To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

thinspoon - 31 Października 2014, 11:46

Luc du Lac napisał/a
thinspoon napisał/a
Luc du Lac napisał/a
znana Polska firma zajmująca się długami, sama nie płaci faktur na czas ...

Wiedzą jak wygląda ściągalność w praktyce :wink:

tja... najwyżej zadzwonimy do nich na infolinię, przecież się reklamują że jak masz dług to żeby dzwonić -dogadamy się...

Właśnie tak. Odpalicie im prowizję za ściągnięcie długu i wszyscy będą zadowoleni.

Luc du Lac - 31 Października 2014, 12:13

thinspoon napisał/a
Luc du Lac napisał/a
thinspoon napisał/a
Luc du Lac napisał/a
znana Polska firma zajmująca się długami, sama nie płaci faktur na czas ...

Wiedzą jak wygląda ściągalność w praktyce :wink:

tja... najwyżej zadzwonimy do nich na infolinię, przecież się reklamują że jak masz dług to żeby dzwonić -dogadamy się...

Właśnie tak. Odpalicie im prowizję za ściągnięcie długu i wszyscy będą zadowoleni.

wiesz, w środę mówili że tak tak, płatność już wyszła...
ku.rwa klasycznie

dziko - 3 Listopada 2014, 22:59

Kręgosłup o sobie jesiennie przypomina, tak w stylu "zaraz dysk wypadnie, he, he..." Ale nie dam dziadowi satyfakcji, jak będzie trzeba na czworakach na Falkon dopełzam :twisted:
mBiko - 5 Listopada 2014, 10:35

Od poniedziałku na drugie imię mam Sudafed.
Kruk Siwy - 5 Listopada 2014, 10:37

Wolałbyś wdzięczną ksywkę "Prostamol"?
mBiko - 5 Listopada 2014, 10:43

To nie jest koncert życzeń, tylko wątek o tym co nas wqrwia. Dzięki Perunowi z Prostamolem jeszcze nie musiałem się zaprzyjaźnić.
Kruk Siwy - 5 Listopada 2014, 10:50

Hihi.
To śmieję się ja: Bisocard Tritacewicz Atoris.

mBiko - 5 Listopada 2014, 12:07

Uuu, nazwisko z niezłym rodowodem.
konopia - 5 Listopada 2014, 15:06

Kruk Siwy, Bisocard - fajny jest :wink: brałem przez jakiś czas, mogłem rowerowac na maksa i niziutkie tętno było, potem mi go odstawili.Atoris - coś podobnego w działaniu brałem, nie pamiętam nazwy, też mi go odstawili, jeszcze szybciej niż ten cały bisoprorol.

Tylko z Perindoprilem rozstać się nie mogę.

dziko - 5 Listopada 2014, 22:00

Sorry, Panowie, ale te Wasze nazwiska to jakieś takie pospolite. Ja to ostatnio jak wenecki szlachcic - Dicloratio :lol:

mBiko - jak nie musisz prowadzić auta/pracować na tokarce to od Sudafedu dużo skuteczniejszy jest Disophrol.

mBiko - 5 Listopada 2014, 23:04

dziko, niestety moja praca wymaga bardzo dużego skupienia.
Luc du Lac - 6 Listopada 2014, 09:18

kornik zalęgł mi się w ramie obrazu ...
Lowenna - 6 Listopada 2014, 09:29

Polska 'służba' zdrowia :(
Kruk Siwy - 6 Listopada 2014, 09:29

Luc, odetchnąłem. Bo odczytałem pocżątkowo, że "komornik".
Agi - 6 Listopada 2014, 09:50

Trzy miesiące jeżdżę do dentysty żeby wyleczyć jeden ząb, jak bolało na początku, tak boli i teraz.
Fidel-F2 - 6 Listopada 2014, 10:22

Lokalna firma poligraficzna. Z zewnątrz wyglądają bardzo profesjonalnie, w bliższym kontakcie zadziwiają dyletanctwem i beznadziejnym podejściem do klienta.
Rafał - 6 Listopada 2014, 11:15

Luc du Lac, jak się tylko zmieści to do mikroweli. Stare handlarze starzyzną tak robią z drewnianymi detalami, niektórzy całkiem spore meble jakoś w kawałkach tam upychają.
Luc du Lac - 6 Listopada 2014, 13:29

Rafał napisał/a
Luc du Lac, jak się tylko zmieści to do mikroweli. Stare handlarze starzyzną tak robią z drewnianymi detalami, niektórzy całkiem spore meble jakoś w kawałkach tam upychają.

ciekawe - muszę sprawdzić czy uda mi się obraz jakoś "rozmontować"

aha. na trzy "zdrowaśki" ?

Godzilla - 10 Listopada 2014, 11:24

USG jamy brzusznej w Warszawie. Nie wiem, jak jest w państwowych przychodniach, ale w Luxmedzie pierwszy sensowny termin jest na połowę grudnia (tzn. rano, i tak żeby nie zwalniać się zanadto z pracy). Badanie w końcu jest przeprowadzane na czczo. Aha, i jeszcze żeby z pustym żołądkiem nie gonić kilkadziesiąt kilometrów po przekątnej przez Warszawę, bo większość przychodni Luxmedu jest gdzieś tam na południu miasta. A i w innych przychodniach też marne szanse. Zna ktoś jakieś sensowne miejsce?
dalambert - 10 Listopada 2014, 11:53

Godzilla, A Multimed przy Grochowskiej, koło ronda Wiatraczna. Jest też obok Luxmed.
mesiash - 10 Listopada 2014, 12:44

Multimed polecała znajoma ostatnio, ale wiatrak to daleko strasznie ;) Na północy nic nie znam.
dalambert - 10 Listopada 2014, 13:07

mesiash, mają jescze przychodnię przy Okopowej u wylotu dzielnej. Na uSG się nie czeka tylko umawia. chybać raz na tydzien robią. Mnie w podroby zaglądali i nie narzekam, na badanie znaczy, nie na podroby, bo o nich nie ma co gadać.
fealoce - 10 Listopada 2014, 20:45

Pierwsza ocena w tym semestrze: 2+
fcuk, mogłam to olać i na jedno by wyszło.... :roll:

mBiko - 11 Listopada 2014, 17:36

Od Radomia powrót odbywa się w warunkach urągających nawet szprotkom w puszce.
dalambert - 11 Listopada 2014, 18:18

mBiko, zdecydowany brak oliwy :wink:
Martva - 12 Listopada 2014, 11:16

Wczoraj rano znalazłam fajną ofertę stażu, stwierdziłam że zadzwonię dzisiaj rano dopytać o haczyk (bo to całkiem fajna oferta a wisi od dawna). Szesnaście razy odświeżyłam stronę, wzięłam głęboki oddech, zadzwoniłam i dowiedziałam się że oferta już jest nieaktualna proszę panią a potem trzask słuchawki. No to jak jest nieaktualna, to po jakiego męskiego narząda płciowego wisi na stronie i robi ludziom nadzieję?
Dobrze jednak że się przełamałam i zadzwoniłam (nienawidzę dzwonić!), bo gdybym tam pojechała i tłukła się ponad godzinę dwoma środkami komunikacji miejskiej, to chyba bym pluła jadem po powrocie. A tak jestem tylko *beep*.

thinspoon - 12 Listopada 2014, 11:18

To ile w końcu wzięłaś tych buteleczek? :mrgreen:
Martva - 12 Listopada 2014, 11:18

Za mało :evil:
mBiko - 12 Listopada 2014, 11:18

Nie dolewa się oliwy do ognia.
merula - 12 Listopada 2014, 13:42

dziko, mój kręgosłup pozazdrościł Twojemu i stwierdził, że on też nie od macochy.

a do roboty dowlec się trzeba i jakoś w niej te minimum 8 godzin przetrwać.

Partner forum