To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Spodenki - Szorty

Witchma - 28 Lutego 2009, 13:48

jewgienij napisał/a
ani ilustracji

Łeeeeeeeeeeee... :(

xan4 - 28 Lutego 2009, 13:57

Dzisiaj robimy zgadywankę, którego z tych 50 szortów napisała Martva :?:
Jutro przejdziemy do jewgienija :D

shenra - 28 Lutego 2009, 13:58

xan4, :bravo jupi jupi zaczynaj :mrgreen:
Witchma - 28 Lutego 2009, 14:00

xan4, ja zostanę przy zgadywaniu, którego napisałeś Ty :D
xan4 - 28 Lutego 2009, 14:01

Witchma, to zaczynaj :)
shenra - 28 Lutego 2009, 14:03

Szorty zostały rzucone :twisted: ale frajda :mrgreen:
Virgo C. - 28 Lutego 2009, 15:35

Jeden z szortów xana już namierzony, pozostały trzy :D
jewgienij - 28 Lutego 2009, 15:55

xan4 napisał/a
Dzisiaj robimy zgadywankę, którego z tych 50 szortów napisała Martva :?:
Jutro przejdziemy do jewgienija :D

To jutro będziecie mieć bardzo ułatwione zadanie ;P: Szukajcie najlepszego :wink:

MOFFISS - 13 Marca 2009, 11:53

Agi napisał/a
MOFFISS, już mieliśmy tu remisy, była dogrywka, czyli dodatkowe głosowanie tylko na teksty z równą ilością punktów.

Editt: jaka szybka i zgodna reakcja :)

mam propozycję, aby rozważyć nagrody dla zwycięzców - na przykład książka z dedykacją albo co - oprócz radochy, trochę marketingu.

mad - 13 Marca 2009, 11:55

He, he, a kto będzie fundował? Outsiderzy? ;P:
MOFFISS - 13 Marca 2009, 11:56

mad napisał/a
He, he, a kto będzie fundował? Outsiderzy? ;P:

wydawnictwa w ramach promocji,

mad - 13 Marca 2009, 11:58

Już widzę wydawnictwa walące drzwiami i oknami do naszego wątku. Toż to świetny temat na szorta jest. I fantastykę mamy! :wink:
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:14

mad napisał/a
Już widzę wydawnictwa walące drzwiami i oknami do naszego wątku. Toż to świetny temat na szorta jest. I fantastykę mamy! :wink:

e tam, " 30 zeta" i minium seta przeglądających wątek potencjalnych nabywców. Badź co bądź, SFF&H jest liczącym się opiniotwórczym..itd itd. Wszystko w rękach NURSa, pewnie każde wydawnictwo byłoby wdzięczne, że ktoś umożliwia im bezpośredni dostęp do czytelników, w dodatku nie tak nachalny.

edit: przykład:

nagłówek - sponsorem XXX edycji spodenek jest wydawnictwo XXX, książka XXX z dedykacją samego Mistrza.
i lecą sobie poniżej szorty
JEDWABIŚCIE !!!

edit 2: jak zbyt przeginam to sorki, ale mam skrzywienie zawodowe...hyhy

shenra - 13 Marca 2009, 12:18

I ruszyli z kopyta pod koniec jak zwykle :mrgreen: .Dobrze, dobrze trzymajcie tak dalej, szczególnie dzisiaj piątek trzynastego, aż się prosi, żeby dać czadu :mrgreen:
Martva - 13 Marca 2009, 12:23

MOFFISS, masz straszne tendencje żeby skomercjalizować wszystko co się da, po co? To forumowa zabawa li i jedynie :)
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:27

Martva napisał/a
MOFFISS, masz straszne tendencje żeby skomercjalizować wszystko co się da, po co? To forumowa zabawa li i jedynie :)

poziom się podniesie, bo obserwatorzy z wydanictwa, chcąc czy nie chcąc przeczytają zwycięskiego szorta...

wtedy dopiero będzie zabawa, ;P:

mad - 13 Marca 2009, 12:29

Chyba tę dyskusję należałoby przerzucić do wątku ogólnego o szortach.

Gdyby się chętni fundatorzy znaleźli, byłoby ok. Ale z drugiej strony miła zabawa mogłaby się zamienić w poważne "komercyjne" przedsięwzięcie. Sam nie wiem..., po prostu wydaje mi się, że i tak nikt się nie skusi.

Martva - 13 Marca 2009, 12:30

Co ma poziom szortów do czytania przez obserwatorów? :shock:

Nie wysłałabym mojego szorta na edycję wszechświatową wiedząc że będzie go czytał ktoś z zewnątrz i oceniał 'profesjonalnie', bo bym się wstydziła. I podejrzewam ze nie jestem jedyna. Nie przepadam za ostrą rywalizacją.

MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:31

mad napisał/a
po prostu wydaje mi się, że i tak nikt się nie skusi.

jest na forum jedna pani co cały czas pisze o innej pani, może funclub zapyta wydawnictwo, czy się skusi w ramach marketingowego budżetu

shenra - 13 Marca 2009, 12:33

MOFFISS napisał/a
poziom się podniesie, bo obserwatorzy z wydanictwa, chcąc czy nie chcąc przeczytają zwycięskiego szorta...

Jakoś mi to tak ślisko brzmi. Poziom jest jaki jest. Raz Ci wyjdzie lepszy raz gorszy, notabene nie wiesz kto i w jakim układzie przegląda forum, więc równie dobrze Twoja wizja może mieć odniesienie w rzeczywistości(z tym drobnym szczegółem, że nikt Cię o tym nie informuje) :wink:

MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:36

ghrrr...gadamy o pomyśle, a już narzekacie, może warto spróbować? zapytać, poprosić grzecznie...NURS, albo zrobić ankietę na forum...sam nie wiem.

edit: osobiście bardzo bym się cieszył, gdyby A.Pilipiuk napisał dla mnie dedykację...tylko dla mnie, bo własnie wygrałem na szortowisku

mad - 13 Marca 2009, 12:40

Spróbować warto. Choć jestem sceptyczny, nie jestem na "nie".
Martva - 13 Marca 2009, 12:40

MOFFISS napisał/a
jest na forum jedna pani co cały czas pisze o innej pani,

Cóżeś Ty się akurat do niej tak przyczepił? I chciałam zauważyć że w wątku jednego pana też się pojawiła, napij się melisy, co?

MOFFISS napisał/a
może warto spróbować?

No ale po co? Chcesz żeby jakieś wydawnictwo przeczytało Twojego szorta, to im go wyślij.

EDIT: o dedykację od Andrzeja łatwo, kupujesz książkę, idziesz na spotkanie autorskie albo go łapiesz na konwencie i już :) On akurat często bywa w różnych miejscach.

shenra - 13 Marca 2009, 12:41

Jak dla mnie to naciągany pomysł. Wierz mi, jeżeli ktoś miałby Ci pisać dedykację to chyba sam z siebie a nie dlatego, że ktoś zwrócił jego uwagę na jakiś tam wątek szortowy i akurat tak się złożyło, że wygrałeś edycję.
MOFFISS - 13 Marca 2009, 12:55

shenra napisał/a
sam z siebie a nie dlatego, że ktoś zwrócił jego uwagę na jakiś tam wątek szortowy i akurat tak się złożyło, że wygrałeś edycję.

A co ma zwrócenie uwagi do nagrody? Potencjalnie może się tak zdarzyć.
Nie odwracaj kota ogonem, bo i tak spadnie na cztery łapy, ;P:

mad - 13 Marca 2009, 12:57

A tymczasem znów zagłosował NN. Chyba że się za chwilę ujawni.
Fidel-F2 - 13 Marca 2009, 12:59

nagrody już są, NURS drukuje co większe muchy w takim jednym pisemku ogólnopolskim
shenra - 13 Marca 2009, 13:00

Dokładnie. Reszta to już tak zwane szczęście :wink:
Ozzborn - 13 Marca 2009, 14:31

Do kiedy jest głosowanie? Coś mam obsuwę. Chyba nie dam rady już zrecenzwać, ale chociaż bym sobie zagłosował i napisał coś o moich typach.
Stormbringer - 13 Marca 2009, 14:48

Termin upływa jutro w południe.

Partner forum