To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Barry Plotter i zmierzch krwiopijców - głosowanie do 22.04

brajt - 22 Kwietnia 2012, 22:23

> Z wynikiem 2 głosów: shenra z "Kronikami Plottera"

ha! wiedziałem, że uda mi się zagłosować na Kraków ;)

Sauron gratulki najszczersze! :)

Matrim - 22 Kwietnia 2012, 23:05

Sauron :bravo
Wszyscy :) :bravo

Głosowałem w ostatniej chwili, ale dla porządku: Cantegar, Jeden za wszystkich... i Dzieci Nocy.

Adrianna - 22 Kwietnia 2012, 23:52

Gratulacje, Sauron :bravo
I brawa dla pozostałych uczestników :D

terebka - 23 Kwietnia 2012, 08:09

Gratuluję, Sauron. :bravo :bravo :bravo
Witchma - 23 Kwietnia 2012, 08:30

Sauron, gratulacje! :)
Agi - 23 Kwietnia 2012, 08:32

Gratuluję!!! :D
dalambert - 23 Kwietnia 2012, 08:44

Sauron - gratulacje :D
i wielki szcunek dla reszty szortopiśców, którzy poważyli się na zmierzenie z tak dookreślonym tematem . Brawo za ciekawą edycję.

shenra - 23 Kwietnia 2012, 09:02

Jeee, jak dawno nie miałam pierwszego od końca :mrgreen:

Gratulacje wszystkim, Sauron Tobie szczególnie :D

mesiash - 23 Kwietnia 2012, 09:09

Najpierw - gratuluję Sauron. To chyba już tradycja że ten co wygrywa jakoś najmniej mi podchodzi, może dlatego moje tak słabo kończą zawsze?

Na swoją obronę dodam, że miałem taką wenę, że gdy doszedłem do momentu wejścia prawnika do pokoju sprawdziłem długość i wyszło mi 4200 znaków, dlatego wszystko może się wydawać takie niepełne.

PS. eLan miałem praktycznie taki sam pomysł, chociaż lekko inną pointę. Cieszę się że w końcu z tego zrezygnowałem

Buka - 23 Kwietnia 2012, 13:35

Na początek... bardzo dziękuję za wszystkie głosy :shock: Z tymi barwami faktycznie mi się pomerdało, ale już w trakcie pisania, bo wcześniej sprawdzałam chyba ze dwa razy kto ma jakie ech :oops: Jeśli spojrzeć na wyniki pod nieco innym kątem... to miejsce drugie powinnam odstąpić opcji "Żaden mi się nie podoba :( " :D

Gratulacje dla współszortopisaczy, Saurona oraz oczywiście dla gospodarza :bravo :bravo :bravo

dziko - 23 Kwietnia 2012, 21:54

Sauron :bravo :bravo :bravo
Buka :bravo :bravo
eLan :bravo

eLAN - 23 Kwietnia 2012, 23:13

Brawa dla wszystkich - i piszących, i komentujących, i prowadzących, i głosujących też, chociaż dla zwolenników opcji ostatniej najbardziej nieśmiałe.
Dzięki za głosy :)
Cytat
eLan miałem praktycznie taki sam pomysł, chociaż lekko inną pointę. Cieszę się że w końcu z tego zrezygnowałem

Aż tak słaby? :mrgreen:

Arya - 24 Kwietnia 2012, 13:59

Gratulacje :bravo :bravo :bravo
marcolphus - 24 Kwietnia 2012, 15:23

Brawo!! :bravo :bravo :bravo
Lynx - 24 Kwietnia 2012, 21:55

Sauron gratulacje, gdybym była w stanie usiedzieć przed kompem w czasie trwania edycji chyba bym zagłosowała na Twojego szorta.
A tak dla wszystkich gorące :bravo za sympatyczne teksty, szkoda, że dopiero teraz je przeczytałam.

J.Tanar - 24 Kwietnia 2012, 23:27

Gratulacje Sauronie , i wszystkim za odwagę zmierzenia się z wymagającym tematem.
:bravo

Selena - 2 Maj 2012, 16:54

Spoźnione gratulacje dla podiumowiczów :bravo
A zwłaszcza dla Sauron. To był naprawdę dobry tekst.

Partner forum