Planeta małp - Co nas cieszy
cutler - 18 Wrześ¶nia 2008, 20:39
Adanedhel, ciekawe gdzie jest haczyk
U mnie ceny w górę, a prędko¶ć taka sama. Jak dzwoniłem do swojej 'firmy' i zapytałem czy planuj± wreszcie z 526 przy¶pieszyć nieco, to mi odpowiedzieli, że dekoder se najpierw muszę kupić. Więc kupiłem, aby mieć szybszego neta. Przyszedł jaki¶ go¶ć i oznajmił, że mi nie zainstaluje, bo nie ma na to pozwolenia. Ale... jak zapłacę 30 zł to może jako¶ się dogadamy. Zapłaciłem więc i facet podł±czył. Teraz mam 1 mbit prędko¶ć, ¶nieg na ekranie tv (ci z mojej 'firmy' rejestruj± numery, bo przestali odbierać moje telefony) i co miesięczn± dopłatę 2zł za rarytasowe kanały takie jak TV TRWAM. Zastanawiam się, kto w tym całym interesie wykazał się większ± ułomno¶ci±.
Aby jednak nie było offtopa - cieszy mnie, że mogłem dzisiaj obejrzeć KATASTROFY W PRZESTWORZACH na Nationalu bez ¶niegu na ekranie.
Easy - 19 Wrześ¶nia 2008, 00:03
Oficjalnie: jestem studentem politologii.
A podanko już uszykowane i jutro składam wniosek o poprawianie matury i za rok startuję na dzienne.
A nuż się uda.
Edit. Bł±d słusznie wyłapany przez dzejesa.
Fidel-F2 - 19 Wrześ¶nia 2008, 00:07
Easy napisał/a | poprawianie matury | ¶wiat staje na głowie
dzejes - 19 Wrześ¶nia 2008, 00:11
Easy napisał/a |
A nóż się uda. |
To się lepiej bierz do roboty
Easy - 19 Wrześ¶nia 2008, 00:11
Fidel-F2 napisał/a | Easy napisał/a | poprawianie matury | ¶wiat staje na głowie |
Jakby co: zdałem, i to nie "ledwo ledwo".
Wiem wiem, wy mieli¶cie gorzej bla bla bla, promowanie leni i głupków. Jest okazja, mam j± przepu¶cić?
Witchma - 19 Wrześ¶nia 2008, 08:24
Easy napisał/a | wy mieli¶cie gorzej |
Ja tam s±dzę, że mieli¶my lepiej... matury nie były sprawdzane według jakiego¶ głupiego klucza, certyfikat zwalniał z matury z języka... W sumie zdawałam tylko polski pisemny i historię ustnie
Adanedhel - 19 Wrześ¶nia 2008, 09:32
cutler napisał/a | Adanedhel, ciekawe gdzie jest haczyk |
Sprawdziłem umowę dokładnie. Przeczytałem dwa razy, odwróciłem, przeczytałem do góry nogami, po czym wspak i metod± chińsk±, od góry do dołu. Potem obw±chałem uważnie, sprawdziłem, czy nie ma gdzie atramentu sympatycznego, oraz czy ten drobny druczek, co to jest na dole, to aby nie pakt z diabłem (ale nim nie był - zreszt±, sam sobie miałbym duszę sprzedać? ). Więc na razie wychodzi, że jest bez haczyków. Choć zastanawiam się, czy powinienem to przez jaki¶ deszyfrator przepu¶cić. Powinienem?
hrabek - 19 Wrześ¶nia 2008, 09:37
A czemu haczyk? Moim zdaniem sprawa jest prosta. Firma liczy sie z klientem, bo teraz zmienic internet to moment. W dobie wszechobecnych Netii, UPC, Neostrad i innych to jeden telefon i juz modem sam przyjezdza do domu. Lepiej wiec wyjsc z lepsza oferta, bo klient sie wscieknie do konca i odejdzie do konkurencji. A tak, zobaczcie jaki Adanedhel zadowolony i ani mysli o zmianie providera. A jeszcze wszystkim bedzie mowil naokolo jaka to super firma. Tylko chwalic takie podejscie. Szkoda, ze nie wszyscy to rozumieja.
Adanedhel - 19 Wrześ¶nia 2008, 09:44
Jestem zadowolony wła¶nie z tego powodu. Firma jest wobec mnie uczciwa, sama mi proponuje przyspieszenie internetu za pieni±dze, które płacę obecnie - zostaję w firmie, bo jest uczciwa teraz i pewnie będzie w przyszło¶ci. Obie strony na tym zyskuj±. Bo poza tym, to czy będę miał 2 Mbity czy 10, to przy moich potrzebach niewielk± różnicę robi.
Zreszt± wcze¶niej też byli uczciwi. Np. uprzedzili przed rokiem, że mog± być przez tydzień problemy z sieci±, bo przy czym¶ u siebie majstruj±. A nie zaczęli majstrować maj±c klienta gdzie¶.
Anonymous - 19 Wrześ¶nia 2008, 10:19
Mnie to nie dziwi, w naszej kablówce już dwukrotnie taki manewr wykonali - szybszy internet za tę sam± kasę. Pewnie dla nich korzystniej, niż zjechać z abonamentu. Chociaż równocze¶nie poszerzyli ofertę o tańsze abonamenty. I chyba rozważę przesiadkę, bo mi w sumie ta posiadana szybko¶ć ¶rednio potrzebna jest.
Witchma - 19 Wrześ¶nia 2008, 21:10
Przy malachicie mnie allegro już nie oszukało
Specjalnie dla Martvej relacja fotograficzna:
kolczyki takie same, tylko mniejsze
Fidel-F2 - 19 Wrześ¶nia 2008, 22:20
Easy napisał/a | Wiem wiem, wy mieli¶cie gorzej bla bla bla, promowanie leni i głupków. Jest okazja, mam j± przepu¶cić? | ja nie mam nic do Ciebie, jest okazja to bierz, głupi by nie brał, ja mam pretensje do ¶wiata, co zreszt± wyraĽnie powiedziałem
Martva - 19 Wrześ¶nia 2008, 22:35
Witchma, dzięki za pamięć, malachit piękny!
JacAr - 20 Wrześ¶nia 2008, 07:49
Nas cieszy, że od równo dwóch lat nie palimy
(a było ostro, ponad dwie paczki dziennie )
Hip Hip hurra
bo wcale nas nie ciagnie!
BTW. jakby kto¶ sie zmagał z podobnym swiństwem, a był z okolic lub z samej wawki, zapraszam na priva. Tam wskazówki dam. Ta-daam!
Milego, pachnacego dzionka
JacQ
ihan - 20 Wrześ¶nia 2008, 09:53
JacAR gratulacje! Won ze ¶mierdzielami!
JacAr - 20 Wrześ¶nia 2008, 10:12
Fakt, podej¶cie do kominów i innych dymarek się zmienia, ale...
Cieszy mnie jeszcze, że powoli zaczyna panować moda na niepalenie
albo ograniczanie...
albo niezaczynanie
to fajne jest
bo jaranie nikomu niepotrzebne
więc
RADUJMY SIĘ!
J
Witchma - 20 Wrześ¶nia 2008, 10:15
Martva, zamierzam sprezentować mamie, pewnie padnie z zachwytu, bo uwielbia wszelkie zielenie
JacAr, jak będziesz kandydował na prezydenta, to na Ciebie zagłosuję Gratuluję m±drej decyzji
Martva - 20 Wrześ¶nia 2008, 12:40
Ha, a ja nie zaczęłam jak była moda na zaczynanie. Cieszy mnie własna m±dro¶ć
Aga - 20 Wrześ¶nia 2008, 13:53
Łacina zdana na cztery i wizja stypendium.
Tomcich - 20 Wrześ¶nia 2008, 22:36
Gratulacje Aga Mnie zawsze Ablativus absolutus wykańczał. I oczywi¶cie "Gallia est omnis divisa in partes tres..."
Martva - 20 Wrześ¶nia 2008, 22:57
Złamała mi sie igła i szukałam jak najbardziej podobnej, a przy okazji znalazłam porównywalnie cienk± a za to dług± - jest super!
JacAr - 20 Wrześ¶nia 2008, 23:05
Mam nadzieję, że to nie rana na czole sie otworzyła?
Martva - 20 Wrześ¶nia 2008, 23:47
Nie, ona ma ponad 15 lat i już nie można nazwać jej ran±.
mBiko - 21 Wrześ¶nia 2008, 10:18
Jednak fakt jej zaistnienia co nieco wyja¶nia Martviczko.
Witchma - 21 Wrześ¶nia 2008, 10:23
Wyrównanie rekordu głosuj±cych na szorty, a mam nadzieję, że na tym nie koniec
Fidel-F2 - 21 Wrześ¶nia 2008, 10:23
84 kg żywej wagi
merula - 21 Wrześ¶nia 2008, 11:27
nowe - nie nowe meble
Chal-Chenet - 21 Wrześ¶nia 2008, 21:22
Wygrana Lecha. Skromna, bo skromna, ale zasłużona i potrzebna.
ihan - 22 Wrześ¶nia 2008, 15:19
Podpisałam umowę o pracę na kolejne 3 lata. Cieszę się bardzo, bardzo mocno. Kocham moj± pracę.
xan4 - 22 Wrześ¶nia 2008, 15:28
podium w konkursie shortów
|
|
|