To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

hjeniu - 4 Października 2006, 19:08

Problem polega na tym, że to jest droga wojewódzka prowadząca przez miejsca gdzie diabeł mówi dobranoc, a jej stan jest taki że strach po niej jeździć. Jak w zeszłym roku przed wyborami wójt zrobił trochę szumu i zaangażował posłów na wylocie to zarząd obiecał, że się tym zajmą i w efekcie postawili znak ograniczenia szybkości :mrgreen: Teraz ewentualne wypadki będą efektem zbyt wysokiej prędkości a nie stanu nawierzchni :lol:
NURS - 4 Października 2006, 19:12

A Ziobro wreszcie zobaczył, jak wyglądają jego dęte farmazony w porównaniu z ludźmi kierującymi się prawem :-)
Anonymous - 4 Października 2006, 20:53

A widzieliście kto chce wrócić na stołeczek ?
I ta nazwa: PZR. Błąd semantyczny?

hjeniu - 4 Października 2006, 21:05

Ja to się nawet trochę dziwiłem, że tak długo nic o nim nie słychać :)
Anonymous - 4 Października 2006, 21:14

Chyba kasa mu się kończy. Niby czemu córeczka w Tańcu z gwiazdami występuje? Musi się z czegoś utrzymywać.
NURS - 4 Października 2006, 21:59

on już tyle razy wracał :-)
NURS - 5 Października 2006, 11:14

http://wiadomosci.onet.pl/1413676,11,item.html
Niech mi tu jeszcze ktoś powie, że Lechutek i jego banda nadają się do rządzenia krajem :-)

Romek P. - 5 Października 2006, 11:19

Robert, jak możesz!
Przecież ministerstwo spraw zagramagicznych zostało odzyskane dopiero kilka miesięcy temu! Daj ludziom czas na nauczenie się, co to jest dyplomacja i co to jest Rosja.

Kruk Siwy - 5 Października 2006, 11:21

Mówię wam - układ zawinił! Daltoniści, cykliści i no ci hm tego GEJE!
NURS - 5 Października 2006, 11:22

Nie dam, oni mają bumbę!
wiesz co z nami bedzie, jak się wkurza za porównaie ich z Czechami :-)

Romek P. - 5 Października 2006, 11:24

NURS:
Cytat
wiesz co z nami bedzie, jak się wkurza za porównaie ich z Czechami :-)

Ja wiem, ale urzędnicy w ministerstwie jeszcze chyba nie wiedzą :)

hjeniu - 5 Października 2006, 11:28

Może zrobimy zrzutę i kupimy im atlas, taki z mapami, herbami itp. :mrgreen:
NURS - 5 Października 2006, 11:36

Sami niech sobie, za bucikowe kupią :-)
A powazniej mówiąc, Ławrow to perfekcjonista, a w kontekście tego, co się działo do tej pory, może odebrać to jako próbę osmieszenia jego kraju. Jako dyplomata nie powie tego wprost, ale ruskies oddadzą nam w dwójnasób pod stołem.
A z zupełnie innej beczki, to obciach jakich mało. Prezydęt i jego świta...

dareko - 5 Października 2006, 12:51

Ech... no po prostu szzeka opada. Mialo byc pojednanie, ocieplenie stosunkow... kupa wyjdzie z tegopo czyms takim. Ja nie uwierze, ze to byl przypadek, takie rzeczy przypadkiem sie nie dzieja.

NURS:
Cytat
Niech mi tu jeszcze ktoś powie, że Lechutek i jego banda nadają się do rządzenia krajem

Wiesz stawiam dolary, ze jeszcze ci ktos powie :)

NURS - 5 Października 2006, 12:58

Też na to liczę :-)
BTW PiS bojkotuje MiS :-)
Ludzie czasem nie potrafia opanowac nerwów, ale faktem jest, że w tytm programie zachowali sie niezawodowo.

dzejes - 5 Października 2006, 13:06

Jak dla mnie to zachowali się niezwykle pofesjonalnie - ja bym Kurskiego zdzielił pustakiem.
NURS - 5 Października 2006, 13:11

Ja też bym mu przywalił, ale tu chodzi o coś innego. Jestem ostatnim, ktory by podal rękę komuś takiemu, jak Kurski, ale dziennikarz powinien byc bezstwronny, takie zero można załatwić prosto i kulturalnie. I należało tak zrobić, pokazać wszystkie jego kłamstwa w felietoniku, po każdej kłamliwej wypowiedzi mówić, kłamie pan - i tu rozwinięcie. Ale wyśmiewanie na wizji nie przystoi zawodowcom. IMO oczywiście.
dareko - 5 Października 2006, 13:15

Cytat
BTW PiS bojkotuje MiS

A slyszeliscie, ze Giertych bojkotuje BBC? :) To sa jaja, teraz BBC bedzie musialo sie dowiedziec kto to jet ten Romek. :)

NURS - 5 Października 2006, 13:39

Ponoć wiedzą, mają 6 notek o nim w swoich archiwach :-)
Z Giertychem lepsza sprawa, Bubel powiedział, że to Giertych mu finansował antysemickie reklamy w kampanii wyborczej ;-)

GAndrel - 5 Października 2006, 13:42

MiS się zdnerwowali (zwłaszcza Morozowski). Jest to zachowanie niepożądane u bezstronnego dziennikarza. Ale oni w tej rozmowie właściwie to nie mogli być bezstronni, bo przecież byli stroną.
Można było przygotować filmiki demaskujące stare kłamstwa Kurskieog, ale co zrobić z tymi wymyślanymi na poczekaniu?

A flagi to kompromitacja. Ale to pewnie wina układu, z którego MSZ nie zostało jeszcz oczyszczone, bo dobpiero teraz się ujawinił. ;>

NURS - 5 Października 2006, 16:01

I tu widać zawodowstwo prawqdziwe, ruski na widok czeskich flag nie strzelił w papę ministrzycy, tylko dalej robił swoje, Morozowski momentami naprawde przeginal, pomijając wszystko inne dał oręż PiSiorkom do walki ze sobą.
A co do klamstw wypowiadanych na bieżąco też można je dezawuować bez wyśmiewania.
BTW dzisiaj jakiś picuś gadał, ze Kurski oskarżając kolendę, o bycie pieskiem tego Milosevicia, czy jak mu tam pomylił tylko rok :-)
UK, ciekawa teza, wynika z niej bowiem, ze obalano rząd Olszewskiego jeszcze rok po jego obaleniu :-)

dzejes - 5 Października 2006, 16:07

Morozowski i Sekielski przeprosili widzów za swoje zachowanie, a co do obalania rządu Olszewskiego - to się dzieje każdego dnia, i Ty też to robisz!

Hm... To taka nowa religia chyba.

NURS - 5 Października 2006, 16:25

W mordę, jak się ludzie dowiedzą, co robili i robią... PiS Forever i Batman też :-)
Romek P. - 5 Października 2006, 16:31

Nie cenię jego twórczości, ale w stu procentach podpisuję się pod tym, co Kryszak tutaj powiedział na temat cenzury.
NURS - 5 Października 2006, 16:36

Co się dziwisz, co chwile ktoś traci robotę, bo się nadęciuchy obrażają :-)
Romek P. - 5 Października 2006, 16:46

Ja się nie dziwię :) ja jestem zakoczony, kiedy ktoś twierdzi, że nam się w IV RP prawa wolnościowe zwiększyły :)
Anonymous - 5 Października 2006, 20:51

A jak Jacka i Placka nie chcieli puścić w TVP? Puścili dopiero 2 tygodnie później jak ich wyśmiało pół Polski. A teraz dają tylko jeden serial Czterech pazernych i PIS. :mrgreen:
W niedzielę wieczorem jakoś łażę po kanałach tv aż wpadłem na program Pospieszalskiego Warto rozmawiać .Luudzie! Nie jest dobrze. Gadali o Lepperze. Oczywiście nikt nie mówił o nim źle. Ale wypowiadali się o nim jako o aferzyście, oszuście i wyciągali brudy, po czym każdy mówił że on oczywiście nic do Andy'ego nie ma, ale... Jak to nie jest demagogia.... Oto do czego wykorzystuje się TVP.
BTW z tymi flagami... No cóż, jaki minister edukacji taka edukacja. :wink:

dareko - 5 Października 2006, 21:42

Kiedy Pospieszalski jeszcze musial sie troche pilnowac, to robil dobry program. Owszem, o prawicowmy zabarwieniu ale w miare stonowany i "obiektywny". Teraz to tuba propagandowa jest i tyle, wyszla sloma z butow.
Fidel-F2 - 6 Października 2006, 12:39

http://wiadomosci.gazeta....00,3665469.html
Słowik - 6 Października 2006, 12:43

Cytat
Polityk, po nieudanym starcie w wyborach prezydenckich, rok temu wycofał się z polityki - jak mówił - w nadziei, że jako niezależny obserwator będzie potrzebny, by analizować i wypowiadać się na tematy polityczne. Jak tłumaczył podczas czwartkowej konferencji, postanowił wrócić, bo nikt nie zwrócił się do niego z taką prośbą.

:lol:

Partner forum