To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

merula - 6 Października 2006, 12:51

no niestety :mrgreen:

i znikąd szansy na gospodarza, a nie polityka

NURS - 6 Października 2006, 12:58

Lepper wraca do rządu. Albo to był Monty Python, bo mieli go znou puszczac...
Czarny - 6 Października 2006, 13:10

Monty leci w środy o 22 na TV4 - to tak gwoli informacji :mrgreen:
merula - 6 Października 2006, 15:50

A Giertych za Super Negocjatora robi :lol:
NURS - 6 Października 2006, 15:51

Ale to niczym sie nie różniło od tych skeczy Cleesa z rozmowami w studio, przyznasz :-)
Poziom absurdu został utrzymany.

dareko - 6 Października 2006, 16:02

Lukaszenko to naprawde ma tupet! :) I dar zaskakiwania, teraz Rosje straszy zachodem, Polakami miedzy innymi. :)

http://wiadomosci.gazeta....00,3666997.html

Gustaw G.Garuga - 6 Października 2006, 21:42

Miałem problem, na kogo głosować w wyborach samorządowych, ale przekonały mnie dzisiejsze Fakty TVN i występująca w nich starsza pani o mocnym głosie (niestety, bez twarzy). Otóż nie kto inny, tylko LPR to "superpartia", a kto uważa inaczej, to "k****" :lol:
NURS - 6 Października 2006, 22:33

nawiasem mówiąc (ja tam wolę ustami) Prezymier dzisiaj błysnął podnosząc kołderkę władzy. Ma kandydata na Balcerka, choć ponoc to brat może bgo mieć :-)
ale lepsiejsze jest co innego. dopiero co zagrzmiał gromowładny w stoczni, ze juz nigdy nie zagada do samoobrońców atu taka niespodziewajka. Obstawiamy, czy bedzie wolał wyjść na kłamcę, czy nie?

GAndrel - 6 Października 2006, 23:25

Prezymier w stoczni nie powiedział, że nie będzie rozmawiał z Samoobroną. Powiedział: "Nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji". A kto ma marną reputację to już zależy od interpretacji. ;)
NURS - 6 Października 2006, 23:29

Wiem, sam ripostowałem, że z ni,m nikt nie bedzie gadał, ale wiemu dobrze, o kim mowa. Kuchciński dzisiaj pokazał, jak to wygląda :-)
Ale to bedzie super duper fiutmeństwo, jak zgodzi sie na tę wersję koalicji :-) Dla wielu zostanie pip polityki.

Fidel-F2 - 7 Października 2006, 05:41

A Lepper robi wszystkich w bambuko jak chce :D
dareko - 7 Października 2006, 07:01

Fidel-F2, mam dokladnie takie samo zdanie :)
Nie lubie Leppera, to nawet malo powiedziane, ze nei lubie. Ale ten facet, z kart na 3 piki potrafi zrobic szleba bez atu. Jest dobry, nie ma co kryc.

NURS - 7 Października 2006, 09:25

Wczoraj w tylewizorku zobaczylem znajomą twarz, takie pocieszne, stare, okularzaste i łyse ryło. Po chwili przypomniałem sobie, ze to pan przecznik PO (ale nie PO). Kochanowski, panie kochanku. I tak mi sie też przypomniało, że o gościu nic nie było słychać od wybrania, dziala, nie dziala? Dobrze to czy nie dobrze?
dareko - 7 Października 2006, 09:28

A to nie on przypadkiem Giertycha po trybunalach ciaga? Ze roma-matura z konstytucyja niezgadna jest?
NURS - 7 Października 2006, 09:30

A nie weim, dlatego pytam, bo nie widzialem zadnych oznak aktywnosci tego pana, poprzednicy jakoś tam po ekranach i gazetach sie szlajali.
dareko - 7 Października 2006, 09:37

cos tam jednak czasem robi, z przyzwoitosci chyba ;)

http://www.rzeczpospolita...j/kraj_a_3.html

NURS - 7 Października 2006, 10:01

pytam, bo straszne rzeczy o nim gadali, jak ruszal, a potem jakos zniknął z pola widzenia.
GAndrel - 7 Października 2006, 10:23

Czasami jeszcze bywa w mediach. Ostatnio jak już wsponiano ciąga Giertycha po TK. A przedostatnio pisza o nim głównie wtedy, gdy wycofuje z TK sprawy złożone tam przez poprzednika.
Ziuta - 7 Października 2006, 11:12

Panowie! Powstrzymajcie śmiechy hihy! Jak podaje Onet, w Warszawie "Praca Zdrowie Ekologia" zapowiedziało protest przeciwko "zawłaszczeniu władzy w Polsce przez eurosyjonistów i klerykofaszystów".

Nie wiem, ale dla mnie to coś z pogranicza kontaktu z Czystą Formą :mrgreen:

GAndrel - 7 Października 2006, 11:30

I jest pierwsza afera związana z manifestacjami. Marsz białej róży ma niską ferkwencję, za którą odpowiedzialny jest stan polskich dróg. I już wiadomo dlaczego mamy tak mało autostrad. ;) To na pewno jest sprawka Układu.
NURS - 7 Października 2006, 14:24

Co ty, własnie Giertych powiedział, że przed NBP było z 11 tyś. ligusów :-)
Będzie aferka zaraz, bo i PiS grzmi, że jest go więcej a TV kłamie :-)

GAndrel - 7 Października 2006, 14:52

Dla LPRu policja ucina w takim razie jedno zero.

A dla PiSu nie wiadomo ile ucina bo policja podaje, że wiecujących jest 4 tys. a PiS podaje, że jest ich kilka tysięcy. Te kilka to może być przecież 4. ;) Czyli to zaniżanie to jakaś megakreacja PiSowska.

NURS - 7 Października 2006, 17:13

wyniki na teraz PO 11 do 20
PiS - 8 do 15
LPR 2 - 11 :-)
Wygrał Romek!

IMHO-tep - 7 Października 2006, 18:58

Przypominało mi to IMHO konkurs piekności, wszyscy puszyli piórka a miasto ich olało kompletnie. I chyba słusznie.
ihan - 8 Października 2006, 11:25

Od dawna to podejrzewałam, ale teraz już jestem pewna: nie jestem uczciwym Polakiem. Program rządu nie jest moim programem.
NURS - 8 Października 2006, 12:08

Nie martw się, zawsze możesz cieszyć się towarzystwem wykształciuchów.
hjeniu - 8 Października 2006, 12:31

a jak się postarasz może zostaniesz łże-elitą :mrgreen:
merula - 8 Października 2006, 20:04

Ale niestety moze sie okazać że jesteś zomowcem, a tu już nie będzie takie fajne :evil:
hjeniu - 8 Października 2006, 20:06

Albo warchołem :D
NURS - 8 Października 2006, 21:19

Jeden jest warchoł tej ziemi!

Partner forum