To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Pako - 10 Lutego 2006, 14:08

Plazmówka mnie nie łapie :) Nie takie rzeczy się rpzeżyło :) Ale mam miniguna gaussa, chcesz? :>
JacekQ - 16 Lutego 2006, 00:06

Witam Forumowiczów ...

Ja wchodzę z włączoną osłoną maskującą ... inaczej mówiąc nie widać mnie :D

Lu - 16 Lutego 2006, 00:07

Witam Ciebie Ja :)
Rodion - 16 Lutego 2006, 11:14

Lu napisał/a
Witam Ciebie Ja

Lu, naruszylaś Świete prawo tego wątku!
"Kto sie nie powitał i powtanym nie został, prawa witać nie ma, i nad nowymi userami katuszy czynić mu nie dozwolisz!"
Lu, weź prosze ten sznurek i przywiąż sie do pala rozpaczy, gdzie czekac będziesz na wyrok rady plemiennej. A bedzie on srogi! :evil:

A JackaQ polejemy płynnym ołowiem, coby stal sie widoczny, a potem przekujemy mlotem w forme abstrakcyjną, ktora wzbogaci wystrój wnęrza. :twisted:

Witaj na forum.

Vykosh - 16 Lutego 2006, 11:36

Może Lu powinna dożywotnio zostać barmanką w tym przybytku :) rozdając kotleciki z nowo przybyłych?

Nie sądzicie, że forma abstrakcyjna JackaQ świetnie się prezentuje przy żyrandolu? :wink:

Pako - 16 Lutego 2006, 16:39

Czasu mało, szkoła goni, forum goni, praca i przyjemności gonią.
Ale przywitać zawsze sie zdążę ;) Joł 2 nju ziom! fr33styl3 :P

Aga - 16 Lutego 2006, 18:01

JacQ, zgodnie ze zwyczajem biorę w dłoń mieczyk, taki krzyżacki, nagi jak najbardziej i... ciach. Raz, drugi, trzeci! O, krew trochę leci... No to... poprawimy. A teraz toporek w dłoń. I przez łeb delikwenta. No, koniec egzeku... tego, przywitania. Witam na forum!
Aga - 16 Lutego 2006, 18:04

Straszna jestem... Zapomniałam o jeszcze jednej osobie. Niniejszym wpycham Rysiaczkowi do gardziołka naszą gazetkę i podduszam... na wolnym ogniu! Witaj!
Adashi - 16 Lutego 2006, 20:04

Witam wszystkich zgromadzonych na forum :D i pozdrawiam.
Myrtille - 16 Lutego 2006, 23:11

Myrtille wyciąga swoją super piłę mechaniczną i zanurza ją w ciałach nowych...Krew pryska wszędzie,i ściany lokalu zabarwiają się na ładne bordo :mrgreen: Trzewia fruwają wszędzie,zdobiąc ładnie żyrandol :D
Adashi,JacekQ miło was poznać!

mawete - 17 Lutego 2006, 10:07

Witam tych których nie witałem... :D
JacekQ - 17 Lutego 2006, 11:52

Po oblaniu (olaniu) mnie ołowiem ... i powieszeniu na żyrandolu jest mi prawdę mówiąc wszystko jedno czy ktoś mnie jeszcze potnie, popiłuje lub zrobi jeszcze jakąś inną przyjemną operację - pozatym operacje takie są mniej efektowne z powodu braku chlapiącej na wszystkie strony krwi :) . Dodatkowo myślę, że niszczenie sztuki (jestem całkiem ładną formą abstrakcyjną) powinno być karalne :wink:
mawete - 17 Lutego 2006, 11:57

JacekQ: humor mi się posuł.... kopa pod kolanko, jak już ładnie klęczysz to kopa w dołek, a potem w twarzyczkę - żebyś się wyprostował...

nigdy nie lubiłem sztuki...

Rafał - 17 Lutego 2006, 13:28

Witaj JacekQu, daj na chwilę swoje skarpetki i wybacz, że nie przywitam odpowiednio jak przystało na ten wątek, ale choróbsko mnie zmogło, zatoki mam zawalone i łeb nawala tak, że ograniczę sie do nasmarkania Ci do skarpetek. Jak poczujesz łaskotanie w plecach to oznaka, że się przyjeło i rosną skrzydełka. Taka ptasia chrypa. Witaj.
JacekQ - 17 Lutego 2006, 13:34

Rafał: jak mnie bolał ząb to wyrwałem :) ... Odrywam Rafałowi głowę żeby go przestała boleć ... myślę że i przy okazji rozwiązuje się problem zatok :twisted:
Lu - 17 Lutego 2006, 13:41

Rodion napisał/a

Lu, weź prosze ten sznurek i przywiąż sie do pala rozpaczy, gdzie czekac będziesz na wyrok rady plemiennej. A bedzie on srogi! :evil:

Jestem wiewiórką w dziupli bólu :twisted: :twisted: :twisted: :cry:

mawete - 17 Lutego 2006, 13:42

JacekQ: to masz jeszcze za Rafała... w krtań i kopa pod kolanko... i po nerach, i jeszcze raz, i jeszcze.... i w kręgosłup, i po nerach...

//edit: za wszarza i wstawaj, i z basi... I po co wstawałeś...?

mawete - 17 Lutego 2006, 13:54

Lu napisał/a
Rodion napisał/a

Jestem wiewiórką w dziupli bólu :twisted: :twisted: :twisted: :cry:

Masochistka?? :mrgreen:

Vykosh - 17 Lutego 2006, 15:27

Towarem eksportowym Chucka Norrisa jest ból. :P
Chcecie zostać importerami?

elam - 17 Lutego 2006, 18:26

hej! witam wszystkich nowoprzybylych!
w pierwszym rzedzie wszystkich siedzacych! (miotacz ognia)
nastepnie tych, ktorzy zdazyli juz wyjsc (pociski dalekiego zasiegu)

szczegolnie goraco witam rysiaczka.
steve is my idol too :)

Rodion - 17 Lutego 2006, 19:34

Lu napisał/a
Jestem wiewiórką w dziupli bólu

:?: :?: :? :shock: :!: :idea: :mrgreen:

Wiem, wiem! :twisted:

Do spodni wpuścimy Ci kilka młodych węgoży, obok posadzimy malego sepleniącego Jasia, by czytal wiersze nurtu eklektycznego, a naprzeciwko ustawimy telewizor ustawiony na obrady sejmu! :twisted:

Miłego cierpienia! :P

inquisitor - 17 Lutego 2006, 19:58

Witam wszystkich nowo przybyłych - banalnie znęcał się nie będę a na porządny egzorcyzm brak czasu. no moze tylko aby tradycji stało się zadość oprawnym w uran podręcznikiem fizyki kwantowej w łeb
Lu - 17 Lutego 2006, 20:14

Rodion napisał/a

Do spodni wpuścimy Ci kilka młodych węgoży...
Miłego cierpienia! :P

Węgorzy, Rodionie, węgorzy.... 8)

Rodion - 17 Lutego 2006, 23:12

:oops: I sluchaj tu czlowieku "dobrych" rad! Od dziś tylko slownik! :mrgreen:
urbi et orbi - 18 Lutego 2006, 19:53

Witamy wszystkich
jeden z nas już dawno się przywitał, drugi jest nowy. Z tego nicka będziemy wspólnie odpowiadali na wszelkie kwestie związane z naszymi wspólnymi tekstami. Urbaniuk dojdzie solo na dniach.

gorat - 18 Lutego 2006, 20:13

Witam.
LOL, jak Ciebie/Was przywitać? :P
(Zrzuca napalm i nasyła czołgi.)
Może uda się ujednolicić kwestię...

Pako - 18 Lutego 2006, 20:35

Witam i ja was, jak przystało na wikinga lang saxem.
Miło widzieć :)
Łubudubu
Naprawdę miło :)
Jebut!
Kurde, dawno tak miło nie bylo :)
<cenzura wkroczyła>

inquisitor - 18 Lutego 2006, 20:58

Witam z pokładu mojego wiernego rumaka Ka-51 do powiań dołanczam kilka bomb
mad - 19 Lutego 2006, 01:30

JacekQ napisał/a
Witam Forumowiczów ...
Ja wchodzę z włączoną osłoną maskującą ... inaczej mówiąc nie widać mnie

Ale czuć! My Cię dopadniem, kierując się węchem... naszych piesków pościgowych. Już czują skarpetki...uff! i dziabnęły go w piętkę... przed doskoczeniem do gardła. Tylko czemu te pieski teraz takie czerwone?
urbi et orbi napisał/a
Witamy wszystkich
jeden z nas już dawno się przywitał, drugi jest nowy.

A to Ci dziwolągi. Rzekłbyś: dwójduch w jednym ciele. Znamy z kart przesławnych powieści (i opowiadań) takiego, co zajmował się tropieniem dusznych stworów. Wystarczy wykręcić 0-700 i po Tobie/Was.

Myrtille - 19 Lutego 2006, 11:37

Witam serdecznie Szanownych Panów!Zaraz odpale swoją piłe mechaniczną :mrgreen:

Partner forum