To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

shenra - 1 Listopada 2013, 14:24

Magnis, nic, to był dzień, kiedy Anka wyłączyła myślenie.
ihan - 3 Listopada 2013, 22:03

Wnerwia mnie, że MWizWO jest dostępny tylko dla użytkowników facebooka. Dziecko moje ulubione ze stajni mi poleciło, chciałam sobie oglądnąć, a tu kicha.
Agi - 3 Listopada 2013, 22:08

ihan, piszesz o "Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków"?
ihan - 3 Listopada 2013, 22:11

Tak, opanowałam, weszłam. Głupia jestem. I to mnie też wnerwia :evil:
Martva - 4 Listopada 2013, 10:45

Wpirzyłam gdzieś czarną ekoskórkę do podszywania haftów i nie mogę jej znaleźć, a pięć wisiorów czeka na wykończenie, i to jak najszybsze. Większość jest mhroczna i zielony albo brązowy tył będzie na nich fatalnie wyglądał. Uch. :evil:

EDIT: i właśnie wsypałam dobre 10g matowych morskich koralików do paczki przezroczystych morskich. Czeka mnie zabawa w *beep* Kopciuszka.

shenra - 4 Listopada 2013, 11:13

Martva, ptice sobie jakowąś obczaj do pomocy.
Blue Adept - 4 Listopada 2013, 11:42

Myślałem, że martvi nie oddychają, więc i nie śpiewają. :mrgreen: :wink:
Martva - 4 Listopada 2013, 12:34

A skąd pomysł że mieliby śpiewać?
Blue Adept - 4 Listopada 2013, 12:50

Cóż... Kopciuszek śpiewa...
Martva - 4 Listopada 2013, 13:23

*beep* nie oznaczało tym razem 'disneyowskiego' :roll:
Farin - 4 Listopada 2013, 18:06

Półka mi się zarwała i książki na łeb na szyję poleciały :[
Lowenna - 4 Listopada 2013, 18:16

Schowałam dokumenty tak dokładnie, że za Chiny Ludowe nie potrafię teraz znaleźć :evil:
Lynx - 4 Listopada 2013, 18:34

Ja tak od piątku szukałam recepty- znalazła się w samochodzie...
merula - 4 Listopada 2013, 18:39

znowu dekoder się spsuł i cała nagrana zawartość pójdzie się paść.
Fidel-F2 - 4 Listopada 2013, 19:37

A nie da się dysku do kompa podłączyć?
merula - 4 Listopada 2013, 22:01

skomplikowana operacja. to w jakimś dziwnym formacie jest zapisywane.

chyba w końcu się przełamię i przeproszę z klasyczną nagrywarką. ile razy można nacinać się na ten sam numer.

mesiash - 5 Listopada 2013, 10:25

merula, nawet jak jest w dziwnym formacie, to wujek google na pewno zna sposób na zgranie do formatu avi. Inna sprawa, że znalezienie tegoż może być czasochłonne, więc jeżeli nie nagrałaś czegoś unikalnego to rzeczywiście lepiej wziąć jakiś bardziej tradycyjny :)
hrabek - 5 Listopada 2013, 10:36

A nie szybciej po prostu z sieci ściągnąć?
Sauron - 7 Listopada 2013, 16:27

Dyrekcja szkoły odwołała zgodę na Noc Gier. Planszówki przeboleję, ale w programie był też świetnie zapowiadający się larp :evil:
Sytuacja szkoły też mnie denerwuje, bo rektor UMK już nie chce jej finansować, ale też nie chce oddać w inne, hojniejsze, ręce. Więc przyszłe roczniki najprawdopodobniej czeka czesne, a to już zupełnie zmienia charakter szkoły.

Fidel-F2 - 7 Listopada 2013, 20:46

stada przygłupów i niedorajdów na drogach, tumany bez cienia pojęcia o ruchu drogowym
ihan - 7 Listopada 2013, 22:25

Identycznie, na stada przygłupów jadących pod prąd na jednokierunkowej, narzekała blondynka z kawału o blondynkach.
Fidel-F2 - 7 Listopada 2013, 23:07

to by się zgadzało
Witchma - 8 Listopada 2013, 08:05

A propos jednokierunkowej. Jedziemy sobie ostatnio jednokierunkową (i to w tym dobrym kierunku), a tu z naprzeciwko wjeżdża pani w wypasionym suvie. Po jednej i po drugiej stronie rząd zaparkowanych samochodów, nie ma gdzie zjechać, a pani bez kompleksów jedzie przed siebie. Tomek otworzył okno i drze się na nią, że to jednokierunkowa, a ona spokojnie: "Tak, wiem, ale ja tu zaraz skręcam" :roll:
Fidel-F2 - 8 Listopada 2013, 08:11

trzeba było iść na stłuczkę, wyciągnęlibyście parę groszy ;P:
Lynx - 10 Listopada 2013, 00:38

We wrześniu poproszono mnie o zajecie się na fb profilem naszego Stowarzyszenia. Dotychczasowa "administratorka" przez pół roku nie potrafiłą wysłać zaproszeń do członków stowarzyszenia, nie mówiąc o wpisach.
Wczoraj miała dużo do powiedzenia jak źle ja to robię.
Dzisiaj założyła klona profilu.
Tak tylko się zastanawiam, wtf?
W...ia mnie coś takiego.

merula - 11 Listopada 2013, 18:35

futrzak znowu kaszle.
Dunadan - 11 Listopada 2013, 18:49

Wku*wia mnie, że nie moge pojechac normalnie rowerem do centrum bo banda cweli musiała sobie urządzić rozróbę. Wszelkie marsze powinny zostać zabronione w tym chorym kraju.
Witchma - 12 Listopada 2013, 08:50

merula, a sprawdzaliście serce?
Kruk Siwy - 12 Listopada 2013, 08:55

Dunadan napisał/a
banda cweli
Siedziałeś z nimi? Cweliłeś ich? Czasami warto wiedzieć co się wypisuje.
Dunadan - 12 Listopada 2013, 09:08

Kruk Siwy, nie chciałem używać innego wyrazu na "c". "Cwel" w potocznym znaczeniu to obraźliwe określenie. Podobnie jak "idiota" i "debil", które odnoszą się również do chorób umysłowych ale jakoś nikt się tym nie przejmuje. "Baran" to np. zwierzę. Jest jeszcze "k*tas" i "ch*j" - oba określające równierz drugorzędowe cechy płciowe mężczyzn choć w wulgarny sposób.

I co z tego? tak czy inaczej banda cweli, idiotów, debili, baranów, k*tasów, ch*ji... ch*jów?... nie ważne. Banda zrobiła sobie rozróbę. A ja nie mogłem normalnie na kręgle pojechać.

No ale nie, musiałem zostać ukaranay za nieprawidłowe użycia słowa "cwel" :roll: :fp:

Partner forum