Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ketyow - 6 Października 2015, 10:56
Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, poza tym zanim dojdzie do mnie, to paczka przechodzi przez Pruszcz i Gdynię, zatem co najmniej 3 placówki musiałyby olać wpisywanie. Słabo to wygląda na razie. Wygląda, że gdzieś leży w Zabrzu cały czas i nie może z niego ruszyć.
Anonymous - 6 Października 2015, 11:22
Szczęśliwy człowiek, u mnie to się raczej nie zdarza, że wpisują do systemu, i paczka dochodzi, a śledzenie nadal wykazuje tylko "nadano w X".
dalambert - 6 Października 2015, 15:54
Zboczone bydlę zwolnione z więziania w Sztumie ma udać się na terapię do Krakowa - terapie załatwia po drodze gwałcąc dziewięciolatka w Grudziądu - 0 tak to mnie wqrwia i proszę mi nie gadać że to "polityka" . cała nadzieja, że mu w pudle stara grypsera uja urwie.
Martva - 6 Października 2015, 21:06
Znów mnie zaczyna podgryzać jakieś przeziębienie, a bardzo bardzo bardzo nie mogę sobie teraz pozwolić na chorowanie. Kurdeż
May - 6 Października 2015, 22:27
Budzet domowy mi sie nie dopina
I znow "pazdziernik miesiacem oszczedzania" a tu tyle fajnych ksiazek wychodzi!
No coz, mam nadzieje, ze w listopadzie bedzie lepiej...
Martva - 7 Października 2015, 21:36
Mam permanentnie zatkane uszy. Ziewanie nie pomaga. I szlag mnie przez to trafia. Dodatkowo dowiedziałam się że ławki na stoiskach na Imlalu będą rozłożone tak: = a nie tak -- i nie wyobrażam sobie tego. Pal sześć że nie wiem jak rozłożyć rzeczy na takiej powierzchni i będzie trudniej sięgać, ale nie ma absolutnie żadnych szans żebym usłyszała pytanie zadane z drugiej strony stoiska, będę musiała stać przed.
Fidel-F2 - 7 Października 2015, 21:39
http://www.poradnikzdrowi...zyny_38345.html
Martva - 7 Października 2015, 21:49
Będę się musiała przeprosić z kroplami na katar.
Dunadan - 8 Października 2015, 08:39
Martva, ja miałem podobnie ale z jednym - niby czyściłem zatoki i nos, byłem nawet u laryngologa - pomógł mi zabieg "przewentylowania" (nie wiem jak to inaczej nazwać) komory nosowej - ale na moment tylko. W gruncie rzeczy przeszło samo po jakimś miesiącu...
dalambert - 8 Października 2015, 09:07
Pora na KATAR
Martva - 8 Października 2015, 09:40
U mnie to jest chwilowe pewnie, ale akurat w momencie w którym nie bardzo mogę sobie pozwolić na bycie głuchą.
Godzilla - 8 Października 2015, 10:00
Jeśli to woskowina, laryngolog przepłucze, tylko najpierw trzeba się do niego dostać. Są też preparaty na oleju, jak acerumen, może samo by się rozmiękczyło i wypłynęło.
Martva - 8 Października 2015, 10:29
Nie, to jest od kataru, na 100%.
I to jutrzejsze stoisko mnie irytuje, miałam plan wstępny plan rozłożenia rzeczy na dwóch ławkach, ale jednak myślałam że będzie bardziej podłużne niż szerokie. I ten szum wokół (wystawcy będą w gamesroomie) przy moim upośledzonym słuchu, nie wiem czy nie poprosić o możliwość przeniesienia na korytarz
Agi - 8 Października 2015, 16:51
10 dni L-4 z powodu zapalenia oskrzeli.
A taakie plany miałam.
May - 8 Października 2015, 22:58
Chyba koniec z bieganiem na czas jakis
dalambert - 9 Października 2015, 11:31
Agi, Zdiowia - spokojnego chorowania w ciepłym domu 9 lektury wszelakiej Cherezińskia niezła jest,
Agi - 9 Października 2015, 11:37
Dom mam ciepły jak zejdę do piwnicy i napalę w c.o. ale dziękuję za życzenia.
ketyow - 9 Października 2015, 15:23
A u mnie jest tak zimno, że nie można wysiedzieć. Rano było 17,5 stopnia, teraz jest 19, bo trochę słońce podgrzewa przez okno. Łapy mam tak skostniałe, że ledwo piszę. Ściany wyziębione jak skurczybyk i mimo, że samo powietrze jeszcze nie jest strasznie zimne, to to zimno jest po prostu przenikliwe, jak się cały czas w takich warunkach siedzi. A zanim instalacja będzie skończona jeszcze co najmniej z tydzień (w weekendy facet nie przychodzi).
Rafał - 15 Października 2015, 12:05
TO
Dla jasności, zapewne ten sam link za jakiś czas mnie ucieszy, ale te cholerne układy niżowe
konopia - 15 Października 2015, 12:14
Brak telefonu,
musiałem oddać smartphona córce, wróciłem do starej noki, a tam nawet net już nie działa.
Przez te kilkanaście miesięcy tak przyzwyczaiłem się do korzystania z internetu i innych możliwości, które daje telefon z androidem (aplikacja bankowa, tapatalk, whats up, tapestry, aplikacje serwisów informacyjnych i gazet, notatniki i mnóstwo innych...), że czuję się normalnie dziwnie bez tego.
Luc du Lac - 16 Października 2015, 19:18
piątek, piąteczek, piątunio....
19:18 a ja w pracy, i do 24:00 zejdzie...
Luc du Lac - 16 Października 2015, 20:46
ale padaka...
nikt nic nie napisze...
nie pocieszy....
Agi - 16 Października 2015, 21:10
Luc du Lac, pocieszy Cię to, że siedzę przy kompie, właśnie skończyłam sezonową grę w Diablo III, wracam do zdrowia i ogólnie jest mi dobrze?
Luc du Lac - 16 Października 2015, 21:36
bardzo
już mi lepiej
Agi - 16 Października 2015, 21:52
Zawsze do usług.
Luc du Lac - 16 Października 2015, 23:37
23:36 domek
Do tego Śląsk przegrał ....
ketyow - 23 Października 2015, 17:05
No i jak ja mam kurde zrobić test nowego dysku, jak non stop prąd wyłączają? Już się test robił ponad 20 godzin, 75% dysku było sprawdzone i wyłączyli, i znowu od początku...
Fidel-F2 - 23 Października 2015, 17:33
Anonymous - 23 Października 2015, 18:22
Agi napisał/a | Luc du Lac, pocieszy Cię to, że siedzę przy kompie, właśnie skończyłam sezonową grę w Diablo III, wracam do zdrowia i ogólnie jest mi dobrze? |
Patrząc na to, że sezonu dopiero mniej więcej połowa - czyżby HC?
Agi - 23 Października 2015, 20:28
Fenrir, grałam postacią sezonową. W cztery popołudnia przeszłam całą grę, zabiłam Diablo i tyle. Grałam na podwyższonym poziomie trudności. Co to jest HC?
|
|
|