Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Sandman - 6 Marca 2006, 19:01
elam napisał/a | witaj Sandman!
zapraszam na obiad!
u mnie dzisiaj poprawiny z wolowiny, znow cebuli trzy razy wiecej, niz mieska, wiec dorzuce cie z radoscia do rondelka, jak tylko otrzymasz nalezyte powitanie od innych forumowiczow... |
Tylko pilnować będziesz musiała cobym z rondelka nie wyżerał bo obiadek może się nie kalkulować.
Iscariote - 6 Marca 2006, 20:12
Witam wszystkich.. i Sandmana( nie wiem czy to ten od Gaimana... ale kto wie co w człowieku siedzi) Łowce także witam... z L.A do Polski kawałek jest ale w końcu internet zbliża ludzi
Ja w wieku 7 lat zachwycałem się... bosz.. niczym Widac to?:|
Henryk Tur - 6 Marca 2006, 21:03
Iscariote napisał/a | Ja w wieku 7 lat zachwycałem się... bosz.. niczym Widac to? |
Żarty sobie robisz ?!
Przecież ty masz TERAZ 7 lat
darko - 6 Marca 2006, 21:12
Witam nowych hmm widzę że już bez uszów, no to ja może będę kolekcjonował.... Waszą biżuterię ? A co miłe z pożytecznym
elam - 6 Marca 2006, 21:16
no ja tez witam swieze miesko na forum...
Iscariote - 6 Marca 2006, 21:21
Hansag napisał/a | Przecież ty masz TERAZ 7 lat |
Dopsz macie mnie... oglądam wieczorami Czarodziejkę z księzyca
Henryk Tur - 6 Marca 2006, 23:25
Wiedziałem że ta prowokacja spowoduje przyznanie się do winy
Czarny - 7 Marca 2006, 07:11
Witam kolejnych dyskutantów w naszej "przetwórni". Zastosujemy kilka standardowych form powitalnych, których sens dobrze oddają określenia czynności: kłucie, dźganie, cięcie, łamanie, gryzienie, rozdzieranie itd. Zaliczenie tych rytuałów pozwala na przetworzenie nieobrobionego nowicjusza w pełnoprawnego forumowicza. Witajcie
Aga - 7 Marca 2006, 11:39
Zapomniałeś o patroszeniu i przyżeganiu ogniem... Skleroza nie boli, ale męczy bliźnich Ja też ssssserdecznie witam. Uszek już nie ma, to może maczetą po paluszkach? A potem sobie pod Zdechłym Smokiem usmażymy na złoto w głębokim tłuszczu?
elam - 7 Marca 2006, 13:12
mniam, mniaaaaamm!
witamy nowych
Aga - 7 Marca 2006, 15:54
Elam, czy tak działa na ciebie wizja paluszków smażonych w głębokim tłuszczu?
.:CyberCat:. - 7 Marca 2006, 16:33
Hello, Ja tęz jestem tu nowa i witam wszystkich, czuje się troche jak mrówka wsród tłumu ludzi, a to dlatego że nikogo nie zanm, ale może się to szybko zmieni
Rodion - 7 Marca 2006, 16:39
.:CyberCat:. napisał/a | czuje się troche jak mrówka wsród tupu ludzi, |
Keee?
Witam wszystkich nie powitanych! Jako że jestem troszke sfatygowany, to prosze pozabijajcie sie sami. Bedziecie tak mili? Prawda?
A teraz parafrazujac pewnego znaego mi krasnoluda, zawolam:
Ludziska mamy nową panienke do zabawy!
Sprawmy by nie zapomniala tego powitania!
Łowca L.A.2020 - 7 Marca 2006, 18:28
czesc CyberCat - jedziemy na tym samym wózku.
Idź za mną a ochronię Cię swym androidzkim-nieludzko wytrzymałym ciałem.
Ja sobie poradzę pięściami, ty trzymaj pistolet i obstawiaj tyły - damy im niezłe cięgi
Anonymous - 7 Marca 2006, 18:33
.:CyberCat:. napisał/a | czuje się troche jak mrówka wsród tłumu ludzi, a to dlatego że nikogo nie zanm, ale może się to szybko zmieni |
Zmieni się, zmieni... My Cię poznamy, dokładnie, zaczniemy od zapoznania się z zawartością czaszki na poczatek Ma ktoś otwieracz do konserw?
Witajcie nowi!
Aga - 7 Marca 2006, 18:36
.:CyberCat:. napisał/a | Hello, Ja tęz jestem tu nowa i witam wszystkich, czuje się troche jak mrówka wsród tłumu ludzi, |
.:CyberCat:. a wiesz, jak to jest... My tutaj jesteśmy jak słonie w składzie porcelany. Mrówkę można bardzo łatwo rozdeptać... <depcze>
darko - 7 Marca 2006, 21:13
Witam tych których nie maltretowałem jeszcze
elam - 7 Marca 2006, 21:49
o, widze, ze przyszlam w sama pore na kolacje? akurat mam przy sobie otwieracz, korkociag i zestaw nozy kuchennych..;
no to, ten tego, skoro juz powitaliscie nowych, zaniesmy teraz to miesko do karczmy, co? i biore sie za gotowanie
Aga - 7 Marca 2006, 21:53
A ta to by tylko jadła... Z Alfem się skumałaś i masz siedem żołądków?
elam - 7 Marca 2006, 22:02
nie, tylko dwa, ale za to duze
a z Alfem faktycznie, ostatnio opilismy sie kefirem z kota...
Aga - 7 Marca 2006, 22:03
A ponoć z jakim przestajesz, takim się stajesz... Ja nie chcę nic insynuować, ale...
Dunadan - 7 Marca 2006, 22:51
Witajcie CyberCat i Łowco! łojejku, dawno ludzi nie witałem, trza potrenować coby formy nie stracić
CyberCat - widzisz ten młyn? wyłap no myszki tam bo bałaganią. Aha, nie zdziw się jak jakaś zacznie ziać promieniotwórczym ogniem - zmutowało im się trochę
Łowco - dla ciebie podobnie - ten stadion androidów powinień wystarczyć
Bawcie się dobrze! ja popatrzę
.:CyberCat:. - 8 Marca 2006, 10:53
Nie ma sprawy...tylko gdzie ja posiałam ten "odkurzacz do mysz'' Jak znajde do się zabiorę do pracy P
Cytat | Aha, nie zdziw się jak jakaś zacznie ziać promieniotwórczym ogniem - zmutowało im się trochę |
To zabiore ze sobą jakiś karabin blasterowy i zaszczepie się żeby mnie nie zmutowało, od tej promieniotwórczości
lavojtek - 8 Marca 2006, 13:13
A ja akurat wyjrzalem przez okienko wiec zupelnie przypadkowo zrzucam telewizorek na glowe i lece dalej. Witojcie!
.:CyberCat:. - 8 Marca 2006, 13:25
Dobra to ja bedę zmutowaną mrówką przypominając jeża i o wymiarach małego słonia.
hrabek - 8 Marca 2006, 13:40
Ja mysle, ze trzeba akcje avatarowa rozszerzyc na ten watek, zeby bylo wiadomo od samego poczatku kogo sie leje :)
Zapraszamy do pokazywania swoich prawdziwych oblicz :D
Godzilla - 8 Marca 2006, 13:54
Witam serdecznie wszystkich nowych! Łowco, CyberCat, rączki ściskam <chrup, chrup, aż pryska na wszystkie strony>, i zasiadam z wami do małego powitalnego co nieco!
Uuups, zaraz, zaraz... gdzie oni się podzieli... już się przesuwam, przepraszam. No nie, jacyś tacy płascy ci nowi. Dwuwymiarowi czy jak? I ten kolorek jednolicie czerwony.
Dajcie mi nowych Nowych, bo ci starzy się rozmlaskali! pliiiiz!
Czarny - 8 Marca 2006, 14:02
Witam.
Kogo nie biłem, to tłukę teraz (jak płeć żeńska to donicą kwiatową).
.:CyberCat:. - 8 Marca 2006, 15:49
Nie martw się oddaje ci twoją donnice <odrzuca>
Sandman - 8 Marca 2006, 16:12
Iscariote napisał/a | Witam wszystkich.. i Sandmana( nie wiem czy to ten od Gaimana... ale kto wie co w człowieku siedzi) |
Gaiman rozwinął starą indiańską legendę, według której Sandman był złym duchem kradnącym sny, marzenia i niepozwalającym ludziom zasnąć sypiąc im piach pod powieki. Ludzie ci z braku snu wariowali. Tak głosi legenda, ale nie pamiętam już jakiego plemienia.
|
|
|