Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Rafał - 26 Listopada 2013, 08:51
Jestem leniem i do tego bardzo zdolnym leniem, potrafię wymyślić 100 rzeczy do zrobienia, żeby tylko nie zrobić tej jednej, której mi się nie chce, a muszę. Ale zaczyna mnie to już poważnie wkurzać.
O, np. dziś rano, zamiast pisać zaległe tematy pojechałem na budowę potuczyć okiem budowę krypty (właściwie fundamentów pod kryptę i zbrojeń). Leń? Leń!
Witchma - 26 Listopada 2013, 09:03
Rafał, Ty sobie zamów u Mikołaja słownik, co by sprawdzić dokładne znaczenie słowa "lenistwo". Albo przyjedź do mnie i zobacz, jak wygląda mój dzień pracy, będziesz miał lekcję poglądową
Rafał - 26 Listopada 2013, 09:17
Nie da rady, Zgierz to jest dokładnie po drugiej stronie Łodzi, bywa, że bywam w Głuchowie na zatowarowaniu, ale przebijać się przez Łódź? Nie chce mi się!
Kruk Siwy - 26 Listopada 2013, 09:29
Spotkajcie się w pół drogi. U Kresa. On wam zaprezentuje jak włączyć prawdziwą funkcję "leń". Hihi.
Rafał - 27 Listopada 2013, 13:39
Dzieci z takiego klubu taneczno-wokalnego miały swoją stronkę, gdzie były fotki z występów, informacje o zajęciach i takie tam różności. Teraz wygląda tak
By ich tak kuźwa szlag i jasna holera. I kawałek szklanki
dalambert - 27 Listopada 2013, 13:51
Rafał, ale w czem problem, że carskiego orła nima, czy że nie te dziuchy wygrały?
Rafał - 27 Listopada 2013, 13:57
dalambert, w tym, że jakieś luje im tę stronę skasowały. Chyba nie nacisnąłeś linku.
thinspoon - 27 Listopada 2013, 13:59
| Rafał napisał/a | | dalambert, w tym, że jakieś luje im tę stronę skasowały. Chyba nie nacisnąłeś linku. |
Ja nacisnąłem i wyświetla mi się stronka dość odpowiadająca Twojemu opisowi.
Fidel-F2 - 27 Listopada 2013, 14:04
niom, jakies dzieciaki z dyplomami i takie tam
Rafał - 27 Listopada 2013, 14:05
Czyli naprawione, uffff, to dobra wiadomość
Lynx - 28 Listopada 2013, 00:01
Rafał, no u mnie się strona wyświetla z takimi o, napisami:
Strict Standards: Non-static method JLoader::import() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/joomla/import.php on line 29
Strict Standards: Non-static method JLoader::register() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/loader.php on line 71
Strict Standards: Non-static method JLoader::import() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/joomla/import.php on line 32
Strict Standards: Non-static method JLoader::register() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/loader.php on line 71
Strict Standards: Non-static method JLoader::load() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/loader.php on line 161
Strict Standards: Non-static method JLoader::register() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/loader.php on line 138
Strict Standards: Non-static method JRequest::clean() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/joomla/import.php on line 33
Strict Standards: Non-static method JRequest::_cleanArray() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/joomla/environment/request.php on line 463
Strict Standards: Non-static method JRequest::_cleanArray() should not be called statically in /home/sckcpwi/public_html/sck/libraries/joomla/environment/request.php on line 464
Borsuk - 28 Listopada 2013, 02:17
Jak dla mnie, to po prostu ktoś niepotrzebnie włączył wyświetlanie błędów, albo zainstalował trefną wtyczkę.
Rafał - 28 Listopada 2013, 08:01
Okazało się, że był atak na serwer gdzie jest utrzymywanych ileś tam stron ( to te luje), ale prowadzący miał na szczęście porobione kopie i naprawił szybko co luje popsuły. Ale chyba trochę źle poprawił.
LadyBlack - 28 Listopada 2013, 10:15
Mnożą się chyba takie psuje bezmyślne. Bo wczoraj na forum Trójmiasta też widziałam, że ludzie narzekali, że strona szkoły popsuta i zaatakowana przez jakieś psuje.
Nie działa mi nowa maszyna do szycia. Wrrrrr... zaczną się szopki z wymiana lub naprawą.
Godzilla - 28 Listopada 2013, 12:13
Na ulubionym forum robótkowym rzadko można uświadczyć człowieka, za to botów - do koloru, do wyboru. Gdyby nie to, że pisać na forum można tylko po uzyskaniu dostępu od administratorki, nie wiem co by się działo. Utonęlibyśmy w spamie. Szkoda, to fajne miejsce.
Godzilla - 30 Listopada 2013, 16:48
Mam koszmarny katar. A poza tym gdyby ktoś pisał fantasy i brakowało mu imion bohaterów albo szwarccharakterów, to służę linkiem do forum robótkowego (z posta powyżej). Niech sobie popatrzy na boty. Zawsze się jakaś nazwa znajdzie. Gdybym teraz pisała coś o obleśnej wiedźmie, nazwałabym ją Hedroanda.
Blue Adept - 30 Listopada 2013, 23:13
Niech ktoś mnie przytuli - dlaczego niektórzy znajomi okazują się skrajnymi socjopatami, a niektóre przyjaciółki postępują głupio i dziecinnie? Bardzo dorośli ludzie (wiekowo), a zachowują się niedojrzale jak pietnastolatki, dla drobnej satysfakcji psując imprezę innym ludziom.
E: Usunąłem posta o tej treści z wątku "Niech ktoś mnie przytuli..." i wpisałem tutaj.
Lynx - 30 Listopada 2013, 23:48
Blue Adept, to w końcu co byś chciał? Żeby cię przytulić, czy nalać kielicha?
Blue Adept - 30 Listopada 2013, 23:50
Lynx - To się wzajemnie nie wyklucza, a wręcz często prowadzi jedno do drugiego.
Rafał - 1 Grudnia 2013, 00:37
Kuźwa, dałem się zaciągnąć do woja po pijaku, dwa koła w plecy, syn mnie wydziedziczy, już się nie mogę doczekać aż mu serię wpier... hm, ostrzelam go zza węgła
Tydzień temu jakąś wioskę spacyfikowali, bodajże koło Lubina, niegłupie to ASG.
konopia - 1 Grudnia 2013, 10:06
ASG - droga zabawa, a być może za chwilę jej zakażą. Unia coś kręci nosem na ASG, chce poważnie ograniczyć albo zakazać.
Ja by zakazał sprzedaży kulek innych nich bio-degradowalne, leżą potem tony tego plastiku w lesie.
I nakazał malować broń w 1/2 na pomarańcz
W UKeju, dość mocno ograniczają ASG, bez przynależności do jakiejś zarejestrowanej grupy (licencja UKARA) nie kupisz repliki w kolorze normalnej broni.
Kupujesz kałacha czy m4?
feralny por. - 1 Grudnia 2013, 10:22
Nie przejmowałbym się, tylko bawił. Zwłaszcza na UK nie ma co się oglądać, oni w swojej paranoi doszli już tak daleko, że chcieli spisywać dane kupujących czasopisma traktujące o broni...
Lynx - 1 Grudnia 2013, 11:05
Sztorm, wieje, pada.
Rafał - 1 Grudnia 2013, 14:44
konopia, syn ma M4, daje radę, też trzeba będzie taką giwerę zakupić.
Martva - 1 Grudnia 2013, 20:19
Trochę wkurza, trochę śmieszy - mam nową wagę. I w odróżnieniu od starej, pokazuje prawidłowo, a nie zaniża o dobre parę kilo
Godzilla - 1 Grudnia 2013, 20:41
Fejsbuk wisi. A na dodatek czytam, że chcą nam się dobrać do składki zdrowotnej i ją podwyższyć. Żebyż ich tak @%#$!!!&@ pokręciło.
merula - 1 Grudnia 2013, 21:19
boli mnie ząb, który wczoraj naprawiałam. albo jego kolega
fealoce - 1 Grudnia 2013, 21:21
Po dzisiejszym translation doszłam do wniosku, że jestem głupia i nic nie umiem
Godzilla - 1 Grudnia 2013, 21:24
fealoce, zazdroszczę ci tego jak zaraza, mimo wszystko. A wiem, że zawsze można studentów zagiąć tak, żeby nawet nie kwiknęli. To nam już na arabistyce lektor tłumaczył: "Moi drodzy, jeśli się uprę, żeby kogoś z was oblać, to nikt mi nie przeszkodzi. Lepiej ode mnie nie będziecie znać tego języka." Co nie znaczy, że tak zrobił naprawdę - ale akurat z arabskim sytuacja jest taka, że mógłby na dobrą sprawę uwalić i większość Arabów. Polegliby na gramatyce.
fealoce - 1 Grudnia 2013, 21:28
Ale wiesz, problem w tym, że nasz ćwiczeniowiec nie jest wredny i nie zagina. He's most helpful, lubi SF i w ogóle, po prostu ja jestem głupia.
|
|
|