To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Wnimanje! Gawra wirtualnego suwalskiego niedźwiedzia!

Agi - 13 Wrzeœśnia 2012, 07:08

Fidel-F2, nic mi się nie pogięło, zawsze miałam takie spojrzenie.
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 07:09

znaczy, że parzące się zwierzęta to nie widok dla dzieci? ale jakiś powód po temu masz?
Agi - 13 Wrzeœśnia 2012, 07:16

To nie tak. Uważam takie widoki w przyrodzie za naturalne, natomiast epatowanie nimi w internecie już niekoniecznie.
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 07:46

Agi napisał/a
epatowanie
nadmiernie emocjonalne określenie imho
hrabek - 13 Wrzeœśnia 2012, 08:56

To w zasadzie dobry temat na pracę magisterską. Czy w internecie w ogóle można czymkolwiek epatować?
Agi - 13 Wrzeœśnia 2012, 09:14

Fidel-F2 napisał/a
Agi napisał/a
epatowanie
nadmiernie emocjonalne określenie imho

To znowu kwestia indywidualnego odczuwania.
A wracając do meritum, jakoś specjalnie przeszkadza Ci moje ostrzeżenie, że zawartość linku niekoniecznie nadaje się do oglądania przez dzieci?

Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 09:24

nie przeszkadza, zająłem się zjawiskiem, powszechnym podejściem, że seks jest fe i jedynie co może uczynić to skazić niewinne dzieci i nawet obserwacja zbliżenia zwierząt to murowana trauma do końca życia

i coś bardziej on top, warto obejrzeć do końca :P

http://www.youtube.com/watch?v=4s7xIfCpiD4

Agi - 13 Wrzeœśnia 2012, 09:28

Fidel-F2 napisał/a
zająłem się zjawiskiem, powszechnym podejściem, że seks jest fe i jedynie co może uczynić to skazić niewinne dzieci i nawet obserwacja zbliżenia zwierząt to murowana trauma do końca życia

Nadinterpretujesz. Niczego takiego nie napisałam, dorobiłeś ideologię do prostej czynności technicznej administratora forum.

W pracy nie mam YT, nie wiem co pokazujesz. Opisz link, bo go wyrzucę.

Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 09:42

coitus bear
ilcattivo13 - 13 Wrzeœśnia 2012, 10:14

Agi - to tylko kilka znudzonych baribali, z których jeden jest wyjątkowo... hmmm... zdesperowany :roll: Można pokazywać dzieciom, ale tylko jako "Czego nie robić" :wink:
fealoce - 13 Wrzeœśnia 2012, 10:34

A ja się zgodzę z Agi - nie uważam, że seks jest fe ale też nie widzę celu wrzucania takich filmików na yt. Oczywiście, że zwierzątka to robią ale to jest imho takie podglądactwo i trochę nieuprzejmie pchać im się wtedy z obiektywem :wink:
Agi - 13 Wrzeœśnia 2012, 10:47

fealoce, dokładnie.

Poza tym jeśli kliknie się taki link, na stronie po prawej pojawia się kilkadziesiąt linków podobnej treści i dla mnie jest to epatowanie.

ihan - 13 Wrzeœśnia 2012, 15:07

Fidelu, tym razem rzeczywiście to ciebie pogięło.
Gdyby Agi napisała, nie "dla dorosłych", tylko "zwierzęcy seks" byłoby ci lepiej?

ilcattivo13 - 13 Wrzeœśnia 2012, 15:54

zamówiłem sobie ławeczkę :wink: Wytrzymałość do 200kg pozwoli mi ćwiczyć ze stukilowymi ciężarami :D I przestanę wreszcie łamać meble przy ćwiczeniach brzuszków :mrgreen:
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 16:18

ihan, napisałem, że mi nie przeszkadza oraz że nie rozumiem podejścia
Kai - 13 Wrzeœśnia 2012, 18:58

ilcattivo13, chyba się jednak skuszę u Ciebie na gościnę - uwielbiam ją a w domu nie mam gdzie trzymać.

Fidel-F2, proste pytanie szybka odpowiedź. Czy Twój Syn już to widział?

Żeby nie było - nie jestem przeciwna. Ale każdy, kto to wstawia do sieci, niech sobie zdaje sprawę, że nie tylko 25-xx w tej sieci grzebią, to raz, a dwa - skoro już młodziak ma to oglądać (po co? Na przyrodę chyba) to niech ma pełne wyjaśnienie. Od rodziców.

ilcattivo13 - 13 Wrzeœśnia 2012, 20:11

Kai - te ławeczkę można złożyć tak, że zmieści się za albo pod łóżkiem :wink:
Kai - 13 Wrzeœśnia 2012, 20:15

ilcattivo13, tam u mnie stoją instrumenty, kontrolery i pokrowce. Nie ma bata :D
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 20:17

Kai, nie, nie widział ale nie widzę powodu bym miał go przed tym strzec. I uspokój się z tą emfazą, nie gadasz z ambony.
Kai - 13 Wrzeœśnia 2012, 20:59

Jaką emfazą? :roll:
Nie strzeżesz, ale nie widział. No cóż... Doskonale Cię rozumiem :) Uwielbiam to: wolnoć Tomku (nie) w swoim domku.

Mój przerabiał seks gołąbków chyba w 5 roku życia. Zauważył, zinterpretował, dał znać, że wie, o co chodzi (no, z dokładnością do jajka). Wyrósł na normalnego faceta, ze zdrowym podejściem.

Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 21:30

nawet nie wiesz że z emfazą, dzizas, przyjrzyj się sobie

nie strzegę ale nie widział bo mieszkam o trzysta kilometrów od niego i za często się nie widzimy, a jeśli się widzimy to nie siedzimy przed komputerem a jeśli akurat będziemy w zoo i dwa szympansy będą się pier/dolić to nie będę mu zasłaniał oczu, tylko wyjąsnię po co i dlaczego, kapiszi? i skończ z tym protekcjonalnym tonem. Może to poprawia Ci samoocenę ale w rzeczywistości jest żałosne.

Kai napisał/a
Mój przerabiał seks gołąbków chyba w 5 roku życia. Zauważył, zinterpretował, dał znać, że wie, o co chodzi (no, z dokładnością do jajka). Wyrósł na normalnego faceta, ze zdrowym podejściem.
po prostu cudowne i niesamowite, ach

edit daj przepis

ihan - 13 Wrzeœśnia 2012, 23:14

O rany, bronisz jak niepodległości. Agi nikomu nie zabroniła oglądać, nie ocenzurowała, dała opis w linku. I przyczepiliście się do tych dzieci. "Dla dorosłych", to takie hasło. Szczerze mnie dziubie co dzieci oglądają, ale JA mam prawo nie mieć nastroju do oglądania kopulujących jeżozwierzy. I lubię mieć prawo do wyboru czy je będę oglądać, czy nie. Taki dobry obyczaj wrzucacza linków, ot co.
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 23:15

ale po co ta gadka?
ihan - 13 Wrzeœśnia 2012, 23:18

A po co w ogóle wchodzić na forum? Po co istniejemy? Dokąd zmierzamy? I nawiązując, czy Vader jest także naszym ojcem?
Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 23:24

ihan, dowcip

leży trzech totalnych leni na sianie w stodole (chwalić pana wiesz co to stodoła)

stodoła zaczyna się palić

mijają minuty

jeden z leni odzywa się

- Panowie, stodoa się pali

mijają minuty

i kolejne mijają, nic się nie dzieje

drugi z leni mówi

-Panowie, stodoła na prawdę się pali

mijają minuty

mijają kolejne minuty

trzeci z leni mówi

-Panowie, ale po co ta gadka?

ihan - 13 Wrzeœśnia 2012, 23:30

Dobrze, że zaznaczyłeś, że dowcip ;P:
Swoją droga, mogłabym być czwartym, który się nie odzywał, bo mu się nie chciało.

Fidel-F2 - 13 Wrzeœśnia 2012, 23:35

i jesteś ale gdybym wspomniał to bym spalił
Kai - 14 Wrzeœśnia 2012, 08:18

Fidel-F2 napisał/a
i skończ z tym protekcjonalnym tonem

A nie chce mi się.

ilcattivo13 - 15 Wrzeœśnia 2012, 19:09

Postawiłem 10l moszczu z malin. Mama mówi, że odbiło mi, że nasypałem do tego 5 kg cukru. Hłe, hłe, ona chyba myśli, że to ma być wino :mrgreen:

Zastanawiam się, co zrobić z postawionymi ponad miesiąc temu wiśniami. Butelkować, czy kupić jakiś 10-litrowy gąsior, żeby w nim doczekały do listopadowego przepędu. Ech, chyba trzeba będzie podskoczyć do Tesco i sprawdzić ceny szkła.

A za tydzień postawię 25-litrowy galon soku z jabłek na jabłkownik. Zobaczymy, czy oda mi się zrobić coś równie dobrego, jak to, co przywiozłem dwa lata temu na Pyrkon :D

ilcattivo13 - 17 Wrzeœśnia 2012, 13:59

Już nie mogę patrzyć na "ratatuję"... Mamę chyba pogięło, żeby obsiać kabaczkami pół hektara ziemi :?

Partner forum