Planeta małp - Co nas cieszy
Iwan - 2 Października 2008, 11:41
dzieki tak tez to mozna ująć bo zona zamiast odpoczywać latała z d..ą i urodziła wcześniaka
Sandman - 2 Października 2008, 11:41
Kurcze, a ja mam remont w planach na początku przyszłego rok. Strach się bać.
Gratulacje Iwan!
Iwan - 2 Października 2008, 11:44
Sandman, spokojnie to nie przy kazdym remoncie tylko jak na nowe przychodzisz to musi coś w rodzinie przybyć i dzięki
Lump Kałmuk - 2 Października 2008, 11:48
Iwan, coś w tym jest, bo jak ja robiłem w zeszłym roku remont na nowym, to po 8 miesiącach też pojawiła mi się córa - wcześniak
Gratulacje i uściski dla Rodziny
Iwan - 2 Października 2008, 12:04
wielkie dzięki a wieczorem zapraszam wszystkich do karczmy
Agi - 3 Października 2008, 14:04
Kącik domowego przetwórstwa wydzieliłam do nowego wątku
ilcattivo13 - 3 Października 2008, 14:10
cieszy mnie to, bo nie dalej jak w wakacje "służba bezpieczeństwa" forum była mocno temu przeciwna
EDIT: tylko może lepiej wstawić to do "Summe Technologiae" albo przynajmniej do "Powrotu z gwiazd"?
Agi - 3 Października 2008, 14:13
O nastrawianiu win i nalewek możecie dyskutować do woli. Destylacja... hm, to już inna sprawa
Nie ma problemu, przenoszę do "Summy"
merula - 3 Października 2008, 14:16
w życiu bym tam nie zajrzała w takim kontekście
Agi - 3 Października 2008, 14:25
merula, przecież to technologia jest
Witchma - 4 Października 2008, 12:30
Chrupanie kalarepki
mawete - 4 Października 2008, 13:01
hehe... a co ma wspólnego spotkanie z Madzik (Ona niepijąca jest) z destylacją?
A spotkanie było oczywiście bardzo miłe
ihan - 4 Października 2008, 15:48
Cieszy mnie, że drużyna żużlowców Unii Tarnów spadła z ekstraklasy. Cieszy mnie, bo jest szansa, że różne szczurki uciekną z tonącego okrętu i będzie taka fajna atmosfera jak kilka lat temu. Pomysł, żeby kierownikiem drużyny w tym sezoniepo różnych aferach i aferkach, po wywaleniu z drużyny, był Robert Kużdżał był ohydny. Chętnie pożegnam tego pana.
Adashi - 4 Października 2008, 15:57
Wspaniałe informacje mnie cieszą
Witchma - 4 Października 2008, 17:00
Adashi, pochwal się
ilcattivo13 - 4 Października 2008, 20:19
dzisiejsze szkolenie, które jako jedno z nielicznych na jakich byłem, nauczyło mnie czegoś sensownego.
EDIT: i byłbym zapomniał, w ostatnim konkursie "Outpostu" (i Anime Gate) wygrałem dvd z "Casshernem"
Chal-Chenet - 5 Października 2008, 15:57
Przyjemny wczorajszy wieczór.
xan4 - 5 Października 2008, 16:13
słoneczko za oknem i długi spacer, który przed chwilą odbyłem po lesie
agnieszka_ask - 5 Października 2008, 16:30
zamówiłam sobie książeczki, duuużo książeczek i już dostałam maila o rozpoczęciu przygotowań do przesyłki
hrabek - 6 Października 2008, 09:27
Moj synek wreszcie zdrowieje. I do tego nauczyl sie wymawiac "rrr". Nie wiem kiedy dzieci sie tego ucza, ale poniewaz za 2 tygodnie stukna mu 3 lata, to mysle, ze to bardzo dobry wynik.
ilcattivo13 - 6 Października 2008, 21:21
a wcześniej miał "syndrom Bolka"? to znaczy wymawiał "j" zamiast "r"?
dzejes - 6 Października 2008, 22:32
Jako że ciemno się już dość szybko robi - wybrałem się pierwszy raz jesienią na siłownię. Nową sobie upatrzyłem, wykupiłem pojedyńcze wejście i... się zaczęło! Szalony trener na amfie (ta energia nie mogła być naturalna) i grzybkach halucynkach (uwidziało mu się chyba, że jestem Arnoldem w najlepszych latach) zaczął prezentować mi wszystkie maszyny. Robił to z jakimś chorym entuzjazmem, strasznie zaraźliwym. Całe szczęście, że prezentacja bieżni ograniczyła się do jednej, bo gdybym tak intensywnie poznał wszystkie pięć, jak poznałem jedną - nie pisałbym już tego. Jakieś cuda udające schody, cosie z poręczami do chodzenia (te mi się spodobały, bo przypominały kijki, choć technika chodu zupełnie inna). Potem sztangi takie, owakie, maszyny na mięśnie poprzeczne małego palca lewej stopy...
Stwierdziłem stanowczo i zdecydowanie, że karnet wykupię, jeśli ten naćpany idiota... będzie regularnie motywował moją zblazowaną wysokość
Po powrocie do domu czekała na mnie pewna zwiewna i delikatna dama, której też należała się uwaga, więc jeszcze godzina marszu...
Umieram!
Martva - 6 Października 2008, 22:39
dzejes napisał/a | pewna zwiewna i delikatna dama, |
Joooooo. Z bukietem
dzejes - 6 Października 2008, 22:49
Pewka.
Wszak pisałem, że dama.
Tomcich - 6 Października 2008, 23:06
hrabek napisał/a | I do tego nauczyl sie wymawiac rrr |
Ja do tej pory tego poprawnie nie potrafię powiedzieć, więc gratuluję sukcesu.
Fidel-F2 - 7 Października 2008, 05:54
Tomcich, powiedz 'rebus'
Iwan - 7 Października 2008, 13:00
Fidel-F2, jeszcze pomyślisz że mówi do ciebie i się obrazisz
Kruk Siwy - 7 Października 2008, 13:21
Przecież to Będzie do niego, to dlaczego ma myśleć i się wysilać?
Iwan - 7 Października 2008, 14:44
przejrzawszy inny temat śmiem się pokusić o stwierdzenie że już wiem o co ci chodziło
a cieszą mnie grzybki na obiad i to nie halucynogenne te spożywam po kolacji
mawete - 8 Października 2008, 20:49
Viking poprawił mi humor
|
|
|