To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Merigold - 26 Marca 2006, 21:08

Dobry wieczór wszystkim w ten niedzielny wieczór.
Emilia - 26 Marca 2006, 21:24

Witam witam i pozdrawiam! :D

Dojechałam szczęśliwie, ale zmęczona bo od Jarocina miałam ciemno i trochę się bałam. Pgoda brzydka, mokro i dużo samochodów. Jak trochę odpocznę to zacznę marudzić, a zaległości w czytaniu pewnie trochę się narobiło.

Czy coś się tu zmieniło? :shock: Bo jakoś inaczej forum wygląda...

Anonymous - 26 Marca 2006, 21:34

Witam i oglądam wszystko po kolei. Jakoś nie lubię zmian, ale może się przyzwyczaję...
Selithira - 26 Marca 2006, 21:36

Hm... Dzisiaj się chyba jeszcze nie witałam? A nawet jeśli, przywitam się drugi raz. Dzień... eee... Dobry wieczór wszystkim :P
gorat - 26 Marca 2006, 21:40

Miria napisał/a
Witam i oglądam wszystko po kolei. Jakoś nie lubię zmian, ale może się przyzwyczaję...

Radzę patrzeć gdzie się da - narobiło się nowych paneli i ustawień.

Anonymous - 26 Marca 2006, 21:42

gorat napisał/a
Radzę patrzeć gdzie się da - narobiło się nowych paneli i ustawień.

A może napisalibyście dokładnie, co się zmieniło? Czytałam wątek o updacie, ale nie wszystko tam opisaliście. Co się dzieje z cytowaniem - bo problemy nie tylko u mnie chyba?

gorat - 26 Marca 2006, 21:51

Cytowanie to stary problem - sądząc po postach, był też i na początku istnienia forum.
Nowe ustawienia: prawy dolny róg strony głównej - Preferencje.
O lol, pełny inwigil w profilu (:

Lu - 26 Marca 2006, 22:25

Witam i żegnam - widzę że pojawiły się jakieś nowości techniczne które wymknęły się spod kontroli - dobranoc wszystkim, życzę owocnej pracy, Piotrkowi Rogoży życzę pobudki pod sufitem, nie pod umywalką :wink:
Postanowiłam przespać okres zmian na forum - wybaczcie, ale upadam na poduszkę...

Dobranoc

gorat - 26 Marca 2006, 23:19

Czas na mnie. Schodzę z pękającą głową i życzę owocnego poprawiania błędów i usterek.
Logan - 26 Marca 2006, 23:21

Również znikam. Pracowity dzień dzisiaj miałem mimo iż niedziela...

Spokojnej nocy wszystkim.

Ziuta - 26 Marca 2006, 23:31

Dobranc, Loganie. Ja też się zbieram lulu.
Do jutra.

elam - 27 Marca 2006, 00:35

- hihihihi... a ja WITAM wszystkich jako pierwszy uzytkownik, ktory zalogowal sie w poniedzialek.. choc tak wlasciwie, nadal jest niedziela, co z tego, ze po polnocy.. no to dobry wieczor/dobranoc/dziendobry, jak kto chce... poogladam sobie te zmiany..
Logan - 27 Marca 2006, 10:44

Witam wszystkich w ten piękny wiosenny poniedziałek.
elam - 27 Marca 2006, 10:54

piekny, piekny.. oby tylko sloneczko wyszlo...
witam!

Godzilla - 27 Marca 2006, 11:17

Witajcie wszyscy, co się tu na tym forum porobiło, zgroza bierze! :shock:
Pako - 27 Marca 2006, 11:25

Witam wszystkoch. A co się porobiło, poza tym, że nie działało przez spory kawałek czasu? Bo też mi się wydaje, zę coś się zmienio, ale na razie nie mam czasu na przeglądanie. Wiem tylko, ze mi pokasowało oznaczenia postów, jako nieprzeczytane. I kolorki jakieś, i grafiki jakies... ble...
elam - 27 Marca 2006, 11:35

a coz to za malkontenctwo od samego rana? jak to, co sie porobilo? wiosna idzie! gremliny rzadza!
dzejes - 27 Marca 2006, 11:38

Zieeeeeew dobry :|
gorat - 27 Marca 2006, 11:39

elam rzeczywiście dzisiaj rządzi - co do tematu zajrzę, nawet po kilka postów.
Witam w stanie cokolwiek kiepskim - zmęczenie trzyma od piątku... :/

NURS - 27 Marca 2006, 12:22

Witam wszystkich, gdzie wy u licha te kolorki widzicie, pako?
Selithira - 27 Marca 2006, 12:31

Dzień dobry wszystkim! Na razie patrzę w monitor, a nie tą szarość za oknem, więc humor mam dobry... :) Ale ja już chcę prawdziwą wiooosnę!
reginald - 27 Marca 2006, 12:46

U mnie za oknem jest 256 odcieni szarości (mgła), dlatego wolę już monitor. Przynajmniej kolorowo i i czuć ożywczy wietrzyk (jak się przysunę do wentlatora w kompie)
Emilia - 27 Marca 2006, 12:49

Dzień, dzień! :D

Ojej panowie jeszcze remontujecie?

Aga - 27 Marca 2006, 14:03

Witam, witam!
Holendrzy przyjechali!!! Nasza szkoła prowadzi współpracę ze szkołą w Tillburgu w Holandii i od zeszłego roku organizujemy wymiany. Byłam, widziałam, dobrze się bawiłam. Niestety, starych znajomych nie ma, bo zarówno Polacy, jak i Holendrzy mogą przyjechać tylko raz. Ale okazało się, że chłopak, który jest u mojej koleżanki z klasy mnie pamięta... A widział mnie raz przez dziesięć minut w zeszłym roku, jak wparowałyśmy do nich na lekcję angielskiego z Janem - jednym z organizatorów wymiany :shock: :shock: :shock: Jestem zszokowana...

gorat - 27 Marca 2006, 14:06

Cytat
Ale okazało się, że chłopak, który jest u mojej koleżanki z klasy mnie pamięta... A widział mnie raz przez dziesięć minut w zeszłym roku, jak wparowałyśmy do nich na lekcję angielskiego z Janem - jednym z organizatorów wymiany :shock: :shock: :shock: Jestem zszokowana...

Ty go lepiej zapytaj, dlaczego...

Aga - 27 Marca 2006, 14:12

Myślisz? Chyba się wybiorę na tę wieczorną imprezę w czwartek i zasięgnę języka...
Ziuta - 27 Marca 2006, 15:51

Dzień dobry everybody! Jak tam u was? Mam nadzieję, że klawo.
Pako - 27 Marca 2006, 16:00

Dzień doberek już ode mnie z domciu :)
gdzie NURSie pytasz? Ano, na dole, tam, gdzie jest ścieżka do tematu, w którym jestem (FORUM SCIENCE FICTION FANTASY & HORROR Strona Główna » Administracja » Zadomowienie - powitania na forum » Dzień dobry, cześć i czołem...> Te strzałki ">>" są kolorowe. Poza tym literki, na której stronie jestem aktualnie (Idź do strony: « 1 2 3 «» 9 10 11>) poszarzało. No i opsty Twoje, Gorata, Logana, Halethy i kto tam jeszcze ma moderkę/admina - też oznaczane są przez kolorowy napis na stronie głównej :) Jak jeszcze gdzieś wypatrzę, to sie pochwalę :P Nie jest źle, tak tylko zayuważyłem :)

Iscariote - 27 Marca 2006, 16:28

Heyah!!!(a nie miałem nie robić reklamy tak zaraz na wejściu) No to witam wszystkich w ten słoneczno-deszczowy dzień. (miało byc poranek ale rano mi się forum włączyć nie chciało z oczywistych przyczn)
Pako - 27 Marca 2006, 16:37

deszczowy? Nie... w żadnym wypadku.. trochę posiąpiło, ale deszczem tego nei nazwę :)

Partner forum