To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Podpisy

Anko - 24 Grudnia 2006, 14:39

Argael:
Cytat
Anko, w podpisie nie zauważyłem żadnych błędów.
Serdeczne dzięki, Argaelu. :wink:
A cytat ów wkleiłam, bo w chwilach deprechy zawsze podnosił mnie na duchu. :)

Argael:
Cytat
te dwa słowa, o różnice między którymi pytała Anko, czyta się ikiru (oba tak samo).
Rzecz w tym, że mój mały słownik podaje przy obu "ikiru" znaczenie "żyć" - i gdyby nie Twój podpis, to pewnie użyłabym niewłaściwego znaku. :oops: W dodatku suma tych dwóch kanji, o ile pamiętam (bo słownika pod ręką nie mam), daje "seikatsu", co też znaczy "życie".

Pako:
Cytat
A weźcież to zapiszcie w jakimś ludzkim jezyku, a nie w krzaczkach. Bo takie to i ja malować umiem :P
Cytat
pixle na monitorze mi sie gimnastykować muszą, żeby to wyświetlić po ludzku :P
No to czekamy teraz na sygnaturki po arabsku, tajsku albo w sanskrycie, bo pisma Majów to już chyba piksle nie zdzierżą. :lol:

P.S. Spodobał mi się nowy podpis GGG:
Cytat
Corrector, corrige te ipsum!
Się wie coś o tym... :mrgreen: :bravo
Szkoda, że nie dotarło do mnie najnowsze SFFH, bo tekst GGG obejrzę najwcześniej po Nowym Roku. :|

Tomcich - 24 Grudnia 2006, 19:26

Argael
Cytat
Różnica między ??? i ???

Chyba sobie zainstaluje te krzaczki, bo na razie nie widzę różnicy między ??? i ???. :mrgreen:

hjeniu - 24 Grudnia 2006, 19:43

Tomcich, jak sobie zainstalujesz to i tak wielkiej różnicy nie zauważysz :wink: :mrgreen:
Anko - 24 Grudnia 2006, 19:49

hjeniu:
Cytat
jak sobie zainstalujesz to i tak wielkiej różnicy nie zauważysz :wink: :mrgreen:
Ach, to Wy nie z tych, którzy biorą udział w konkursach "znajdź szczegół"...? :lol:
Adashi - 1 Stycznia 2007, 15:33

:shock: Ło, Dżizas, właśnie kliknąłem w link w podpisie elam, przez co, dowiedziałem się, że awansowałem na bohatera forumowej powieści. Bardzo mi przyjemnie. :bravo :mrgreen: :D
Dunadan - 1 Stycznia 2007, 15:37

a ja się gdzieś zapodziałem, chyba odwiedzę temat :twisted:
Adanedhel - 1 Stycznia 2007, 16:28

Adashi, dziwię się, że dopiero teraz to zauważyłeś. Jesteś wszak bodajże sternikiem :)
Dunadan, a jak! Skop im... no, tylne części ciała :mrgreen: Jeszcze jest sporo miejsca dla nowych bohaterów. Jakby co sam możesz się wepchnąć :)

Dunadan - 1 Stycznia 2007, 16:59

Obawiam się że to się posunęło za daleko... znaczy się musiałbym przeczytać niezłą powieść zeby zajarzyć o co chodzi... czasu ni ma :/
Adanedhel - 1 Stycznia 2007, 17:01

Tłumaczysz się :)
W każdym razie możesz wymusić na którymś z głównych twórców wprowadzenie siebie do opowieści. A co tam. Jeśli się nie znajdzie nikt sam Cię wepchnę :mrgreen:

Aga - 1 Stycznia 2007, 17:07

Ciekawe, czy ktoś wymyśli, jak przywrócić Tom Cicha do życia? ;)
gorat - 1 Stycznia 2007, 17:08

Spokojnie, spokojnie, nie wszyscy na raz :)
Adanedhel, dobry cytat. Tylko nie odnoś za bardzo do pisania opowieści.
;)

Adanedhel - 1 Stycznia 2007, 17:09

Przecież Tom Cich został teleportowany przez czarną dziurę :mrgreen: Wróci pod zupełnie inną postacią i z mocami przekraczającymi granice ludzkiego zrozumienia :)

EDIT: czy ja się tak bardzo odnoszę do pisania opowieści? Jeśli tak to sorki, nie poczułem. Bardziej żartowałem :)

Dunadan - 1 Stycznia 2007, 17:11

Adanedhel - niech asystent Ixolite znów gdzieś się przemknie ;-)
Aga - 1 Stycznia 2007, 17:12

goratowi chyba chodziło o podpis, nie o posty ;)
gorat - 1 Stycznia 2007, 17:14

Spokojnie, ja też jestem bez szans ;) I piszesz o żarcie. W jakim sensie, przecież ten cytat jest jak najbardziej sensowny? :shock:
Adanedhel - 1 Stycznia 2007, 17:20

Jeśli odnosiło się do podpisu to ups :oops: Umysł w tym momencie zupełnie mi się wyłączył :| Zająłem się czymś innym i nie pomyślałem.
Sam cytat jest zupełnie nie związany z opowieścią. A przynajmniej był :mrgreen:
Sens można w nim znaleźć, ale trzeba się postarać :)

gorat - 1 Stycznia 2007, 17:25

Sens owszem - nie wolno się poddawać. Dobrze?
Adanedhel - 1 Stycznia 2007, 17:27

Coś w tym stylu.
Agi - 1 Stycznia 2007, 17:28

Adashi, polecam jeszcze to: http://www.science-fictio...t=1028&start=30
Adashi - 1 Stycznia 2007, 19:49

Adanedhel, no wiesz, trochę się wypiło, w końcu Sylwester, to mam spóźniony refleks i dopiero teraz zauważyłem.

Agi55, :shock: nie wiedziałem, że taki zasięg akcja ma! Normalnie jestem pod wrażeniem. Świetne! Dzięki!

Adanedhel - 2 Stycznia 2007, 10:36

Adashi, oba wątki rozkręcają się i wkrótce przyjmą gigantyczne rozmiary, chłonąc potencjał forumowiczów :mrgreen:
Agi - 2 Stycznia 2007, 19:18

Moja metamorfoza dotyczy także podpisu. Autor cytatu już się nie zmieścił, ale sądzę, że wszyscy wiedzą o kogo chodzi. Ot, ciekawe - wiedzą?
Tomcich - 2 Stycznia 2007, 19:37

Diabeł był w meloniku
Przekrzywił go - Żyłeś dość
To dlatego przy twoim stoliku
Siedzimy: rozpacz i złość

:wink:

Polecam wykonanie Bajora. :D (Choć nie on jest autorem tych słów). :)

Agi - 2 Stycznia 2007, 20:05

Jeśli o mnie chodzi, Bajor mógłby śpiewać nawet książkę telefoniczną, a mi by się podobało :D

elam paryskiego wróbelka wstawiłaś do podpisu? :D Jej też mogę słuchać na okrągło

elam - 2 Stycznia 2007, 20:15

to tak z okazji zakonczenia roku...
Tomcich - 2 Stycznia 2007, 20:37

A tu polecam wykonanie Edith Piaff. :D Choć chyba ostatnio Ingrid to śpiewa. :roll:
Agi - 2 Stycznia 2007, 20:40

Pisząc o "paryskim wróbelku" nie mogłam mieć na myśli nikogo poza Edith Piaff :roll:
Tomcich - 2 Stycznia 2007, 20:49

Oczywiście Agi, ja się odniosłem tak od razu do tekstu piosenki z podpisu. :) Uczyłem się tego na francuskim, daaaawno kiedyś. :)
BTW. Muzycznie nam się w podpisach zrobiło. :D Ale to i dobrze, dobrą muzykę trzeba promować. :D

Agi - 2 Stycznia 2007, 20:56

Dobrą poezję również :D Pytanie o autora pozostaje aktualne
Tomcich - 2 Stycznia 2007, 21:07

Wstaw sobie w podpis ten kawałek:

Cytat
Kiedy przyjdą podpalić dom,
ten, w którym mieszkasz - Polskę

To szybciej ludzie zgadną.

Partner forum