To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

fealoce - 9 Sierpnia 2013, 05:27

Ewentualnie dokleić sobie długą brodę i się odpowiednio ucharakteryzować :mrgreen:
Rafał - 9 Sierpnia 2013, 06:43

Kuźwa zaraz zapakuję wszystkie śmieci ze swojego przepełnionego śmietnika i zawiozę pod urząd. :twisted:
Witchma - 9 Sierpnia 2013, 06:55

fealoce napisał/a
wodę w promocyjnej cenie 5 PLN za 1,5l.

To tanio. Podobno w Łazienkach 0,5 l wody kosztuje 6 zł.

mesiash - 9 Sierpnia 2013, 09:31

Witchma, coś jak z Radiem Erewań? Chociaż w tym roku byłem tylko w kwietniu, więc może się zmieniło teraz.

Wczoraj nie dane mi było się wykąpać po pracy, bo od 16-ej do wczesnego ranka nie działał hydrofor w bloku, i leciało coś co przypominało wyglądem błoto.

Witchma - 9 Sierpnia 2013, 12:43

mesiash, znajoma była w ten weekend, może mają teraz ceny wakacyjno-weekendowe ;)
Magnis - 9 Sierpnia 2013, 14:44

Rafał, a tam spotkasz tablice : ze śmieciami nie przyjmujemy :mrgreen: .

A tak na poważnie to nie przyjeżdżają po odbiór śmieci ?

Rafał - 9 Sierpnia 2013, 15:13

Po kilku telefonach zabrali i worki złożone obok pojemnika, po kilku godzinach pojawił się nawet i drugi pojemnik :D
Farin - 9 Sierpnia 2013, 16:01

Ja ja się dziś rano wkurwiłem na siebie i maszynę. Normalnie ARGH.
6 prostych sztuk zje... że aż jedną rzuciłem na pół hali. Dobrze, że kierownik i prezes na urlopie.
Jedyny plus na dziś to że jutro mam wolne i pewnie się trochę wynudzę przez weekend.

Lowenna - 9 Sierpnia 2013, 21:09

Burza miała być a nie ma...
I od 3 godzin nie odpoczywam już w lesie :(

Magnis - 10 Sierpnia 2013, 14:04

Lowenna może jeszcze przyjdzie dzisiaj :wink: .
ihan - 10 Sierpnia 2013, 22:07

Wszędzie wokół pada, a u nas nic. Widocznie bycie biegunem ciepła zobowiązuje. Sucho koszmarnie, na ujeżdżalni się kurzy, nie mam serca (i ochoty wydawać kasy na weta) brać konia na jazdę, jeśli to tuptamy sobie wolno tylko. Ogród umiera, koszmar. I co z tego, że zrobiło się zimno i nie da się posiedzieć w książką w słoneczku, jeśli nie leje. Deszczu przybywaj.
Lowenna - 11 Sierpnia 2013, 05:55

ihan, w mojej południowo zachodniej części Tarnowa wczoraj kapało

Ontopicowo: nie śpię :evil:

Farin - 11 Sierpnia 2013, 19:13

Lowenna napisał/a

Ontopicowo: nie śpię :evil:
Następnym razem spróbuj zamknąć oczy, podobno pomaga ;]
Magnis - 11 Sierpnia 2013, 21:07

Albo można założyć takie okulary z pełnym zaciemnieniem i wtedy jest : widzę ciemność :wink: :mrgreen: .
Lowenna - 11 Sierpnia 2013, 21:14

Farin, Ty już wiesz co :twisted:
Jutro kupię sobie ziółka. O.
A teraz włączę bajkę na dobranoc i pójdę spać. Bo, ontopicowo, jutro do pracy wracam :evil:

Farin - 13 Sierpnia 2013, 19:13

Lowenna napisał/a
Farin, Ty już wiesz co :twisted:

Ja wiem, że nic nie wiem.

Ehhhh cały misterny plan poszedł w pi.... Miało być tak pięknie - mam nutellę 880g i zamiast codziennie wydawać kasę na słodycze będę się częstował łyżeczką i nie dość że zaoszczędze kasę to jeszcze ograniczę spożycie słodyczy.
Taaaaaa
Wczoraj kupiłem i dziś już nie ma połowy słoika.

mesiash - 14 Sierpnia 2013, 09:30

Farin, pomyśl ile zaoszczędziłeś na słodyczach :D
Matrim - 14 Sierpnia 2013, 10:24

Farin napisał/a
Ehhhh cały misterny plan poszedł w pi....

The Force is (too) strong with Nutella. Nie Ty pierwszy, Farin, uległeś ;)

aniol - 14 Sierpnia 2013, 10:25

wlasciciele psow
w zasadzie wszyscy
ale wlasciciele psow na blokowiskach szczegolnie
wlascicielka bulterierodoga czy cholera wie jak to bydle sie nazywa specjalnie
kur*a! trzyma tego cielaka w bloku, wiec kochany piesek musi sie wybiegac
w zwiazku z powyzszym piesio nie jest wyprowadzany na smyczy, tylko puszczany luzem... na zamkniety plac zabaw
no bo puszczony luzem kretyn moglby od kretynki-wlascicielki uciec
kij z tym ze bydle sra do piaskownicy
ale pies "chce sie bawic" z dziecmi
pyskowki z kretynka nic nie daja
wzywanie strazy miejskiej tez, bo oni do psa wiekszego od jamnika nie przyjada bo sie boja
od kilku dni chodze z juniorka na spacer majac w jednej kieszeni "batona" w drugiej gaz
(cholera za cieplo jest zeby khukri nosic przy pasku - rzuca sie w oczy)

Matrim - 14 Sierpnia 2013, 10:32

aniol, przecież Straż to zwykle tylko opony łapie... Na policję dzwoń, że ktoś stwarza zagrożenie dla życia i zdrowia. A jak rasa (o ile to rasa) jest w wykazie agresywnych, to już w ogóle.
aniol - 14 Sierpnia 2013, 10:37

a Ty myslisz ze w Tomaszowie to policja sie specjalnie rozni od strazy? takie same tlumoki

co do rasy nie mam pojecia, jak dla mnie to jakis skundlony bydlak jest, tyle ze wielkosci malego cielaka
natomiast sie psychicznie nastawiam ze jak tylko na placu zabaw podbiegnie do Wiki to na dzien dobry gazem dostanie, a potem bede tlukl czym popadnie
i mam nadzieje ze bedzie wtedy nie ze swoja durnowata pancia, tylko jej mezem

Fidel-F2 - 14 Sierpnia 2013, 10:39

aniol, jestem z Tobą
feralny por. - 14 Sierpnia 2013, 10:41

aniol napisał/a
myslisz ze w Tomaszowie to policja sie specjalnie rozni od strazy
Ale do faceta bijącego psa przyjadą. Nie bój żaby...
terebka - 14 Sierpnia 2013, 10:44

Przyjedzie też straż miejska i założy blokadę na pojemnik z gazem.
Navajero - 14 Sierpnia 2013, 10:46

aniol napisał/a
a Ty myslisz ze w Tomaszowie to policja sie specjalnie rozni od strazy? takie same tlumoki

Na pocieszenie zapewniam Cię, że nie tylko w Tomaszowie :) A z psami i ich przygłupimi właścicielami zawsze jest problem. Swego czasu też musiałem załatwić żonie ekwipunek, bo jak biegała rano po nadrzecznym wale, to co sto metrów napotykała hasającego burka, bez kagańca i z właścicielem który bynajmniej nie był w przywódcą stada w układzie pies - człowiek.

Matrim - 14 Sierpnia 2013, 10:48

aniol, no to do telewizji :) Że policja nic nie robi!

Też w sąsiedztwie mam podobnie, bo sobie shar pei czasem luzem na ulicę wychodzi z otwartej bramy, i do ludzi może nie, ale do innych psów rusza.

Swoją drogą, takich zwierzów mi szkoda, bo nie za swoją głupotę odpowiadają.

feralny por. - 14 Sierpnia 2013, 10:48

terebka napisał/a
Przyjedzie też straż miejska i założy blokadę na pojemnik z gazem.
Najpierw alkomat, bo a nuż coś wyjdzie, a wtedy, to już hulaj dusza.
Witchma - 14 Sierpnia 2013, 10:50

aniol, bezmyślność i brak wyobraźni właścicieli psów nie znają granic. Tylko po co od razu psa karać...? Może tak tej właścicielce trzeba... przemówić do rozsądku?
aniol - 14 Sierpnia 2013, 11:01

no widzisz tu sie troszke roznimy, dla mnie pies ktory podbiega do mojej corki z morda pelna zebow, jest swietnym materialem na dywanik przed kominkiem
wylacznie
z wlascicielka/wlascicielem bede rozmawial pozniej, jak wyeliminuje glowne zagrozenie
i nie chodzi tu o karanie psa czy wlasciciela, ja to rozpatruje w kategorii zagrozenia dla mojego dziecka

Witchma - 14 Sierpnia 2013, 11:09

aniol, jeśli zaatakuje, to pełna zgoda. Ale z właścicielką można prewencyjnie...

Partner forum