Planeta małp - Co nas śmieszy?
Fidel-F2 - 26 Marca 2014, 18:28
Jakiś Ruski cerkiewny domaga się od USA zwrotu jakiejś wyspy opodal Alaski. Zwrócił się do władz Rosji o podjęcie stosownych kroków.
nureczka - 26 Marca 2014, 20:08
"Recenzja" filmu "Pan i władca: Na krańcu świata"
Cytat | Najlepsza ekranizacja Konrada jaką kiedykolwiek widziałem. Teraz już nikt tak filmów nie kręci. |
Magnis - 26 Marca 2014, 20:11
Fidel-F2 napisał/a | Jakiś Ruski cerkiewny domaga się od USA zwrotu jakiejś wyspy opodal Alaski. Zwrócił się do władz Rosji o podjęcie stosownych kroków. |
Fidel i jak odpowiedziało USA.
Fidel-F2 - 26 Marca 2014, 20:14
Serią ataków jądrowych.
Magnis - 26 Marca 2014, 20:17
Fidel-F2 napisał/a | Serią ataków jądrowych. |
I wtedy stało się Uniwersum Stalkera .
Rodion - 27 Marca 2014, 08:58
nureczka, zaśmiałbym się ale to coraz częściej spotykany poziom recenzji i opinii jakie można znaleźć w necie
Luc du Lac - 28 Marca 2014, 08:38
wykonujemy usługę dla Agencji Reklamowej "Czart"
zamarzył mi się adres mailowy:
boruta@czart.pl
thinspoon - 28 Marca 2014, 08:52
Ja bym wolał niechto@czart.pl
Rafał - 28 Marca 2014, 09:51
Jaki problem?
http://czart.pl/pl/contact
Zadzwonić i się spytać o koszty
O jasna holera latająca, chciałem zaproponować do założenia stronę o nazwie np. www.licho.pl a ta jest i to jaka!
Ala jaja: Cytat | REGULAMIN
1. Oferta zawarcia umowy przedstawiona na niniejszej stronie www.licho.pl skierowana jest do osób pełnoletnich, posiadających pełną zdolność do czynności prawnych.
2. Poprzez kliknięcie pola AKCEPTUJ, a następnie pola OK Zleceniodawca potwierdza, że jest pełnoletni oraz posiada zdolność do czynności prawnych. Ponadto w ten sposób zawarta zostaje umowa zlecenia z Przedsiębiorstwem Usługowym EBLIS wpisanym do ewidencji działalności gospodarczej prowadzonej przez Urząd Miejski w Szczecinie pod numerem UN/021197/02 (zwanym dalej EBLIS), na warunkach określonych w niniejszym Regulaminie.
3. Przedmiot umowy obejmuje rzucenie klątwy lub uroku na obiekt (osobę fizyczną, zwaną w dalszej części Regulaminu Obiektem) wskazany przez Zleceniodawcę oraz wykonanie czynności magicznych w celu sprowadzenia nieszczęścia lub pecha na Obiekt.
4. W zakresie przedmiotu umowy, określonego w pkt.3, EBLIS oferuje wszelkie dostępne środki z wykorzystaniem mocy magicznych, zjawisk paranormalnych w sferze działania złych mocy. EBLIS nie oferuje podobnych działań w zakresie dobrych mocy lub podejmowania jakichkolwiek czynności faktycznych (fizycznych) nakierowanych na Obiekt.
5. Rozpoczęcie wykonywania niniejszej umowy następuje z chwilą jej zawarcia, na dowód czego EBLIS prześle Zleceniodawcy pocztą niniejszy Regulamin. Na potwierdzenie rzucenia klątwy lub uroku oraz wykonania przez zaklinaczy czynności magicznych, a to odmówienia zaklęć, rzucenia klątwy i wysłania złych myśli w kierunku obiektu, EBLIS przygotuje sporządzony rytualnie certyfikat PACTUM MALEFICIA (zwany dalej Certyfikatem), którego oryginał i jedną kopię prześle na adres Zleceniodawcy podany w zamówieniu. Po przesłaniu Certyfikatu dane osobowe Obiektu zostają usunięte z zasobów EBLIS i nie są dalej przetwarzane.
6. Przesłanie certyfikatu nastąpi w terminie 7 dni od dnia otrzymania przez EBLIS wpłaty kwoty 50 zł na rachunek bankowy.s
7. Wraz z certyfikatem, o którym mowa w pkt. 5, EBLIS prześle Zleceniodawcy rachunek lub paragon fiskalny.
8. Klątwa lub urok rzucone na Obiekt oraz czynności magiczne, wskazane w pkt. 3, stają się skuteczne z chwilą, w której Obiekt dotknie oryginału Certyfikatu.
9. Doręczenie Certyfikatu Obiektowi lub spowodowanie, że Obiekt dotknie oryginału Certyfikatu, spoczywają na Zleceniodawcy. |
Pora zacząć zbierać drwa na stos
Witchma - 29 Marca 2014, 20:44
Praktyczne podejście do akcji 'godzina dla Ziemi': Musimy gasić światło, czy wystarczy, że zasłonimy żaluzje?
Godzilla - 29 Marca 2014, 20:50
Ja nic nie gaszę. Pic na wodę.
Lowenna - 29 Marca 2014, 21:05
Ale to dobra akcja jest. Może niż demograficzny się zmniejszy
Godzilla - 29 Marca 2014, 21:26
W sumie możesz mieć rację Za Jaruzelskiego odgórnie wyłączali prąd, i ten-tego...
Agi - 31 Marca 2014, 17:18
Byłam dziś w bibliotece Liceum Ogólnokształcącego. Na poczesnym miejscu wisi tam cytat z książki Pawła Huelle (prawdopodobnie z Opowieści chłodnego morza) - z błędem ortograficznym.
nureczka - 31 Marca 2014, 18:10
Może to autor zrobił błąd, a oni tylko dokładnie zacytowali?
Lowenna - 31 Marca 2014, 18:30
Początkowo rozśmieszyło, gdy zobaczyłam, że pani od fikołków ma większy brzuszek i boczki ode mnie Później mocno zdemotywowało
Luc du Lac - 25 Kwietnia 2014, 10:46
wczoraj miała miejsce sytuacja która z kolei przypomniała mi zdarzenie sprzed 2 lat (zima)
Miejsce akcji: Wrocław, centrum miasta, uliczka/pasaż w którym odbywa się remont (piwnice), tamże (w pasażu) znajduje się moje biuro
patrze sobie z okna na placyk budowy a tu podjeżdża RollsRoys Wraith (cena ok. 1 mln zł), otwierają się drzwi i najpierw z samochodu wychylają się gumofilce, a później wychodzi Bardzo Bogaty Wrocławianin w kufajce (właściciel tego pasażu)
i ogólnie nie ma się czego czepiać - właściciel przyjechał na budowę się przyglądać,
ale zderzenie RR i gumofilców/kufajki było po prostu boskie
ps. aha, dlaczego mi się to przypomniało - wczoraj BBW przyjechał nowym RR (4drzwi)+ pod oknami stał poprzedni RR(2drzwi)+ Bentley i 3 Porsche
Kruk Siwy - 25 Kwietnia 2014, 10:57
U mnie na osiedlu nie stoją rollsy, ale samochody klasy Jaguara jak najbardziej. A jak się posłucha rozmów sąsiadów to panie bida z nendzą w tym kraju. A na ochronę i inne tego typu rzeczy pięciu złotych żałują.
Ni wsioki ni miastowe urwał ich nać!
Lowenna - 26 Kwietnia 2014, 18:27
<matias> ostatnio mi klient wysłał maila z pytaniem technicznym z tematem "kum kum"
<matias> kiedy doszliśmy do "Re: Re: kum kum" stwierdziłem, że ja się chyba do tej roboty nie nadaję
Może głupie ale mnie rozwaliło
Martva - 26 Kwietnia 2014, 18:43
E, bawiłam się w to kilkanaście lat temu
merula - 12 Maj 2014, 23:12
strasznie groźna ze mnie stwora. dziś wieczorową porą w trakcie powrotu do domu rowerem udało mi się przestraszyć dziką świnię
nureczka - 20 Maj 2014, 19:31
Wikipedia. Wpisuję ci ja sobie w pole "Szukaj" Disraeli i jedyne co znajduję to film z 1929 roku.
Żeby znaleźć Benjamina D., trzeba podać pełne imię i nazwisko. To świadczy o hierarchii wartości wikipedystów.
gorat - 20 Maj 2014, 20:42
http://en.wikipedia.org/w...arch&fulltext=1
Benjamin na pierwszym miejscu, jak w pysk strzelił.
nureczka - 20 Maj 2014, 20:45
Primo po pierwsze, ja o polskiej wikipedii.
gorat - 21 Maj 2014, 23:46
Faktycznie drugi dopiero. Jest to spowodowane tym, że nie dali rozróżniania, więc film zawsze będzie pierwszy - strona będąca wyszukiwanym słowem zawsze ma pierwszeństwo.
nureczka - 22 Maj 2014, 08:15
Otóż to
Wiem, że można znaleźć, ale mnie to ubawiło z deczka.
Lowenna - 5 Czerwca 2014, 12:16
Wpisałam w wyszukiwarkę 'Venezia'. Organizuję wycieczkę na jesieni. Wyszukiwania podobne: kazar, prima moda, ryłko, aldo
Agi - 9 Czerwca 2014, 14:00
Okazuje się, że wniosek też może być na urlopie.
Autentyczny cytat z oficjalnego pisma:
Cytat | Informuję, że po powrocie z urlopu wpłynął na moje stanowisko pracy Państwa wniosek... |
merula - 11 Czerwca 2014, 20:58
pracuję obecnie w domu, w którym bez klimatyzacji i pomimo upałów marznę.
hijo - 12 Czerwca 2014, 13:23
merula, zazdroszczę Ci
|
|
|