Zadomowienie - powitania na forum - Błędy forum II.
Piech - 14 Marca 2007, 16:02
Nie udało mi się wkleić obrazka, choć jest on dostępny, ma URL. Być może coś źle robię, ale wcześniej udawało mi się.
Spróbuję tu jeszcze raz:
EDIT: Ok, ok. Mój błąd. Nie ma sprawy
gorat - 28 Marca 2007, 13:37
No dobra...
Dostał ktoś w ciągu ostatnich dwóch miesięcy automatycznego maila z forum? Fakt, data i przyczyna przysłania.
----
Edit: I'm 1337. Teh 1337.
joe_cool - 28 Marca 2007, 14:12
o właśnie, jakiegoś priva dostałam 25.03., a mejl nie przyszedł
Anonymous - 28 Marca 2007, 15:05
Nie ma powiadomień, a szkoda, bo się przydawały (te o privach zwłaszcza).
Anko - 30 Marca 2007, 15:47
A dzisiaj, nie wiedzieć czemu, forum samo mnie wylogowało. Dotąd wylogowywało automatycznie nie wcześniej jak po godzinie... I nie, mailowe powiadomienia dalej nie przychodzą, a jeszcze jedna osoba, której wysyłałam priv, twierdziła, że nawet się nie wyświetliło "masz nową wiadomość".
Ixolite - 30 Marca 2007, 17:38
Powiadomienia nie przychodzą, od czasów przeprowadzki ani jednego nie dostałem.
gorbash - 16 Kwietnia 2007, 11:32
po zalogowaniu sie dostaje info ze mam nieprzeczytanego jednego posta. Po kliknieciu na linka dostaje info ze nie ma postow spelniajacych to kryterium (nieprzeczytane).
Godzilla - 16 Kwietnia 2007, 12:03
Zawsze możesz kliknąć "oznacz wszystkie fora jako przeczytane", pomaga.
hrabek - 16 Kwietnia 2007, 12:11
Ja standardowo po dluzszym pobycie na forum wszedlem dzisiaj i mialem 3 strony tematow nieprzeczytanych (16xx postow gdzie xx to dowolna liczba, bo nie pamietam dokladnie). Otworzylem 3 tematy w nowych zakladkach, przeczytalem, zamknalem, do jednego sie dopisalem (Dzien Dobry Czesc i Czolem, wlaczajac uprzednio "oznacz wszystkie posty w tym temacie jako przeczytane"), otworzylem nowe trzy i okazalo sie, ze wszystkie posty mam przeczytane. Odswiezenie listy nieprzeczytanych tematow zamiast trzech stron spowodowalo wyswietlenie raptem dwoch tematow z odpowiedziami juz po moim zalogowaniu sie. Ta sytuacja powtarza sie za kazdym razem jak mam dluzsza przerwe w forum. Poprzednio bylo tak, ze przez bodajze dzien (moze pol) tematy z nowymi postami pojawialy sie, ale po chwili znikaly (posty same oznaczaly sie jako przeczytane , ja tylko wciskalem Refresh). Pozniej sytuacja sie normowala i dalej juz bylo dobrze. Zobaczymy jak bedzie teraz.
gorbash - 16 Kwietnia 2007, 12:12
Godzilla, pomoglo - dzieki
Rafał - 17 Kwietnia 2007, 08:33
Takim czymś zostałem potraktowany:
Cytat | Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed / blad autoryzacji (#5.7.1) |
Czy to dobrze?
Edit: wysyłając powyższe również mi to wyskoczyło
gorat - 17 Kwietnia 2007, 09:12
Zdecydowanie nie. I tylko Ty jeden?
gorbash - 17 Kwietnia 2007, 09:17
U mnie tez tak bylo. A potem dostalem maila z powiadomieniem!
Agi - 17 Kwietnia 2007, 09:20
Przy wysyłaniu posta pokazał się taki komunikat:
Cytat | Ran into problems sending Mail. Response: 535 authentication failed / blad autoryzacji (#5.7.1) |
ale post ukazał się w stosownym wątku
hrabek - 17 Kwietnia 2007, 09:29
Mi tez to dzisiaj wyskoczylo. Ale to mniejszy problem (jak mi sie wydaje, bo posty i tak sie pojawiaja) w porownaniu z tym, co napisalem wyzej. Ktos wie, dlaczego tak mi sie dzialo wczoraj (dzisiaj jest juz ok)?
Adashi - 19 Kwietnia 2007, 11:32
Ja nie wiem czy ktoś to zauważył, ale tak jakoś od zmiany czasu chyba (a może nie) forum liczy "Dzisiaj" od godziny 23
Słowik - 19 Kwietnia 2007, 11:36
O widzisz, ja zauważyłem, ale źle zinterpretowałem.
Adashi - 19 Kwietnia 2007, 11:38
Posty napisane po godzinie 23 danego dnia forum zalicza na dzień następny (vide ostatni post w wątku Andrzeja Pilipiuka - Dzisiaj 23:42)
gorat - 19 Kwietnia 2007, 12:45
Licho wie - może zmienili strefę czasową serwera.
hrabek - 19 Kwietnia 2007, 12:51
Licho wie - moze nie zmienili strefe czasowa serwera.
gorat - 19 Kwietnia 2007, 12:52
Czarny - 30 Kwietnia 2007, 07:12
Znowu nie działają apostrofy (cudzysłowy pewnie też) i pojawiają się puste posty.
elam - 30 Kwietnia 2007, 07:14
fajnie cos sie dzieje z forum
moze to dlatego, ze gremlinek byl wczorzj w Minas Nursis? hmmm...
hijo - 30 Kwietnia 2007, 09:43
taaa a mnie wczoraj cały dzień wyskakiwał komunikat - nie określony typ postu i mogłem sobie tylko popatrzeć jak inni spamują - kots mi cenzurę włączył
NURS - 30 Kwietnia 2007, 10:03
to zabawa ludzi z active, juz raz tak robili, fakersi jedni. ja sie musze co chwile logowac.
goracie, mozesz to poprawic? a ja wysmaruje odpowiedniego kwita.
hijo - 30 Kwietnia 2007, 12:05
Error in posting
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near **attends\**)* at line 1
INSERT INTO phpbb_posts_text (post_id, post_subject, bbcode_uid, post_text) VALUES (173737, *, *a4cac02999*, *elam, coś ty mi zrobiła nie mogę się dziś odpędzić od \*Gortoz A Ran - J\\*\*attends\**)
Line : 472
File : functions_post.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Takie g...o mi wyskoczyło każda * to apostrof albo cudze słowo
Proszę pomarańczowo zielone służby porządkowe o usunięcie moich pustych postów
Nivak - 4 Maj 2007, 09:52
Ja w kwestii powiadomień na maila o otrzymanym privie. Działa już od jakiegoś czasu, czyli powiedzmy od okolic przed ostatnim tygodniem kwietnia.
Adashi - 4 Maj 2007, 10:06
Też to zauważyłem, nawet powiadomienia, że ktoś się dopisał do danego wątku działają, mimo usilnych prób wyłączenia
Piech - 17 Maj 2007, 10:07
Nie mogę się pozbyć tematu "Warhammer..." jako takiego, która zawiera nieprzeczytane posty. Otwieranie wątku ani ignorowanie nie pomaga. Temat wciąż wyskakuje niby z trzema nieprzeczytanymi postami, choć po otwarciu nie widać nic nieprzeczytanego.
Godzilla - 17 Maj 2007, 10:11
Kliknij "oznacz wszystkie fora jako przeczytane".
|
|
|