Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
thinspoon - 14 Sierpnia 2014, 14:56
Luz, napiszę tu jeszcze raz jak mi przyjdzie rachunek zapłacić za lakiernika. Śladu nie zostanie po mojej radosnej nieroztropności...
jewgienij - 14 Sierpnia 2014, 16:55
thinspoon napisał/a | Luz, napiszę tu jeszcze raz jak mi przyjdzie rachunek zapłacić za lakiernika. Śladu nie zostanie po mojej radosnej nieroztropności... |
Nie daj się oszukać. Aż tak go pewnie nie zaharatałeś, chyba że masz pancerny rower.
thinspoon - 14 Sierpnia 2014, 19:07
Przywaliłem też udem i barkiem. Cud, że kobieta przeżyła to zderzenie.
Lynx - 14 Sierpnia 2014, 20:19
thinspoon, polecam oc w życiu prywatnym. Przydaje się.
jewgienij - 15 Sierpnia 2014, 15:44
Hehe, gość, który nie przewiduje, że coś mu za zakrętem może zaraz wyskoczyć, nie będzie przewidywał na przyszłość na tyle, aby wykupić jakiekolwiek ubezpieczenie.
Sorry, thinspoon, przyjacielska dogryzanka.
Jakby powiedział Kasparow, trzeba być zawsze trzy ruchy do przodu, ale dziwnie w realnym życiu nigdy się to nie sprawdza, bo nie siedzimy przy szachownicy.
Fidel-F2 - 15 Sierpnia 2014, 16:00
jewgienij napisał/a | Jakby powiedział Kasparow, trzeba być zawsze trzy ruch y do przodu, ale dziwnie w realnym życiu nigdy się to nie sprawdza, bo nie siedzimy przy szachownicy. | głębia tej wypowiedzi pozrywała mi przewody
jewgienij - 15 Sierpnia 2014, 16:02
Mów mi Murakami
Albo Coehlo, jeden kij.
Fidel-F2 - 15 Sierpnia 2014, 16:10
Może wybrałbyś coś bardziej obelżywego?
Martva - 15 Sierpnia 2014, 16:11
Panowie, przenieście się na pw jak już musicie.
Pogoda mnie wkurza, wychodzę dziś, wracam w niedzielę, nie mam co na siebie włożyć
Fidel-F2 - 15 Sierpnia 2014, 16:13
Martva, maleństwo, bez publiki? A po co? Poza tym, przecież to sama sympatia.
Martva - 15 Sierpnia 2014, 16:14
Publika ma trochę dość.
jewgienij - 15 Sierpnia 2014, 16:19
Fidel-F2 napisał/a | Może wybrałbyś coś bardziej obelżywego? |
Mądrości Kung-Fu to za mało?
Nie chcę obelżywych rzeczy, chcę buddyjskiej wieczystej krynicy Murakamiego nie przebiję, ale jakiś - niedoskonały - odprysk tej duchowej siły znalazłeś w moim poście, trzy piętra wyżej.
Martva, Tobie się wydaje, że się kłócimy. Wyluzuj.
Fidel-F2 - 15 Sierpnia 2014, 16:32
Jeśli będę Cię nazywał Buddyjską Wieczystą Krynicą, będzie to bliskie mizianiu się po fiutach. Z całym szacunkiem ale nie nadajesz się.
jewgienij - 15 Sierpnia 2014, 16:43
Fidel-F2 napisał/a | Jeśli będę Cię nazywał Buddyjską Wieczystą Krynicą, będzie to bliskie mizianiu się po fiutach. Z całym szacunkiem ale nie nadajesz się. |
Ulżyło mi.
thinspoon - 15 Sierpnia 2014, 17:00
jewgienij napisał/a | Hehe, gość, który nie przewiduje, że coś mu za zakrętem może zaraz wyskoczyć, nie będzie przewidywał na przyszłość na tyle, aby wykupić jakiekolwiek ubezpieczenie.
Sorry, thinspoon, przyjacielska dogryzanka.
Jakby powiedział Kasparow, trzeba być zawsze trzy ruchy do przodu, ale dziwnie w realnym życiu nigdy się to nie sprawdza, bo nie siedzimy przy szachownicy. |
PZU ma ubezpieczenie dedykowane dla rowerzystów, Bezpieczny Rowerzysta się to zwie. Jestem umówiony z babką na poniedziałek Podoba mi się to Twoje wnioskowanie z *beep* wzięte, no offence, tak po przyjacielsku.
jewgienij - 15 Sierpnia 2014, 17:12
Jesteś umówiony na poniedziałek, ale w sobotę już "łeb ucięli".
O tym cała rozmowa, że takich zagrożeń dla zdrowia i życia jeździ legion, dopiero jak się wywalą, zaczynają myśleć.
Aż dziw, że nie ma jakiś portalowych akcji, aby uświadomić rowerzystom, na czym polega kultura jazdy i użytkowania przestrzeni publicznej.
Kompletne bezhołowie i pretensje - z mojego przykładu - że dziewczyna idzie środkiem chodnika dla pieszych, a pani w kasku za nią nie wie, jak ją wyminąć.
Ale rowerzystów się nie rusza, bo są tacy fit i trendy, tylko piętro niżej pod rolkarzami. To nie wąsaci tirowcy wymuszający pierwszeństwo, tylko w większości zgodni z gazetką Rossmana.
thinspoon - 15 Sierpnia 2014, 17:25
No tak, ale przynajmniej wyciągam wnioski z własnych błędów. I tak zostając w przyjacielskich klimatach - lat masz trochę ponad czterdzieści a mentalność starego dziada, który widział już wszystko i jego jedyną misją jest teraz oświecanie młodszych i mniej doświadczonych. Żebyś jeszcze faktycznie miał coś cennego do przekazania. Zostaw to sobie na schyłek życia, serio.
jewgienij - 15 Sierpnia 2014, 17:29
Skąd wiesz, ile mam lat?
Ja tam o Tobie tyle nie wiem.
Mam mentalność starego dziada z Wermachtu, ale podobno z wiekiem ma to przejść.
Już widzę pierwsze objawy, cieszy mnie bezkrytycznie drzewo za oknem.
Lowenna - 15 Sierpnia 2014, 17:36
http://pl.wikipedia.org/w...j_T._Olejniczak
jewgienij - 15 Sierpnia 2014, 17:46
Zrobiło mi się ciepło za uszami.
Bez Was nie byłoby mnie tutaj
Nie róbmy sobie jaj, koleżanki i koledzy.
thinspoon - 19 Sierpnia 2014, 13:34
Od kilku godzin pada bez przerwy. Deszczu, wyp******** (ocenzurowałem się sam)
Witchma - 19 Sierpnia 2014, 13:55
thinspoon, przyjmę każdą ilość deszczu
thinspoon - 19 Sierpnia 2014, 13:59
Deszczu, wyp******** do Zgierza
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2014, 14:13
thinspoon, z tego co się zdążyłem zorientować, lubisz zabawy w błocie, więc o co Ci k... chodzi?
Magnis - 19 Sierpnia 2014, 14:14
thinspoon aż tak leje ?
thinspoon - 19 Sierpnia 2014, 14:40
Fidel-F2 napisał/a | thinspoon, z tego co się zdążyłem zorientować, lubisz zabawy w błocie, więc o co Ci k... chodzi? |
Nawet błoto może się przejeść.
Do tego w życiu osobistym poczyniłem takie ruchy, że podejrzewam u siebie niezdiagnozowane upośledzenie umysłowe. Rewelka.
Fidel-F2 - 19 Sierpnia 2014, 14:52
Opowiadaj
Martva - 19 Sierpnia 2014, 14:58
Już my Cię zdiagnozujemy
thinspoon - 19 Sierpnia 2014, 15:36
Wierzcie na słowo
Lowenna - 19 Sierpnia 2014, 15:39
thinspoon, też wychodzisz za Fidela?
|
|
|