To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)

Agata - 16 Stycznia 2008, 00:26

Mam założyć polską sekcję Mothers Against Canada? Właściwie to czapeczkę z zamarzniętym Kennym już mam - zawsze coś na początek ;P
Adanedhel - 16 Stycznia 2008, 09:23

A potem w proteście wspólnie zawiesimy Lavide (i może kilka innych osób - ja na ten przykład proponowałbym też gorima) na płocie kanadyjskiej ambasady, co? Powiedz, że tak.
Agata - 16 Stycznia 2008, 10:02

Tak. Tak! TAK! :twisted:

Biorąc pod uwagę ostatnie popisy i napinania się domorosłych strongmenów proponuję w ramach pikniku protestacyjnego konkurs: kto szybciej dziesięć razy powiesi i zdejmie gorima z płotu ambasady. A ja se zasiądę pod drzewkiem z piwem i transparentem, a niebo będzie przy tym niebieskie.

mBiko - 16 Stycznia 2008, 10:25

Cytat
Wiece w rękach, partia, syndykat, dialektyka i w ogóle wszystko
co nam przeszkadza spokojnie leżeć na słońcu trzymając ręce
na piersiach panienki patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym,
Natomiast niebo jest przy tym niebieskie

Plan słuszny, acz okrutny, bo czymże sobie Kanada zasłużyła na gorima?

Zdjęcia właśnie się ładują i można będzie je zobaczyć tylko tutaj SKOFA 12.01.08

merula - 16 Stycznia 2008, 10:33

A ciąg dalszy będzie? Brak relacji z porwania. :wink:
mBiko - 16 Stycznia 2008, 10:39

Przeca piszę, że się ładują. Właśnie teraz.
merula - 16 Stycznia 2008, 10:44

Dobrze juz, dobrze, nie krzycz, bo Ci jeszcze zaszkodzi.
Mówiłam, żem niecierpliwa ;P:

Agata - 16 Stycznia 2008, 11:05

mBiko napisał/a
Plan słuszny, acz okrutny, bo czymże sobie Kanada zasłużyła na gorima?

Jak to czym?! Frankofonią, Celine Dion, nazwą prowincji Saskatchewan oraz takim, a nie innym, położeniem warszawskiej ambasady (zasłania widok z PXa na cyrk). Mało?

Kruk Siwy - 16 Stycznia 2008, 11:06

Kanadole lubią paralizatory. Zobaczymy jak im zasmakują gorimy...
mBiko - 16 Stycznia 2008, 11:09

Ale żeby ich aż gorimem potraktować? To chyba jednak zbyt okrutne.
Agata - 16 Stycznia 2008, 11:14

mBiko napisał/a
Ale żeby ich aż gorimem potraktować? To chyba jednak zbyt okrutne.

A Ty co taki miły i nieagresywny?! Nie myśl o Kanadzie, myśl o ubawie, jaki będzie, jak go będą zawieszać i zdejmować na czas! Sądząc po zaobserwowanym w sobotę materiale przewiduję kupę radochy pt. 'Pękły mi już dwa dyski, staw kolanowy trzasnął i zaskowyczał, ale się nie poddam'. Mnie nic więcej nie trzeba: tylko igrzysk i piwa :mrgreen: W ostateczności możemu urządzić casting na innych wieszanych.

mBiko - 16 Stycznia 2008, 11:18

Jeżeli wieszanie ma mieć wymiar li tylko sportowo-rozrywkowy to nie widzę przeciwwskazań.
Jako środek dopingujący proponuję Dębowe Mocne.

Agata - 16 Stycznia 2008, 11:22

mBiko napisał/a
Jeżeli wieszanie ma mieć wymiar li tylko sportowo-rozrywkowy to nie widzę przeciwwskazań.

No, protestacyjny też, bo to zawsze miło się krnąbrnie posprzeciwiać i owinąć jakimś transparentem na wypadek chłodu. Można nawet wykombinować też kontr-manifestację prokanadyjską przewodzoną przez dalamberta pod hasłem 'Boże, chroń królową (tę kanadyjską też)'.

Kruk Siwy - 16 Stycznia 2008, 11:25

Hihi dalambert ma wzrost nikczemny ale głosik zacny. Nadaje się.

A tak wogle i w szczegle Agata, obiektyw Cię lubi...

Agata - 16 Stycznia 2008, 11:30

Kruk Siwy napisał/a

Dziękuję bardzo :oops: Czająca się w tym zdaniu sugestia, że na żywo jest jeszcze gorzej, trochę mnie przygnębia, ale biorę Twoje intencje za dobrą monetę. :wink:

mBiko - 16 Stycznia 2008, 11:31

Kruk Siwy napisał/a

Zapytałem, ale twardo unika odpowiedzi. Twierdzi, że nie może się tak jednoznacznie określać ;P: .

Kruk Siwy - 16 Stycznia 2008, 11:35

I słusznie. Nie było mnie na imprezie toteż mogłem popatrzeć wzrokiem obcego. I od razu narzuciło mi się pytanie: a kim jest ta tajemnicza i urodna laska?

Przyszło mi do głowy że to fotograf może był zauroczony...

Agi - 16 Stycznia 2008, 11:36

Czy będzie dalszy ciąg fotorelacji?
mBiko - 16 Stycznia 2008, 11:37

Sie robi. Cały czas dorzucam.
Agi - 16 Stycznia 2008, 11:41

Będę zaglądać. Nabieram coraz większej ochoty do zrobienia sobie Forumowej galerii. Ładne portrety robisz mBiko, czy mogę przekopiować?
mBiko - 16 Stycznia 2008, 11:46

Nie widzę problemu. Oryginały są w znacznie wyższej rozdzielczości, więc jeżeli jest takie zapotrzebowanie to daj znać.
Agi - 16 Stycznia 2008, 11:51

Dzięki mBiko, pokombinuję w domu.
rysiull - 16 Stycznia 2008, 11:53

to ja się zgłaszam po jeden taki oryginał , jak już wspominałam :mrgreen: , przekażę go dalej ...
mBiko - 16 Stycznia 2008, 13:03

No i koniec. Na wystawę zakwalifikowało się 130 zdjęć. Kilkadziesiąt innych nie będzie publikowanych. Zaczynam rozumieć skąd się wzięło wrażenie, że za bardzo to nie pogadałem na tej SKOFIE.

rysiull zamówienie zrealizowane.

Agata - 16 Stycznia 2008, 13:14

Dzięki, mBiko, żeś się chłopie narobił :*
dalambert - 16 Stycznia 2008, 13:41

Agata napisał/a
kontr-manifestację prokanadyjską przewodzoną przez dalamberta pod hasłem 'Boże, chroń królową (tę

no, no, a haslo przewodnie " Kto paralizator ma tego kocha każda laska" hę hmm :twisted:
mBiko, zdjęcia wspaniałe , ja okropny / wesołe jest zycie staruszka. he, he/
Duży rosnij i niech Ci Bozia w dzieciach / dużych tłustych i pyskatych/ wynagrodzi :D

Anonymous - 16 Stycznia 2008, 13:48

No wreszcie porządne zdjęcia.... cenzura przyspała. :mrgreen: :bravo :bravo
Adanedhel - 16 Stycznia 2008, 13:49

Odnośnie wieszania gorima, parę osób próbowało już go unieść (choć możecie tego nie pamiętać ;P: ), efekt był taki, że Rafał prawie się połamał, a Jimli przez kilka minut chodził jakby zgięty.
lokje - 16 Stycznia 2008, 13:51

Łojezusmariaiwszyscyświęci, to ja jestem? :shock: Zombie, po prostu zombie...
Urocze :mrgreen:

Agi - 16 Stycznia 2008, 14:02

lokje, nie marudź, bardzo ładnie wyglądasz i gratuluję serdecznie! :D

Partner forum