Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
hrabek - 1 Sierpnia 2006, 09:52
Cytat | No chyba że cud się zdaży i będzie 14...Swoją drogą chciałbym pracować w drukarni gdzie drukują SFFH. To by dopiero było przyjemne z pożytecznym. |
Cud sie nie "zdaży". Moze sie co najwyzej zdarzyc.
A moim zdaniem SFFiH bedzie 17. Powinien byc 15. ale to swieto, wiadomo, ze SFFiH kiepsko sobie radzi z jakimikolwiek dniami wolnymi, wiec marna szansa, ze ukaze sie 16, pewnie dopiero na 17 bedzie, jak Pako mowi.
Lu - 1 Sierpnia 2006, 14:01
Anko:
Cytat | P.S. NURS Cytat | Ja bym tam mojego alabastrowego ciała na widok publiczny nie wystawiał. | Dlatego, że w sezonie letnim opalenizna wraca do mody? |
No właśnie niekoniecznie wraca moda na opaleniznę.... po tym nieszczęsnym meczu Francja - Włochy na mundialu, typ włoszki przestał być modny. Jak wiadomo Paryż nadaje ton w świecie mody wiec lansowana obecnie jest bladość w stylu francuskim Alabaster wraca do łask
Studnia - 1 Sierpnia 2006, 20:01
count, jestem dyslektykiem. Dlatego zostałem adeptem CZARNEJ SZTUKI aby powielać pisma innych ludzi a nie tworzyć własne...
Anonymous - 1 Sierpnia 2006, 21:09
Studnia:
Następny zaczyna... Dyslektycy, ze słowników albo z Worda korzystać!
Studnia - 1 Sierpnia 2006, 21:50
Miria, w porównaniu do tego co było to naprawde bardzo mało błędów mi "umyka". Owszem zdażą się jakieś smaczki w postaci tego co count wyłapał. Ale zawdzięczam to nie słownikom, ale własnej pracy, bez pomocy innych.
Anonymous - 1 Sierpnia 2006, 21:55
Studnia:
Cytat | Owszem zdażą się jakieś smaczki w postaci tego co count wyłapał |
Wyjdę na straszną zołzę, ale to ten błąd count Ci wytknał trzy posty wyżej...
elam - 1 Sierpnia 2006, 23:21
hyhyhy ale fajny offtop proponuje zalozyc specjalny temat dla dyslektykow
Pako - 1 Sierpnia 2006, 23:28
Miria - ale z ciebie straszna zołza
A tak w oóle, to jeśli dobrze liczę: 16 Lubię tę liczbę... okrągła taka.
hrabek - 2 Sierpnia 2006, 08:23
Dzisiaj juz 15. Ale oficjalnie wciaz nie wiadomo do czego liczyc. NURS moglby juz puscic przeciek o nowym numerze. Czas najwyzszy.
Studnia: 2 razy zrobiles ten sam blad w krotkim odstepie czasu. Moim zdaniem to nie ma zadnego zwiazku z dysleksja.
Godzilla - 2 Sierpnia 2006, 09:24
Ludzie, liczycie?
Wracają stare dobre zwyczaje!
PIĘTNAŚCIE!
Pako - 2 Sierpnia 2006, 09:27
E tam, count nie przesadzaj, dyslekcji nie mam ale są po prstu wyrazy, których napisać poprawnie nie sposób rz/żadko? Tego na przykład nigdu nie umiem zapamiętać jak się pisze.
A odliczamy do 17, o ile sie nie mylę, parę stron wcześniej właśnie na ten dzień NRUS zapowiedział numer.
Więc 15
hrabek - 2 Sierpnia 2006, 09:39
Pako: nie przesadzam. Ja tylko mowie, ze moim zdaniem niewiedza, jak sie pisze dany wyraz nie ma zadnego zwiazku z dysleksja. Sam to zreszta przyznales, wiec nie bardzo wiem, z ktora czescia mojej wypowiedzi chciales sie nie zgodzic ;)
Pare stron wczesniej NURS zapowiedzial? Kurde, slepota, albo skleroza, sam nie wiem, co gorsze...
Pako - 2 Sierpnia 2006, 09:58
Mi się tylko wydaje, żę powiedział
A co do błędów - po prostu skoro mi, niedyslektykowi, może się zapomnieć po ludzku, jak się dany wyraz pisze, to dyslektykowi tak samo I czasem w jednym akapicie potrafię napisać jeden wyraz poprawnie, a potem źle. Ot, po prostu błąd ludzki A zresztą... mieszam chyba niepotrzebnie
Godzilla - 2 Sierpnia 2006, 10:21
Znajomość rosyjskiego się przydaje, jest z czym porównać. Rzeka - rieka, i inne takie.
Godzilla - 12 Sierpnia 2006, 23:10
O tempora, o moris. Nikt nie liczy. A tu zostało
PIĘĆ!
Jeszcze przez pięćdziesiąt minut.
Plus czas dojazdu do kiosków.
Fidel-F2 - 13 Sierpnia 2006, 11:31
no to chyba 4
ale w moim kiosku 8
NURS - 13 Sierpnia 2006, 11:42
Drukarnia potwierdza dostawe do wa-wy w środę.
Problem z rozwożeniem wynika podobno z tego, że mamy nieustabilizowany moment wydania.
Godzilla - 13 Sierpnia 2006, 16:59
Cztery.
E tam, nie chce im się robić, to plotą trzy po trzy.
joe_cool - 13 Sierpnia 2006, 20:09
a kiedy pod plafonem?
Indy - 14 Sierpnia 2006, 08:34
Trzy
A w całej polsce zapewne za cztery albo pięć.
Godzilla - 14 Sierpnia 2006, 09:43
TRZY.
Studnia - 14 Sierpnia 2006, 09:48
17 ide na popołudnie do pracy... Mimo to pobudka o 5 rano, i pod kiosk na stacji metra ratusz... Zabije jak nie będą mieli... Nie wiem kogo ale zabije...
Godzilla - 14 Sierpnia 2006, 09:54
To szykuj bazookę, bo raczej dotrze w piątek.
elam - 14 Sierpnia 2006, 15:27
a ja sobie kupie! a ja sobie kupie !
jak tylko gdzies znajde.
w bielskim empiku nie bylo juz starego numeru.
chyba, ze w ogole go nie bylo... musze zapytac
Gustaw G.Garuga - 14 Sierpnia 2006, 15:30
Mogło go nie być - ja kupuję w kiosku na dworcu, bo tam jest na pewno i na czas
elam - 14 Sierpnia 2006, 15:43
w ktorym kiosku, na ktorym dworcu?? pks na gorze przy moscie ?
FireStorm - 15 Sierpnia 2006, 09:55
elam napisał/a | w ktorym kiosku, na ktorym dworcu?? pks na gorze przy moscie ? |
NIe jestem z Bielska, ale swego czasu jedyny egzemplarz na podbeskidziu udalo mi sie zakupic w Realy'u na dworcu PKP w B-B W Zywcu mi jakas wrozke chcieli wcisnac
NURS - 15 Sierpnia 2006, 10:08
Pod plafonem będzie jutro, ja o mały włos - zamknęli mi poczte o 13-tej a miałbym numer sygnalny na Pakonie
Studnia - 15 Sierpnia 2006, 10:49
Godzilla
Cytat | To szykuj bazookę, bo raczej dotrze w piątek. |
To ja proponuje układ Godzilla, Ty ich zdepczesz, to co zostanie do Studni, niech znikną w mrokach otchłani. A gdy już dowiozą SFFH to będzie tylko dla NAS !!!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHA (Demoniczny śmiech)
Echem... Przepraszam poniosło mnie...
Anko - 15 Sierpnia 2006, 14:43
NURS: Cytat | Pod plafonem będzie jutro, ja o mały włos - zamknęli mi poczte o 13-tej a miałbym numer sygnalny na Pakonie | Buu! Buu! A tak przy okazji, na głównej stronie w prawym górnym rogu wisi w ogóle jakiś stary numer, w wątku "numer 10." też tego nie znalazłam - gdzie jest nowa okładka?
|
|
|