Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Aga - 23 Lutego 2006, 17:17
Kreple to te... yyy... pączki? (Na Śląsku mieszkam... Wstyd i hańba.) Aga wyciąga łuk, strzałę, celuje niczym Wilhelm Tell w jabłuszko umieszczone na głowie Twardziela. Niestety, trafia nieco poniżej...
Ależ nie martw się. Z jednym okiem też da się żyć...
Miałam ochotę jeszcze wykorzystać mój zeszyt do matematyki, w odwecie za durną kartkówkę, ale chwilowo się powstrzymam. Wyrok został odroczony.
Pako - 23 Lutego 2006, 17:42
No.. kreple to pączki z prawdziwego zdażenia są.. nie takie tam, jak na bazarach sprzeadją... takie swojskie
twardziel - 23 Lutego 2006, 18:06
swojski to jest krowi placek i zapach na wsi
myslalem ze tu tylko bija, a sie okazuje ze takze strzelaja
wara od moich oczu
Aga - 23 Lutego 2006, 18:18
twardziel napisał/a | myslalem ze tu tylko bija, a sie okazuje ze takze strzelaja |
Masakrują na wszelkie możliwe sposoby.
twardziel napisał/a | wara od moich oczu |
Za późno... Przecież nie byłam okrutna... Zostawiłam ci jedno. Podobno ślepcy są najlepszymi artystami (ponoć Homer był ślepy). Więc to wcale nie musi być takie złe...
twardziel - 23 Lutego 2006, 18:22
hm a jak z zaintersowaniem u plci przeciwnej majac tylko jedno oko?
ale jak sie tak zastanowic to chyba rente na to dostane
nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...no coz dziekuje
Czarny - 23 Lutego 2006, 19:52
Lać trza wszystkich nowych, a jak lać to np. wrzącym olejem pozostałym po tłustoczwartkowych pączusiach Skórka ino skwierczy i brązowieje szybciej niż na solarium.
Witam wsze nowe duszyczki. Hejka!
Aga - 23 Lutego 2006, 21:06
Czarny napisał/a | Skórka ino skwierczy i brązowieje szybciej niż na solarium. |
Świetny sposób dla pana Leppera. Raz a dobrze. Nie wykosztuje się zanadto...
jj - 23 Lutego 2006, 21:31
jj popełił sepuku, bo nie jest w stanie pojąć co się w ogóle dzieje;; ale był pod wpływem woni tajemniczego płynu - poppersa - wciągniętej prosto z półmetrowej fiolki;; dlatego nie trafił mieczem w brzuch...
...Tak czy inaczej jj padł... zabity śmiechem
darko - 24 Lutego 2006, 13:20
No to i ja się przywitam, by potem nikt mi nie kazał odrabiać tutaj zaległości (a widzę że RedNacz wszystkich nowych tu zsyła )
Dzień dobry wszystkim
Lu - 24 Lutego 2006, 13:28
Cytat | Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia. |
Pan darko widzę skory do poświęceń.... Dobrze trafiłeś
A więc witam
Myrtille - 24 Lutego 2006, 13:39
Darko dobrze trafiłeś...
Bo ja taka spragniona jestem i chętnie skosztuje czegoś świeżego i dobrego
Jak będziesz grzeczny i pozwolisz sobie upić krwi,to wyjdziesz z tego witania,prawie cało...a jak nie...to będe musiała użyć mojej iście jawnej broni-piły mechanicznej
Zanim wybierzesz któryś wariant,to witam cię darko!!!
Czarny - 24 Lutego 2006, 13:43
Pora na bitki tematyczne (a tu akurat pora obiadowa )
Co by tu? Może uszka w barszcz. Ciach, ciach - małżowiny darko odpadły. Jakąś nóżkę w galarecie. Warczy piła mechaniczna, krew chlapie na wszystko, ale kończyna już gotowa do garmażerki. Może jeszcze coś na przystawkę - słone paluszki. Łapki w gilotynkę - ciach. Paluszki już są tylko posolić i na talerz.
Witaj lekko napoczęty darko
elam - 24 Lutego 2006, 14:04
oo, swieze miesko, jeszcze nie ostyglo..
...gdzie ten olej i cebulka??
witaj, darko. mam nadzieje, ze lubisz cebulke?
lavojtek - 24 Lutego 2006, 21:08
Witam. Spiesze dopelnic formalnosci powitania i uciekam w inne tematy!!! Pozdrowienia
Aga - 24 Lutego 2006, 22:06
Tak łatwo się nie wywiniesz. Aga, pełna wrażeń po obejrzeniu pokazów mistrzów w jeździe figurowej na lodzie, przystępuje do masakry. Łyżwą, tak dla odmiany. Cholerstwo jest ostre, no nie? Nada się w sam raz.
Ciach, ciach...
Dopełniłam formalności, teraz mogę powitać na forum!
lavojtek - 24 Lutego 2006, 22:22
Aga napisał/a | Tak łatwo się nie wywiniesz. Aga, pełna wrażeń po obejrzeniu pokazów mistrzów w jeździe figurowej na lodzie, przystępuje do masakry. Łyżwą, tak dla odmiany. Cholerstwo jest ostre, no nie? Nada się w sam raz.
Ciach, ciach...
Dopełniłam formalności, teraz mogę powitać na forum! |
Hmmm. Mam nadzieje ze to nie ja sie "nie wywine" Bo niby dlaczego?
Aga - 24 Lutego 2006, 23:05
Nadzieja matką głupich...
Myrtille - 24 Lutego 2006, 23:11
Myrtille trzyma piłe mechaniczną i uśmiecha się wrednie
-no to jedziemy...świeżej krwi nigdy za wiele
Ostrze wchodzi gładko,krew bryzga na twarz dziewczyny
-niami,dobre
-Dzisiaj jestem litościwa,dlatego nie będe dalej cię męczyła
Witaj lavojtek!!!
lavojtek - 24 Lutego 2006, 23:16
Co z wami dziewczyny? Jedna lyzwami druga pila mechaniczna! Straszne z was amazonki Oczywiscie zartuje! Bardzo dziekuje za mile i nietuzinkowe powitanie!!!
Pako - 24 Lutego 2006, 23:45
Ja dziś smutny jestem trochę, to nie biję...
lavojtek - fajny awatarek, świetna kreskówka
Gacek - 24 Lutego 2006, 23:48
Co dziękuje?! A z wszystkimi sie przywitałeś już?! - Gacek pobiegł do swojego pojazdu kosmicznego i przyniósł z niego niezywkłe urządzenie, które powstało na odległej planecie, w odległej galaktyce, w podziemnych fabrykach obcych. A była to wielka, połyskująca w blasku świec siekiera z wygrawerowanym napisem Rąbus 4000. Gacek wziął wielki zamach i wbił siekierą w udo lavojtasa. Nieszczęśnik miał takiego pecha ,że siekiera przytwierdziła jego udo do krzesła. Gacek zdenerwował się niezmiernie, że nie moze wyjąć swojego cennego urządzenia i wyjął z kieszeni kombinezonu mały laser i odciąl do reszty nogę lavojtasa. - No i co ?! - powiedział Gacek patrząc się ze złoscia na zmasakrowanego lavojtasa - Bolało przywitanie?!
Witam witam nowego usera !!!
lavojtek - 24 Lutego 2006, 23:55
Koncze dzien tak jak moi ulubiency z lasu czyli reka, noga, mozg na scianie! Pozdrawiam i Dobranoc!
Pako - 25 Lutego 2006, 00:44
Takie nietypowe powitanie: Ello NURS Nikogo innego o tej porze na forum nie ma, a zawsze byli... Strange
Edit:
I nawet NURS pracować chyba poszedł
darko - 25 Lutego 2006, 11:32
Nono nie myślałem że kobietku tutaj są tak żądne... krwi Dwie naraz się rzuciły do obróbki mnie na żywca
Cebulkę lubię bardziej niż czosnek, ale jak widać i czosnek będę musiał polubieć ze względu na obecność niektórych chętnych krwi wampirek (-ków )
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za tak gorące powitanie
Rodion - 25 Lutego 2006, 11:40
AGRRRRACH!!!!!!
( gdy "nowi" zmieruchomieli z zaskoczenia, zostali obrzuceni karnistrami z napalmem i czymś o tajemniczej nazwie BLU-24B )
Witajcie!
A ja po podziwiam sobie efekty specjalne.
mawete - 25 Lutego 2006, 15:46
Witam tych których jeszcze nie witałem. Bić mi się nie chce... kaca mam...
Ullikummi - 25 Lutego 2006, 18:02
Witam wszystkich
Rodion - 25 Lutego 2006, 18:06
Unimila na dobry poczatek pokropimy nierozcieńczonym soczkiem z obcego!
O jakie ladne dziurki!
Witaj.
Dunadan - 25 Lutego 2006, 18:16
Witaj Ullikummi - bardzo ciekawe imię
Pako - 25 Lutego 2006, 19:18
I ja witam nowych Tak pośpiesznie, bo duuużo do czytania i na mnei i na was czeka
|
|
|