To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Iscariote - 27 Stycznia 2006, 22:57

Cytat

Chodzi o to że przedwczoraj ktoś mi wysłał SMS-a na mój prywatny telefon komórkowy (!) z informacją że mam fajne zdjęcia w komputerze, ale jak przyjdę do domku to mam odkliknąć udostępnianie zasobów - i tu podał dokładnie krok po kroku jak mam to zrobić - z użyciem nazw folderów i plików które JA nadałam Confused

:shock: A kto to? i skąd miał numer? Ja bym sie bał... albo dorwał drania jakoś...

Lu - 27 Stycznia 2006, 23:12

w folderze "moje dokumenty" który sobie przeglądał, mam CV i listy motywacyjne (chcę zmienic pracę) i tam wszędzie podaję swój nr tel....
Lu - 27 Stycznia 2006, 23:14

Iscariote napisał/a
Ja bym sie bał... albo dorwał drania jakoś...

Ja najpierw się bałam a potem chciałam dorwać drania :twisted:

Iscariote - 27 Stycznia 2006, 23:14

Ludzie czasem przeginają... ale miło z jego strony że napisał co i jak... co nie zmienia faktu, że mógł nie grzebać :evil: nie martw sie... My go już wyśledzimy, dorwiemy i pogadamy o etyce w sieci :twisted:
Lu - 27 Stycznia 2006, 23:18

gorat napisał/a
(Na boku: Gorgela! Pacjentka wpadła w furię!)

Proszę usiąść, odprężyć się, wziąć głęboki wdech - pomoże.

Dziękuję doktorku :wink:
Pomogło....

Lu - 27 Stycznia 2006, 23:20

Iscariote napisał/a
My go już wyśledzimy, dorwiemy i pogadamy o etyce w sieci

Oczywiście. :twisted:
Mam przeczucie, że to będzie jego ostatnia rozmowa :twisted:

Iscariote - 27 Stycznia 2006, 23:22

Nie wiem ale napewno ostatnia jaką przeprowadzi z kimś innym niż pan psychiatra :twisted:
Pako - 27 Stycznia 2006, 23:47

Lu - jak masz neta z radiówki to pogadaj ze swoim adminem od sieci. Jak masz neostradę to jakoś musisz to udostępnianie wyłączyć. Na przykład tak:
1. Prawym na moje dokumenty=>właściwości
2. Zakładka udostępnianie
3. zaznaczyć checkboxa Uczyń ten folder prywatnym

A gostka raczej nie bij, tylko podziękuj za to, że ci pokazał że masz błąd i spróbuj ustawić to, co ci pisał, może pomoże. Najwyżej zwróć się do jakiegoś konkretnego informatyka o pomoc. Byle był znajomy, bo w serwisie z ciebie kasę zedrą ;)

Lu - 27 Stycznia 2006, 23:59

Pako:
Mam internet z radiówki. Już sobie toto udostępnianie wyłączyłam i zablokowałam konto "gościa" . Mój brat jest informatykiem więc on zajmuje sie moim komputerem, tylko że ma teraz nowe, 3 miesieczne dziecko i staram się jak mogę nie zawracać mu głowy takimi duperelami. Ale braciszek już jakis czas temu powiedział że mój komputer ma tyle trojanów że nadaje się tylko do formatowania, więc zrobię to po 31 stycznia (do tej pory ani on, ani ja nie mamy na to czasu).

Pako - 28 Stycznia 2006, 09:30

Hehe... chyba, że tak :)
Na trojany to trzeba formata, apotem antywira i firewalla :) i będzie dobrze :)
A żeby zakończyć offtop :) Ładny avatarek Lu :)

Lu - 28 Stycznia 2006, 18:41

Dzejes: przesadziłeś z tym avatarem. Mam odruchy wymiotne na jego widok.... :?

Widzę ze lubisz szokowac... pewnie nosisz czerone koszule w duże białe kwiaty :twisted:

gorat - 28 Stycznia 2006, 19:04

Lu napisał/a
Widzę ze lubisz szokowac... pewnie nosisz czerone koszule w duże białe kwiaty

Niekoniecznie. Raczej dobrze naostrzony nóż rzeźnicki :)

Rodion - 28 Stycznia 2006, 22:22

I widzisz Lu!
Dzejes przestraszyl sie Twojej oceny i teraz mamy na forum kolejne mango coś tam. :D

Iscariote - 28 Stycznia 2006, 22:55

Nowy Avatar dzejesa rozwala :D Te oczy :cry: naprawde słodkie... tylko ni cholery nie wiem co to :lol: Pies? Chomik? Krowa?
Rodion - 28 Stycznia 2006, 23:50

Skoro Connor to Szkot, to pewnie owca! :mrgreen:
Lu - 29 Stycznia 2006, 20:49

Iscariote napisał/a
Nowy Avatar dzejesa rozwala Te oczy naprawde słodkie... tylko ni cholery nie wiem co to Pies? Chomik? Krowa?

Rodion napisał/a
Skoro Connor to Szkot, to pewnie owca!

Na pierwszy rzut oka wygląda jak skrzyżowanie kaczki z pieskiem, ale jakby się tak bliżej przyjrzeć, to wyglada jak mordka małego psiaka w baaaaardzo szerokokątnym obiektywie (stawiam na rybie oko 8) ). I w dodatku macha ogonkiem!!! Śliczne maleństwo!!! :P
Ciekawe tylko, czemu właściciel łypie groźnie na boki i nerwowo zaciska palce na rękojeści noża rzeźnickiego, aż bieleją kostki.... :roll:

dzejes - 29 Stycznia 2006, 21:00

Lu: Nie wiedziałem, że masz wtyki u admina.

Odnośnie poprzedniego awatara:
http://www.toymania.com/news/messages/6980.shtml

Faktycznie szokujący :roll:

Lu - 29 Stycznia 2006, 21:07

dzejes napisał/a
Lu: Nie wiedziałem, że masz wtyki u admina.

Ja też nie.
Mam też nadzieję że admin nie ma żadnych wtyków u mnie :roll:
Przepraszam , jestem ostatnio trochę przewrażliwiona na wszystko co związane jest z inwigilacją... :? :lol:

dzejes - 29 Stycznia 2006, 21:16

Ależ nie ma za co przepraszać, po prostu zastanowiła mnie koincydencja pewnych wydarzeń widoczna dopiero teraz, bo tego wątku zazwyczaj nie czytam.
Logan - 29 Stycznia 2006, 21:19

dzejes, Twój avatar zniesmaczył mnie wcześniej niż zobaczyłem posta Lu. Wtyków u mnie nie ma i nie będzie miał nikt. To tak w kwestii porządkowej.
mawete - 31 Stycznia 2006, 08:27

"... totalna inwigilacja..." :mrgreen:
Czarny - 31 Stycznia 2006, 13:33

Jakimś dziwnym sposobem dochrapałem się już Pirxa, jak nieobecna tu Gadulissima - ja taki milczek i cicha woda :twisted:
Jak tak dalej pójdzie i Margota się nie pojawi, to ja będę odkrywcą nowych statusów. :mrgreen:

mawete - 31 Stycznia 2006, 13:42

Margot sie obraziła na czasowego bana?
hrabek - 31 Stycznia 2006, 13:56

Moze wziela sobie urlop od zagladania na forum, skoro pisac nie moze, a ze wiele razy podkreslala jak to u niej cienko z matematyka, to jej sie te dwa tygodnie nieco wydluzyly? ;)
gorat - 31 Stycznia 2006, 18:45

Co się tak spieszycie? Zakaz został nałożony 18.01 o 21.00, więc przed wieczorem 32 stycznia nie ma co jej wypatrywać ;P
Czarny - 31 Stycznia 2006, 21:21

Pisząc ten post jestem jeszcze Pilotem Pirxem, ale gdy go wyślę wkroczę na niezbadane tereny statusowe. Kimże ja będę, o to jest pytanie :mrgreen:

Edit. Już wiem 1600 postów to Komandor Koenig

Rodion - 4 Lutego 2006, 00:14

Na rany królika! Lu! A co to za nowa "prnografia"?! :mrgreen:
Lu - 4 Lutego 2006, 00:18

Podoba ci sie? Nie powiem co to za zdjecie .... (wstaw sobie tutaj uśmiechniętego diabełka bo ja nie mogę :) )
Ale zaraz je zmienie - szukam czegoś odpowiedniego do mojego nastroju, a za to mogę oberwac ;)

Ale widze że i Ty zmieniłeś nastrój... jesteś teraz bardziej mroczny....

Nivak - 4 Lutego 2006, 00:19

Rodion, jak mogłeś zmienić sobie takiego przystojniaka? ;)
Rodion - 4 Lutego 2006, 00:22

W spodniach i na zielono?! Błeee.... :evil:
Lu napisał/a
jesteś teraz bardziej mroczny....

Nadciagają mroczne czasy, trzeba byc gotowym. 8)

Partner forum