To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów

dalambert - 26 Sierpnia 2010, 12:41

Ja się pojawię najpóźniej o 17,30 czyli nieco wcześniej :)
Witchma - 26 Sierpnia 2010, 12:42

Ozzborn, znając go wrzuciłby mnie do taksówki licząc na rozeznanie taksówkarza :lol:
merula - 26 Sierpnia 2010, 14:40

To teraz już mogę to napisać. Zabiorę nową zabawę ze sobą :mrgreen:
baranek - 26 Sierpnia 2010, 14:57

oglądałem wczoraj teleekspress. Carda pokazywali. Orsona. w Paradoksie.
dalambert - 26 Sierpnia 2010, 15:39

baranek, ciekawe skąd mieli jakies zdjęcia, bo byłem / nawet w pytaniach do Autora cóś pysknąłem/ ale żadnej kamery nie widziałem :!: :?:
baranek - 26 Sierpnia 2010, 15:44

pierwsze ujęcie było jak wychodzi z dziury w ziemi, tej wiodącej do kibelka. potem podpisywał książki i mówił parę słów. może zmontowali coś po spotkaniu. albo przed.

e: bo cały czas był sam Autor, bez publiki.

dalambert - 26 Sierpnia 2010, 16:16

baranek, może ktos dojechał, bo po spotkaniu ustawiła się kolejka gigant chętnych po wpisy, a my spadliśmy na dół i rozsiedliśmy się w ciszy dymie i spokoju :D
Ozzborn - 26 Sierpnia 2010, 16:18

dymie! co mi przypomina, że sobie nie kupiłem cygara na dziś :roll:

edit: wiem, może pożyczę fajkę brata... daluś użyczysz jakby co tej twojej piorunującej mieszanki? 8)

Nina Wum - 26 Sierpnia 2010, 16:35

Ozzborn, pomyłujte - chcesz stworzyć dymne stereo? :wink:
Ozzborn - 26 Sierpnia 2010, 16:48

nie musisz z nami wychodzić na ganek... no chyba że się nie możesz oprzeć 8)

:wink:

Nina Wum - 26 Sierpnia 2010, 16:57

Zobaczymy. :lol:
dalambert - 26 Sierpnia 2010, 16:57

No koniec pyskowania, idę normalnie pogadać :D
nimfa bagienna - 27 Sierpnia 2010, 08:47

Dziękuję wszystkim, to był bardzo sympatyczny wieczór.
:)

Ozzborn - 27 Sierpnia 2010, 10:54

Potwierdzam. Zagubiony się odnalazł. Agi okazała się równie świetnym zaopatrzeniowcem co dalamberty, merula testowała swoją nową zabawkę, niestety głownie na mnie ;) , Witchma obdarzyła mnie przepiękną wizytówką, Ronin został zinwigilowany pod kontem telefonu, więc od kolejnych czwartków się już tak łatwo nie wykręci, Nina Wum, z każdym spotkaniem zyskuje na uroku (oczywiście nie ma to nic wspólnygoz tym, że mówi mi miłe rzeczy :mrgreen: ) a mieszanka dymna dalamberta okazała się całkiem zdatna do palenia - choć kapcia będę miał pewnie jeszcze do jutra ;P:
dalambert - 27 Sierpnia 2010, 11:17

Czyli AgiCon w zacnej obsadzie z znakomitym zaopatrzeniem odbył się ku radosci uczestniczących i zazdrości nieobecnych :D :!:
Witchma - 27 Sierpnia 2010, 12:25

Ogromnie miło było spotkać się z niektórymi ponownie, a z innymi po raz pierwszy (i, mam nadzieję, nie ostatni) :)

Od wczoraj wiem, że najważniejsze w życiu to dobrze się ustawić, a konkretnie usadowić. Agi, ubóstwiam Cię ;P:

Mam nadzieję, że meruli nowy aparat szybko się znudzi :twisted: Dzięki za podwózkę! :)

dalambert - 27 Sierpnia 2010, 12:29

merula - dawaj FOTY :!: :!: :!:
Witchma - 27 Sierpnia 2010, 12:57

dalambert, Ty jej nie prowokuj!
merula - 27 Sierpnia 2010, 13:07

kusicie :mrgreen:

ale dokonałam procesu myślowego, na skutek którego doszłam do wniosku - jak chcesz ograniczyć ryzyko oglądania siebie na zdjęciach, zacznij je robić :wink:

hrabek - 27 Sierpnia 2010, 14:50

To nie do końca rozwiąże problem. Jest jeszcze kwestia umiejętności skierowania aparatu w odpowiednią stronę. A w szczególności umiejętności nieskierowania aparatu w pewną stronę :)
merula - 27 Sierpnia 2010, 15:45

Jest to problem dający się rozwiązać :wink:
dalambert - 27 Sierpnia 2010, 17:57

merula, ty się nie certol tylko FOTY :!:
merula - 27 Sierpnia 2010, 20:29

dalambert jak poprzerzucam wszystko co trzeba na nowy sprzęt i znajdę chwilę, to pozagłębiam się w procedurę udostępniania zdjęć szerszej publiczności.
Agi - 27 Sierpnia 2010, 22:09

Dobrze było Was znowu zobaczyć i poznać Ninę i Zagubionego :D
Pucek, kolczyki śliczne, jeszcze raz dziękuję. :D
Marek i Jarek dzielnie mnie eskortowali aż na Plac na Rozdrożu, później przyjemny spacer wzdłuż Łazienek i miły hotel.
Podróż do domu bez przygód, za to w domu niespodzianka - Driver kupił kino domowe, duża frajda! :D

ketyow - 27 Sierpnia 2010, 22:20

To kiedy najbliższą popijawę robimy w px? Mam 4 dni wolnego.
Pucek - 28 Sierpnia 2010, 12:02

Agi, dzięki za uznanie, polecam się na przyszłość :D

A w ogóle to świetnie mi robi na rozum - wyjrzeć z pielesia i wreszcie obejrzeć inne oblicza niż domowników :idea: :D

Witchma - 28 Sierpnia 2010, 13:39

Pucek, ale pamiętasz, że ja też chcę takie perełki? Tylko nadal nad kolorem myślę... jaki mam wybór? :)
Pucek - 28 Sierpnia 2010, 14:38

Witchma, pamiętam oczywiście, a co do koloru - mam jeszcze ciemne szare. A że Skofa czy co insze jeszcze nie ustalone, do spotkania może i popielate znajdę?
Witchma - 28 Sierpnia 2010, 15:08

Pucek, jeśli ciemne są bardzo ciemne, to wolę takie, jakie ma Agi. Ale faktycznie jeszcze jest czas :)
Nina Wum - 28 Sierpnia 2010, 18:11

Witam,

właśnie wróciłam w domowe pielesze z Katowic, gdzie radośnie ogłuchłam (ale to temat na post o muzyce.)
To był bardzo przyjemny wieczór - choć dla mnie, niestety, dosyć krótki.
Cieszę się, że Was poznałam, Agi, Witchmo, Merulo, Nimfo, Pucku, Roninie i Zagubiony. (nie gniewajcie się chłopaki za kolejność - damy przodem.)

Ozzborn, to jeszcze jest ta faza, w której nie wychodzą na jaw paskudniejsze aspekty mego charakteru. :wink:

Za interesującą dyskusję i piekielnie dobrą nalewkę - wdzięcznam. :)
Do następnego, zatem?

Partner forum