To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Fidel-F2 - 31 Maj 2014, 16:38

Przesadzają z grzaniem silników?
Martva - 31 Maj 2014, 16:50

Nieee, sytuacja jak z dyskusji o maratonach w mieście na ZB, u mnie na blogu opisałam.
thinspoon - 31 Maj 2014, 18:32

Zła taktyka, czy raczej zwykła głupota podczas biegu po schodach Sky Tower Run :/ Szlag by to.
joe_cool - 1 Czerwca 2014, 00:42

thinspoon, jak było? Co skopałeś? Możesz napisać w wątku o ubłoconych laseczkach :)
thinspoon - 1 Czerwca 2014, 09:41

Zrobione.
Witchma - 1 Czerwca 2014, 12:43

"Rozgarnięci" klienci :evil: W czwartek dostałam do tłumaczenia instrukcję bez dalszych komentarzy. Dzisiaj rano (!) się dowiaduję, że rzecz jest pilna :evil:
Luc du Lac - 1 Czerwca 2014, 18:10

Właśnie zaczął się koszmarny (w pracy) miesiąc
dniowki po 20h w robocie
pierwszy taki dzień, już za pasem

nureczka - 1 Czerwca 2014, 19:26

Luc du Lac, nie wiem jak Tobie, ale niektórym wizja gorszego nieszczęścia pomaga. Ja mam dyżury 7 dni x 24 godziny. Co drugi tydzień.
Lowenna - 1 Czerwca 2014, 19:28

Pół minuty za długa rozmowa z koleżanką, szpilki, torebka wypakowana do granic możliwości i brak pasażerów na przystanku poskutkowały spóźnieniem się na jedyny autobus, długim spacerem oraz zwiedzaniem miasta jakąś dziwną linią :|
Ale w wolnej chwili powinnam sprawdzić się znowu na setkę. Całkiem nie skapcaniałam :D Maratonu nigdy nie przebiegnę ale przypuszczalnie na sprinterskich dystansach pokonam sporą grupkę :wink:

Luc du Lac - 2 Czerwca 2014, 11:20

nureczka napisał/a
Luc du Lac, nie wiem jak Tobie, ale niektórym wizja gorszego nieszczęścia pomaga. Ja mam dyżury 7 dni x 24 godziny. Co drugi tydzień.

hmm, znaczy że pracujesz 168 godzin w ciągu ?

nureczka - 2 Czerwca 2014, 12:32

To wygląda tak, że pracuję (w trybie online) 40 godzin w tygodniu, a przez pozostałe 128 mam pietnaście minut na zalogowanie się od chwili odebrania telefonu.
Koledze w kwietniu trafiły się cztery tygodnie pod rząd (z Wielkanoca włącznie).

Luc du Lac - 2 Czerwca 2014, 12:54

nureczka napisał/a
To wygląda tak, że pracuję (w trybie online) 40 godzin w tygodniu, a przez pozostałe 128 mam pietnaście minut na zalogowanie się od chwili odebrania telefonu.
Koledze w kwietniu trafiły się cztery tygodnie pod rząd (z Wielkanoca włącznie).

hmm ? jeżeli to nie tajemnica - to co robisz?/gdzie pracujesz ?

nureczka - 2 Czerwca 2014, 12:56

Nie tajemnica :)
Jestem DBA w GTech-u. To dzięki mnie możecie grać w Totolotka ;)

Luc du Lac - 2 Czerwca 2014, 13:18

nureczka napisał/a
Nie tajemnica :)
Jestem DBA w GTech-u. To dzięki mnie możecie grać w Totolotka ;)

DBA - data base adm ?
masz zakaz gry w totka ?:)

:)

poza tym - jak rozumiem, możesz swoją pracę wykonywać z domu :)

ja wychodzę na 20h z domu, i robię w tym czasie ze 30 km piechotą (ale pracuje że tak powiem "umysłowo" :) )

nureczka - 2 Czerwca 2014, 13:25

Luc du Lac napisał/a
DBA - data base adm ?

Tak.
Luc du Lac napisał/a
masz zakaz gry w totka ?:)

Tak.
Luc du Lac napisał/a
poza tym - jak rozumiem, możesz swoją pracę wykonywać z domu

Lub z dowolnego innego miejsca na świecie.
Luc du Lac napisał/a
ja wychodzę na 20h z domu, i robię w tym czasie ze 30 km piechotą

Tysz piknie.

mesiash - 2 Czerwca 2014, 14:04

nureczka, no proszę, to nie dość że biura mamy obok siebie, to jeszcze pewnie pracujesz z macochą mojej żony :) //sorry za offtop :)
Agi - 2 Czerwca 2014, 14:08

Nie wiedzieć skąd przyplątało się zapalenie ucha.
Luc du Lac - 2 Czerwca 2014, 14:10

nureczka napisał/a
Luc du Lac napisał/a
DBA - data base adm ?

Tak.
.

masz dostęp do numerów ?:) zanim się pojawią na ekranach tv ?:):):)

nureczka - 2 Czerwca 2014, 14:19

mesiash, a rzeczona macocha w jakim dziale?
Luc du Lac, niestety, nie :(

Lowenna - 2 Czerwca 2014, 21:53

2h zmarnowane by wytłumaczyć fakturę jełopowi.
Znowu mam gorączkę.
Zastanawiam się czy ostatnie objawy to nowy wirus czy początki astmy :(

Agi - 2 Czerwca 2014, 23:41

L-4 do końca tygodnia i antybiotyk w pakiecie.
dalambert - 3 Czerwca 2014, 01:02

Agi, Zdrowia i miłego wypoczynku w domu :!: :D
Agi - 3 Czerwca 2014, 09:01

dalambercie, dziękuję.
Lowenna - 3 Czerwca 2014, 17:09

13,50 dostaję skierowanie na cito do laryngologa. 13,52 ląduję w odpowiedniej rejestracji, na korytarzy żywej duszy, pielęgniarka na zapleczu, tabliczka wskazuje, że lekarz przyjmuje do 15. Pielęgniarka stwierdza, że nie ma możliwości przyjęcia mnie jeszcze dziś. Każde stawić się jutro od 6,30. Być może ktoś mnie rano przyjmie

I nie cierpię być niezastąpiona. Powinnam zacząć robić z siebie idiotkę, która na niczym się nie zna :evil:

Fidel-F2 - 3 Czerwca 2014, 17:44

Lowenna, po prostu nie wydarłaś stosownie paszczy i nie potrząsnęłaś adekwatnie za kudły.
Lowenna - 3 Czerwca 2014, 17:55

Trudno mi się wydzierać, kiedy mówić nie mogę :|
Godzilla - 3 Czerwca 2014, 18:35

Dlaczego dziecko gimnazjalne, kiedy siądzie sobie do strzelanki na kompie, nagle dostaje słowotoku. Ale to jakiego! Przebija wszystkich pijaczków, jakich zdarzało mi się słyszeć :oops:
konopia - 3 Czerwca 2014, 19:28

Bo to są emocje!
!@$#T$#$#^&$#&YUHS^U%*&$%&
Czyste, żywe niczym nie skrępowane emocje wyzwolone katalizatorem, w postaci gry.

Godzilla - 3 Czerwca 2014, 19:42

Szkoda, że mamy za małe lokum, aby młody zamknął się z problemem w swoim pokoju i wywrzaskiwał te &%*$(*&!%-y za zamkniętymi drzwiami :P
Kruk Siwy - 3 Czerwca 2014, 23:07

Wymienialiśmy dziś okna na dwóch kondygnacjach, czuję teraz jak betonowy pył łagodnie osiada mi na zębach...

Partner forum