To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

.:CyberCat:. - 15 Marca 2006, 21:55

hmm........staram się ale jakoś ostatno weny do tego nie mam :/
lavojtek - 15 Marca 2006, 22:15

Ooooo! Dwie nowe osoby i tylo jeden telewizorek do zrzucenia :? No coz! Chyba wam sie udalo :mrgreen:
Witajcie!!!

elam - 16 Marca 2006, 00:40

nie, nie! ten telewizorek to ja sobie wezme.. a zrzucimy mikrofalowke. porazi podwojnie :)
lavojtek - 16 Marca 2006, 00:45

Nie moge ci dac teraz mojego telewizorka bo ogladam straszny film. A jak skoncze opowiem go nowym to ze strachu osiwieja! :twisted:
Czym predzej umykam do norki :D

elam - 16 Marca 2006, 01:30

siwe jest piekne!
ja im raczej opowiem jakas komedie - niech popekaja ze smiechu.

Lu - 16 Marca 2006, 01:56

Rafale, dziękuję za poszanowanie granic terytorialnych - przyjmij w darze te oto nóżki Sznajpera w galarecie, skropione musem z Vinca - to nasz przysmak lokalny :twisted:
A CyberCat, jeśli głodny, też załapie się na kawałek wątróbki - Elam przyrządza pyszne podroby we francuskim stylu :twisted:

Wybaczcie ze nie upiekłam Sznajpera i nie podałam pieczonego w całości z Vincem w pysku, jak obyczaj każe, ale ze względów estetycznych.... te ząbki.... uznałam że galantyna i mus będą odpowiedniejsze 8)

Sznajper - 16 Marca 2006, 08:41

Lu napisał/a
przyjmij w darze te oto nóżki Sznajpera w galarecie

:lol: no ładnie

ketman - 16 Marca 2006, 08:49

Myrtille napisał/a
Myrtille wchodzi,rozgląda się...o nowy :D
Wyjmuje z rękawa sztylet i celuje w samo serduszko ketman'a :mrgreen:
-Nie martw się do wesela się zagoi...może :)
-Witaj ketman!!!

Witam. Tak mi się przypomniał cytat z pierwszej płyty Świetlików:

"Z bramy wychyla się staruszek
niepokojaco podobny do Bogarta.
-Celuję prosto w Twoje serce, synu.
-Przeciez wiesz, że to najmniej czuły we mnie punkt."

:)

Haletha - 16 Marca 2006, 09:03

O przybysz z Mordoru! Czyżby to moja dzielnica?:) W takim razie nawet nie będę próbowała cię bić ani podtruwać, bo i tak nie zadziała;))
elam - 16 Marca 2006, 13:50

a kto to widzial, tak z rana sie logowac? wszyscy spia, nie ma kto bic... znaczy sie, chcialam powiedziec, witac..
no, witaj, nowy. i pisz duzo. bo jak nie; :twisted:

Pako - 16 Marca 2006, 16:28

Witam i ja nowych.. posty mam zaległe, nie biję.... :P może potem :twisted:
.:CyberCat:. - 16 Marca 2006, 17:07

Cytat
A CyberCat, jeśli głodny

-a :D

reginald - 17 Marca 2006, 11:24

Jak rzekł Admin wypadałoby się przedstawić, co niniejszym czynię - jam REGINALD. Jestem bardzo zadowolny, iz możliwości poznania Was (właściwie waszych internetowych alter-ego) i że nikt nie buchnął mi mojej ulubionej ksywki (co się zdarza na niektórych forach). Mam kask, a zatem żadna doniczka mi nie straszna :D
Rodion - 17 Marca 2006, 11:28

A sejf? Taki 10-cio tonowy?
Wiuuuuu....
Bęc!
Plaśk...
Witaj mokra plamo. :twisted:

reginald - 17 Marca 2006, 11:42

Rodion napisał/a
A sejf? Taki 10-cio tonowy?
Wiuuuuu....
Bęc!
Plaśk...
Witaj mokra plamo. :twisted:

Taki sejf na powitanie to bardzo finezyjne podejście do tematu

Godzilla - 17 Marca 2006, 11:42

<Godzilla serdecznie klepie po pleckach te fragmenty, które z mokrej plamy wystają. Sprawdza efekt - oto uzyskaliśmy plamę pięknie homogeniczną i dwuwymiarową, o estetycznie sfalowanym brzegu z lekkim rozbryzgiem w części północno-wschodniej>

Witaj, reginaldzie!

Iscariote - 17 Marca 2006, 11:46

Witam..
Ciągnie biednego Malakiasza na sznurku...
-Brzuszek go po ostatnim posiłku rozbolał. Coraz gorszych robią tych nowych forumowiczów.. i przyprawieni jakoś inaczej, i nic do popicia.. wstyd.

reginald - 17 Marca 2006, 11:46

Godzilla napisał/a
<Godzilla serdecznie klepie po pleckach te fragmenty, które z mokrej plamy wystają. Sprawdza efekt - oto uzyskaliśmy plamę pięknie homogeniczną i dwuwymiarową, o estetycznie sfalowanym brzegu z lekkim rozbryzgiem w części północno-wschodniej>

Witaj, reginaldzie!

Witam i pozdrawiam <plama faluje od lewej do prawej, jakby chciała cos przekazać> :)

inquisitor - 17 Marca 2006, 19:55

Witam
.. z niesmakiem ogląda zapaćkane buty, witać to rozumiem, ale żeby zaraz rozlewać nowych pod drzwiami, fuj strasznie niehigienicznie. Witaj reginald

elam - 17 Marca 2006, 19:59

_ Malakiasz, kici, kici! (kurcze, Iscariote, jak sie wola na krolika???) nie jedz tego, to niedobry kawalek... ja tu cos zeskrobie zaraz i przyrzadze w karczmie... sznycel trzeciej kategorii, Reginald mielony razem z obuwiem :)
i wypijemy za mojego 700tnego posta :)

lavojtek - 17 Marca 2006, 20:10

Witaj reginald! To ze nie rozciagne dzisiaj twoich flakow po okolicznych drzewach zawdzieczasz tylko superasnemu avatarowi. Mam nadzieje ze wniesiesz tu troche absurdalnego humoru :mrgreen:
reginald - 17 Marca 2006, 21:29

Dziękuję moim wszystkim dręczycielom za tak miażdżące powitanie. Na razie muszą ocenic straty i zobaczyć co tam jeszcze ze mnie zostało, a potem hurtowo i po raz ostatni pozdrowię wszystkich na powitanie. Co do Pythonów, to nikt ich nie podrobi, ale być może ktoś dosłyszał, że spod 10 tonowego sejfu zdołałem jeszcze wystękać..........."to tylko draśniecie"........ 8)
Dunadan - 18 Marca 2006, 01:02

Oj, pan Reginald nie opanował podstawowej zasady ukrywania się :twisted: "bum!"
Iscariote - 18 Marca 2006, 17:47

elam napisał/a
kurcze, Iscariote, jak sie wola na krolika???

Zawodowe doświadczenie mówi mi, że królika trzyma się na sznurku i jak chce się by królik do ciebie "przyleciał" wystarczy mocno szarpnąć. Zawsze skutkuje :twisted:

Myrtille - 18 Marca 2006, 17:59

Na króliczki woła się truś truś :mrgreen:
Prawda,że słodko?

Iscariote - 18 Marca 2006, 18:24

Myrtille napisał/a
Na króliczki woła się truś truś

Co ty? :shock: Chceesz żeby królik się na ciebie obraził?

Myrtille - 18 Marca 2006, 18:30

Iscariote napisał/a
Co ty? Chceesz żeby królik się na ciebie obraził?

Ależ dlaczego?A na króliczki naprawdę się tak woła

Iscariote - 18 Marca 2006, 18:40

:? A któryś królik podszedł do ciebie jak mu tak powiedziałaś?
Myrtille - 18 Marca 2006, 18:51

Oczywiście,że tak :)
truś,truś choć tu ładny króliczku... :mrgreen:

Pako - 18 Marca 2006, 18:55

króliki to do mnie same nie podchodzą.. widelcem je dociągam :twisted: ;)

Partner forum