To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

Godzilla - 22 Sierpnia 2013, 20:47

Rafał, jak moja miała chyba cztery lata, byliśmy w górach, pokazałam jej furmankę ciągniętą przez konia i mówię: "Widzisz, a tu jedzie wóz konny". A ona na to zmarszczyła się groźnie, nabzdyczyła, spojrzała na mnie spod oka i powiada surowo: "Nie, mamo, to jest wóz koniowy!"
Rafał - 22 Sierpnia 2013, 21:56

Godzilla, :lol:
ihan - 1 Wrzeœśnia 2013, 11:54

Niedaleko mojego ogrodu wybudowali zjazd z autostrady, przejazd górą. No i komuś się zapomniało, że jakieś przejście na drugą stronę dla pieszych też musi być. Ktoś rzucił prom autobusowy, czyli autobus lub inny pojazd, który wahadłowo by ludzi przemieszczał. Jednak rozwiązanie okazało się prostsze. Otóż zagrodzono pachołkami betonowymi jeden pas drogi między "wyjściami awaryjnymi" z dwóch pasów zrobił się jeden, a drugim jeżdżą rowery i chodzą sobie ludzie. Polak potrafi.
Zgaga - 5 Wrzeœśnia 2013, 15:12

Do czego to doszło: anglojęzyczne (i inne) filmy oglądam online z serwerów rosyjskich z rosyjskim podkładem. :lol:
Dunadan - 18 Wrzeœśnia 2013, 15:59

Nowy aparat Sony:

:mrgreen:

Magnis - 18 Wrzeœśnia 2013, 17:21

Co mu wmontowali i za co to nie wiem :mrgreen: .
hijo - 18 Wrzeœśnia 2013, 20:35

Dunadan, jaką wadę wzroku miał ten biedny człowiek :mrgreen:
Martva - 18 Wrzeœśnia 2013, 20:40

Jak już jesteśmy przy wadach wzroku :P
Wchodzę sobie dzisiaj do autobusu, siadam na jednym z dwóch moich ulubionych miejsc, na drugim z moich ulubionych miejsc (po skosie, tyłem/półprofilem) siedzi jakaś dziewczyna. I czyta. Papierową, grubaśną książkę. I myślę sobie - o, jak fajnie że czyta, tak mało ludzi czyta. Pozytywnie. Przyjrzałam się bliżej, jakieś znajome buty, patrzę na włosy i twarz, a to moja siostra...
Argh.

ketyow - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:33

Pamiętacie? :mrgreen:

Cytat
Jak już pisałem, gdy rejestrowałem się na tym forum, byłem przekonany, że 95% jego użytkowników to osoby mniej więcej w moim wieku, tak gdzieś od 18 do 25 lat - bo myślałem, że prawie wyłącznie w takim wieku można interesować się fantastyką i fascynować się horrorami (np. mój starszy, choć w młodości obejrzał kilka horrorów, teraz w ogóle ich nie ogląda i nie interesuje się nimi), i że np. 30-latek interesujący się fantastyką to już staruch, zwłaszcza jeśli udziela się na forach o tematyce fantastycznej. Na początku dawałem poszczególnym użytkownikom następujący wiek:

Fidel - 17 lat (kiedy napisał, że już ukończył studia, było to dla mnie szokiem - wydawało mi się, że tak chamscy mogą być wyłącznie gimnazjaliści i licealiści)

Adanedhel - 20 lat.

dzejes - 25 lat.

hrabek - 24 lata.

dalambert - 22 lata.

Agi - 21 lat.

NURS - ok. 35 lat (zakładałem, że skoro jest redaktorem, to jest najstarszy, a w każdym razie jednym z najstarszych).

shenra - 25 lat.

Miria - 23 lata.

nureczka - 19 lat.

Kruk Siwy - 24 lata.

Rafał - 23 lata.

mBiko - 21 lat.

feralny por. - ok. 30 lat.

ilcattivo13 - 28 lat.

pucek - 24 lata.

ihan - 20 lat.

W większości przypadków, nadal nie wiem dokładnie, o ile się pomyliłem. I nie wiem, czy w paru przypadkach trafiłem - choć po jakimś czasie założyłem, że większości dałem mniej lat niż mają w rzeczywistości.

Chal-Chenet - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:43

Czuję się oficjalnie pominięty. ;)
Matrim - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:45

To może trzeba zaprosić Ambioryksa z powrotem? :)
Kruk Siwy - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:46

Nie no... co to jest?! Ale podobuje mi się. Młodszy jestem (przynajmniej duchem) od Shenry i Illcata. Miodzio. Hihihi! No i qurdesz jaką mam młodą żonkę... eee... ten tego skąd wiedział ile ma lat?

Edit. A to Ambioryks, rozumiem. User specjalnej troski. Nie czytałem większości jego gadek bo mi się agresor włączał.

Fidel-F2 - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:49

Matrim napisał/a
z powrotem
z czym?
Agi - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:53

Matrim napisał/a
To może trzeba zaprosić Ambioryksa z powrotem? :)

Tak naprawdę nigdy stąd nie odszedł. :wink:

Matrim - 20 Wrzeœśnia 2013, 10:56

Fidel-F2 napisał/a
z czym?

No, nazad ;P:

Agi, czyli jest szansa... :)

Jezebel - 20 Wrzeœśnia 2013, 13:01

Cytat
Fidel - 17 lat (kiedy napisał, że już ukończył studia, było to dla mnie szokiem - wydawało mi się, że tak chamscy mogą być wyłącznie gimnazjaliści)

Poległam :mrgreen:

merula - 20 Wrzeœśnia 2013, 14:02

Chal, podzielam Twoje uczucia :twisted:

znowu mach ochotę na focha z przytupem :wink:

ale tego czasu nadal bawi.

Zgaga - 24 Wrzeœśnia 2013, 13:24

Na automacie z kawą wisiało ostrzeżenie:
"Próby nielegalnego wyjęcia produktu, przechylanie, kołysanie, lub inne działania mające na celu dostanie się do produktów mogą doprowadzić do przygniecenia lub porażenia..." - dalej oderwano.
Ostrzeżenie, jak ostrzeżenie, ale na nim ktoś dopisał:
"Próby legalnego wyjęcia produktu, za który się zapłaciło, też nic nie dają. 500 ... ... w sprawie zwrotu pieniędzy zjedzonych przez ten automat bez wydania kawy" podpis.

Witchma - 27 Wrzeœśnia 2013, 19:20

Zegarek męski :lol: Zwracam uwagę na dostępne kolory (oraz polecam wyguglanie innych zdjęć, szczególnie tych z podświetleniem).
Zgaga - 27 Wrzeœśnia 2013, 20:58

A jak za ten "style" trzeba zapłacić. No,no
fealoce - 27 Wrzeœśnia 2013, 21:13

Witchma, straszne :mrgreen:
charande - 27 Wrzeœśnia 2013, 21:14

Różowy? :shock:
:D

hijo - 27 Wrzeœśnia 2013, 21:58

Dziewczyny, ale o co chodzi? To są zegarki dla mężczyzn odkrywających w sobie żeński pierwiastek. :mrgreen:
feralny por. - 27 Wrzeœśnia 2013, 22:02

Odkrywających? To chyba dla mężczyzn, którym już wyrosły piersi.
ihan - 27 Wrzeœśnia 2013, 22:35

Moje miasto zrobiło się sławne, w każdym możliwym serwisie informacyjnym się pojawia. W kontekście rozmaitym, naprawdę śmieszy :mrgreen:
Witchma - 3 Października 2013, 08:37

Mój samochód jest już dawno pełnoletni. A co rusz ktoś oferuje mi odkupienie. W tym tygodniu dwie osoby, w tym lakiernik, który od ręki zaproponował więcej, niż zapłaciłam za auto sześć lat temu :lol: Niech no się tylko dowiem, co w nim takiego cennego...
feralny por. - 3 Października 2013, 08:41

Oglądałaś "Zmienników"? Ja bym obejrzał fotel kierowcy.
Witchma - 3 Października 2013, 08:42

feralny por., też już się nad tym zastanawiałam :mrgreen: Ale na drzwiach nie mam 1313...
Fidel-F2 - 3 Października 2013, 08:42

Witchma, a co to za auto?
Witchma - 3 Października 2013, 08:43

Honda Civic

Partner forum