Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Aga - 1 Marca 2006, 18:11
Nieee... (Nasze zdrowie psychiczne to odrębny temat.) Yyyy... A ty pytasz serio? Bo ja już w końcu nie wiem (a mordy żadnej nie widzę). Aha, niepowitanych witam. Czym by tutaj... Nie wiem. Dzisiaj będzie pokojowo. Szkoła jest wyczerpująca, mózg mi się zacina... Albo...
Tutaj Aga wyciąga mały nożyk i dźga pod żebra.
Tradycji stało się zadość.
Rodion - 1 Marca 2006, 19:02
Cytat | Skąd ten sadyzm? Ciąć, ćwiartować i podpalać wszystko i wszystkich. Czy wy macie jakieś problemy z libido?
|
To wplyw uboczny pewnego czynnika mutagennego, odpowiedzialnego m.in. za zainteresowanie fantastyką.
Łodzianin - 1 Marca 2006, 19:36
OOOOOOO!AAAAAAAAAAHAAAAAAA! A ja juz myślałem, że to coś gorszego./cyt./ Chętnie bym kapibarę palnął dotkliwie w łeb, kafarem. A gdyby mi się to nie udało, stłukłbym ją po prostu pałą! A na inne ssaki mam topory i tasaki! /konec.cyt/
darko - 1 Marca 2006, 22:15
Witam wszystkich nowych
Mam ochotę kogoś rąbnąć i to porządnie po obejrzeniu meczu zwłaszcza, więc witać się pocichu i nie budzić barbarzyńcy
elam - 2 Marca 2006, 13:25
ja tez swieze miesko witam i o rodzaj przypraw pytam?
chcecie byc konsumowani z sola, cukrem, papryczkami..?
Łodzianin - 2 Marca 2006, 14:39
Pomyślcie Polska-Niemcy 3-0, to jest zaj...te Science-Ficton&Fantasy a będzie HORROR.
darko - 2 Marca 2006, 20:02
Łodzianin napisał/a | Polska-Niemcy 3-0 |
*beep* s-f a pewnie przeżyjemy mroczny gotycki horror bez happy endu
Tomek - 2 Marca 2006, 22:04
Witam wszystkich, parę słów o mnie, wiek- kupowałem w kiosku Ruch-u pierwszy numer "Fantastyki". Zajęcie główne zapewnianie bytu rodzinie, preferencje- w chwilach wolnych fantastyka bez zapędów pisarskich i to chyba tyle jak na poczatek.
Fidel-F2 - 2 Marca 2006, 22:21
Czołgiem wszystkim łysym grubasom. Popatrzmy ...
Myrtille - 2 Marca 2006, 22:30
Myrtille patrzy na nowo przybyłych i ładnie się uśmiecha...
-Niami,świeże mięsko...no to jedziemy
Bierze swoją niezawodną piłe mechaniczną i tnie...
-Nie ma jak posoka płynąca strumieniami i trzewia latające po lokalu
Witaj Tomek i Fidel-F2 !!!
Vykosh - 3 Marca 2006, 11:11
Vykosh podszedl do tego co pozostało z Fidela-F2, pogrzebał w szczątkach i wyciągnął głowę.
- Jeszcze cała - mruknął i wyjął z kieszeni nóż do skalpowania. Następnie zwinnym ruchem zerwał skórę z czaszki razem z włosami.
Po czym rozejrzał się chwilę po sali, wykonał oskalpowaną głową kilka przepisowych piłkarskich żonglerek i dobrze mierzonym kopnięciem umieścił ją na kandelabrze powieszonym nad barem, strącając przy tym kilka świeczek.
- A z tego już chyba nic nie będzie - powiedział podchodząc do zezwłoka Tomka. Pogrzebał chwilę w szczątkach, wyciągnął oko, potem drugie i wrzucił je Myrtille do kufla.
- Pomasakrowałaś ich chwacko to i zasługujesz na drinka z oczkami - Vykosh puścił oko do Myrtille.
mawete - 3 Marca 2006, 13:06
Witam tych których jeszcze nie widziałem. Bić mi się jak zwykle nie chce...
Łodzianin - 3 Marca 2006, 14:24
Sadyści! Sadyści, dentyści!
Ten drink z gałami ocznymi to z selerkiem naciowym czy bez?
emha - 3 Marca 2006, 15:15
Łodzianin napisał/a | Sadyści! Sadyści, dentyści!
Ten drink z gałami ocznymi to z selerkiem naciowym czy bez? |
Bijecie się tu, czy przepisz kuchenne wzmieniacie? A może ja adress pomyliłem? Help!
Rafał - 3 Marca 2006, 15:18
No to starpoplską gościnnością krasnoludzkim chlebliem po łbie i solą po oczkach. Witajże! Kułakiem pod boczek i ... niech się i inni nacieszą. A są tu insi, są, tyle, że pochowali się pod siennikami schlani w trzy litery po wizycie w karczmie smoka. Ale czekaj chwilę już się ruszają.
Hej, ruszyć dupska, gość w dom.
mawete - 3 Marca 2006, 15:24
emha: nic nie pomyliłeś.... Witaj
markacy - 3 Marca 2006, 15:35
Cześć,
po miesiącu przyglądania się forum postanowiłem się zapisać
Pozdrawiam Wszystkich.
mawete - 3 Marca 2006, 15:40
markacy: witaj dobrej zabawy
darko - 3 Marca 2006, 21:28
No powitać powitać... posiekać, posiekać
Pako - 3 Marca 2006, 21:54
Ciekawe ilu nowych przyszło, a ja ich nie przywitałem? Pewnie sporo to witam teraz... mieczem i tarczą
elam - 3 Marca 2006, 22:22
a ja witam tradycyjnie, chlebem (obkladam) i sola (nacieram),
pieprzem posypuje, czosnkiem faszeruje i do rondla!
a potem zapraszam ( zanosze) do gospody pod zdechlym smokiem. dawno nie bylo swiezego jedzenia...
Iscariote - 4 Marca 2006, 13:43
I ja powitam nowoprzybyłych, a co sobie bedę żałował
Czarny - 4 Marca 2006, 16:06
I ja dołączę do powitań, a jak już tacy doprawieni, to: NA PLASTERKI
elam - 4 Marca 2006, 17:59
mi sie wlasnie w tej chwili miesko udusilo.. te plasterki bede na kanapki na kolacje
Mrc - 5 Marca 2006, 23:53
Pierwsze logowanie wiec witam i pozdrawiam wszystkich!Ja jestem Mrc z krolewskiego Krk
Ziemniak - 6 Marca 2006, 00:03
Powitać ziomala, powitać
Zwija Mrc w tradycyjnego krakowskiego bajgla, posypuje obficie solą i zawiesza w kominku żeby się przypiekł na chrupko.
Sandman - 6 Marca 2006, 12:13
Witam wszystkich. Pismo czytuję od początku, forum od jakiegoś czasu, więc postanowiłem się poudzielać też trochę
elam - 6 Marca 2006, 12:17
witaj Sandman!
zapraszam na obiad!
u mnie dzisiaj poprawiny z wolowiny, znow cebuli trzy razy wiecej, niz mieska, wiec dorzuce cie z radoscia do rondelka, jak tylko otrzymasz nalezyte powitanie od innych forumowiczow...
Łowca L.A.2020 - 6 Marca 2006, 18:10
Cześć
jestem nową osobą na tym nieźle rozbudowanym Forum.
O jego istnieniu poinformował mnie Henry -czyli Henryk Tur.
Avatar mówi wiele - ulubiona postać, czasoprzestrzeń, film, pora roku, wmarzony zawód itd -wszystko w jednym. Niektórzy(Kryminolodzy i absolwenci Psychiatrii) nazywaja to obsesją maniakalną, ale tak to jest gdy w 7-letnim dziecku Ridley Scotch rozbudza pasje.
SFFH i MF czyli dwa twory literackie mające udowodnić "lenio-prykom" z NF jak nisko upadli?- podoba mi sie taka koncepcja.
Pako - 6 Marca 2006, 18:21
ja cię zostawię dla innych tylko trochę ciebie sobie uszczknę.. uszk.. zawsze marzyłem o kolekcjonowaniu uszu
|
|
|