To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Adanedhel - 25 Lipca 2007, 10:45

agnieszka_ask, gorzej, jeśli dla tego osobnika głośne techno jest muzyką relaksacyjną... Zdarzają się i tacy. Ale to chyba inny gatunek niż homo sapiens :mrgreen:

rysiull, ależ ja dobrze wiem, że skuteczny. W zasadzie przekracza granice nawet mojej tolerancji :mrgreen:

Gwynhwar - 25 Lipca 2007, 10:49

Adanedhel napisał/a
rysiull, ależ ja dobrze wiem, że skuteczny. W zasadzie przekracza granice nawet mojej tolerancji :mrgreen:

Sofciarze 8)

Adanedhel - 25 Lipca 2007, 10:50

Słonko, może i sofciarze, ale to Ciebie trzeba podszkolić w klasyce metalu :twisted: :mrgreen:
agnieszka_ask - 25 Lipca 2007, 10:50

Adanedhel napisał/a
gorzej, jeśli dla tego osobnika głośne techno jest muzyką relaksacyjną

dobry filozof jest w stanie to zmienić :mrgreen:

Gwynhwar - 25 Lipca 2007, 10:51

Adanedhel napisał/a
łonko, może i sofciarze, ale to Ciebie trzeba podszkolić w klasyce metalu :twisted: :mrgreen:

Wredota... Słucham tego co lubię :P

Rafał - 25 Lipca 2007, 10:52

Próbowałes sposobu najprostszego? Po prostu pójść do gościa i grzecznie dać do zrozumienia, że przeszkadza? W moim przypadku zawsze wystarczało jak raz powiedziałem. Nawet nie musiałem się wysilać na żadne aluzje, prostym językiem, jak najprostszym.
Adanedhel - 25 Lipca 2007, 10:54

Rafał, do niego to nie dociera. Już kilka osób się skarżyło. Przystopował na jakiś tydzień i od nowa :| Na szczęście nie codziennie.

Gwynhwar, ale AC/DC musisz dobrze poznać :mrgreen:

rysiull - 25 Lipca 2007, 10:54

Gwynhwar, pozwolisz że zapytam tak z ciekawości ? Jeśli Behemot to soft to czego ty słuchasz? ;P:
Gwynhwar - 25 Lipca 2007, 10:55

rysiull, aktualnie dark electro :D
Godzilla - 25 Lipca 2007, 10:56

Są i inne gatunki muzyki. Hinduska muzyka klasyczna... Znajoma miała sąsiada z góry, zapijaczonego świńskiego blondyna, który potrafił urządzić imprezkę do rana z muzyką i przytupem. Po którejś nieprzespanej nocy wyczekały z córką, aż hałas się przyciszył (jakoś nad ranem), po czym nastawiły na maks właśnie taką muzykę i wyszły na spacer. W drzwiach zdążyły usłyszeć jakiś rumor na górze. Pewnie zrobiły wrażenie na imprezowiczach :mrgreen:
Adanedhel - 25 Lipca 2007, 11:01

rysiull, tylko proszę, nie pytaj dalej o to dark electro. Ja sam się boję :mrgreen:
Godzilla, kusisz, kusisz. Może zrobię mieszankę Behemota z hinduską muzyką klasyczną... :twisted:

Rafał - 25 Lipca 2007, 11:02

Hm, widać użyłes języka dyplomacji, a tu trzeba prostych słów, typu słuchaj koleś przestań bo mnie to wku.. , a nie to ci po prostu przyp... i się skończy babci sranie. na przykład oczywiście :roll:
Kruk Siwy - 25 Lipca 2007, 11:03

Warto znacząco stukać jakimś narzędziem po lewej dłoni... Krótki bejsbol jest niezły. Albo składany tytanowy "przedłużacz".
Adanedhel - 25 Lipca 2007, 11:04

Rafał, fakt, ja nie próbowałem prostych słów... Ale chyba inni już próbowali. Pewnie najwyżej trza będzie jakoś grupą spróbować, powinno poskutkować...
Gwynhwar - 25 Lipca 2007, 11:04

Albo blokada kierownicy o.o Taka długa żółta o.o
Rafał - 25 Lipca 2007, 11:06

Bez przesady, wystarczą czyste ręce i pewne siebie spojrzenie :)
Kruk Siwy - 25 Lipca 2007, 11:07

Jeżeli facet ma 198 cm wzrostu czyste spojrzenie nie wystarcza. Spojrzenie ma być takie jakbyś ulubioną komórę niechcący spuścił właśnie w kiblu.
mawete - 25 Lipca 2007, 11:07

Gwynhwar napisał/a
Adanedhel napisał/a
łonko, może i sofciarze, ale to Ciebie trzeba podszkolić w klasyce metalu :twisted: :mrgreen:

Wredota... Słucham tego co lubię :P

fajnie do sziebie mówicie... :mrgreen:
Boldowanie moje :D

rysiull - 25 Lipca 2007, 11:08

Adanedhel napisał/a
Rafał, do niego to nie dociera. Już kilka osób się skarżyło. Przystopował na jakiś tydzień i od nowa :| Na szczęście nie codziennie.

he he ja w takim wypadku bym mu powiedziała że jeśli się nie uspokoi to naślę na niego swojego tatę , bo akurat w Wołominie robi robotę na zlecenie :mrgreen:

Adanedhel - 25 Lipca 2007, 11:10

Rafał, ręce będę miał czyste. Włożę rękawiczki :mrgreen:

mawete napisał/a
fajnie do sziebie mówicie... :mrgreen:

No ba! :mrgreen:

Rafał - 25 Lipca 2007, 11:11

Jejku dorośli ludzie, a boją się. Była dzisiaj u mnie delegacja starszych pań ze skarga na konkubenta jednej takiej z klatki co to też za głośno słucha muzyki i na dodatek sika na wycieraczki. A zaczęły od tego, że w klatce same wdowy mieszkają i nie ma chłopów. Adanedhel, bez obrazy, czy u ciebie tez same baby w klatce?
Gwynhwar - 25 Lipca 2007, 11:12

O.O
Adanedhel - 25 Lipca 2007, 11:14

Rafał, spokojnie. Damy mu do zrozumienia co i jak. Nie dociera jak pojedynczo idziemy, to dotrze jak pójdziemy grupą. Zwłaszcza, że kilku facetów z naszej klatki, w tym ja, wcale nie jest małych.
Rafał - 25 Lipca 2007, 11:14

:mrgreen:
Dokładnie jak nie pomaga siła argumentów pomoże argument siły :bravo

rysiull - 25 Lipca 2007, 11:24

dwóch na jednego to banda łysego ? Adanedhel powodzenia w "rozmowie"
Ixolite - 25 Lipca 2007, 11:27

Adanedhel - koncertowy Rammstein też się dobrze sprawdz :D

A jak za ścianą, nie planujesz może jakiegoś remontu tej ściany, czy coś? Wiertarka udarowa, te sprawy :)

Adanedhel - 25 Lipca 2007, 11:29

rysiull, może dwóch, może trzech... ;P: I niekoniecznie od razu będziemy używać argumentu siły. Na razie może tylko nim zagrozimy, powinno wystarczyć :mrgreen:
Gwynhwar - 25 Lipca 2007, 11:33

Myślę nad zrobieniem sobie grzywki o.o
rysiull - 25 Lipca 2007, 11:36

tak żeby zrozumiał aluzję? he he jak to dobrze że ja mam wyrozumiałych sąsiadów i nawet moje granie na elektryku im nie przeszkadza ....
Adanedhel - 25 Lipca 2007, 11:38

Gwynhwar, to zależy jakiego typu grzywki :wink:
rysiull, może po prostu dobrze grasz :)

Partner forum