Planeta małp - Co nas śmieszy?
Agi - 12 Lutego 2013, 21:36
Cytat z Onetu: "Dobry mecz Polek rozwścieczył tamtejszych kibiców, internauci oglądający mecz twierdzą, że fani tenisa na trybunach wykrzykiwali wyzwiska pod kierunkiem naszych tenisistek."
fealoce - 12 Lutego 2013, 22:05
Onet jak zwykle stanął na wysokości zadania...
Witchma - 13 Lutego 2013, 08:18
Perełka
Nina Wum - 13 Lutego 2013, 14:30
Mój pracodawca, który przegiął pałę tak mocno, że uczynił z niej bumerang.
I to w stylu wybitnie, kwieciście wręcz buraczanym.
To jest zbyt groteskowe, żeby się martwić. Pozostaje śmiech - i zapach napalmu o poranku.
Luc du Lac - 13 Lutego 2013, 23:50
Nina Wum napisał/a | Mój pracodawca, który przegiął pałę tak mocno, że uczynił z niej bumerang.
|
czyli co zrobił ??:)
Nina Wum - 14 Lutego 2013, 09:55
Luc du Lac,
stwierdził, iż płacenie mi uzgodnionej 10 miesięcy temu pensji mu się nie opłaca i zaproponował alternatywę:
mogę zjeżdzać od zaraz <-------> mogę zarabiać o jedną trzecią mniej.
Boki zrywać, nie?:D
fealoce - 14 Lutego 2013, 09:57
Draństwo, i tyle :/
Luc du Lac - 14 Lutego 2013, 10:03
Nina Wum napisał/a | Luc du Lac,
stwierdził, iż płacenie mi uzgodnionej 10 miesięcy temu pensji mu się nie opłaca i zaproponował alternatywę:
mogę zjeżdzać od zaraz <-------> mogę zarabiać o jedną trzecią mniej.
|
a jakąś umowę o pracę masz ?
Nina Wum - 14 Lutego 2013, 10:07
fealoce - toteż od paru dni powtarzam za naszą niezrównaną Nimfą: "oby mu flaki wygniły i dupą wyciekły."
Luc du Lac, ależ naturalnie. Na umowie widnieją właśnie te dwie trzecie, resztę dostawałam na umowę zlecenie, wypisywaną z dołu. Witamy w kraju przedsiębiorczych przedsiębiorców.
Fidel-F2 - 14 Lutego 2013, 11:23
Nina Wum, to nie bardzo wiem, co Cię wkurza
Luc du Lac - 14 Lutego 2013, 11:32
Nina Wum napisał/a | fealoce - toteż od paru dni powtarzam za naszą niezrównaną Nimfą: oby mu flaki wygniły i dupą wyciekły.
Luc du Lac, ależ naturalnie. Na umowie widnieją właśnie te dwie trzecie, resztę dostawałam na umowę zlecenie, wypisywaną z dołu. Witamy w kraju przedsiębiorczych przedsiębiorców. |
przyzwyczajaj się - przynajmniej miałaś na to umowę - czyli Twój pracodawca nie jest taki zły
Nina Wum - 14 Lutego 2013, 15:50
Luc du Lac, jesteś fontanną empatii.
joe_cool - 14 Lutego 2013, 21:45
Jakiś debil porzucił drut na środku pięknie odśnieżonego chodnika, dzięki czemu podczas biegania zaliczyłam spektakularną glebę na kolana, łokcie i ręce. Nie wiedzieć czemu, poprawiło mi to mój dzisiejszy bardzo paskudny humor
Witchma - 15 Lutego 2013, 11:08
System powiadomień smsowych o przesyłce Poczty Polskiej. Drugi raz z rzędu dostaję wiadomość o spodziewanej przesyłce kilka godzin po jej dostarczeniu...
nemezis871 - 15 Lutego 2013, 11:10
Ubawiła mnie moja koleżanka, która mój gadulcowy opis o treści ,,Walentynki ze Strugackimi czyli (nie)romantyczny Piknik na skraju drogi" wzięła na poważnie i napisała mi wiadomość o treści: widze, że jesteś gdzieś na jakimś pikniku, ale...
Ech, dawno się tak nie uśmiałam, co lepsze koleżanka pracuje w Empiku, ale nie na dziale SF
hrabek - 15 Lutego 2013, 11:14
Witchma, standard. Mi się zdarzyło kilka razy składać reklamację, bo przesyłka zaginęła, więc od razu po złożeniu reklamacji przesyłka się nagle odnajdywała, była dostarczana do adresata, a ja dostawałem list z poczty, że przesyłka została odebrana tego i tego dnia i reklamacja jest bezzasadna
Mam wrażenie, że obojętnie jaka konkurencja by nie weszła do Polski, to Poczta Polska nie ma szans na reorganizację, zbyt zastały i zbyt rozleniwiony jest to twór.
fealoce - 17 Lutego 2013, 20:47
Czytam właśnie Ronina Franka Millera i ogólnie bardzo mi się podoba- i sama historia, i kreska. Ale jak przed chwilą przeczytałam "niechłodne, człowieku, niechłodne", to niemal monitor oplułam
Martva - 18 Lutego 2013, 11:24
Mama martvej - wychodzi z łazienki po porannym prysznicu, przeciąga się, patrzy w okno na przygnębiającą wilgotną szarość i rzuca zgryźliwym tonem: 'Co za zachwycający dzień, *beep*!'
Lis Rudy - 18 Lutego 2013, 11:37
Rozwalil mnie widok jednego gościa z rana.
Wysokie czarne oficerki, do tego czarne (policyjne???) bojówki które w nie wcisnął+ciężka kurta z kapturem od Marynarki Wojennej+zielony brezentowy toreb z magazynów LWP (ni to chlebak ni to torba na dokumenty-wzór a`la torba kolejarska).
Brakowalo mu rękach dzidy i kalacha. Stylowo by pasowało.
Poprawił mi się humor od patrzenia
Pucek - 21 Lutego 2013, 10:50
Bałwan - klasyka: trzy kule, nos z marchwi, ręce z patyków. I do tego nieogolona broda
Ktoś starannie nawtykał świerkowych szpilek.
merula - 21 Lutego 2013, 12:40
chyba wiosna idzie. zaczynam mieć fazę na zmiany w umeblowaniu
hrabek - 22 Lutego 2013, 08:36
Magnis - 22 Lutego 2013, 16:51
hrabek nie wrzucaj takich obrazków bo ze śmiechu można paść .
Blue Adept - 22 Lutego 2013, 18:06
I straszno, i śmieszno...
feralny por. - 26 Lutego 2013, 20:12
dalambert - 26 Lutego 2013, 20:27
feralny por.,
fealoce - 26 Lutego 2013, 22:28
feralny, przez Ciebie oplułam monitor...
Witchma - 1 Marca 2013, 20:19
Tomek miał dzisiaj ciekawe spotkanie w pociągu.
Jechał w przedziale z zakonnicą (na oko 50-60 lat), która spokojnie odmawiała różaniec, aż zadzwonił jej telefon. Rozmowa przebiegała mniej więcej tak:
- Tak, siostro... nie, siostro... niedługo będę, siostro... oczywiście, siostro...
Koniec rozmowy, ale za chwilę kolejny telefon i znów:
- Tak, siostro... już jadę, siostro... oczywiście, siostro...
Po trzecim podobnym telefonie Tomek nie wytrzymał i skomentował:
- Z tymi siostrami to jak z Igorami u Pratchetta - tak, żeby się nie myliło.
Na co zakonnica ze spokojem:
- Ja tam wolę babcię Weatherwax.
Podobno przedział spowiła atmosfera wzajemnego zrozumienia i zrobiło się jakoś przyjemniej
Godzilla - 1 Marca 2013, 22:08
Ja w szkole Starszego Potwora stałam sobie w szatni, Potwór się ubierał, a jakichś dwóch młodszych koleżków gadało obok:
- ...i wiesz, patrzę, idzie atak na wioskę, no to wycofałem wojska, ale on nie umiał grać, nic mi nie zrobił. To mu zaraz posłałem sto pik i go zjechałem.
No tak, myślę sobie, chyba wiem o czym mowa. I się odzywam:
- Ale wiesz, że się nie atakuje defem? Od tego są topory.
Trzeba było widzieć te wybałuszone oczy.
Agi - 7 Marca 2013, 11:24
Sprawdzam projekt wniosku o dofinansowanie unijne.
Do łez rozbawiło mnie sformułowanie: " Szafa będzie miała na celu..."
|
|
|