Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Dunadan - 8 Lutego 2006, 20:05
Why?... w końcu to pozdrowienie wikingów... nie?... powiedz ze tak... a zresztą zaraz, kto tu kogo bije? hę? Last Viking, 10 kółek wokół lasu, ale już! ( gdyby tylko wiedział o tych wilczych dołach... )
Myrtille - 8 Lutego 2006, 20:07
Myrtille z krwiożerczym uśmiechem spogląda w stronę Last Viking'a,w prawej ręce trzyma piłe mechaniczną,idzie w stronę nowego
-No to jedziemy...
tnie brzuch,trzewia walą się wszędzie,krew bryzga po ścianach.Last Viking próbuje uciec,ale Myrtille chwyta go i kończy dzieło rzezi
Witaj Last Viking
mawete - 8 Lutego 2006, 20:07
a w dookaoła lasu jest dużo ludzi - kombajnem pojedziemy...
/edit: Myrtille: nie czytasz poprzednich postów.... żeby wejść na mój kombajn potrzebne jest zaproszenie....
Dunadan - 8 Lutego 2006, 20:12
Oj, Myrtille nie, nie tak. To tzreba po wikingowemu. Tniesz brzuch i przybijasz wnętrzności do pnia drzewa i ganiasz delikwenta coby biegł na około że też o tym nie pomyslałem :/
mawete, co ty z tym kombajnem? ja znam tylko "kombajn do zbierenie kur po wioskach"...
mawete - 8 Lutego 2006, 20:13
ale ja mam taki do zbierania ludzi... no coś trzeba jeść....
Dunadan - 8 Lutego 2006, 20:16
Wole kury... albo kuraki ale ale, mamy tu witać a nia rozprawaić o jedzeniu... Kombajnem mówisz tez niezły pomysła ale obawiam się że Last Viking umknie...
Myrtille - 8 Lutego 2006, 21:03
mawete napisał/a | żeby wejść na mój kombajn potrzebne jest zaproszenie.... |
Mawete czekam na twoje zaproszenie
Nivak - 8 Lutego 2006, 21:33
Dunadan napisał/a | Sieg Hail Last VIking! ( ha! tym razem dobrze napisałem! ) | Nie, znowu źle napisałeś. Pisze się: Sieg Heil...
Cześć Viki :)
Dunadan - 8 Lutego 2006, 21:58
Kurde, pomyliło mi się :/
Pako - 9 Lutego 2006, 09:15
Znowu jacys nowi nam naleźli - eloł 4 al nju ziomy in da forum
Vykosh - 9 Lutego 2006, 10:23
No to teraz wszyscy nowi po 100 pompek dla Ojca Prowadzącego
mawete - 9 Lutego 2006, 10:27
Myrtille: ile razy mam prosić żeby pisać mawete a nie Mawete...?? Każdemu mam na pw wysyłać ??
Nivak - 9 Lutego 2006, 10:32
mawete wpisz to sobie dużymi literami w sygnaturę
mawete - 9 Lutego 2006, 10:35
dowcipas
Nivak - 9 Lutego 2006, 10:37
To ja tu staram się wymyślać cosik co by tobie życie ułatwiło, a ty mi tu sugerujesz, ze ja niby żartuję
No dobra, i tak wiem, że tego nie zrobisz mawete :D
anajo - 9 Lutego 2006, 12:02
no to sie witam spóznionymi powitaniami z wami ,hej.
obyscie byli zawsze glodni fantastyki i nawet mając 100 lat,hej że hej i ho do czytania znajde czas zawsze ,hej
mawete - 9 Lutego 2006, 12:19
anajo: witaj na pokładzie
rysiaczek - 9 Lutego 2006, 13:23
Hejka! Waszą gazetkę czytam od chyba 3 numeru - wybaczcie ale nie pamiętam Uwielbiam fantasy, nie lubie twardego sci-fi, choc od czasu do czasu i z tej dziedziny poszytam jakąś książeczkę. Oprócz tego interesuje się literaturą polską, historią. Na forum trafiłam po prtzeczytaniu o nim w SFFH
Stoniu - 9 Lutego 2006, 13:27
No witam nową forumowiczkę i na powitanie daję koszyk odbezpieczonych granatów.
mawete - 9 Lutego 2006, 13:33
rysiaczek: popełniasz podstawowy błąd nie waszą ale naszą...
Witaj )
rysiaczek - 9 Lutego 2006, 13:41
mawete napisał/a | rysiaczek: popełniasz podstawowy błąd nie waszą ale naszą...
Witaj ) |
No nie wiem, nie wiem. Dziekuje za powitanie
Stoniu - 9 Lutego 2006, 13:44
Oj to jeszcze nie koniec powitania. Proszę przyjmij w prezencie wiązkę z lasera .
Vykosh - 9 Lutego 2006, 13:45
- Kto powiedział waszą? - Vykosh nagle ożywił się podnoszać się znad stolika, gdzie zalegał nad kolejnym kuflem. Jego wzrok spoczął na rysiaczku.
- Popełniłeś błąd, ale można go jeszcze naprawić.
Po czym znanym już płynnym ruchem sięgnął do pochwy na plecach, wyjał katanę i kilkoma płynnymi ruchami, których gracja i szybkość była by wyzwaniem nawet dla Zorro pociał klatkę piersiową rysiaczka.
Zanim ten zwalił sie na ziemie plując krwią wszyscy goście zdążyli odczytać krwiste litery SFFH na klatce rysiaczka.
- To teraz i Twoja gazetka - westchnął Vykosh, schował katanę, usiadł i zamarł nad kuflem....
mawete - 9 Lutego 2006, 13:48
Vykosh: ta pochwa na plecach mnie rozwaliła...
Stoniu - 9 Lutego 2006, 13:50
W końcu to SFFH. Wszystko jest możliwe.
Czarny - 9 Lutego 2006, 14:00
Witaj rysiaczku, a że brzmi to drapieżnie pozwolę sobie powyrywać pazurki na żywca
Dunadan - 9 Lutego 2006, 21:33
Wtaj Anajo i Rysiaczek!
Rysiaczek, no cośty... jak możesz nie pamiętać swojego peirwszego razu? no wiesz... pf! no, ale dosyć tego miłego (wciśnięty guzik spowodował otwarcie się czuluści pod nogami Rysiaczka - tylko ona wie co się w nich kryje. Uszczęśliwiony Anajo nie cieszy się długo - jest drugi guzik )
Anonymous - 9 Lutego 2006, 23:07
No witam nowych, gumowym kaczorem po główkach.
Myrtille - 9 Lutego 2006, 23:53
Myrtille odpala swoją wspaniałą piłe mechaniczną i tnie anajo,a zaraz potem rysiaczka
Ostrze tnie szybko i gładko,krew bryzga wszędzie,trzewia latają w powietrzu.
-niami uwielbiam te klimaty
-Witam was gorąco!!!
rysiaczek - 10 Lutego 2006, 10:42
O rany, jak ja mam tu egzystować, nie żywa, pocięta i poczęstowana wiązką lasera..uuuu
p.s Rysiaczek wyciąga plazmówkę i wszystkich częstuje
|
|
|