To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Sandman - 6 Marca 2006, 19:01

elam napisał/a
witaj Sandman!
zapraszam na obiad! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
u mnie dzisiaj poprawiny z wolowiny, znow cebuli trzy razy wiecej, niz mieska, wiec dorzuce cie z radoscia do rondelka, :) jak tylko otrzymasz nalezyte powitanie od innych forumowiczow... :)

Tylko pilnować będziesz musiała cobym z rondelka nie wyżerał :D bo obiadek może się nie kalkulować.

Iscariote - 6 Marca 2006, 20:12

Witam wszystkich.. i Sandmana( nie wiem czy to ten od Gaimana... ale kto wie co w człowieku siedzi) Łowce także witam... z L.A do Polski kawałek jest ale w końcu internet zbliża ludzi :)
Ja w wieku 7 lat zachwycałem się... bosz.. niczym :shock: Widac to?:|

Henryk Tur - 6 Marca 2006, 21:03

Iscariote napisał/a
Ja w wieku 7 lat zachwycałem się... bosz.. niczym Widac to?

Żarty sobie robisz ?!
Przecież ty masz TERAZ 7 lat :twisted: :twisted: :twisted:

darko - 6 Marca 2006, 21:12

Witam nowych hmm widzę że już bez uszów, no to ja może będę kolekcjonował.... Waszą biżuterię ? A co miłe z pożytecznym :)
elam - 6 Marca 2006, 21:16

no ja tez witam swieze miesko na forum...
Iscariote - 6 Marca 2006, 21:21

Hansag napisał/a
Przecież ty masz TERAZ 7 lat

Dopsz macie mnie... oglądam wieczorami Czarodziejkę z księzyca :cry:

Henryk Tur - 6 Marca 2006, 23:25

Wiedziałem że ta prowokacja spowoduje przyznanie się do winy :twisted:
Czarny - 7 Marca 2006, 07:11

Witam kolejnych dyskutantów w naszej "przetwórni". Zastosujemy kilka standardowych form powitalnych, których sens dobrze oddają określenia czynności: kłucie, dźganie, cięcie, łamanie, gryzienie, rozdzieranie itd. Zaliczenie tych rytuałów pozwala na przetworzenie nieobrobionego nowicjusza w pełnoprawnego forumowicza. Witajcie :mrgreen:
Aga - 7 Marca 2006, 11:39

Zapomniałeś o patroszeniu i przyżeganiu ogniem... Skleroza nie boli, ale męczy bliźnich :wink: Ja też ssssserdecznie witam. Uszek już nie ma, to może maczetą po paluszkach? A potem sobie pod Zdechłym Smokiem usmażymy na złoto w głębokim tłuszczu?
elam - 7 Marca 2006, 13:12

mniam, mniaaaaamm! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
witamy nowych

Aga - 7 Marca 2006, 15:54

Elam, czy tak działa na ciebie wizja paluszków smażonych w głębokim tłuszczu? :mrgreen:
.:CyberCat:. - 7 Marca 2006, 16:33

Hello, Ja tęz jestem tu nowa i witam wszystkich, czuje się troche jak mrówka wsród tłumu ludzi, a to dlatego że nikogo nie zanm, ale może się to szybko zmieni :D
Rodion - 7 Marca 2006, 16:39

.:CyberCat:. napisał/a
czuje się troche jak mrówka wsród tupu ludzi,

Keee? :roll:
Witam wszystkich nie powitanych! Jako że jestem troszke sfatygowany, to prosze pozabijajcie sie sami. :D Bedziecie tak mili? Prawda? :D
A teraz parafrazujac pewnego znaego mi krasnoluda, zawolam:
Ludziska mamy nową panienke do zabawy!
Sprawmy by nie zapomniala tego powitania! :mrgreen: :twisted:

Łowca L.A.2020 - 7 Marca 2006, 18:28

czesc CyberCat - jedziemy na tym samym wózku.
Idź za mną a ochronię Cię swym androidzkim-nieludzko wytrzymałym ciałem.

Ja sobie poradzę pięściami, ty trzymaj pistolet i obstawiaj tyły - damy im niezłe cięgi :)

Anonymous - 7 Marca 2006, 18:33

czuje się troche jak mrówka wsród tłumu ludzi, a to dlatego że nikogo nie zanm, ale może się to szybko zmieni

Zmieni się, zmieni... My Cię poznamy, dokładnie, zaczniemy od zapoznania się z zawartością czaszki na poczatek :twisted: Ma ktoś otwieracz do konserw?
Witajcie nowi!

Aga - 7 Marca 2006, 18:36

Hello, Ja tęz jestem tu nowa i witam wszystkich, czuje się troche jak mrówka wsród tłumu ludzi,

.:CyberCat:. a wiesz, jak to jest... My tutaj jesteśmy jak słonie w składzie porcelany. Mrówkę można bardzo łatwo rozdeptać... <depcze>

darko - 7 Marca 2006, 21:13

Witam tych których nie maltretowałem jeszcze :)
elam - 7 Marca 2006, 21:49

o, widze, ze przyszlam w sama pore na kolacje? akurat mam przy sobie otwieracz, korkociag i zestaw nozy kuchennych..;
no to, ten tego, skoro juz powitaliscie nowych, zaniesmy teraz to miesko do karczmy, co? i biore sie za gotowanie :D

Aga - 7 Marca 2006, 21:53

A ta to by tylko jadła... Z Alfem się skumałaś i masz siedem żołądków?
elam - 7 Marca 2006, 22:02

nie, tylko dwa, ale za to duze :)
a z Alfem faktycznie, ostatnio opilismy sie kefirem z kota...

Aga - 7 Marca 2006, 22:03

A ponoć z jakim przestajesz, takim się stajesz... Ja nie chcę nic insynuować, ale... :mrgreen:
Dunadan - 7 Marca 2006, 22:51

Witajcie CyberCat i Łowco! łojejku, dawno ludzi nie witałem, trza potrenować coby formy nie stracić
CyberCat - widzisz ten młyn? wyłap no myszki tam bo bałaganią. Aha, nie zdziw się jak jakaś zacznie ziać promieniotwórczym ogniem - zmutowało im się trochę :)
Łowco - dla ciebie podobnie - ten stadion androidów powinień wystarczyć :)
Bawcie się dobrze! ja popatrzę :twisted:

.:CyberCat:. - 8 Marca 2006, 10:53

Nie ma sprawy...tylko gdzie ja posiałam ten "odkurzacz do mysz'' Jak znajde do się zabiorę do pracy :P: P

Cytat
Aha, nie zdziw się jak jakaś zacznie ziać promieniotwórczym ogniem - zmutowało im się trochę

To zabiore ze sobą jakiś karabin blasterowy i zaszczepie się żeby mnie nie zmutowało, od tej promieniotwórczości :P :D

lavojtek - 8 Marca 2006, 13:13

A ja akurat wyjrzalem przez okienko wiec zupelnie przypadkowo zrzucam telewizorek na glowe i lece dalej. Witojcie!
.:CyberCat:. - 8 Marca 2006, 13:25

Dobra to ja bedę zmutowaną mrówką przypominając jeża i o wymiarach małego słonia.
hrabek - 8 Marca 2006, 13:40

Ja mysle, ze trzeba akcje avatarowa rozszerzyc na ten watek, zeby bylo wiadomo od samego poczatku kogo sie leje :)

Zapraszamy do pokazywania swoich prawdziwych oblicz :D

Godzilla - 8 Marca 2006, 13:54

Witam serdecznie wszystkich nowych! Łowco, CyberCat, rączki ściskam <chrup, chrup, aż pryska na wszystkie strony>, i zasiadam z wami do małego powitalnego co nieco!

Uuups, zaraz, zaraz... gdzie oni się podzieli... już się przesuwam, przepraszam. No nie, jacyś tacy płascy ci nowi. Dwuwymiarowi czy jak? I ten kolorek jednolicie czerwony.

Dajcie mi nowych Nowych, bo ci starzy się rozmlaskali! pliiiiz!

Czarny - 8 Marca 2006, 14:02

Witam.
Kogo nie biłem, to tłukę teraz (jak płeć żeńska to donicą kwiatową). :mrgreen:

.:CyberCat:. - 8 Marca 2006, 15:49

Nie martw się oddaje ci twoją donnice <odrzuca>
Sandman - 8 Marca 2006, 16:12

Iscariote napisał/a
Witam wszystkich.. i Sandmana( nie wiem czy to ten od Gaimana... ale kto wie co w człowieku siedzi)

Gaiman rozwinął starą indiańską legendę, według której Sandman był złym duchem kradnącym sny, marzenia i niepozwalającym ludziom zasnąć sypiąc im piach pod powieki. Ludzie ci z braku snu wariowali. Tak głosi legenda, ale nie pamiętam już jakiego plemienia.

Partner forum