już się cieszę na jutrzejszy poranek i powrotną drogę do domu samochodem. a żołądek kwiczy mi z radości na perspektywę kolejnych solidnych dawek kofeiny. :evil:

Godzilla - 3 Czerwca 2016, 15:45

merula, starszy kończy gimnazjum. Najbardziej znienawidzona szkoła, jaką znam. Walczymy o każdy dobry stopień :evil: Już marzę, żeby wreszcie było wiadomo, do jakiej szkoły się chłopak dostanie.
Martva - 3 Czerwca 2016, 17:39

Miałam zamówienie na garść kolczyków. Od stycznia, z bardzo długim terminem ważności czyli jakoś do teraz. W tym czasie znalazłam dwie pary które miały w nim brać udział (nie jeździły ze mną na targi bo nie pasowały mi do asortymentu) i odłożyłam je w bezpieczne miejsce. Gdzie do *beep* *beep* było to bezpieczne miejsce?
ketyow - 3 Czerwca 2016, 20:37

Bezpieczne miejsca są najgorsze. Rzadko mi się zdarza czegoś zapomnieć, ale jeśli już, to właśnie tego gdzie coś bardzo bardzo schowałem, żeby nie posiać i nie zapomnieć.
Martva - 3 Czerwca 2016, 21:21

I, tadam, wszystkie potencjalne bezpieczne miejsca należy przeszukać minimum trzy razy, pierwsze dwa nie dadzą efektu.
Kurde, dobre trzy godziny spędziłam na przegrzebywaniu warsztatu, a mogłam szyć broszkę na styku trzech technik na którą jestem zajawiona jak nie wiem co.

bio - 3 Czerwca 2016, 22:40

Samo się znajdzie. Po czasie.
Rafał - 6 Czerwca 2016, 11:28

Mam taką durną manierę, że bez zastanowienia, odruchowo, na głupie pytanie natychmiastowo walę jeszcze głupszą odpowiedź :twisted:
I z wiekiem tylko mi się pogarsza :twisted:

Pako - 6 Czerwca 2016, 19:57

No co za ch...j i palant.

Przyjdzie se łysa, tępa pała i grozi mi, żebym mu obok jego mercedesów nie parkował, bo wspólnota mieszkaniowa się dogadała rzekomo i drogę publiczną miedzy siebie podzieliła. A ch ci w d, łysa pało.

Także jakbym nagle zaginął, podejrzewajcie sąsiada z klatki 54 albo 56.

dalambert - 6 Czerwca 2016, 23:31

Pako, Mercedesy sa podobno łatwo palne.
bio - 6 Czerwca 2016, 23:36

Poproś Aliena, by mu brykę obślinił. Zostanie mokra plama i miejsce do parkowania. Plamę posyp piaskiem, a potem żwirem. Ostatecznie wsadź mu banana w rurę wydechową. Albo przylep niezrywalną nalepkę z bolcem. Nie skarż się tylko zadziałaj.
Fidel-F2 - 7 Czerwca 2016, 00:33

Bohater, jeden z drugim
Fidel-F2 - 7 Czerwca 2016, 10:15

Karwa, przez otwarte okno srak mi naptakał do samochodu.
ilcattivo13 - 7 Czerwca 2016, 12:20

Może by nie naptakał, gdybyś miał żywego kota przywiązanego za ogon do lusterka ;P:
konopia - 7 Czerwca 2016, 16:08

:bravo :omg:

a mi coś piszczy, przy większych prędkościach, koło? chyba nie bo mocno wybiórczo popiskuje, raz piszczy, raz nie, dźwięk podobny do popiskiwania radiostacji odbierającej morsa na łodzi podwodnej, tak mi się to kojarzy.

Magnis - 7 Czerwca 2016, 17:22

Fidel-F2 napisał/a
Karwa, przez otwarte okno srak mi naptakał do samochodu.

Musiał mieć celownik skalibrowany :mrgreen: .

Luc du Lac - 10 Czerwca 2016, 10:16

taka ciekawostka
ŚDM - w raiderze ze stycznia dostaliśmy info 35-40 tys. pielgrzymów we Wro,
na spotkaniu w luty mówili już 25-30 tys.
na spotkaniu w kwietniu ok 20 tys.
ostatnie info - 14 tys

także w Krakau też pewnie będzie połowa (albo 1/3) tego co zapowiadano

Rafał - 10 Czerwca 2016, 11:23

Hm, a czemu to cię wk#$%wia? :wink:
Godzilla - 10 Czerwca 2016, 11:26

Moje koty zorganizowały sobie zabawkę. Nówkę-sztukę nieśmiganą, wielofunkcyjną żywą mysz. Siedzi pod szafą...
nureczka - 12 Czerwca 2016, 18:36

W związku z falą upałów zamiast ciasteczek dali lody.
Niby fajnie, tyle tylko że w południe, w słońcu było 15 stopni. :evil:

Martva - 13 Czerwca 2016, 09:10

Siostra obudziła mnie o ósmej nad ranem żeby zapytać jak mi wczoraj poszło. Wymamrotałam, a ona powiedziała 'dzięki, to śpij sobie' i poszła. Pfff, z moimi problemami z zasypianiem po obudzeniu 'śpij sobie' :roll:
dalambert - 13 Czerwca 2016, 10:10

Martva, No to skoro nie śpisz - JAK CI POSZŁO :?:
Martva - 13 Czerwca 2016, 10:43

To już nie w tym temacie ;) chociaż na początku jak już udało mi się trafić, to miałam falę zirytowania/przerażenia bo przecież NIKT TU NIE PRZYJDZIE.

Partner forum