To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Fidel-F2 - 22 Lipca 2013, 07:24

Magnis, niczego to nie zmenia, myślę, że po prostu Windows się wykopyrtął i trzeba go przeinstalować. Wsio. Znaczy mam nadzieję.
Magnis - 22 Lipca 2013, 17:16

Fidel niestety jak nie podziałało to może będzie tak jak piszesz Windows do przeinstalowania i jest możliwość również, ze jakiegoś małego wirusa złapałeś lub coś dzieje się z dyskiem.
Fidel-F2 - 22 Lipca 2013, 19:42

Od dawna miał problemy ze startem, czasem startował z miejsca czasem mulił pół godziny, przestałem zamykać system, hibernowałem. Teraz się zawiesił i po resecie już nie powstał.
ihan - 22 Lipca 2013, 21:03

Groszek pachnący, który wg zdjęcia na okładce miał być błękitny okazał się oczywiście fioletowy. Oczywiście, bo 99% roślin, która ma być błękitna okazuje się fioletowa, nie wiem kto ma aż taki daltonizm i nie wiem jak możliwe zrobić zdjęcie fioletowego by wyszło błękitne, ja mam odwrotny problem choćby z Morning Glory. O, i denerwuje mnie, że początkowe odcinki Monka nie mają tej fajnej czołówki z piosenką o dżungli.
joe_cool - 22 Lipca 2013, 21:20

ihan, może kolor kwiatków zależy od kwasowości gleby? http://www.zakladamyogrod...iatow-hortensji
ihan - 22 Lipca 2013, 21:31

Dla hortensji tak, u mnie na kwaśnym są błękitne, ale dla 99% roślin nie.
joe_cool - 22 Lipca 2013, 22:30

ihan, a to przepraszam w takim razie za zamieszanie ;)
ihan - 23 Lipca 2013, 21:11

Jakie zamieszanie, to by było miłe gdyby wszystkie fioletowe i różowe na kwaśnym zechciały być błękitne. Tak, wtedy bym była szczęśliwa 8)
Lowenna - 24 Lipca 2013, 08:26

Polska służba zdrowia. I to, że w najbliższych dniach, będę miała z nią bardzo dużo do czynienia :?
Zgaga - 24 Lipca 2013, 09:09

Wyrazy współczucia. Trzeba mieć dużo zdrowia, aby z nią walczyć.
Martva - 28 Lipca 2013, 17:34

W Teleekspresie powiedzieli właśnie że konie małopolskie są rasy angloarabskiej. Ignoranci.
dalambert - 28 Lipca 2013, 19:11

Martva,To nie ygnoranci tylko " młodzi wykształceni i miast dużych" :wink:
Godzilla - 28 Lipca 2013, 19:17

A skąd ja na ten przykład miałabym się znać na koniach. Czasem je widzę przez płot. Fakt, że ja nie robię reportaży dla Teleekspresu.
ihan - 28 Lipca 2013, 20:54

Powiedzmy tak, każdy angloarab może być małopolakiem, ale nie każdy małopolak jest angloarabem, choć i to się pozmieniało po niedawnych pomysłach racjonalizatorskich z dotacjami i "uszczelnianiem" rasy, które poza małopolaki wyrzuciłyby sporo podstawowych dla rasy koni, gdyby urodziły się dzisiaj.
Lowenna - 29 Lipca 2013, 14:24

Właściciel mieszkania :evil: Znowu :evil: :evil: :evil:
Luc du Lac - 29 Lipca 2013, 16:00

Lowenna napisał/a
Właściciel mieszkania :evil: Znowu :evil: :evil: :evil:

a co on cię tak często nachodzi ?:)

aniol - 29 Lipca 2013, 21:11

ja piernicze, sasiad znowu w stringach po mieszkaniu paraduje. i jak tu cholera mozna posiedziec spokojnie z lornetka przy oknie?
LadyBlack - 29 Lipca 2013, 21:17

aniol, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Straszne :mrgreen:

Magnis - 30 Lipca 2013, 13:39

anioł nie patrz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Lowenna - 3 Sierpnia 2013, 11:30

Nie jestem przewrażliwiona na swoimi punkcie i nie jestem hipochondryczką. Zwlekałam z wizytą w szpitalu bo może samo przejdzie ;) Ale jeżeli tydzień przed zameldowaniem się na oddziale robię badania, po których zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem białaczki nie mam a potem nikt już mnie nie bada, nawet zwykłej morfologi i OB nie robią, to mam poczucie olania. W piątek na obchodzie okazało się, że zaginęły moje dokumenty i wycieczka w ogóle mnie ominęła. Przedpołudniem wzięli mnie na zabieg i nawet nie wiem czy coś zrobili a jeżeli tak, to czy akurat to, co powinni, bo miałam być świadoma a nagle się budzę i jest już po. I przez cały dzień nie widzę już żadnego lekarza. A na dzisiejszym obchodzie lekarka zdziwiła się, co ja jeszcze robię na sali skoro dziś mam wypis...
Jakoś nie czuję się uleczona... :roll:

Luc du Lac - 3 Sierpnia 2013, 15:59

Lowenna napisał/a
I przez cały dzień nie widzę już żadnego lekarza. A na dzisiejszym obchodzie lekarka zdziwiła się, co ja jeszcze robię na sali skoro dziś mam wypis...
Jakoś nie czuję się uleczona... :roll:

"zwykły" szpitalny pacjent widuje lekarzy tylko podczas porannych obchodów ;)
jeżeli oczekiwałaś uleczenia to trzeba było wybrać się na Narodowy do o.Bashobory
a z tą narkozą to już chyba typowy Polski burdel - zdaje się że do aby ją zaaplikować trzeba mieć pozwolenia pacjenta

Luc du Lac - 4 Sierpnia 2013, 10:10

dzisiaj w pracy... od 9:00 do 24:00
Farin - 5 Sierpnia 2013, 14:23

Miałem się wyżalić na dzisiejszy upał(cholernie ich nie znoszę) ale po przeczytaniu tego co spotkało Lowennę stwierdzam że i tak mam nieźle więc wpisu nie będzie :P
Rafał - 5 Sierpnia 2013, 14:26

Lowenna, wiesz, jak kiedyś kumpla teczka "zaginęła" w WKU, to miał spokój z armią na zawsze, więc jak twoje papiery zdrowotne też "zaginęły" to może i kostucha zapomni o tobie na amen?
Lowenna - 5 Sierpnia 2013, 14:48

Oj, chłopaki, chłopaki... :roll:
To już nie będę opisywać, co było dalej :evil: Chociaż jest jeden plus dodatni całej akcji :D

edytka: literówka.

Martva - 5 Sierpnia 2013, 16:45

Lowenna napisał/a
Chociaż jest jeden plus dodatki całej akcji :D

Jak zdrowie?

Lowenna - 5 Sierpnia 2013, 17:37

Dziękuję, podobno dobrze ;)
fealoce - 8 Sierpnia 2013, 20:00

Idiotyczny regulamin Air Show w Radomiu :evil:
Ci geniusze stwierdzili, że w tym roku nie można wnosić własnej wody na teren pokazów więc można się spodziewać kilometrowych kolejek po wodę w promocyjnej cenie 5 PLN za 1,5l. Ale przynajmniej łaskawie obiecują, że dzieciom i ludziom starszym nie będą wody zabierać, tylko pozostałym :mrgreen:

Magnis - 8 Sierpnia 2013, 20:38

fealoce napisał/a
Ale przynajmniej łaskawie obiecują, że dzieciom i ludziom starszym nie będą wody zabierać, tylko pozostałym :mrgreen:

No to jest sposób by nie płacić nic im. Zabrać można babcię, dziadka i dziecko lub dwoje z nich, Dajemy po 2 litry wody każdemu (babci jeszcze 1.5 litrów dla siebie) i nie płacimy organizatorom za wodę :wink: .

Rafał - 8 Sierpnia 2013, 21:10

No to każdy się łapie jako starsze dziecko :D

Partner forum