To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

ilcattivo13 - 6 Stycznia 2013, 22:57

Zgaga - jak Cię dobrze wystraszę, to może pójdziesz i potem będziesz mi dziękować ;P:
Zgaga - 7 Stycznia 2013, 10:37

Generalnie ten komentarz powinnam napisać w "Co nas cieszy", bo chyba kryzys przeszedł: obudziłam się o 6 przytomna, opuchlizna zeszła całkowicie, katarek na poziomie minimalnym, nie boli mnie głowa. Czyli mimo straszenia ilcattivo13 cool.
Jedyne wrrrrr..., że trzeba będzie doprowadzić do porządku skórę i śluzówkę.

Kruk Siwy - 7 Stycznia 2013, 12:22

Nie "nadanżam" ze wstawianiem ignorów z kolegą Iselorem. Może by go jakosik zastopować w mnożeniu bytów zbędnych?
Agi - 7 Stycznia 2013, 12:25

To se ne da. On jest jak tsunami, trzeba przeczekać.
Fidel-F2 - 7 Stycznia 2013, 12:26

:mrgreen: jeszcze chwila i się wyprztyka
Godzilla - 7 Stycznia 2013, 12:27

Mam nadzieję, bo przestaję się rozeznawać w nowych postach.
Kruk Siwy - 7 Stycznia 2013, 12:27

Agi, bo ty za mietka dla niego jesteś, zdaje się, że ci wspólne oglądanie znaczków proponował, czy cuś. I to pewnie dlatego ma fory. Hihihi!
Agi - 7 Stycznia 2013, 12:30

Kruku Siwy, nieprawda. Na początku zaczęłam kasować posty pod zarzutem reklamiarstwa, ale mnie powstrzymano, zwłaszcza obecny tu Fidel-F2, gardłował. Machnęłam więc ręką licząc na opamiętanie nowego narybku. Chyba się przeliczyłam...
Iselor - 7 Stycznia 2013, 12:31

Już mnie nie lubią:( Nie bójcie się, ja już nie mam gotowców. W dodatku od jakiegoś czasu w nic nie gram, nie mam weny, więc nie spodziewajcie się nowego topicu szybciej jak w lutym.
Fidel-F2 - 7 Stycznia 2013, 12:33

tam od razu gardłował, uśmiałem się bo go na ZB za to opiermylali chwilę wcześniej a tu poszedł od razu za bota :P
Lynx - 7 Stycznia 2013, 12:34

Iselor, graj z drużyną, nie w kontrę.
Kruk Siwy - 7 Stycznia 2013, 12:35

Agi, jeśli nie proponował to tym bardziej ban mu się należy!
Zgaga - 7 Stycznia 2013, 12:38

No proszę, a ja dopiero zuważyłam, że Iselor istnieje. Robicie mu reklamę :mrgreen:
Iselor - 7 Stycznia 2013, 12:39

Kurde, jak kogoś gry nie interesują niech sobie zaznaczy że go dział nie interesuje:( Ja już dużo zakładać tam nie będę, dajcie mi spokój.
Godzilla - 7 Stycznia 2013, 12:45

Na cały dział nie ma takiej opcji.
Zgaga - 7 Stycznia 2013, 12:47

Iselor, luz...
tu jest dział co na w....wia
Możesz się wyżyć.

Lynx - 7 Stycznia 2013, 15:02

Starsza pani, dotychczasowa (ale już nie) gospodyni Pomiota. Młoda dzisiaj poszła oddać klucze, posprzątać "ostatki", żeby po sobie porządek zostawić, a "babcia"- znaczy przedwojenna młodzież- stwierdziła, że jej jakieś sztućce zginęły i jakieś mityczne pieniądze. No żesz taka jej mat' - wcześniej też miała jakieś zwidy (np. bezdomnego ojca młodej, niezidentyfikowanych adoratorów) ale teraz to już przekracza wszelkie pojęcie. :evil:
Witchma - 7 Stycznia 2013, 15:04

Lynx, kurczę, a zdawała się przecież w porządku.
Gustaw G.Garuga - 7 Stycznia 2013, 15:32

Cytat
Czy znasz użytkowników Dworzec Wschodni, Gabriela Wiłkowska i 8 innych osób?

Ale głupi ten fejsbuk.

Ziuta - 7 Stycznia 2013, 16:13

Nie głupi, tylko posthumanizm.
Romek P. - 7 Stycznia 2013, 16:21

Gustaw G.Garuga napisał/a
Cytat
Czy znasz użytkowników Dworzec Wschodni, Gabriela Wiłkowska i 8 innych osób?

Ale głupi ten fejsbuk.

O, czyżby ci Chińczycy odblokowali Facebooka?

Głupi on swoimi użytkownikami, mądry - takoż. Co do posthumanizmu się z Ziutą nie zgodzę, ja tam często widuję przedhumanizm: troglodytów różnej maści :)

Ziuta - 7 Stycznia 2013, 16:28

Nadużyciem jest przypisywanie Erze Posthumanistycznej wzrostu jakości :D
ilcattivo13 - 7 Stycznia 2013, 16:30

Lynx napisał/a
Starsza pani, dotychczasowa (ale już nie) gospodyni Pomiota. Młoda dzisiaj poszła oddać klucze, posprzątać ostatki, żeby po sobie porządek zostawić, a babcia- znaczy przedwojenna młodzież- stwierdziła, że jej jakieś sztućce zginęły i jakieś mityczne pieniądze. No żesz taka jej mat' - wcześniej też miała jakieś zwidy (np. bezdomnego ojca młodej, niezidentyfikowanych adoratorów) ale teraz to już przekracza wszelkie pojęcie. :evil:
a przychodziła w nocy, stawała nad łóżkiem Pomiotu i dyszała? Bo na taką właśnie trafił mój brat i mało ze strachu pościeli nie ufajdał ;P:
A na serio - moi rodzinni studenci już się nauczyli. Stancja u małżeństwa staruszków - oki. Kobieta z dzieckiem - oki. Ale samotna starsza pani? Newer!!!

Lynx - 7 Stycznia 2013, 16:38

Nad łóżkiem nie stała, ale do łazienki jak się młoda kąpała weszła.
ilcattivo13 - 7 Stycznia 2013, 16:48

Też fajnie :/
Gustaw G.Garuga - 7 Stycznia 2013, 17:08

Romek P. napisał/a
O, czyżby ci Chińczycy odblokowali Facebooka?

Konto na fejsbuku założyłem jeszcze latem w Polsce; po powrocie do Chin okazało się, że oba programy, które miałem do przedzierania się przez Great Firewall przestały działać. I teraz moja aktywność fejsbukowa ogranicza się do otrzymywania co jakiś czas głupkowatych pytań o to, czy znam te wszystkie niezwykłe osoby i dworce. A ja se tam nawet kliknąć nie moge.

Godzilla - 7 Stycznia 2013, 19:29

Współczuję Pomiotowi. Oby dobrze trafiła tym razem.
Ziemniak - 7 Stycznia 2013, 21:10

Wyobraźnia niektórych ludzi nie dorasta do pięt rzeczywistości:

Wyobrażnia
Cytat
Książki nie są specjalnie chronione, nie są przywiązane do siedzeń, teoretycznie moża je ze sobą zabrać. - Już słyszałem, że zniknęło kilka książek – przyznaje Michał Piotrowski. – Raczej nie obawiamy się, że ktoś hurtowo będzie je zabierał. W razie czego jesteśmy gotowi systematycznie dokładać nowe pozycje do toreb – dodaje z kolei Natalia Gromow.

Rzeczywistość
Cytat
W ciągu pięciu dni od otwarcia mobilnej czytelni zniknęły niemal wszystkie wyłożone w gdańskich tramwajach książki. Znikają nawet siatki, w których były książki.

Polskie piekiełko :evil:

joe_cool - 7 Stycznia 2013, 21:34

We Wro podobno podobnie - gimnazjaliści przychodzą do budek z książkami z torbami, zgarniają wszystko i wystawiają na allegro... :roll:
Godzilla - 7 Stycznia 2013, 21:58

Allegro dużo tłumaczy :evil: Żeby chociaż przeczytali to wszystko, bęcwały durne.

Partner forum