To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:25

Czyli nie wiesz.
Ale absorbujesz innych. Gratuluję samopoczucia.

thinspoon - 21 Lipca 2014, 10:25

Lowenna napisał/a
EOT

:mrgreen:

jewgenij dysponuje naprawdę unikalnym talentem.

Lowenna - 21 Lipca 2014, 10:28

jewgienij, wiem dobrze, jednak nie czuję wewnętrznej potrzeby tłumaczenia akurat tobie.
jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:32

Łatwo jest napisać bzdury, a potem dać EOT.
To taktyka frajerów, po co kłopotać się obroną swego stanowiska, jak można dać Eot albo zieloną buźkę. Gimnazjum

jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:34

Lowenna napisał/a
jewgienij, wiem dobrze, jednak nie czuję wewnętrznej potrzeby tłumaczenia akurat tobie.

To po co piszesz publicznie? Jakąś potrzebę w tym dostrzegam.

Witchma - 21 Lipca 2014, 10:34

jewgienij, po pierwsze, edytuj posty. Po drugie, uszanuj zdanie Lowenny, która już nie chce na ten temat rozmawiać.
Lowenna - 21 Lipca 2014, 10:36

Serdecznie dziękuję za zdiagnozowanie mojego niedorozwoju umysłowego. W końcu, po 30 latach, ktoś się na mnie poznał. :omg:
thinspoon - 21 Lipca 2014, 10:36

Człowieku, ten temat powstał właśnie dla tych, którzy chcą się podzielić tym, co ich drażni, niekoniecznie może wdając się w szczegóły. Jeśli Lowenna poda ci personalia prześladowcy to to coś zmieni?
Lowenna - 21 Lipca 2014, 10:37

Witchma, edytował post :mrgreen: Wyciął zdanie o moim kretynizmie
jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:37

Nie.

Zwraca się do mnie, jeśli nie zauważyłaś.
EOT to tylko ucieczka, po tym Eocie nie darowała sobie komentarza.
Będę edytował posty.

jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:39

Lowenna napisał/a
Witchma, edytował post :mrgreen: Wyciął zdanie o moim kretynizmie

Bałem się, że nie zauważysz. Ale widocznie siedzisz i czekasz na moje odpowiedzi. A EOT nabiera w Twoim przypadku nowego znaczenia.

jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:43

thinspoon napisał/a
Człowieku, ten temat powstał właśnie dla tych, którzy chcą się podzielić tym, co ich drażni, niekoniecznie może wdając się w szczegóły. Jeśli Lowenna poda ci personalia prześladowcy to to coś zmieni?

Dla Ciebie i Loewenny pewnie nie.
Jest wpis.

Rafał - 21 Lipca 2014, 10:44

jewgienij, nie nakręcaj się, na forum nic nie ginie, widać co napisałeś i co zedytowałeś. Odpuść, a Lo należą się przeprosiny. Oczywiście IMO.
jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:45

Znowu cztery wpisy pod rząd, to gorsze niż EOT i dalsza dyskusja.
jewgienij - 21 Lipca 2014, 10:50

Rafał napisał/a
jewgienij, nie nakręcaj się, na forum nic nie ginie, widać co napisałeś i co zedytowałeś. Odpuść, a Lo należą się przeprosiny. Oczywiście IMO.

Gdzie widać?
Samo edytowanie jest już przyznaniem się do błędu, specjalnych przeprosin nie wyślę, szczególnie komuś, kto nie dotrzymuje słowa.

Laska narzeka nie wiadomo na co, przy głębszym zapytaniu, nie wie, o co chodzi, wkręca mnie i Fidela. później daje EOT z zastrzeżeniem, że może się odgryzać. To jakaś psychoterapia? Mam przepraszać wariatkę, bo jest wariatką?

ED.
Myślałem, że funkcja edytuj jest dla użytkownika, a nie moderatora, który używa potem tego jako argumentu w dyskusji.

Fidel-F2 - 21 Lipca 2014, 10:58

jewgienij, jeszcze chwila i się źle skończy. Za tydzień jestem w Krakowie. Jeśliś taki kozak i nie-tchórz to podaj miejsce. Wpi*rdolę Ci z przyjemnością.
thinspoon - 21 Lipca 2014, 10:59

jewgienij napisał/a
Rafał napisał/a

Gdzie widać?
Samo edytowanie jest już przyznaniem się do błędu, specjalnych przeprosin nie wyślę, szczególnie komuś, kto nie dotrzymuje słowa.

Laska narzeka nie wiadomo na co, przy głębszym zapytaniu, nie wie, o co chodzi, wkręca mnie i Fidela. później daje EOT z zastrzeżeniem, że może się odgryzać. To jakaś psychoterapia? Mam przepraszać wariatkę, bo jest wariatką?

*beep*, człowieku, jesteś obrzydliwy. Sam wyjechałeś z Fidelem. Wpierdalasz się nieproszony, obrażasz ludzi. Weź się nad sobą poważnie zastanów, bo coś wyraźnie u ciebie nie gra.

jewgienij - 21 Lipca 2014, 11:00

Fidel-F2 napisał/a
jewgienij, jeszcze chwila i się źle skończy. Za tydzień jestem w Krakowie. Jeśliś taki kozak i nie-tchórz to podaj miejsce. Wpi*rdolę Ci z przyjemnością.

Za tydzień brzmi tajemniczo.
Podaj datę i godzinę, wyjaśnimy sobie.

ketyow - 21 Lipca 2014, 11:01

jewgienij, otrzymujesz ostrzeżenie o co bardzo się prosisz i radzę się zastanowić nad wypowiedziami, bo na tym się może nie skończyć.
Rafał - 21 Lipca 2014, 11:02

jewgienij napisał/a
Gdzie widać?
Tam gdzie patrzą na zielono i czerwono.
Fidel-F2 - 21 Lipca 2014, 11:03

poniedziałek późnym przedpołudniem, precyzyjniej na razie nie potrafię
jewgienij - 21 Lipca 2014, 11:05

Późnym popołudniem będę w pracy, ale zaczekam na Ciebie, fiutku.
Rafał - 21 Lipca 2014, 11:07

Dość
Fidel-F2 - 21 Lipca 2014, 11:30

Łatwo poszło
Lynx - 21 Lipca 2014, 17:45

Pani z MOPS. Pierwszy raz akurat z tą panią rozmawiałam ( wywiad w sprawie SUO ), a pani ma pretensje, że się ostrożnie wypowiadam ( czyt. nie zwierzam się, nie wdaję w szczegóły z życia itp. ). Ja rozumiem, że taką mają pracę, ale to, że jest urzędniczką, nie znaczy, że z automatu muszę jej w 100% ufać! Tym bardziej, że zaufanie to trzeba zbudować, a na SUO jest ustawa, a moje prywatne życie nie ma tu nic do rzeczy. :evil: :roll: :?
Godzilla - 21 Lipca 2014, 20:34

Lynx, powodzenia. Czytam sobie o tym SUO, i łapki opadają
http://www.dzieci.org.pl/...przygoda-z-suo/

Luc du Lac - 21 Lipca 2014, 23:30

Rafał napisał/a
Dość

hmm, czasami przesadzacie ...

Lynx - 22 Lipca 2014, 00:10

Godzilla, to, co zalinkowałaś jednak było 5 lat temu. Od jakichś trzech już jest lepiej. Tylko urzędy marszałkowskie ponoć mają jakieś opóźnienia w wpłacaniu na konta MOPSów i GOPSów funduszy na ten cel. Swoją drogą nagminne jest zachowanie niektórych z pracownic OPS, jakby wszelkie świadczenia płaciły z własnych kieszeni.
A tu link do ustawy: http://isap.sejm.gov.pl/D...=WDU20051891598

Cóż, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu...

jewgienij - 28 Lipca 2014, 16:45

Fidel-F2 napisał/a

Dalej jesteś, szczeniaczku? Czy ci się skończyło? Jak dostaniesz po ryju, to wrócisz w swoje miejsce w szeregu.
Tym to się kończy, forumowy szczawiu. Modzi cię nie ochronią.
Czekam na konkrety.

Agi - 28 Lipca 2014, 16:57

Ustawkę róbcie sobie na pw.

Partner forum