To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas śmieszy?

Zgaga - 23 Kwietnia 2013, 12:48

Studentka chciała przed chwilą od nas zaświadczenie, że nie mogła odrobić pracy domowej, bo była awaria komputera w bibliotece.
:mrgreen:

thinspoon - 23 Kwietnia 2013, 12:52

Zgaga napisał/a
Studentka chciała przed chwilą od nas zaświadczenie, że nie mogła odrobić pracy domowej, bo była awaria komputera w bibliotece.

Dostała?

Zgaga - 23 Kwietnia 2013, 12:55

Może jakby napisała podanie w trzech egz....
fealoce - 26 Kwietnia 2013, 23:13

Byłam dziś w Ossowie no i słuchamy całą grupą przewodnika, jak mówi "wyobraźcie sobie atak Rosjan, huk dział..." A w tym momencie jak nie huknęło! No tak- mówi po chwili przewodnik- w Rembertowie jest poligon więc nawet nie musimy sobie tego wyobrażać.
Trzeba przyznać, że chłopcy idealnie trafiali ze swoimi wybuchami- jakby ktoś im powiedział kiedy mają strzelać .

Pucek - 27 Kwietnia 2013, 12:21

Aś tam, przewodnik skumany z Rembertowem :wink:
ihan - 28 Kwietnia 2013, 11:56

Koniecznie muszę takie coś Śmierdzielowi zakupić.
Fidel-F2 - 28 Kwietnia 2013, 12:22

Czad! Ale siebie też w podobie musisz ustroić. Nie minie trzy tygodnie i podbijesz internet a za kolejne trzy wystąpisz u Wojewódzkiego.
dalambert - 28 Kwietnia 2013, 12:35

ihan, śliczne, tylko jak Śmierdziel te ząbki zniesie :?:
ihan - 28 Kwietnia 2013, 12:39

Śmierdziel do różnych rzeczy musi się przyzwyczajać, bo zwykle nie dyskutuję z nim na co ma ochotę. I na lato jak znalazł, lepsze od naszej starej moskitiery przeciwmuchowej.
I hej, ja w nic przystrajać się nie muszę, swoim pięknem wewnętrznym saute, gdybym chciała internet podbiję i Wojewódzkiego zawojuję przekąszając rozmowami w toku. Pfff.

merula - 28 Kwietnia 2013, 18:14

przeurocze.
fealoce - 28 Kwietnia 2013, 21:40

Pucek, pewnie tak, ale i tak było nieźle :wink:
Zgaga - 29 Kwietnia 2013, 09:47

Scenka rodzajowa na ulicy. Przejście dla pieszych, czerwone światło. Czekają ładna dziewuszka i przystojny chłopak. Oboje przestylizowani, jak to młodzi potrafią. Światło się zmienia, a chłopak do młodego mopsika ciągniętego na smyczy:
- Chodź, żaba.
Zestawienie bezcenne.

Taki sobie obrazek na FB znalazłam:

Sam w sobie zabawny, ale komentarz Nimfy pod nim rozwalił mnie:
Kot Schroedingera, zamknięty w pudełku, nie jest ani żywy, ani martwy. On jest wqrwiony.

Witchma - 29 Kwietnia 2013, 09:57

Kot z komentarzem wymiata :mrgreen: :bravo
Witchma - 29 Kwietnia 2013, 13:11

Znajoma była na wycieczce w USA i ponoć poszła do wypożyczalni samochodów i spytała, czy mają jakieś auta z automatyczną skrzynią biegów. No leżę i kwiczę, ma fantazję kobieta :lol: :lol: :lol:
Fidel-F2 - 2 Maj 2013, 09:51

http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html

Chociaż nie wiem czy to dobry wątek, bo to raczej budzi litość i zażenowanie.

thinspoon - 2 Maj 2013, 11:03

Fidel-F2 napisał/a
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Adoptuj-sobie-posla-duchowo,wid,15539829,wiadomosc.html

Obrazek

Chociaż nie wiem czy to dobry wątek, bo to raczej budzi litość i zażenowanie.

Ale co to ma na celu? Egzorcyzmowanie z nich demonów, czy jak?

Fidel-F2 - 2 Maj 2013, 11:15

Nie wiem, dla mnie to smutny kabaret.
ihan - 2 Maj 2013, 11:16

I znów są równi i równiejsi, za szarego, anonimowego Kowalskiego to nikt się nie modli.
thinspoon - 2 Maj 2013, 12:03

ihan napisał/a
I znów są równi i równiejsi, za szarego, anonimowego Kowalskiego to nikt się nie modli.

Możemy na forum założyć odpowiedni wątek, każdy adoptuje jakiegoś użytkownika i będziemy się za siebie modlić. Można też wydzielić osobny temat, poświęcony autorom i modlitwom w intencji ich płodności twórczej.

Fidel-F2 - 2 Maj 2013, 12:27

Ja bym jeszcze spróbował składać ofiary. Zarżnąć kozę, albo kaczkę.
Agi - 2 Maj 2013, 12:41

A poza tym, wszystko w porządku?
Fidel-F2 - 2 Maj 2013, 13:13

albo kota
Nocturn - 2 Maj 2013, 13:19

ihan napisał/a

Jak to nie.

Oto modlitwa za szarego Kowalskiego.

Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopi…..lcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego skur….a!
Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka!

merula - 2 Maj 2013, 17:46

Nie wiem czemu, ale podszywam się pod dalamberta na youtubie :mrgreen:
ihan - 2 Maj 2013, 22:36

Fidel-F2 napisał/a
albo kota

Mogę w tym szczytnym celu udostępnić mój samochód. Za opłatą.

EDIT: Nocturn, to jest modlitwa szarego Kowalskiego, a nie ZA szarego Kowalskiego.

Nocturn - 3 Maj 2013, 10:26

ihan, To jest modlitwea szarego Kowalskiego za innego szarego Kowalskiego.
Jakiegokolwiek byle nie jego.
Niech mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie.

joe_cool - 10 Maj 2013, 22:35

Dzwoni dziś mój telefon stacjonarny (co jest dość nietypowe, bo nie ma mnie w książce telefonicznej i nigdzie też tego numeru nie podaję), nieznany numer, no ale dobra, odbieram. A tam jakaś pani z prędkością pocisków z karabinu maszynowego zaczyna nawijkę o jakiś badaniach EKG, gada tak dość długo, w końcu pyta - "To na kiedy panią umówić?". Na co ja (po pytaniu, skąd mają mój numer telefonu - podobno z książki telefonicznej) proszę o powtórzenie nazwy firmy, bo niedosłyszałam. "Instytut Cośtam" Jeszcze raz, bo nie dosłyszałam. W końcu pani mi przeliterowała. Następne pytanie - "No dobrze, a co to za firma czy tam instytut?" W tym momencie pani bez słowa rzuciła słuchawką :mrgreen: :twisted:
fealoce - 11 Maj 2013, 15:26

joe_cool, świetne :mrgreen:
joe_cool - 11 Maj 2013, 17:13

fealoce, no nie będę się przecież rzucać na badania serca do jakiejś firmy, o której w życiu nie słyszałam. A wiadomo, co oni by mi zrobili? Jakiegoś czipa wszyli? Zrobili nielegalne eksperymenty i wysłali wyniki na Alfę Centauri? :mrgreen:
Wyguglałam sobie potem ten istytut, jest, nawet wiem, gdzie (czasem tam biegam), ale oni nie zajmują się kardiologią tylko czymś tam dla urody, nie chciało mi się czytać. Mają certyfikaty, ale takie, jakie ja sobie też mogę przyznać ;)

Nocturn - 11 Maj 2013, 17:20

joe_cool napisał/a
A wiadomo, co oni by mi zrobili?

Jeszcze byś smieniła avatara na jakiegoś kotowatego ... brrr

Partner forum