To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

ihan - 30 Grudnia 2012, 18:22

Wałęsające sie wiejskie psy, karmione mlekiem z chlebem, bo to tanie. I uważające, że fajną stołówką są miski innych psów. W tamtym tygodniu pogryzły naszego stajennego kundla, (który chyba zasługuje na tytuł wice-najbrzydszy pies świata, przygarniętego, na prośbę znajomego weterynarza, przywieziony do niego z interwencji, potrącony przez samochód, poskładany, wyleczony, ale pierwotny właściciel nie został odnaleziony, więc trafił do nas). Zdarły mu skalp z czaszki, kawał skóry z szyi, do gołej kości. Musiał być szyty, dostał kilka zastrzyków, antybiotyki i coś jeszcze. Koszt kilkaset złotych. A właściciele tamtych wałęsających się oczywiście uważają, że to nie ich psy, tylko pewnie jakieś obce całkiem. Jasne.
Anonymous - 30 Grudnia 2012, 18:42

Pewnikiem to wilcy byli. :evil:
nureczka - 30 Grudnia 2012, 18:43

ihan, myślę, że nie tyle psy, bo one tu są najmniej winne, tylko ich właściciele.
ihan - 30 Grudnia 2012, 18:58

Oczywiście, że właściciele. Co nie zmienia tego, że strasznie mnie to denerwuje. I żal mi biednego gacka.
Martva - 30 Grudnia 2012, 19:49

Piekarnik się zepsuł - coś w zawiasach drzwiczek z jednej strony i się nie domyka. Musiał dzisiaj, głupi urządzeń smerdolony.
Godzilla - 30 Grudnia 2012, 21:01

Roczna inwentaryzacja. Chyba, kurcze, doktorat na tym zrobię.
Witchma - 31 Grudnia 2012, 10:46

Nie żebym jakoś strasznie lubiła marudzić, ale jednak miałam nadzieję, że wszyscy dłużnicy rozliczą się ze mną do końca roku (no, choćby za pracę wykonaną w lipcu). Ale, jak widać, jestem naiwna.
dalambert - 31 Grudnia 2012, 11:22

Witchma napisał/a
ale jednak miałam nadzieję, że wszyscy dłużnicy rozliczą się ze mną do końca roku

Marzenia dziewcząt są gorące :wink:

Fidel-F2 - 31 Grudnia 2012, 11:28

dalambert, masz ciekawe skojarzenia
Kruk Siwy - 31 Grudnia 2012, 11:34

No bo po co Witchma o gołych babach opowiada?
Witchma - 31 Grudnia 2012, 11:35

No wiecie co... ja mam w perspektywie zadłużanie się przez cały styczeń, żeby zapłacić VAT i ZUS i inne ohydne skróty, a Wy sobie żarty robicie.
Kruk Siwy - 31 Grudnia 2012, 11:51

Bez żartów trudno na tym świecie, my też jako te motylki nie latamy. No, czasami...
Witchma - 31 Grudnia 2012, 11:54

Ech, no nic, już się nie będę żalić.
Fidel-F2 - 31 Grudnia 2012, 11:57

zawsze możesz się rozebrać a potem sprzedać zdjęcia

hmmm.... :idea: chyba wiem jaką podświadomość u Ciebie przewidywał dalambert

nimfa bagienna - 31 Grudnia 2012, 12:07

Witchma napisał/a
Ech, no nic, już się nie będę żalić.

Bo ty się żalisz na niewłaściwe rzeczy. Gdybyś żaliła się na ułamany paznokietek albo za luźną gumkę w majtkach, to od razu miałabyś legion pocieszycieli. :mrgreen:

A tak w ogóle to niech twoim (i wszystkim innym) dłużnikom flaki wygniją i dupą wyciekną. Jest czas życzeń noworocznych, mogę i ja czegoś sobie zażyczyć. :mrgreen:

Witchma - 31 Grudnia 2012, 12:10

nimfa, aj law ju :mrgreen:
nimfa bagienna - 31 Grudnia 2012, 12:12

Łał, mój fanklub się powiększa! :mrgreen:
jewgienij - 31 Grudnia 2012, 12:12

Fryzjerka nie zauważyła i włos mi nad uchem wystaje. Prócz tego przejrzałem się w drodze na zakupy w zaparkowanym samochodzie i wyszedłem staro
nimfa bagienna - 31 Grudnia 2012, 12:13

Nie przejmuj się, będzie lepiej. Świat jest okrutny, ale zniesiesz to, jesteś przecież silny. I przystojny. :mrgreen:
dalambert - 31 Grudnia 2012, 12:15

nimfa bagienna, jesteś jednak twórczynią fantastyki :mrgreen:
jewgienij - 31 Grudnia 2012, 12:17

nimfa bagienna napisał/a
Nie przejmuj się, będzie lepiej. Świat jest okrutny, ale zniesiesz to, jesteś przecież silny. I przystojny. :mrgreen:

Święta prawda.

Ale przez takie uchybienia fryzjerek wątpię w cały świat

nimfa bagienna - 31 Grudnia 2012, 12:23

jewgienij napisał/a
Ale przez takie uchybienia fryzjerek wątpię w cały świat

Świat potrzebuje tej informacji. Napisz o tym na blogu. :mrgreen:

jewgienij - 31 Grudnia 2012, 12:25

Spadaj :D
jewgienij - 31 Grudnia 2012, 12:30

jewgienij napisał/a
Spadaj :D

ED, tylko się nie obraź, małpiszonie

nimfa bagienna - 31 Grudnia 2012, 12:46

Ja wiem, że do takich wuRGALnych zachowań zmusza cię twoja wrażliwa psyche. Jesteś w pełni usprawiedliwiony. Nic na to nie poradzisz - musisz wyeksplikować wewnętrzną frustrację, po prostu musisz wykrzyczeć gwiazdom swój ból. :mrgreen:
jewgienij - 1 Stycznia 2013, 00:59

Wewnętrzną frustrację?
Za głupi jestem na taką, cieszę się z siebie zasadniczo
Może to koleżanka ma problem i projektuje

merula - 1 Stycznia 2013, 16:04

wpakowałam paluchy w gorący olej :evil:
Rafał - 1 Stycznia 2013, 21:38

merula, na szczęście olej nie taki drogi, jutro kupisz drugi :D
Kasiek - 2 Stycznia 2013, 18:20

Właściciele naszego mieszkania. Noż... Hotel mamy.
Martva - 4 Stycznia 2013, 15:28

Poczta Polska podniosła ceny przesyłek w interesującym mnie przedziale :evil: :evil: :evil:

Partner forum