Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Pako - 10 Lutego 2006, 14:08
Plazmówka mnie nie łapie Nie takie rzeczy się rpzeżyło Ale mam miniguna gaussa, chcesz? :>
JacekQ - 16 Lutego 2006, 00:06
Witam Forumowiczów ...
Ja wchodzę z włączoną osłoną maskującą ... inaczej mówiąc nie widać mnie
Lu - 16 Lutego 2006, 00:07
Witam Ciebie Ja
Rodion - 16 Lutego 2006, 11:14
Lu napisał/a | Witam Ciebie Ja |
Lu, naruszylaś Świete prawo tego wątku!
"Kto sie nie powitał i powtanym nie został, prawa witać nie ma, i nad nowymi userami katuszy czynić mu nie dozwolisz!"
Lu, weź prosze ten sznurek i przywiąż sie do pala rozpaczy, gdzie czekac będziesz na wyrok rady plemiennej. A bedzie on srogi!
A JackaQ polejemy płynnym ołowiem, coby stal sie widoczny, a potem przekujemy mlotem w forme abstrakcyjną, ktora wzbogaci wystrój wnęrza.
Witaj na forum.
Vykosh - 16 Lutego 2006, 11:36
Może Lu powinna dożywotnio zostać barmanką w tym przybytku rozdając kotleciki z nowo przybyłych?
Nie sądzicie, że forma abstrakcyjna JackaQ świetnie się prezentuje przy żyrandolu?
Pako - 16 Lutego 2006, 16:39
Czasu mało, szkoła goni, forum goni, praca i przyjemności gonią.
Ale przywitać zawsze sie zdążę Joł 2 nju ziom! fr33styl3
Aga - 16 Lutego 2006, 18:01
JacQ, zgodnie ze zwyczajem biorę w dłoń mieczyk, taki krzyżacki, nagi jak najbardziej i... ciach. Raz, drugi, trzeci! O, krew trochę leci... No to... poprawimy. A teraz toporek w dłoń. I przez łeb delikwenta. No, koniec egzeku... tego, przywitania. Witam na forum!
Aga - 16 Lutego 2006, 18:04
Straszna jestem... Zapomniałam o jeszcze jednej osobie. Niniejszym wpycham Rysiaczkowi do gardziołka naszą gazetkę i podduszam... na wolnym ogniu! Witaj!
Adashi - 16 Lutego 2006, 20:04
Witam wszystkich zgromadzonych na forum i pozdrawiam.
Myrtille - 16 Lutego 2006, 23:11
Myrtille wyciąga swoją super piłę mechaniczną i zanurza ją w ciałach nowych...Krew pryska wszędzie,i ściany lokalu zabarwiają się na ładne bordo Trzewia fruwają wszędzie,zdobiąc ładnie żyrandol
Adashi,JacekQ miło was poznać!
mawete - 17 Lutego 2006, 10:07
Witam tych których nie witałem...
JacekQ - 17 Lutego 2006, 11:52
Po oblaniu (olaniu) mnie ołowiem ... i powieszeniu na żyrandolu jest mi prawdę mówiąc wszystko jedno czy ktoś mnie jeszcze potnie, popiłuje lub zrobi jeszcze jakąś inną przyjemną operację - pozatym operacje takie są mniej efektowne z powodu braku chlapiącej na wszystkie strony krwi . Dodatkowo myślę, że niszczenie sztuki (jestem całkiem ładną formą abstrakcyjną) powinno być karalne
mawete - 17 Lutego 2006, 11:57
JacekQ: humor mi się posuł.... kopa pod kolanko, jak już ładnie klęczysz to kopa w dołek, a potem w twarzyczkę - żebyś się wyprostował...
nigdy nie lubiłem sztuki...
Rafał - 17 Lutego 2006, 13:28
Witaj JacekQu, daj na chwilę swoje skarpetki i wybacz, że nie przywitam odpowiednio jak przystało na ten wątek, ale choróbsko mnie zmogło, zatoki mam zawalone i łeb nawala tak, że ograniczę sie do nasmarkania Ci do skarpetek. Jak poczujesz łaskotanie w plecach to oznaka, że się przyjeło i rosną skrzydełka. Taka ptasia chrypa. Witaj.
JacekQ - 17 Lutego 2006, 13:34
Rafał: jak mnie bolał ząb to wyrwałem ... Odrywam Rafałowi głowę żeby go przestała boleć ... myślę że i przy okazji rozwiązuje się problem zatok
Lu - 17 Lutego 2006, 13:41
Rodion napisał/a |
Lu, weź prosze ten sznurek i przywiąż sie do pala rozpaczy, gdzie czekac będziesz na wyrok rady plemiennej. A bedzie on srogi!
|
Jestem wiewiórką w dziupli bólu
mawete - 17 Lutego 2006, 13:42
JacekQ: to masz jeszcze za Rafała... w krtań i kopa pod kolanko... i po nerach, i jeszcze raz, i jeszcze.... i w kręgosłup, i po nerach...
//edit: za wszarza i wstawaj, i z basi... I po co wstawałeś...?
mawete - 17 Lutego 2006, 13:54
Lu napisał/a | Rodion napisał/a |
|
Jestem wiewiórką w dziupli bólu |
Masochistka??
Vykosh - 17 Lutego 2006, 15:27
Towarem eksportowym Chucka Norrisa jest ból.
Chcecie zostać importerami?
elam - 17 Lutego 2006, 18:26
hej! witam wszystkich nowoprzybylych!
w pierwszym rzedzie wszystkich siedzacych! (miotacz ognia)
nastepnie tych, ktorzy zdazyli juz wyjsc (pociski dalekiego zasiegu)
szczegolnie goraco witam rysiaczka.
steve is my idol too
Rodion - 17 Lutego 2006, 19:34
Lu napisał/a | Jestem wiewiórką w dziupli bólu |
Wiem, wiem!
Do spodni wpuścimy Ci kilka młodych węgoży, obok posadzimy malego sepleniącego Jasia, by czytal wiersze nurtu eklektycznego, a naprzeciwko ustawimy telewizor ustawiony na obrady sejmu!
Miłego cierpienia!
inquisitor - 17 Lutego 2006, 19:58
Witam wszystkich nowo przybyłych - banalnie znęcał się nie będę a na porządny egzorcyzm brak czasu. no moze tylko aby tradycji stało się zadość oprawnym w uran podręcznikiem fizyki kwantowej w łeb
Lu - 17 Lutego 2006, 20:14
Rodion napisał/a |
Do spodni wpuścimy Ci kilka młodych węgoży...
Miłego cierpienia! |
Węgorzy, Rodionie, węgorzy....
Rodion - 17 Lutego 2006, 23:12
I sluchaj tu czlowieku "dobrych" rad! Od dziś tylko slownik!
urbi et orbi - 18 Lutego 2006, 19:53
Witamy wszystkich
jeden z nas już dawno się przywitał, drugi jest nowy. Z tego nicka będziemy wspólnie odpowiadali na wszelkie kwestie związane z naszymi wspólnymi tekstami. Urbaniuk dojdzie solo na dniach.
gorat - 18 Lutego 2006, 20:13
Witam.
LOL, jak Ciebie/Was przywitać?
(Zrzuca napalm i nasyła czołgi.)
Może uda się ujednolicić kwestię...
Pako - 18 Lutego 2006, 20:35
Witam i ja was, jak przystało na wikinga lang saxem.
Miło widzieć
Łubudubu
Naprawdę miło
Jebut!
Kurde, dawno tak miło nie bylo
<cenzura wkroczyła>
inquisitor - 18 Lutego 2006, 20:58
Witam z pokładu mojego wiernego rumaka Ka-51 do powiań dołanczam kilka bomb
mad - 19 Lutego 2006, 01:30
JacekQ napisał/a | Witam Forumowiczów ...
Ja wchodzę z włączoną osłoną maskującą ... inaczej mówiąc nie widać mnie |
Ale czuć! My Cię dopadniem, kierując się węchem... naszych piesków pościgowych. Już czują skarpetki...uff! i dziabnęły go w piętkę... przed doskoczeniem do gardła. Tylko czemu te pieski teraz takie czerwone?
urbi et orbi napisał/a | Witamy wszystkich
jeden z nas już dawno się przywitał, drugi jest nowy. |
A to Ci dziwolągi. Rzekłbyś: dwójduch w jednym ciele. Znamy z kart przesławnych powieści (i opowiadań) takiego, co zajmował się tropieniem dusznych stworów. Wystarczy wykręcić 0-700 i po Tobie/Was.
Myrtille - 19 Lutego 2006, 11:37
Witam serdecznie Szanownych Panów!Zaraz odpale swoją piłe mechaniczną
|
|
|