To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Rodion - 23 Lipca 2007, 22:36

A potem przyszła dyrektorka i nas zmoderowała ;P:
Studnia - 23 Lipca 2007, 22:37

Rodion, a miziała rybę?? :twisted:
Rodion - 23 Lipca 2007, 22:40

Wybacz, ale nie zdarzyłem jej poznać tak dobrze by wiedzieć po czym ona sie tam prywatnie mizia :oops:
Adanedhel - 23 Lipca 2007, 22:41

Nie rozpoczynajcie tej rozmowy od nowa. Zwłaszcza Ty, Studnia, proszę. Wszystko, co było do powiedzenia, zostało już powiedziane. Teraz może być tylko zapętlenie. I nikt nie zmieni zdania. A nie mam już siły, żeby powtarzać te same argumenty.
mawete - 23 Lipca 2007, 22:43

Rodion napisał/a
A potem przyszła dyrektorka i nas zmoderowała ;P:

Zmoderowała to nas organizatorka - Studnia: to organizatorka była rybą :mrgreen:

//edit: Adi popatrz na swój status :mrgreen:

Studnia - 23 Lipca 2007, 22:44

Adanedhel, i tyle jeżeli chodzi o pokorę i przyjęcie konstruktywnej krytyki.

mawete, nie wiem czy chcę wiedzieć więcej... :shock:

lokje - 23 Lipca 2007, 22:44

Rodion napisał/a
Wybacz, ale nie zdarzyłem jej poznać tak dobrze by wiedzieć po czym ona sie tam prywatnie mizia :oops:

Jeśli była atrakcyjna, to mogliście zapytać.

mawete - 23 Lipca 2007, 22:46

Studnia napisał/a
mawete, nie wiem czy chcę wiedzieć więcej... :shock:

No co Ty ja sie dopiero rozkręcam :mrgreen:

Rodion - 23 Lipca 2007, 22:49

lokje napisał/a

Aż tyle wtedy jeszcze nie wypiłem :?

Studnia - 23 Lipca 2007, 22:50

mawete napisał/a
No co Ty ja sie dopiero rozkręcam :mrgreen:

I tego się boję... :wink:

rysiull - 23 Lipca 2007, 23:12

Rodion napisał/a
lokje napisał/a

Aż tyle wtedy jeszcze nie wypiłem :?

a co na trzeźwo to nieśmiały jesteś ? ;P: nie martw się to minie..... :mrgreen:

lokje - 23 Lipca 2007, 23:19

rysiull napisał/a
a co na trzeźwo to nieśmiały jesteś ? ;P: nie martw się to minie..... :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Adashi - 23 Lipca 2007, 23:42

krisu, ja się nie obrażam, tylko jest mi przykro, bo nie poczuwam się do winy, jedyną moją winą jest to, że stanąłem w obronie wolności wypowiedzi i dwójki userów, nie wiedziałem, że to karalne :|
dzejes - 23 Lipca 2007, 23:50

Cry me a river, emo kid.
dareko - 24 Lipca 2007, 00:46

2xAda... i Gwynhwar, mnie zastanawia tylko to, ze was nie zastanawia fakt, ze wasze argumenty docieraja wylacznie do Was. Czyli mamy do czynienia z trzema osobami, ktore absolutnie TWA nie tworza i cala reszta, czyli zlym TWA. Gratuluje sposobu myslenia.
Adanedhel - 24 Lipca 2007, 08:13

Nie dareko, dotarł jeden, najważniejszy - że zirytowaliśmy sporo osób. Przykro mi, że tak się stało. I zapewniam, że już nie będziemy. Omijamy całe "Dzień dobry..." z daleka.
Nie dociera do nas natomiast, dlaczego w całej tej kłótni byliśmy obrażani, zostaliśmy debilami, osobami niszczącymi całe, powtarzam, całe forum, odstraszającymi owe tysiące potencjalnych forumowiczów, jedynymi, które tworzą bezsensowny spam. I pewnie znalazłoby się kilka innych oskarżeń wobec nas. A do tego wszystkie te oskarżenia były rzucane przez cztery osoby. A wobec Gwyn i mnie w czasie, gdy nie było nas na forum. Naprawdę godne pochwalenia.
Więc proszę dareko, i wszyscy inni też. Pojmijcie wreszcie, że dociera do nas, że mogliśmy przegiąć. I już więcej nie przegniemy. Ale pojmijcie też, że nie damy się obrażać kilku osobom, które najwyraźniej poważnie nas nie lubią.

Koniec.

mawete - 24 Lipca 2007, 08:24

Ludzie dajcie se trochę luzu... powtarzacie w kółko to samo, nudne to się zaczyna robić... powysyłajcie sobie to na pw
Rafał - 24 Lipca 2007, 08:27

Ja, teraz ja, kilka uwag, można? Jakem czarownik, odczaruje sprawę.

Nie jest prawdą, że nikt nigdy uwag nie zgłaszał, aby pójść sobie z nadmiernymi pierdołami na prywatne pokoje bo rozmów prywatno-intymnych nie prowadzi się na oczach wszystkich bo to nie jest smaczne. Ot choćby moja prośba z 23 maja (mamy prawie sierpień :twisted: ) http://www.science-fictio...ghlight=#182907 Poprosiłem raz, bez skutku żadnego, potem inni też dawali do zrozumienia (za delikatnie, za delikatnie) tez bez większego skutku.

Nie jest prawdą, że nie odbiło się to na forum, bo kilka golumów wyraziło otwarcie swoje znichęcenie i rozczarowanie - nie mówię, że wyłącznie chodziło o AGA, ale tak to osobiście odebrałem.

Moderatorzy nie staneli na wysokości zadania - kilka żółtych kartek nie pozwoliłoby na eskalacje napięć i niechęci, a pokierowało by za to ruchem spamu. Haletha wybyła, Gorat i Czarny sa za delikatni. Pamiętacie forum na początku? Pawie zawsze ktoś z czerwonym paskiem na gębie łaził. I nikt sie nie obrażał (poza jedną taką :lol: ). Bez niewidzialnej ręki władzy forum się rozpieprza. Widzę trzy kandydatury: Kruk, Agi55 i ... mawete do brudnej roboty :lol: . OK, ale całkiem na poważnie widzę mawete w roli egzekutora. Co ty na to?

Gwynhwar - 24 Lipca 2007, 09:13

mawete napisał/a
To samo zdjecie pod inna nazwą :D czyli:
Rodion i ja spamujemy na Polconie o poranku

Ładne zdjęcie o.o

mawete - 24 Lipca 2007, 09:16

Co racja, to racja :D skromni, przystojni i doskonali :mrgreen:
Ixolite - 24 Lipca 2007, 10:02

I jacy mądrzy, zapomnialeś dodać :wink:
mawete - 24 Lipca 2007, 10:31

O! Dzięki, ze mi przypomniałeś :mrgreen:
rysiull - 24 Lipca 2007, 10:44

i zapomnieliście dodać że także a może przede wszystkim skromni ;P:
Anonymous - 24 Lipca 2007, 10:45

No jak to, zaznaczyli na samym poczatku. :wink:
dareko - 24 Lipca 2007, 10:46

Adanedhel, chyba nie zrozumiales. Ja zauwazylem, ze nie udalo sie wam przekonac nikogo. A Wy zauwazyliscie? Zmowa, czy moze jednak kompletnie nie macie racji?
Nie wiem, czy wczesniej byly osoby ktore najwyraźniej poważnie was nie lubią. Moge jedynie przypuszczac, ze po przeczytaniu tego watku, takie osoby juz sa.

agnieszka_ask - 24 Lipca 2007, 10:46

rysiull, "skromni" to było pierwsze, co mi się w oczy rzuciło ;)
Studnia - 24 Lipca 2007, 10:48

mawete napisał/a
Co racja, to racja :D skromni, przystojni i doskonali :mrgreen:

Napisał, napisał. Czytanie ze zrozumieniem rysiu... :twisted:

No proszę jacy wszyscy spostrzegawczy są...

Martva - 24 Lipca 2007, 10:48

A tak z innej beczki... mamy tu jakichś honorowych krwiopij... yyy, krwiodawców?
rysiull - 24 Lipca 2007, 10:49

dobra dobra ...... chodziło o przede wszystkim skromni ! ;P:

a jak się ktoś pomyli to cała banda chce go poprwaić co? :mrgreen:

Gwynhwar - 24 Lipca 2007, 10:49

Kurcze wydrukuję sobie to zdjęcie o.o

Partner forum