Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Rodion - 4 Lutego 2006, 00:26
Nivak napisał/a | jak mogłeś zmienić sobie takiego przystojniaka? |
Bo to co chcialem wstawić sie nie mieścilo nawet po przróbkach.
A to nowe przynajmniej jest taaakkkie ciepłe.
Nivak - 4 Lutego 2006, 00:28
Ciepłe czy nie, poprzedni bardziej mi się podobał, ale to twój wybór oczywiście
Lu - 4 Lutego 2006, 00:31
Rodion napisał/a | W spodniach i na zielono?! Błeee....
Lu napisał/a | jesteś teraz bardziej mroczny.... |
Nadciagają mroczne czasy, trzeba byc gotowym. |
Masz na myśli Nowe Średniowiecze, kiedy to ślepa wiara wyprze naukę, które to właśnie się rozpoczęło?
A jeżeli chodzi o spodnie i zielony to nie rozumiem co Ci sie tam nie podobało?
Nivak: on chyba dojrzał i z przystojniaka przepoczwarzył się w..eeee ..... w to coś....
Rodion - 4 Lutego 2006, 00:31
Nivak . Cóż, w realu śliczny nie jestem, to i rozczarowania nie będzie.
Nivak - 4 Lutego 2006, 00:34
Rodion, a skąd ty wiesz co się komu podoba? A dokładniej - co mnie się podoba
Rodion - 4 Lutego 2006, 00:38
Lu napisał/a | A jeżeli chodzi o spodnie i zielony to nie rozumiem co Ci sie tam nie podobało |
No wlaśnie to. A ten konik to taka sugestia z tematu okladkowego?
Nivak napisał/a | A dokładniej - co mnie się podoba |
Tu nawet nie smiem spekulowac!!
Dunadan - 4 Lutego 2006, 02:27
Rodion - świetny avatar. Swego czasu chciałęm zrobić z tego obrazka tapetę ale nie wymiary :/ zrobiłęm tez wersję "zimną"
Pako - 4 Lutego 2006, 10:35
Rodion - awatarek pierwsza klasa
Respect o repsect
Rodion - 4 Lutego 2006, 11:10
Awatar jak awatar, ale gierka!
Pierwsza i jedyna jak dotąd przy której wbilem sie pazurami w sufit, gdy grając w nocy i penetrując jakiś zdewastowany i pelen robactwa bunkier, poczułem ze cos ociera mi sie o nogi!
Na szczęście byl to tylko kot.
Pako - 4 Lutego 2006, 11:14
E tam.. w Tacticsa nie grałem, nie podobał mi się zbytnio.. fajna gierka taktyczna - możliwe. Ale nie dla mnie takie gierki.
Za to jedynka i dwójka - poezja, na półce stoją odkurzane regularnie i czczone
Rodion - 4 Lutego 2006, 11:21
Fakt, klimat w nich jest niezly. Ale wcale bym sie nie obrazil gdyby ktoś odświeżyl w nich grafike.
Pako - 4 Lutego 2006, 11:39
E tam.. grafa.. jakby było 3d to byłoby fajnei, ale czy klimat by utrzymało? takiej brudnej grafy nigdzie chyba nie widziałem jeszcze. I ten klimat w Vault 0, na końcu FO1, jak ciała na ścianach sa, jak przerażenie ogarnia anszą postać.. jak się ukazuje prawdziwe oblicze Mastera... br... mało gier jest w stanie tak poruszyć, nawet przy lepszej grafice
Rodion - 4 Lutego 2006, 12:38
Toć nie mówie zeby zrobić z tego jakieś jarmarczne cudo! Tylko trochę uwspółcześnic wygląd gry. Ale konczmy tego offtopa bo zaraz Logan swoim mieczem admińskim nas pogoni!
Anonymous - 4 Lutego 2006, 21:14
Rodion... no jak mogłeś, no... Dobrze, że sobie wizerunek tego poprzedniego pana na dysku zapisałam
Rodion - 4 Lutego 2006, 21:17
No, nie stresujcie mnie dziewczyny, no! Bo mi sie jeszcze od tego cos porobi, i będzie nieszczęście!
Nivak - 4 Lutego 2006, 21:18
A ja sobie nie zgrałam
Nie sądziłam, że Rodion zmieni
Anonymous - 4 Lutego 2006, 21:23
Nivak, w wątku "okładka" Rodion umieśił projekt z tym panem właśnie. Masz szansę jeszcze zdobyć go dla siebie
Rodion, chyba powinieneś się cieszyć, że Twój avatarek takie emocje (pozytywne!) wzbudził, no... Wyobraźnię pobudził! Teraz wszystkie będziemy z tęsknoty usychać...
NURS - 4 Lutego 2006, 21:25
Miria! wygrałaś nagrodę!
Lubisz gry komputerowe? Czy wolisz książki?
Rodion - 4 Lutego 2006, 21:25
Miria napisał/a | Teraz wszystkie będziemy z tęsknoty usychać... |
Ot! POtęga internetu!
Już mi oko dryga!
Nivak - 4 Lutego 2006, 21:32
Coś mało inteligentna jestem, bo przecież czytałam temat okładkowy i mi Rodion w oko wpadł Znaczy się pędzę tam
Jako następnego avatarka możesz wybrać księciunia z Prince of Persia, najchętniej Warrior Within~~
Anonymous - 4 Lutego 2006, 21:35
Matko! Pierwszy raz w życiu coś wygrałam! A co mam zrobić, żeby wybrać i coś dostać!
W strasznym szoku jestem...
Iscariote - 4 Lutego 2006, 21:41
Znam ten ból... tez tak miałem Gratuluje
Anonymous - 4 Lutego 2006, 21:42
Dzieki! A za co ta nagroda? Bo z tej ekscytacji zapomniałam spytać
Czarny - 4 Lutego 2006, 21:43
Najlepiej wyślij pw NURS-owi.
Anko - 4 Lutego 2006, 22:42
Nivak napisał/a | A ja sobie nie zgrałam
Nie sądziłam, że Rodion zmieni |
A ja sobie, niestety, nie zgrałam pierwszego awatarka Rodiona - a z czego to było, może przypomnisz? Ten białowłosy (na szczęście do Geralta niepodobny)?
Rodion - 4 Lutego 2006, 22:44
Anko napisał/a | a z czego to było, może przypomnisz? |
As Luftwaffe Hans? O nienienie, nie powiem, to tajemnica!
NURS - 4 Lutego 2006, 22:55
Miria napisał/a | Matko! Pierwszy raz w życiu coś wygrałam! A co mam zrobić, żeby wybrać i coś dostać!
W strasznym szoku jestem... |
Pewnie się zaskoczysz, ale za to, że twój post był tym, ktory sprawił, że wyprzedziliśmy forum Fahrenheita w tej kategorii
Staram sie wymyslac dziwne i nieprzewidywalne warunki wygranej
Ksiażki, czy gry?
Anonymous - 4 Lutego 2006, 22:57
Książki, książki, wysłałam wiadomość na priva. Dalej się cieszę!
NURS - 4 Lutego 2006, 23:24
OK. pratchett jakis może być? a moze card?
Lu - 5 Lutego 2006, 00:53
NURS napisał/a | Pewnie się zaskoczysz, ale za to, że twój post był tym, ktory sprawił, że wyprzedziliśmy forum Fahrenheita w tej kategorii
Staram sie wymyslac dziwne i nieprzewidywalne warunki wygranej
|
Tak, to faktycznie dziwne - mężczyzna który stale musi się z kimś (czymś) porównywać i udowadniać sobie i innym ze jest lepszy/większy/silniejszy/ma więcej ...itp.
No po prostu jestem zaskoczona
Przepraszam NURS - nie odbieraj tego osobiście, bo to Wasza wspólna cecha (mężczyzn), ale po prostu nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam te "dziwne i nieprzewidywalne warunki wygranej"
|
|
|