Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Rafał - 4 Grudnia 2013, 09:47
Lowenna, pogoda taka, żeby tak można było wyskoczyć choć na weekend w jakieś cieplejsze kraje
Lowenna - 4 Grudnia 2013, 16:39
thinspoon, tzn. że nie mogę zasnąć albo budzę się po pół godzinie i nie śpię do rana. A w ciągu dnia przypominam zombie
hebius - 4 Grudnia 2013, 16:49
Status paczki - W drodze do odbiorcy.
Magnis - 4 Grudnia 2013, 19:13
| hebius napisał/a | | Status paczki - W drodze do odbiorcy. |
Może jeszcze dotrze .
hebius - 4 Grudnia 2013, 21:31
Dotarła, ale dopiero teraz, wieczorem. Zanim się zdążę nacieszyć zawartością trzeba się będzie kłaść spać.
Witchma - 4 Grudnia 2013, 21:36
Śnieg Obudźcie mnie wiosną.
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2013, 21:39
No nie wiem. Będziesz wtedy bardzo głodna.
Magnis - 4 Grudnia 2013, 21:50
No właśnie u mnie też pada. Witchma dobra książka, kakao albo coś wyskokowego i przetrwasz zimę .
Witchma - 4 Grudnia 2013, 21:51
| Fidel-F2 napisał/a | | No nie wiem. Będziesz wtedy bardzo głodna. |
Czujesz się zagrożony?
Godzilla - 4 Grudnia 2013, 21:54
Aż spojrzałam. U mnie też, na razie chyba pół na pół z deszczem. Już jest trochę białawo. Ledwie otworzyłam drzwi na balkon, rozległo się "MIAAAU!" i szybki tupot. Rudy wparował do domu pod moimi nogami i zaraz rzucił się do miski. Kurcze, on chyba na dobre się do mnie przeprowadził. Wygląda na to, że do swojej pani w ogóle nie zagląda (a zresztą - czy ona mu otwiera?), tylko obróżkę nosi po staremu.
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2013, 21:58
Jeszcze wyginę i co będzie?
Jezebel - 5 Grudnia 2013, 10:31
Organizm dziwne rzeczy ostatnio wyprawia. Od wczoraj na przykład mam takie zaburzenia równowagi, że ledwo jestem w stanie z łóżka wypełznąć o.O
No i śnieg -_-
Kruk Siwy - 5 Grudnia 2013, 10:35
Matko! Twój organizm produkuje śnieg?! Do odstrzału!
Chyba dopadła mnie zimowa chandra i handra i cała reszta tej rodziny. A dobrego koniaku zostało mi już tylko pół flaszki.
Rafał - 5 Grudnia 2013, 10:43
Coś dziwnego mi się ze wzrokiem dzieje, martwi mnie to, ot, np. zamiast organizm przeczytałem orgazm i zachodzę w głowę czemu śnieg???
Kruk Siwy - 5 Grudnia 2013, 10:54
Królewna Śnieżka i siedem lodowych orgazmów? A głodnemu to Rafał, sam wiesz co. Hihii!
Rafał - 5 Grudnia 2013, 10:58
Tak, tak, wiem, halucynacje z niedożywienia
Luc du Lac - 5 Grudnia 2013, 11:54
taki mała irytujące podpierdółłka - na stronie PZPN nie ma ichniego NIP-u
Godzilla - 5 Grudnia 2013, 11:57
http://www.money.pl/rejes...ocztowy/02-366/ - a naści.
Luc du Lac - 5 Grudnia 2013, 12:11
| Godzilla napisał/a | | http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/526-17-27-123/kod-pocztowy/02-366/ - a naści. |
już sobie znalazłem zaraz po tym jak nie znalazłem na głównej PZPN,
tyle że podstawowe dane teleadresowe powinny znajdować się na stronie jakże poważnej i potężnej instytucji
Godzilla - 5 Grudnia 2013, 12:12
Pewnie że tak. Ale oni są od kopania piłki, ewentualnie pieniędzy.
Fidel-F2 - 5 Grudnia 2013, 13:03
| Rafał napisał/a | | zamiast organizm przeczytałem orgazm | też i myśle sobie co ten orgazm może wyrabiać i czemu koleżanka się tym z nami dzieli
charande - 6 Grudnia 2013, 06:33
Dobra - dzisiaj siedzę we flanelowej koszuli, polarze, pikowanej kamizelce, owinięta w koc i DALEJ mi zimno, choć mąż twierdzi, że w domu jest ciepło...
| Cytat | | masz niski metabolizm, na starość będziesz gruba ;P |
Fidel-F2, dowcipnisiu, na razie chętnie bym odsprzedała jakiejś puszystej osobie moją nietolerancję na 1001 pokarmów - frytki ostatnio jadłam gdzieś koło roku 1997, o czekoladzie, chipsach, orzechach, fast foodach, smalcu ze skwarkami, pizzy z serem itp. mogę zapomnieć. Na starość będę pewnie jadła kaszę mannę, sucharki i ważyła 40 kg, choćbym miała metabolizm jak ślimak
Fidel-F2 - 6 Grudnia 2013, 07:42
o k!!!!, to masz gorzej niż wegetarianie, szczery ocean współczucia
btw, a co masz, znaczy co organizm ma do frytek?
merula - 6 Grudnia 2013, 08:15
pewnie nie lubi sie ze skrobią.
charande - 6 Grudnia 2013, 08:47
Nie, w przypadku frytek, chipsów itp. problemem jest smażenie na tłuszczu niekoniecznie wysokiej jakości. Ogólnie problematyczne są rzeczy tłuste, ciężkostrawne, ostre przyprawy, kofeina i żywność wysoko przetworzona.
Fidel, żeby było zabawniej, to akurat mięsko mi dobrze wchodzi, byle to było 100% mięska w mięsku, a nie boczek, parówki itp. Jak jestem głodna, to nawet schabowe w panierce mogę jeść, jeśli są domowego wyrobu. Ale jakieś uliczne zapiekanki, pizze, kebab - nie ruszę. Na ostatniej Avangardzie kibicowałam towarzystwu jedzącemu kebaby, konsumując razowe bułki z bananem i soczkiem Kubuś. Lajf.
Fidel-F2 - 6 Grudnia 2013, 08:55
są frytki do pieczenia bez tłuszczu w piekarniku, ale tak, wiem, noszenie ze sobą piekarnika na konwencie może być mało komfortowe
| charande napisał/a | | Fidel, żeby było zabawniej, to akurat mięsko mi dobrze wchodzi, byle to było 100% mięska w mięsku | to Ty jesteś czystej wody drapieżnikiem, szczyt piramidy
| charande napisał/a | | Na ostatniej Avangardzie kibicowałam towarzystwu jedzącemu kebaby, konsumując razowe bułki z bananem i soczkiem Kubuś. Lajf. | trudno powiedzieć kto na tym lepiej wyszedł
znaczy musisz jeść rzeczy porządnie przyrządzone
pewnie lekko naiwni brzmię, ale badałaś się pod kątem celiakii?
ed lit
charande - 6 Grudnia 2013, 09:05
Nie, ale objawy i lista nietolerowanych pokarmów bardziej pasują do tego.
Fidel-F2 - 6 Grudnia 2013, 09:10
no słabo, życzę zdrowia i dobrze uwędzonej szynki
charande - 6 Grudnia 2013, 09:16
Razowe tosty z szynką - o taak Dziękuję!
konopia - 6 Grudnia 2013, 09:21
A co na to lekarze?
Przy taki czymś to rozmowa z rodzinnym i skierowanie do specjalisty, w sumie trzeba zrobić:
szczegółowe badania krwi, moczu, kolonoskopia, tomografia jelit, czasem endoskopia.
Po wykluczeniu wszystkiego innego można mówić o "Zespole jelita drażliwego".
Na samym końcu można dostać tabletki i zacząć normalnie jeść
|
|
|