Mistrzowie i Małgorzaty - Tomasz Bochiński
Witchma - 14 Stycznia 2009, 13:21
A to zjadanie dziewczynek i kiziaków nie jest nielegalne? To co najmniej niemoralne... co to za bajka z niemoralnym bohaterem? Wyślij Pufcia na jakąś terapię, może jeszcze jest chłopak do odratowania...
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2009, 13:26
Wybacz, aleś bez obrazy (to cycat z Chmielewskiej) stara gropa i nic nie pojmujesz. W bajce wszystko jest możliwe, dziewczynki wchodzą i wychodzą. A którą stroną to tylko potwora (i dziewczynkę) obchodzi.
Sama idź na terapię bo Samo Zuo widzisz na świecie, któren bardzo dobry jest dla Potworów, niezły dla Małych Dziewczynek, do wytrzymania dla Kiziaków i zupełnie nieznośny dla Autorów na forum SFFiH.
Witchma - 14 Stycznia 2009, 13:32
Kruk Siwy napisał/a | zupełnie nieznośny dla Autorów na forum SFFiH. |
Czego staram się pilnować, tylko nikt jakoś mnie nie docenia...
A niby czemu kiziak nie miałby zeżreć potwora? Ku uciesze dziewczynki... Albo niech potwór ma alergię na kiziakową sierść i niech ginie w potwornych (bo jakże by innych) męczarniach - duszności, wysypka, niestrawność, zawroty głowy...
mawete - 14 Stycznia 2009, 13:37
Ja bym dorzucił potworowi pół litra Wyborowej do zagrychy w postaci dziewczynki i kiziaka
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2009, 13:38
To Ty piszesz horror Witchma Ja bajkę. (I żyli długo i szczęśliwie, pamiętasz?) Już wiem jak będzie wyglądała Ta Mała Paskudna Dziewczynka. Mlask!
Potwór za mały jest na flaszkę, ale wysłany jego tropem Pułkownik o - ten to może! I dziewczynki to on nie tylko ten tego, ale i owego!
Witchma - 14 Stycznia 2009, 13:49
To ja już wolę wrócić do tłumaczenia statutu spółki - wolę, żeby on mi się śnił po nocach.
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2009, 13:55
I dobrze Ci tak!
Godzilla - 14 Stycznia 2009, 14:45
Ło matko. Że "działa pod firmą", a "kapitał zakładowy został wniesiony aportem za pół flaszki" itede? To się może przyśnić.
Witchma - 14 Stycznia 2009, 14:47
Godzilla, akurat jestem przy niepoczytalności udziałowców... Przypadek?
Godzilla - 14 Stycznia 2009, 14:48
O. A takiego paragrafu nie pamiętam. Dobre!
Witchma - 14 Stycznia 2009, 14:51
Ciekawe, czy można ubezwłasnowolnić autora na podstawie jego tfurczości?
Kruk Siwy - 14 Stycznia 2009, 15:02
Prędzej forumowicza na podstawie postów.
Pucek - 26 Stycznia 2009, 09:26
Kruk Siwy napisał/a | Prędzej forumowicza na podstawie postów. |
Hi, Hi - czyżby prorocze ? Kto okiełzna szalejącego ?
A w kwestiach zasadniczych pytam publicznie: jak się ma Monck w łapach Fabrykabrykantów ?
Kruk Siwy - 27 Stycznia 2009, 18:40
Cieplutko ma i spokojnie. Widziałem nawet projekt ilustracji na okładkę. Czyli tak w zasadzie to czekam już tylko na swoją kolejkę.
Godzilla - 28 Stycznia 2009, 13:39
No, no, bo ile razy patrzę na stronę Fabryki, widzę tylko tytuł, bez żadnych bliższych szczegółów.
Pucek - 7 Lutego 2009, 21:08
A jak tam, Miszczu drogi, praskie klimaty? Muzeum Pragi zdecydowane - szykuj Pan eksponaty! Opowieści Szanownego Autora sporo by tam wniosły Żywa historia
Kruk Siwy - 7 Lutego 2009, 21:12
Pracuję nad Drugą Ligą. Wbrew pozorom łatwiej jest czasem napisać tekst nowy niż poprawić stary. A Ty]Pucek nie leń się tylko przypominaj sobie co fajniejsze zdarzenia z historii Pragi. Będę odpytywał.
Pucek - 7 Lutego 2009, 21:39
Nooo - ja sama jestem persona wielce historyczna. Bodaj czy nie najstarsza wiedżma w okolicy, hi, hi!
Kruk Siwy - 7 Lutego 2009, 21:41
Ale starszy jest od Ciebie potforus dalambertus. Też niech pamięć wysili. Opowiadania praskie weszły w stadium operacyjne, będę Was bez litości wyciskał.
Pucek - 7 Lutego 2009, 21:46
Możesz nas wyciskać jak cytryny, przy piwie zwłaszcza.
PS. Uprasza się nie wyciskać MOICH kanarków
Kruk Siwy - 7 Lutego 2009, 21:47
O kurczę, za późno... A tak mnie zastanawiało dlaczego ta herbata taka dziwna w smaku.
Pucek - 7 Lutego 2009, 21:58
Chyba poproszę znajomą artystkę o dołożenie twojego portretu do kolekcji na ULICY ZŁOCZYŃCÓW. Tak pomszczę nieszczęsne stworzonko.
Kruk Siwy - 7 Lutego 2009, 22:09
Czy chodzi o tę artystkę co to taki specyficzny talerzyk od niej dostałem? Swoją drogą przekazałem go nareszcie Kresowi. Niech on się wstydzi...
Co Ty mi tu zresztą o kanarkach prawisz, lepiej przyznaj się co z rysunkami do Krainy Potworów. Mam dalej pisać, czy nie?
Pucek - 7 Lutego 2009, 22:15
Mnie pytasz czy pisać? Taż ja tu tylko sprzątam
Kruk Siwy - 7 Lutego 2009, 22:16
Nie odwracaj mi Mońka ogonem. Zacznę pisać jak poprzednie odcinki zostaną zilustrowane.
Jasne?
Pucek - 7 Lutego 2009, 22:36
Co ma być jasne - ja Ci ,miszczu drogi, trzy trudne pytania zadałam. I co? I dalej nic nie wiem. Ale papier i ołówek i gumkę myszkę JUŻ MAM
Kruk Siwy - 7 Lutego 2009, 22:37
No to już na priva. A na pytania to ja odpowiedziałem. Rysować!
dalambert - 7 Lutego 2009, 22:47
Kruk Siwy, jak byś nie wiedział Pucek, sam jest POTWÓR i wiedźma na dokładkę
merula - 8 Lutego 2009, 13:11
cóż , lepiej być wiedźmą niż niewiastą
Pucek - 11 Lutego 2009, 18:06
Pewnie, zawszeć to większe możliwości
|
|
|