To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - O forum

Matrim - 27 Października 2010, 21:55

Jeśli są nowe, to chyba nie skasujesz.
ilcattivo13 - 27 Października 2010, 21:58

aha, no i nie ma "dylemata"

dzięki :)

dzejes - 29 Października 2010, 16:11

Dokładnie tak, moderacja może to robić i wówczas śladu nie ma.
hrabek - 4 Listopada 2010, 11:13

Śladu z punktu widzenia użytkownika. Admin będzie widział skasowany post.
ilcattivo13 - 4 Listopada 2010, 13:50

hrabek napisał/a
Śladu z punktu widzenia użytkownika. Admin będzie widział skasowany post.

dzięki, właśnie to mi chodziło po głowie :)

xan4 - 7 Stycznia 2011, 13:18

Mogę mieć propozycję formalną :?: Uznaję, że mogę i że było to pytanie retoryczne :)

Bardzo proszę, o ile to możliwe, o wydzielenie osobnego wątku dla klaszczących i uśmiechających się, zwłaszcza dla tych klaszczących i uśmiechających się w wątku kawałowym. Jest to jeden z czytanych przeze mnie wątków i chciałbym tam czytać kawały, a nie nadziewać się na same uśmiechy, jak widzę nieprzeczytane 4 wiadomości.

Z góry dziękuję :)

hrabek - 7 Stycznia 2011, 13:26

Taa... Ale jak to zrobić? Kto będzie chciał klaskać w wątku klaszczącym i powstrzyma się od klaskania i uśmiechania w wątku kawałowym?
shenra - 7 Stycznia 2011, 13:28

Jakby do tych klasków i uśmiechu jeszcze komentarz był, to nic by się nie działo, ale samo klaskanie jest dziwne. W końcu to wątek do pośmiania się, cóż innego miałoby się tam robić. :shock:
xan4 - 7 Stycznia 2011, 13:30

hrabek, nikt nie będzie chciał, ale może przynajmniej przestaną klaskać we właściwym wątku, a tylko o to mi chodzi. Gdybyś założył wątek klaszczący, to i tak dałbym go zaraz do ingorów :)
Fidel-F2 - 7 Stycznia 2011, 13:50

xan4, jestem pod wrażeniem
joe_cool - 7 Stycznia 2011, 14:04

Może nazwać taki wątek klaszczący "U Rubika"? I wtedy forumowicze będą mogli się chwalić, że klaskali u Rubika :mrgreen:
mspanc - a teraz spadam ;)

Jedenastka - 7 Stycznia 2011, 14:07

joe_cool, :bravo :mrgreen:
Agi - 7 Stycznia 2011, 15:06

Klaskanie i emoty zamiast słów rozpanoszyły się w wielu wątkach.
Krucjatę prowadzoną przez Fidela chyba tylko ja zauważyłam, ponieważ była prowadzona wybiórczo, a klaszczących wielu.

Kruk Siwy - 7 Stycznia 2011, 15:09

Nie używam emot. Wcale. I jakoś żyję a nawet bywam zrozumiany przez interlokutorów.
Martva - 7 Stycznia 2011, 15:29

Agi napisał/a
chyba tylko ja zauważyłam,

Oj, wierz mi że nie :)

Hubert - 7 Stycznia 2011, 15:30

Agi, nie tylko Ty ;-)
shenra - 7 Stycznia 2011, 15:30

Agi, kilka razy przyklaskaliśmy Fidelowi, ale zostało to źle zinterpretowane.
xan4 - 7 Stycznia 2011, 15:35

Agi, chyba wszyscy zauważyli :)

Już wcześniej chciałem zareagować, ale skoro zaczął to robić Fidel to czekałem co się stanie, on ma zazwyczaj mocną siłę przebicia, ale jak sprawa przeszła bokiem, to w końcu i ja się odezwałem.

Agi - 7 Stycznia 2011, 15:39

shenra napisał/a
Agi, kilka razy przyklaskaliśmy Fidelowi, ale zostało to źle zinterpretowane.

Prawdopodobnie. Odebrałam to, jako przedrzeźnianie Fidela, aż w końcu zwróciłam uwagę obojgu zainteresowanym, bo zaczęło się robić dziwnie.
Zdaję sobie sprawę, że emotami można wyrazić wiele i to bez znajomości zasad pisowni i gramatyki, ale czy o to chodzi na forum literackim?

Martva - 7 Stycznia 2011, 15:41

Agi napisał/a
że emotami można wyrazić wiele

można, tylko ile razy pod rząd można to samo i tymi samymi emotami, na rany Bogini...

hrabek - 7 Stycznia 2011, 18:56

Z drugiej strony jak należycie dać znać do zrozumienia opowiadającemu dowcip, że taki rodzaj humoru jest jak najbardziej wskazany?
shenra - 7 Stycznia 2011, 18:59

hrabek, komentarzem, jak to już miało miejsce wcześniej. Każdy się czasem tylko uśmiecha zieloną emotą i to jest ok, ale gdy średnia krajowa klaskania na centymetr wypowiedzi zostaje przekroczona, to już coś jest nie tak. :wink:
hrabek - 7 Stycznia 2011, 19:03

Jakim komentarzem. W czym lepsze jest "świetne" czy "zaplułem monitor" od :bravo :mrgreen: ?
Poważnie pytam. Jak określić granicę? Słowa liczyć?

Jedenastka - 7 Stycznia 2011, 19:10

Ja mam wątpliwości, czy wszyscy tak samo rozumieją emotikony.
Nie tylko :mrgreen: . Inne też.

shenra - 7 Stycznia 2011, 19:10

Szczerze, to wolę przeczytać, że ktoś zapluł monitor, bo śmieję się podwójnie, a kombinacja :bravo :mrgreen: zaczyna irytować.
hrabek - 7 Stycznia 2011, 19:13

Wiecie, ja mogę się zobowiązać, że będę kasował nietreściwe posty. Tylko które to?
Jedenastka - 7 Stycznia 2011, 19:15

shenra napisał/a
kombinacja :bravo :mrgreen: zaczyna irytować.

To jeszcze pikuś w porównaniu z kombinacjami typu :mrgreen: :twisted: :mrgreen: albo :twisted: :twisted: :twisted:

shenra - 7 Stycznia 2011, 19:16

Jedenastka, no niby tak, ale podane przez Ciebie chyba nie pojawiają się z aż tak często. Albo ja przegapiłam :wink:
Jedenastka - 7 Stycznia 2011, 19:18

Nie tak często. Ale są beznadziejne.
Fidel-F2 - 7 Stycznia 2011, 21:51

hrabek napisał/a
Wiecie, ja mogę się zobowiązać, że będę kasował nietreściwe posty. Tylko które to?
ja Ci powiem

Partner forum