Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
.:CyberCat:. - 15 Marca 2006, 21:55
hmm........staram się ale jakoś ostatno weny do tego nie mam :/
lavojtek - 15 Marca 2006, 22:15
Ooooo! Dwie nowe osoby i tylo jeden telewizorek do zrzucenia No coz! Chyba wam sie udalo
Witajcie!!!
elam - 16 Marca 2006, 00:40
nie, nie! ten telewizorek to ja sobie wezme.. a zrzucimy mikrofalowke. porazi podwojnie
lavojtek - 16 Marca 2006, 00:45
Nie moge ci dac teraz mojego telewizorka bo ogladam straszny film. A jak skoncze opowiem go nowym to ze strachu osiwieja!
Czym predzej umykam do norki
elam - 16 Marca 2006, 01:30
siwe jest piekne!
ja im raczej opowiem jakas komedie - niech popekaja ze smiechu.
Lu - 16 Marca 2006, 01:56
Rafale, dziękuję za poszanowanie granic terytorialnych - przyjmij w darze te oto nóżki Sznajpera w galarecie, skropione musem z Vinca - to nasz przysmak lokalny
A CyberCat, jeśli głodny, też załapie się na kawałek wątróbki - Elam przyrządza pyszne podroby we francuskim stylu
Wybaczcie ze nie upiekłam Sznajpera i nie podałam pieczonego w całości z Vincem w pysku, jak obyczaj każe, ale ze względów estetycznych.... te ząbki.... uznałam że galantyna i mus będą odpowiedniejsze
Sznajper - 16 Marca 2006, 08:41
Lu napisał/a | przyjmij w darze te oto nóżki Sznajpera w galarecie |
no ładnie
ketman - 16 Marca 2006, 08:49
Myrtille napisał/a | Myrtille wchodzi,rozgląda się...o nowy
Wyjmuje z rękawa sztylet i celuje w samo serduszko ketman'a
-Nie martw się do wesela się zagoi...może
-Witaj ketman!!! |
Witam. Tak mi się przypomniał cytat z pierwszej płyty Świetlików:
"Z bramy wychyla się staruszek
niepokojaco podobny do Bogarta.
-Celuję prosto w Twoje serce, synu.
-Przeciez wiesz, że to najmniej czuły we mnie punkt."
Haletha - 16 Marca 2006, 09:03
O przybysz z Mordoru! Czyżby to moja dzielnica?:) W takim razie nawet nie będę próbowała cię bić ani podtruwać, bo i tak nie zadziała;))
elam - 16 Marca 2006, 13:50
a kto to widzial, tak z rana sie logowac? wszyscy spia, nie ma kto bic... znaczy sie, chcialam powiedziec, witac..
no, witaj, nowy. i pisz duzo. bo jak nie;
Pako - 16 Marca 2006, 16:28
Witam i ja nowych.. posty mam zaległe, nie biję.... może potem
.:CyberCat:. - 16 Marca 2006, 17:07
Cytat | A CyberCat, jeśli głodny |
-a
reginald - 17 Marca 2006, 11:24
Jak rzekł Admin wypadałoby się przedstawić, co niniejszym czynię - jam REGINALD. Jestem bardzo zadowolny, iz możliwości poznania Was (właściwie waszych internetowych alter-ego) i że nikt nie buchnął mi mojej ulubionej ksywki (co się zdarza na niektórych forach). Mam kask, a zatem żadna doniczka mi nie straszna
Rodion - 17 Marca 2006, 11:28
A sejf? Taki 10-cio tonowy?
Wiuuuuu....
Bęc!
Plaśk...
Witaj mokra plamo.
reginald - 17 Marca 2006, 11:42
Rodion napisał/a | A sejf? Taki 10-cio tonowy?
Wiuuuuu....
Bęc!
Plaśk...
Witaj mokra plamo. |
Taki sejf na powitanie to bardzo finezyjne podejście do tematu
Godzilla - 17 Marca 2006, 11:42
<Godzilla serdecznie klepie po pleckach te fragmenty, które z mokrej plamy wystają. Sprawdza efekt - oto uzyskaliśmy plamę pięknie homogeniczną i dwuwymiarową, o estetycznie sfalowanym brzegu z lekkim rozbryzgiem w części północno-wschodniej>
Witaj, reginaldzie!
Iscariote - 17 Marca 2006, 11:46
Witam..
Ciągnie biednego Malakiasza na sznurku...
-Brzuszek go po ostatnim posiłku rozbolał. Coraz gorszych robią tych nowych forumowiczów.. i przyprawieni jakoś inaczej, i nic do popicia.. wstyd.
reginald - 17 Marca 2006, 11:46
Godzilla napisał/a | <Godzilla serdecznie klepie po pleckach te fragmenty, które z mokrej plamy wystają. Sprawdza efekt - oto uzyskaliśmy plamę pięknie homogeniczną i dwuwymiarową, o estetycznie sfalowanym brzegu z lekkim rozbryzgiem w części północno-wschodniej>
Witaj, reginaldzie! |
Witam i pozdrawiam <plama faluje od lewej do prawej, jakby chciała cos przekazać>
inquisitor - 17 Marca 2006, 19:55
Witam
.. z niesmakiem ogląda zapaćkane buty, witać to rozumiem, ale żeby zaraz rozlewać nowych pod drzwiami, fuj strasznie niehigienicznie. Witaj reginald
elam - 17 Marca 2006, 19:59
_ Malakiasz, kici, kici! (kurcze, Iscariote, jak sie wola na krolika???) nie jedz tego, to niedobry kawalek... ja tu cos zeskrobie zaraz i przyrzadze w karczmie... sznycel trzeciej kategorii, Reginald mielony razem z obuwiem
i wypijemy za mojego 700tnego posta
lavojtek - 17 Marca 2006, 20:10
Witaj reginald! To ze nie rozciagne dzisiaj twoich flakow po okolicznych drzewach zawdzieczasz tylko superasnemu avatarowi. Mam nadzieje ze wniesiesz tu troche absurdalnego humoru
reginald - 17 Marca 2006, 21:29
Dziękuję moim wszystkim dręczycielom za tak miażdżące powitanie. Na razie muszą ocenic straty i zobaczyć co tam jeszcze ze mnie zostało, a potem hurtowo i po raz ostatni pozdrowię wszystkich na powitanie. Co do Pythonów, to nikt ich nie podrobi, ale być może ktoś dosłyszał, że spod 10 tonowego sejfu zdołałem jeszcze wystękać..........."to tylko draśniecie"........
Dunadan - 18 Marca 2006, 01:02
Oj, pan Reginald nie opanował podstawowej zasady ukrywania się "bum!"
Iscariote - 18 Marca 2006, 17:47
elam napisał/a | kurcze, Iscariote, jak sie wola na krolika??? |
Zawodowe doświadczenie mówi mi, że królika trzyma się na sznurku i jak chce się by królik do ciebie "przyleciał" wystarczy mocno szarpnąć. Zawsze skutkuje
Myrtille - 18 Marca 2006, 17:59
Na króliczki woła się truś truś
Prawda,że słodko?
Iscariote - 18 Marca 2006, 18:24
Myrtille napisał/a | Na króliczki woła się truś truś |
Co ty? Chceesz żeby królik się na ciebie obraził?
Myrtille - 18 Marca 2006, 18:30
Iscariote napisał/a | Co ty? Chceesz żeby królik się na ciebie obraził? |
Ależ dlaczego?A na króliczki naprawdę się tak woła
Iscariote - 18 Marca 2006, 18:40
A któryś królik podszedł do ciebie jak mu tak powiedziałaś?
Myrtille - 18 Marca 2006, 18:51
Oczywiście,że tak
truś,truś choć tu ładny króliczku...
Pako - 18 Marca 2006, 18:55
króliki to do mnie same nie podchodzą.. widelcem je dociągam
|
|
|