To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)

Adanedhel - 8 Października 2007, 17:56

A dlaczego sam nie zorganizujesz? Może tym razem dostałbyś ten wymarzony pistolet na wodę :mrgreen:
gorim1 - 8 Października 2007, 19:05

Co do kolejnej skofy znów wypadła w piątek
Z zasady planujemy by to było nasze ostatnie spotkanie w tym roku
Czyli kolejna skofa będzie 30 11 2007 lokal ten sam godzina 18

mawete - 8 Października 2007, 19:11

Co Wy z tymi piątkami? To eliminuje sporą część chętnych. Może napiszcie, że tylko dla Warszawki... :?
Anonymous - 8 Października 2007, 20:34

Niestety, mawete, w Paradoxie nie jest łatwo o rezerwację na sobotę, chyba, że z duuuzym wyprzedzeniem, co jest czesto niemożliwe. A do knajpy chyba wszyscy sie przyzwyczaili?
Studnia - 8 Października 2007, 20:41

Knajpa jedyna słusznie do SKOFY przeznaczona. A co do faktu e w piątek, to też bym wolał sobotę, ale jak to mówią, raz na wozie a raz pod...
merula - 8 Października 2007, 20:57

No to *beep*.
Wstępnie wygląda, że sie nie stawię. Andrzejki. Tzn. imieniny męża.

Buu...

mawete - 8 Października 2007, 21:03

Miria: w Wawie jest tylko jedna knajpa? a Z. Gęś? A ta speluna co piliśmy po imprezie Madzikowej i ostatnio? I nie mowia tam o 23ciej ze piwa nie podają...
Anonymous - 8 Października 2007, 21:11

mawete, generalnie nie ma żadnego przymusu. Ja zresztą zrezygnowałam z organizacji SKOFY i teraz gorim się tym zajmuje. Wszystkim nie dogodzisz, ja osobiście akurat lubię Paradox i piątek mi nie przeszkadza. Ale każdy może zorganizować spotkanie w dowolnym terminie w dowolnej knajpie, co stoi na przeszkodzie?
mawete - 8 Października 2007, 21:27

Miria: nie widze sensu kontynuowania tej dyskusji, jeśli chcecie robic tylko dla warszawiakow to róbcie w piątek.
Anonymous - 8 Października 2007, 21:33

Cóż, ostatnio przyyjechały Kraków i Częstochowa na przykład. 8) A może w Lublinie coś zorganizuj w takim razie? Krakusów i innych miast się nie czepiasz. A tu nikt nie próbuje być złośliwy, też chcieliśmy w sobotę, ale się nie dało.

Zresztą, nie odzywam się już na ten temat.

mawete - 8 Października 2007, 21:41

Taaaa... do Lublina są 2 pociagi dziennie... :mrgreen: kilka razy zrobilem, ale nie widze sensu... i moze sprawdź kto zaczął organizować spotkania na tym forum... Ogólnie: slawa Nivak :!:
A tak serio pogadałbym z Vikingiem, Nexusem, Lu, itd... a dla Nich piatek chyba jest nieosiągalny.

Ixolite - 8 Października 2007, 21:46

Mnie w tym semestrze akademickim piuntki nie pasią zbytnio, bo mam do 21 laborki. Trza się będzie urwać chyba :/
gorim1 - 8 Października 2007, 22:28

powiem tak jakbyśmy chcieli zrobić w sobotę to dopiero w styczniu :/ byłby termin
Ixolite - 8 Października 2007, 22:30

To chyba by trzeba rezerwować kolejny? Nie no, nie będę narzekał, chwała organizatorom, że się podejmują organizacji.
mawete - 8 Października 2007, 22:56

a mnie po prostu nie będzie.
Adanedhel - 9 Października 2007, 08:05

gorim1, proponuję od razu zarezerwować też coś w tym styczniu. Znaczy się, żeby znowu w sobotę była :) Bo potem znów podbiorą...
Kruk Siwy - 9 Października 2007, 10:13

mawete niech zmieni ksywę na "hamlet", abo rejtan.
Co to za dramatyczne odzywki, myślisz że mnie na ostatnią Lufę to wygodnie było?
A imprezy w Paradoxie długo trwają, jak zbierzesz odpowiednią grupę to i do rana. W czym problem?
A może urządzimy SKofę wyjazdową na ten przykład w Łodzi bo centralnie leży?
Pubów zacnych tam moc i może wreszcie Kresa by się zgwałciło.

mawete - 9 Października 2007, 10:16

Kruk Siwy: a jakiś podły humorek wczoraj miałem.... dzisiaj mam jeszcze bardziej podły....
Kruk Siwy - 9 Października 2007, 10:25

A. Ale wiesz... no nie jesteś kobietą żeby mieć "te dni". Co to mówiłeś o nindźach?
Baczność! Spocznij!
Szagom marsz!

mawete - 9 Października 2007, 10:37

Kruk Siwy: zły jestem bo zapieprzamy jak bombowce, a roboty nie ubywa....jak się wyrobimy z tym do jutra to bedzie cud.... A moze by tak iść na piwo?
Kruk Siwy - 9 Października 2007, 10:45

No co Ci mam powiedzieć? Roboty nie przerobisz... dalszy ciąg powiedzonka znasz.
Pomyśl o tych fantastycznych dniach kiedy NIE miałeś roboty...

rysiull - 9 Października 2007, 10:54

Kruk Siwy napisał/a
A - to prawda. I niech moje milczenie będzie wymowne...
Ale milczenie innych SKOFowiczów jest dziwne. Źle się bawili? Cy co?

hmmm........ dochodzą do siebie? :mrgreen:

A co do terminu piątkowego to nawet i dla Warszawki może być nie osiągalny ....
i jestem jak najbardziej za tym żeby już sobie rezewowac termin na styczeń ;P:

Kruk Siwy - 9 Października 2007, 11:01

Dla tych którzy jeszcze nie doszli do siebie to konieczna już raczej ceremonia. Ostateczna.
Dla znajomych znaczące zniżki!

rysiull - 9 Października 2007, 11:09

O.o ! a ile % tej zniżki ? I jaka jest sytuacja na rynku usług? :mrgreen:
Godzilla - 9 Października 2007, 11:09

Tak powiedział Agent Dołu! :mrgreen:
Kruk Siwy - 9 Października 2007, 11:13

rysiull, sytuacja jest niezła, ludziska mrą jak muchy. A w kwestii zniżki dogadamy się. Jeszcze żaden Klient się nie skarżył.
Agi - 9 Października 2007, 11:40

A rodzina klienta?

Jakiś czas temu obwieszczałam światu, że 12-go października będę w Warszawie, ale nic z tego, będę dopiero 8-go listopada.

Kruk Siwy - 9 Października 2007, 11:47

Generalnie z Klientem negocjujemy. Przed. W Trakcie. Alibo i Po.
A rodzina? Nie cieszy gdy jest... i się wtrąca. Generalnie Rodziny nie bardzo się burzą... w końcu każdy do tego albo innego Mistrza trafi. Kiedyś.

8 listopada mówisz...

Ixolite - 9 Października 2007, 13:03

To ja bym się dorzucił do prośby o sobotnią rezerwację na rok przyszły, następujący bezpośrednio po obecnym :>

A w kwestii SKOFY minionej, ciągle jestem pod wpływem błogosławienia udzielonego mnie na wyjściu przez Kruka :D

mawete - 9 Października 2007, 16:38

to moze by o skofie 8 listopada pomyśleć? :mrgreen:

Partner forum