To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Seriale, seriale...

aniol - 20 Lipca 2013, 09:17

nie znalazlem tematu o kreskowkach, wiec pisze tutaj:
ogladam z Juniorka mali mieszkancy wielkich gor (Dzeki i Nuka) - fajne to jest! warto odswiezyc wspomnienia z wlasnego dziecinstwa

edytka: cholera! znalazlem temat o kreskowkach - poprosze zielonych o przerzucenie posta

Farin - 21 Lipca 2013, 20:28

"Vikings" może to bluźnierstwo ale czekam na drugi sezon tego serialu z większą ochotą niż na "Grę o Tron" :P
Zwiastun drugiej serii UWAGA SPOJLER!
http://www.youtube.com/watch?v=fXOej9DUHJ4

morham - 23 Lipca 2013, 16:24

Pierwszy sezon Ghost In the Shell Stand Alone Complex - zaliczony. Świetna rzecz. Tachikomy RULEZ :D
Farin - 23 Lipca 2013, 17:05

morham napisał/a
Pierwszy sezon Ghost In the Shell Stand Alone Complex - zaliczony. Świetna rzecz. Tachikomy RULEZ :D
Niestety drugi choć na początku utrzymuje niezłą jakość to pod koniec trochę zawodzi :/
Lowenna - 23 Lipca 2013, 19:47

The bridge. Na granicy Meksyku i USA porzucone zostają zwłoki kobiety. Dokładnie bo na przejściu granicznym. Połowa leży w jednym kraju, druga w drugim. Ona jest detektywem z USA, on z Meksyku. Ogień i woda. Dwa pierwsze odcinki za mną. Jestem ciekawa, co będzie dalej :)
Love Sonya :mrgreen: Tylko jakim cudem ona przeszła testy psychologiczne do policji? Chyba, że tam nie mają.. :roll:

Ziuta - 23 Lipca 2013, 22:47

Most nad Sundem
Lowenna - 24 Lipca 2013, 09:28

Ziuta, w tej chwili Cię nie lubię :mrgreen: :wink: Trzeba będzie poszukać i obejrzeć :twisted:
Fidel-F2 - 24 Lipca 2013, 09:32

Jest też amerykańska wersja Meksyk-USA.
hrabek - 24 Lipca 2013, 09:40

No toż właśnie o niej mowa była na początku.
Lowenna - 24 Lipca 2013, 09:41

Fidel-F2, pisałam o tym 3 posty wyżej a Ziuta podał pierwowzór :)
Fidel-F2 - 24 Lipca 2013, 09:47

:oops:
morham - 24 Lipca 2013, 16:46

Farin napisał/a
morham napisał/a
Niestety drugi choć na początku utrzymuje niezłą jakość to pod koniec trochę zawodzi :/

Sprawdzimy, sprawdzimy, ocenimy (subiektywnie) :) i napiszemy co myślimy :D

Lowenna - 24 Lipca 2013, 16:48

morham, to ilu Was tam jest?
morham - 24 Lipca 2013, 17:00

Lowenna napisał/a
morham, to ilu Was tam jest?

Całe stado w mojej głowie ;) i moje koty którym już co prawda się rzadko zdarza ostatnimi czasy ale też na mojej głowie bywały ;) (teraz najczęściej okupują biodro i chyba uważają już pierwszy sezon GITS za nudny bo większość przesypały coś tam se mrucząc od czasu do czasu ;) ).

Farin - 24 Lipca 2013, 17:05

Morham a oglądałeś druga część GitS ? Chodzi o film oczywiście.

Plus jest także trzeci film, który jest w klimatach serialowych(kurde nie pamiętam tytułu)

feralny por. - 24 Lipca 2013, 17:41

Solid State Society.
morham - 24 Lipca 2013, 17:53

Farin napisał/a

Plus jest także trzeci film, który jest w klimatach serialowych(kurde nie pamiętam tytułu)

Jeszcze nie oglądałem :D Zastanawiam się nad drugą cześcią GitS'a ale tam nie ma Major :D więc nie jestem przekonany...

Daj mi jeszcze tydzień, dwa i będę specjalistą od GitS'a (tak już mam, że jak się czymś zainteresuje to wciągam informacje jak narkoman ścieżkę ;) ).

P.S. Czyżby chodziło Ci o Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society?

Lowenna - 24 Lipca 2013, 18:09

Orange Is the New Black. Właśnie włączyłam pierwszy odcinek. Ponoć dobre. Po 3 minutach wiem, że są cycki...
morham - 24 Lipca 2013, 18:31

Lowenna napisał/a
Orange Is the New Black. Właśnie włączyłam pierwszy odcinek. Ponoć dobre. Po 3 minutach wiem, że są cycki...

Namówiłaś mnie :P

Lowenna - 24 Lipca 2013, 19:16

Może być :D Główną rolę męską gra Levinstein z American Pie :mrgreen: Mimo, że historia dzieje się głównie między kobietami, to jednak serial jest chyba bardziej do facetów skierowany. Sporo w nim lesbijskiego seksu :roll:
Farin - 24 Lipca 2013, 19:22

morham napisał/a
Farin napisał/a

Jeszcze nie oglądałem :D Zastanawiam się nad drugą cześcią GitS'a ale tam nie ma Major :D więc nie jestem przekonany...

Daj mi jeszcze tydzień, dwa i będę specjalistą od GitS'a (tak już mam, że jak się czymś zainteresuje to wciągam informacje jak narkoman ścieżkę ;) ).

P.S. Czyżby chodziło Ci o Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society?
tak to ten.
Iscariote - 24 Lipca 2013, 21:36

morham napisał/a
Sprawdzimy, sprawdzimy, ocenimy (subiektywnie) :) i napiszemy co myślimy :D
Wyszedł też już pierwszy odcinek nowej serii Ghost in the Shell: Arise (trailer)

Lowenna napisał/a
The bridge.
Ziuta napisał/a
Most nad Sundem

Hmmm stary njus ale macie jako ciekawostkę: The Tunnel

Matrim - 24 Lipca 2013, 21:40

A polska wersja w... Cieszynie.
morham - 24 Lipca 2013, 22:18

Iscariote, db wiedzieć :)
Czarny - 25 Lipca 2013, 07:05

Co to za telewizja FX? :twisted: Ja zacząłem oglądać Bridge w lipcu ale na FOX :wink:
hrabek - 25 Lipca 2013, 08:19

Czarny:
http://pl.wikipedia.org/w...ja_telewizyjna)

Dunadan - 26 Lipca 2013, 08:52

Właśnie skończyłem Spartacusa. Ciekawy serial, ciekawe że większość głównych wydarzeń to prawdziwe, historyczne wydarzenia :shock: dziwnie się go nieco oglądało, głównie przez brak Andy Whitfielda w dwóch seriach... szkoda gościa.

Wku*wiony na Pacific rim postanowiłem odświeżyć sobie Neon Genesis Evangelion. Ktoś coś wie n/t ostatniej części Rebuild of Evangelion? tak wiem, nie do końca dobry wątek :roll:

Ozzborn - 26 Lipca 2013, 20:25

Ciągle sobie obiecuje, że powykańczam rozgrzebane serie - na razie najlepiej idzie mi z Family Guyem - no ale to się lekko ogląda.
Wróciło też moje guilty pleasure Skins - po totalnej załamce pierwszym beznadziejnym segmentem o Effy, segment o mojej ulubionej Cassie mistrz! Zgodnie z tytułem Pure - czysta esencja Skinsów.
Plus obejrzeliśmy z dziewczyną genialny House of Cards i świetny szpiegowski The Americans.
Zastanawiam się czy będę miał na cokolwiek czas kiedy na jesieni wszystko co oglądam powraca :mrgreen:

aniol - 31 Lipca 2013, 12:22

po paru latach postanowilem sobie odswiezyc Kompanie braci
nadal swietny!

Luc du Lac - 31 Lipca 2013, 22:06

aniol napisał/a
po paru latach postanowilem sobie odswiezyc Kompanie braci
nadal swietny!

bo to najlepszy serial/film o wojnie :)

Partner forum