Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
thinspoon - 31 Października 2014, 11:46
Luc du Lac napisał/a | thinspoon napisał/a | Luc du Lac napisał/a | znana Polska firma zajmująca się długami, sama nie płaci faktur na czas ... |
Wiedzą jak wygląda ściągalność w praktyce |
tja... najwyżej zadzwonimy do nich na infolinię, przecież się reklamują że jak masz dług to żeby dzwonić -dogadamy się... |
Właśnie tak. Odpalicie im prowizję za ściągnięcie długu i wszyscy będą zadowoleni.
Luc du Lac - 31 Października 2014, 12:13
thinspoon napisał/a | Luc du Lac napisał/a | thinspoon napisał/a | Luc du Lac napisał/a | znana Polska firma zajmująca się długami, sama nie płaci faktur na czas ... |
Wiedzą jak wygląda ściągalność w praktyce |
tja... najwyżej zadzwonimy do nich na infolinię, przecież się reklamują że jak masz dług to żeby dzwonić -dogadamy się... |
Właśnie tak. Odpalicie im prowizję za ściągnięcie długu i wszyscy będą zadowoleni. |
wiesz, w środę mówili że tak tak, płatność już wyszła...
ku.rwa klasycznie
dziko - 3 Listopada 2014, 22:59
Kręgosłup o sobie jesiennie przypomina, tak w stylu "zaraz dysk wypadnie, he, he..." Ale nie dam dziadowi satyfakcji, jak będzie trzeba na czworakach na Falkon dopełzam
mBiko - 5 Listopada 2014, 10:35
Od poniedziałku na drugie imię mam Sudafed.
Kruk Siwy - 5 Listopada 2014, 10:37
Wolałbyś wdzięczną ksywkę "Prostamol"?
mBiko - 5 Listopada 2014, 10:43
To nie jest koncert życzeń, tylko wątek o tym co nas wqrwia. Dzięki Perunowi z Prostamolem jeszcze nie musiałem się zaprzyjaźnić.
Kruk Siwy - 5 Listopada 2014, 10:50
Hihi.
To śmieję się ja: Bisocard Tritacewicz Atoris.
mBiko - 5 Listopada 2014, 12:07
Uuu, nazwisko z niezłym rodowodem.
konopia - 5 Listopada 2014, 15:06
Kruk Siwy, Bisocard - fajny jest brałem przez jakiś czas, mogłem rowerowac na maksa i niziutkie tętno było, potem mi go odstawili.Atoris - coś podobnego w działaniu brałem, nie pamiętam nazwy, też mi go odstawili, jeszcze szybciej niż ten cały bisoprorol.
Tylko z Perindoprilem rozstać się nie mogę.
dziko - 5 Listopada 2014, 22:00
Sorry, Panowie, ale te Wasze nazwiska to jakieś takie pospolite. Ja to ostatnio jak wenecki szlachcic - Dicloratio
mBiko - jak nie musisz prowadzić auta/pracować na tokarce to od Sudafedu dużo skuteczniejszy jest Disophrol.
mBiko - 5 Listopada 2014, 23:04
dziko, niestety moja praca wymaga bardzo dużego skupienia.
Luc du Lac - 6 Listopada 2014, 09:18
kornik zalęgł mi się w ramie obrazu ...
Lowenna - 6 Listopada 2014, 09:29
Polska 'służba' zdrowia
Kruk Siwy - 6 Listopada 2014, 09:29
Luc, odetchnąłem. Bo odczytałem pocżątkowo, że "komornik".
Agi - 6 Listopada 2014, 09:50
Trzy miesiące jeżdżę do dentysty żeby wyleczyć jeden ząb, jak bolało na początku, tak boli i teraz.
Fidel-F2 - 6 Listopada 2014, 10:22
Lokalna firma poligraficzna. Z zewnątrz wyglądają bardzo profesjonalnie, w bliższym kontakcie zadziwiają dyletanctwem i beznadziejnym podejściem do klienta.
Rafał - 6 Listopada 2014, 11:15
Luc du Lac, jak się tylko zmieści to do mikroweli. Stare handlarze starzyzną tak robią z drewnianymi detalami, niektórzy całkiem spore meble jakoś w kawałkach tam upychają.
Luc du Lac - 6 Listopada 2014, 13:29
Rafał napisał/a | Luc du Lac, jak się tylko zmieści to do mikroweli. Stare handlarze starzyzną tak robią z drewnianymi detalami, niektórzy całkiem spore meble jakoś w kawałkach tam upychają. |
ciekawe - muszę sprawdzić czy uda mi się obraz jakoś "rozmontować"
aha. na trzy "zdrowaśki" ?
Godzilla - 10 Listopada 2014, 11:24
USG jamy brzusznej w Warszawie. Nie wiem, jak jest w państwowych przychodniach, ale w Luxmedzie pierwszy sensowny termin jest na połowę grudnia (tzn. rano, i tak żeby nie zwalniać się zanadto z pracy). Badanie w końcu jest przeprowadzane na czczo. Aha, i jeszcze żeby z pustym żołądkiem nie gonić kilkadziesiąt kilometrów po przekątnej przez Warszawę, bo większość przychodni Luxmedu jest gdzieś tam na południu miasta. A i w innych przychodniach też marne szanse. Zna ktoś jakieś sensowne miejsce?
dalambert - 10 Listopada 2014, 11:53
Godzilla, A Multimed przy Grochowskiej, koło ronda Wiatraczna. Jest też obok Luxmed.
mesiash - 10 Listopada 2014, 12:44
Multimed polecała znajoma ostatnio, ale wiatrak to daleko strasznie Na północy nic nie znam.
dalambert - 10 Listopada 2014, 13:07
mesiash, mają jescze przychodnię przy Okopowej u wylotu dzielnej. Na uSG się nie czeka tylko umawia. chybać raz na tydzien robią. Mnie w podroby zaglądali i nie narzekam, na badanie znaczy, nie na podroby, bo o nich nie ma co gadać.
fealoce - 10 Listopada 2014, 20:45
Pierwsza ocena w tym semestrze: 2+
fcuk, mogłam to olać i na jedno by wyszło....
mBiko - 11 Listopada 2014, 17:36
Od Radomia powrót odbywa się w warunkach urągających nawet szprotkom w puszce.
dalambert - 11 Listopada 2014, 18:18
mBiko, zdecydowany brak oliwy
Martva - 12 Listopada 2014, 11:16
Wczoraj rano znalazłam fajną ofertę stażu, stwierdziłam że zadzwonię dzisiaj rano dopytać o haczyk (bo to całkiem fajna oferta a wisi od dawna). Szesnaście razy odświeżyłam stronę, wzięłam głęboki oddech, zadzwoniłam i dowiedziałam się że oferta już jest nieaktualna proszę panią a potem trzask słuchawki. No to jak jest nieaktualna, to po jakiego męskiego narząda płciowego wisi na stronie i robi ludziom nadzieję?
Dobrze jednak że się przełamałam i zadzwoniłam (nienawidzę dzwonić!), bo gdybym tam pojechała i tłukła się ponad godzinę dwoma środkami komunikacji miejskiej, to chyba bym pluła jadem po powrocie. A tak jestem tylko *beep*.
thinspoon - 12 Listopada 2014, 11:18
To ile w końcu wzięłaś tych buteleczek?
Martva - 12 Listopada 2014, 11:18
Za mało
mBiko - 12 Listopada 2014, 11:18
Nie dolewa się oliwy do ognia.
merula - 12 Listopada 2014, 13:42
dziko, mój kręgosłup pozazdrościł Twojemu i stwierdził, że on też nie od macochy.
a do roboty dowlec się trzeba i jakoś w niej te minimum 8 godzin przetrwać.
|
|
|