Spodenki - Szorty
Witchma - 28 Lutego 2009, 13:48
jewgienij napisał/a | ani ilustracji |
Łeeeeeeeeeeee...
xan4 - 28 Lutego 2009, 13:57
Dzisiaj robimy zgadywankę, którego z tych 50 szortów napisała Martva
Jutro przejdziemy do jewgienija
shenra - 28 Lutego 2009, 13:58
xan4, jupi jupi zaczynaj
Witchma - 28 Lutego 2009, 14:00
xan4, ja zostanę przy zgadywaniu, którego napisałeś Ty
xan4 - 28 Lutego 2009, 14:01
Witchma, to zaczynaj
shenra - 28 Lutego 2009, 14:03
Szorty zostały rzucone ale frajda
Virgo C. - 28 Lutego 2009, 15:35
Jeden z szortów xana już namierzony, pozostały trzy
jewgienij - 28 Lutego 2009, 15:55
xan4 napisał/a | Dzisiaj robimy zgadywankę, którego z tych 50 szortów napisała Martva
Jutro przejdziemy do jewgienija |
To jutro będziecie mieć bardzo ułatwione zadanie Szukajcie najlepszego
MOFFISS - 13 Marca 2009, 11:53
Agi napisał/a | MOFFISS, już mieliśmy tu remisy, była dogrywka, czyli dodatkowe głosowanie tylko na teksty z równą ilością punktów.
Editt: jaka szybka i zgodna reakcja |
mam propozycję, aby rozważyć nagrody dla zwycięzców - na przykład książka z dedykacją albo co - oprócz radochy, trochę marketingu.
mad - 13 Marca 2009, 11:55
He, he, a kto będzie fundował? Outsiderzy?
MOFFISS - 13 Marca 2009, 11:56
mad napisał/a | He, he, a kto będzie fundował? Outsiderzy? |
wydawnictwa w ramach promocji,
mad - 13 Marca 2009, 11:58
Już widzę wydawnictwa walące drzwiami i oknami do naszego wątku. Toż to świetny temat na szorta jest. I fantastykę mamy!
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:14
mad napisał/a | Już widzę wydawnictwa walące drzwiami i oknami do naszego wątku. Toż to świetny temat na szorta jest. I fantastykę mamy! |
e tam, " 30 zeta" i minium seta przeglądających wątek potencjalnych nabywców. Badź co bądź, SFF&H jest liczącym się opiniotwórczym..itd itd. Wszystko w rękach NURSa, pewnie każde wydawnictwo byłoby wdzięczne, że ktoś umożliwia im bezpośredni dostęp do czytelników, w dodatku nie tak nachalny.
edit: przykład:
nagłówek - sponsorem XXX edycji spodenek jest wydawnictwo XXX, książka XXX z dedykacją samego Mistrza.
i lecą sobie poniżej szorty
JEDWABIŚCIE !!!
edit 2: jak zbyt przeginam to sorki, ale mam skrzywienie zawodowe...hyhy
shenra - 13 Marca 2009, 12:18
I ruszyli z kopyta pod koniec jak zwykle .Dobrze, dobrze trzymajcie tak dalej, szczególnie dzisiaj piątek trzynastego, aż się prosi, żeby dać czadu
Martva - 13 Marca 2009, 12:23
MOFFISS, masz straszne tendencje żeby skomercjalizować wszystko co się da, po co? To forumowa zabawa li i jedynie
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:27
Martva napisał/a | MOFFISS, masz straszne tendencje żeby skomercjalizować wszystko co się da, po co? To forumowa zabawa li i jedynie |
poziom się podniesie, bo obserwatorzy z wydanictwa, chcąc czy nie chcąc przeczytają zwycięskiego szorta...
wtedy dopiero będzie zabawa,
mad - 13 Marca 2009, 12:29
Chyba tę dyskusję należałoby przerzucić do wątku ogólnego o szortach.
Gdyby się chętni fundatorzy znaleźli, byłoby ok. Ale z drugiej strony miła zabawa mogłaby się zamienić w poważne "komercyjne" przedsięwzięcie. Sam nie wiem..., po prostu wydaje mi się, że i tak nikt się nie skusi.
Martva - 13 Marca 2009, 12:30
Co ma poziom szortów do czytania przez obserwatorów?
Nie wysłałabym mojego szorta na edycję wszechświatową wiedząc że będzie go czytał ktoś z zewnątrz i oceniał 'profesjonalnie', bo bym się wstydziła. I podejrzewam ze nie jestem jedyna. Nie przepadam za ostrą rywalizacją.
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:31
mad napisał/a | po prostu wydaje mi się, że i tak nikt się nie skusi. |
jest na forum jedna pani co cały czas pisze o innej pani, może funclub zapyta wydawnictwo, czy się skusi w ramach marketingowego budżetu
shenra - 13 Marca 2009, 12:33
MOFFISS napisał/a | poziom się podniesie, bo obserwatorzy z wydanictwa, chcąc czy nie chcąc przeczytają zwycięskiego szorta... |
Jakoś mi to tak ślisko brzmi. Poziom jest jaki jest. Raz Ci wyjdzie lepszy raz gorszy, notabene nie wiesz kto i w jakim układzie przegląda forum, więc równie dobrze Twoja wizja może mieć odniesienie w rzeczywistości(z tym drobnym szczegółem, że nikt Cię o tym nie informuje)
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:36
ghrrr...gadamy o pomyśle, a już narzekacie, może warto spróbować? zapytać, poprosić grzecznie...NURS, albo zrobić ankietę na forum...sam nie wiem.
edit: osobiście bardzo bym się cieszył, gdyby A.Pilipiuk napisał dla mnie dedykację...tylko dla mnie, bo własnie wygrałem na szortowisku
mad - 13 Marca 2009, 12:40
Spróbować warto. Choć jestem sceptyczny, nie jestem na "nie".
Martva - 13 Marca 2009, 12:40
MOFFISS napisał/a | jest na forum jedna pani co cały czas pisze o innej pani, |
Cóżeś Ty się akurat do niej tak przyczepił? I chciałam zauważyć że w wątku jednego pana też się pojawiła, napij się melisy, co?
MOFFISS napisał/a | może warto spróbować? |
No ale po co? Chcesz żeby jakieś wydawnictwo przeczytało Twojego szorta, to im go wyślij.
EDIT: o dedykację od Andrzeja łatwo, kupujesz książkę, idziesz na spotkanie autorskie albo go łapiesz na konwencie i już On akurat często bywa w różnych miejscach.
shenra - 13 Marca 2009, 12:41
Jak dla mnie to naciągany pomysł. Wierz mi, jeżeli ktoś miałby Ci pisać dedykację to chyba sam z siebie a nie dlatego, że ktoś zwrócił jego uwagę na jakiś tam wątek szortowy i akurat tak się złożyło, że wygrałeś edycję.
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:55
shenra napisał/a | sam z siebie a nie dlatego, że ktoś zwrócił jego uwagę na jakiś tam wątek szortowy i akurat tak się złożyło, że wygrałeś edycję. |
A co ma zwrócenie uwagi do nagrody? Potencjalnie może się tak zdarzyć.
Nie odwracaj kota ogonem, bo i tak spadnie na cztery łapy,
mad - 13 Marca 2009, 12:57
A tymczasem znów zagłosował NN. Chyba że się za chwilę ujawni.
Fidel-F2 - 13 Marca 2009, 12:59
nagrody już są, NURS drukuje co większe muchy w takim jednym pisemku ogólnopolskim
shenra - 13 Marca 2009, 13:00
Dokładnie. Reszta to już tak zwane szczęście
Ozzborn - 13 Marca 2009, 14:31
Do kiedy jest głosowanie? Coś mam obsuwę. Chyba nie dam rady już zrecenzwać, ale chociaż bym sobie zagłosował i napisał coś o moich typach.
Stormbringer - 13 Marca 2009, 14:48
Termin upływa jutro w południe.
|
|
|