Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Rhecęzęt Miesionca 

Kruk Siwy - 10 Grudnia 2010, 14:12
  Bywało i tak w historii.

Ważne czy recenzje są uczciwe i na poziomie.
												 Agi - 10 Grudnia 2010, 14:31
  Poszukałam tej recenzji w 8 numerze NF: Grunwaldzka kabała - Jakub Ostromęcki.
												 Anonymous - 10 Grudnia 2010, 15:00

| Fenrir napisał/a |  | Więcej dyskusji na temat poradnika nie podejmuję. Było, minęło. Możemy o tym na gg pogadać rano, jeśli koniecznie chcesz. Jest w moim profilu. |   

Zasmuciłeś Keanu Reevesa swoją odpowiedzią. Szkoda, bo jednak liczyłem na dyskusję w Necie, skoro w Necie umieściłeś recenzję, a nie na gadu-gadu. Ale, Kruk dobrze prawi. Każdy ma prawo do błędu, a ty przynajmniej potrafisz się do niego przyznać. Good for ya. 

A propos recenzji w NF. Pisanie na poziomie obecnie jest utrudnione, ze względu na obowiązujące limity znaków...
												 Anonymous - 10 Grudnia 2010, 15:03
  I trzeba było trzech stron dyskusji, żeby ktoś to zauważył?
												 Last Viking - 10 Grudnia 2010, 15:19

| Agi napisał/a |  | Poszukałam tej recenzji w 8 numerze NF: Grunwaldzka kabała - Jakub Ostromęcki. |   

Dzięki Agi    

Warto zapamiętać to nazwisko, bo facetowi nawet się nie chciało sięgnąć po podręcznik historii, nie wspominając już o przekazach Długosza. Oparł się tylko na swojej szczątkowej wiedzy.

O tej recenzji napisałem w swoim wątku na forum... kiedyś zastanawiałem się nawet przez chwilę czy ciężkich dział nie wytoczyć, ale sobie odpuściłem. Nie mam czasu na wojenki   
												 Kruk Siwy - 10 Grudnia 2010, 15:37
  Ale i i tak brawo ten pan!  | Agi napisał/a |  | Grunwaldzka kabała - Jakub Ostromęcki. |   

dostaje Srebrny Medal Niekompetencji, bo złoty będzie dla tego gościa od Kresa.
												 hrabek - 10 Grudnia 2010, 15:40
  To ten, co wyskakuje w Googlach? Historyk i nauczyciel historii? Czy to zbieżność nazwisk?
												 baranek - 10 Grudnia 2010, 15:43
  a można jakoś dotrzeć do tych recenzji? ktoś je znalazł w sieci?
												 NURS - 10 Grudnia 2010, 16:08

| Fenrir napisał/a |  | I trzeba było trzech stron dyskusji, żeby ktoś to zauważył? |   

Trzy storny dyskusji były po to, żebyś Ty zauważył, co zrobiłeś. A popełniłeś grzech pychy, nauczając innych, choć sam wymagasz ostrej nauki. Zrozum wreszcie, że alergiczne reakcje ludzi mających pojęcie o pisaniu, na podobne teksaty, to nie fanaberia. robiąc to, co robiłeś, krzywdzisz sporo ludzi, nie tylko autorów, ale i czytelników, którzy są na jeszcze niższym poziomie poznawczym, i przyjmnuja te prawdy, jak objawione (patrz wpisy pod owym artykułem).
												 Anonymous - 10 Grudnia 2010, 16:12
  Teraz z kolei powtórka z rozrywki. Wierz mi, wiedziałem po jednej stronie, przyjąłem do wiadomości. Temat na chwilę obecną uznaję za zamknięty, chyba że macie w zwyczaju wywalać w grzeszników tyle amunicji, aż jej zapasy się skończą.
												 NURS - 10 Grudnia 2010, 17:06
  I jak ktoś tu już napisal, to ci sie chwali, a strzelac bedą, jedni krócej, drudzy dluzej, ciesz się, ze tak mało u nas walkirii  
												 Anonymous - 10 Grudnia 2010, 17:32
  W takich sytuacjach to się sabotaż popełnia. Normalnie bym arsenał wysadził, zadowole się tylko serwerownią  
												 NURS - 10 Grudnia 2010, 18:18
  Ja tam się nie boję, wciągam drut kolczasty nosem i sikam napalmem. wysadzaj.
												 Hubert - 10 Grudnia 2010, 18:32
  Spaghetti nosem?! Profanacja   
												 Magnis - 10 Grudnia 2010, 18:34

| NURS napisał/a |  | sikam napalmem |   

Ciekawe jak ktoś rzuci zapaloną zapałkę w czasie sikania napalmem...      
												 shenra - 10 Grudnia 2010, 18:35
  Może długodystansowiec  
												 Kruk Siwy - 10 Grudnia 2010, 18:36
  On sika płonącym napalmem, mięczaku parzystokopytny.
												 Magnis - 10 Grudnia 2010, 18:38
  To ma wybuchowy wężyk     
												 terebka - 10 Grudnia 2010, 18:43
  Płonące szyby naftowe gasi się ładunkami wybuchowymi - nie wiem czemu mi to przyszło na myśl   
												 Anonymous - 10 Grudnia 2010, 18:56
  C-4 mam aż nadto, rozerwiemy go dwa razy dla zabawy. Będzie mógł mówić o bombowej niespodziance i moim wybuchowym temperamencie.
												 Agi - 10 Grudnia 2010, 19:00

| baranek napisał/a |  | a można jakoś dotrzeć do tych recenzji? ktoś je znalazł w sieci? |   

Tę z NF mogę zeskanować i przysłać Ci na pw.
												 baranek - 10 Grudnia 2010, 19:07
  Agi, to ja poproszę.
												 shenra - 10 Grudnia 2010, 19:13
  Ja również.

| Fenrir napisał/a |  | Będzie mógł mówić o bombowej niespodziance i moim wybuchowym temperamencie. |    Nie chwal się tylko pokaż.
												 Anonymous - 10 Grudnia 2010, 19:15
  To jeszcze nie widziałaś tego grzybka atomowego?
												 NURS - 10 Grudnia 2010, 19:22

| Kruk Siwy napisał/a |  | On sika płonącym napalmem, mięczaku parzystokopytny. |   

Dzięki Kruku, te dzieci nic już nie rozumieją z realu   

EDIT:

Grzybki atomowe, to zajadam najchętniej, idealna zakąska do flaszki kwasu pruskiego.  
												 shenra - 10 Grudnia 2010, 19:22
  Fenrir, no najwyraźniej.  
												 Anonymous - 10 Grudnia 2010, 19:26
  Jądrówka to jednorazowa zabawka. Twoja strata.
												 Agi - 10 Grudnia 2010, 19:29
  shenra, baranek, wysłałam
												 shenra - 10 Grudnia 2010, 19:37
  Agi, gracias. Przy okazji nadziałam oczy na reckę Przedświtu  
												 Agi - 10 Grudnia 2010, 20:20

| shenra napisał/a |  Przy okazji nadziałam oczy na reckę Przedświtu    |   

Nie chciało mi się wycinać, ale to chyba nie szkodzi.  

| 

|  

|