To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Myrtille - 8 Lutego 2006, 11:41

Witam nowo przybyłego :mrgreen:
vanD jak wpadniesz to się razem napijemy :D

Myrtille - 8 Lutego 2006, 11:44

I zapraszam Cię do naszej karczmy "pod zdechłym smokiem"
Gdzie są takie jatki,że aż strach :twisted: i sowicie zakrapiane biesiady :mrgreen:

Lastrebel - 8 Lutego 2006, 11:59

Niniejszym chciałem się przywitać. Forum czytam już od jakiegoś czasu, a teraz przyszła pora się zarejestrować i też coś napisać. Witam wszystkich!
Czarny - 8 Lutego 2006, 12:05

Trzeba stłumić tę (tego) rebelię choć to niby ostatnia :mrgreen: Tu następuje krwawa i skuteczna pacyfikacja oddziałów rebelianckich, których pozostałości przyznają, że kierowali się złą ideologią i teraz będą już gorącymi fanatykami SFFiH. Howgh!
Myrtille - 8 Lutego 2006, 12:11

Lastrebel witaj! :D
I bój się bo pewnie zaraz cię przerobią na sieczke :mrgreen: jak wszystkich nowych

Vykosh - 8 Lutego 2006, 12:16

Mlody chlopak podszedl do Lastrebela. Popatrzyl na nowy, wykonany z kosci zyrandol potem na nowego a potem jeszcze raz na zyrandol. Nastepnie zlapal Lastrebela za gardlo i powiesil do na zyrandolu.
Usiadl przy stoliku i rzucil tepym widelcem w wiszacego wbijajac go w lewe kolano.
- Karczmarko, wiecej sztućcow prosimy....

Lastrebel - 8 Lutego 2006, 13:30

Vykosh napisał/a
Mlody chlopak podszedl do Lastrebela. Popatrzyl na nowy, wykonany z kosci zyrandol potem na nowego a potem jeszcze raz na zyrandol. Nastepnie zlapal Lastrebela za gardlo i powiesil do na zyrandolu.
Usiadl przy stoliku i rzucil tepym widelcem w wiszacego wbijajac go w lewe kolano.
- Karczmarko, wiecej sztućcow prosimy....

Lastrebel popatrzył beznamiętnie na swoje bioniczne kolano. Widelec utkwił w grubej warstwie skóry ochraniacza na kolano nie zarysowując nawet chłodnego tytanu. Napastnik nie mógł tego wiedzieć. Przeniósł wzrok na chłopaka. Młody był. Na niego jeszcze nie pora - pomysłał - będzie żył chyba że zrobi coś głupiego.

mawete - 8 Lutego 2006, 13:32

Lastrebel: witaj :) ) pisz więcej.
Lastrebel - 8 Lutego 2006, 13:33

Myrtille napisał/a
Lastrebel witaj! :D
I bój się bo pewnie zaraz cię przerobią na sieczke :mrgreen: jak wszystkich nowych

Dzięki za miłe słowo. Nie boje się. "A gdy kroczysz ciemna doliną nie lękasz się... ...bo jesteś największym wałem w dolinie." :)

Fenn - 8 Lutego 2006, 14:55

Dzien dobry..grzecznie iładnie sie witam^^
mawete - 8 Lutego 2006, 14:57

Fenn: ja też grzecznie... inni jak sądzę nie będą tacy mili. "Witaj w klubie" :D
harry_mason86 - 8 Lutego 2006, 15:02

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :D to nie jest takie przymuszone przywitanie, ale skoro napisali żeby sie przywitać, to się witam :mrgreen:
Otte - 8 Lutego 2006, 15:04

Jejku aleście tu nabałaganili ;) Aż człowiek sie sam gubi :D No ale jak mus to mus i sie chce przywitać... więc.....

Witam :mrgreen:

mawete - 8 Lutego 2006, 15:07

witam obu przedmówców... zaraz wam nogi urwą... :mrgreen: mi się nie chce...
gorat - 8 Lutego 2006, 15:09

Witam.
(Wyjmuje BFGa i pruje po zebranym towarzystwie nowych. Furkot flaków, chlupot krwi i odgłosy uderzeń "części miękkich" o ściany tworzą całkiem przyjemną muzyczkę.)
Kiedyś trzeba się odprężyć...
Macie po łagodności.

Vykosh - 8 Lutego 2006, 15:15

- Gorat, i kto to bedzie wszystko sprzatac? - po czym wychodzi z karczmy. Wraca po chwili ze zwierzeciem wygladajacym jak skrzyzowanie mrowkojada, slonia, pajaka i jeszcze pewnie liklu innych gatunkow. Zwierzatko zaś zaczyna pracowcie zbierac traba walajace sie wszedzie flaki.
- Uwazajcie na nogi!! Moze nie zauwazyc, ze nie chcecie sie ich pozbyc.

Otte - 8 Lutego 2006, 15:16

*zlewa sie do kupy i otrzepuje koszulkę*
Dzięki.. mała rozrywka nigdy nie zaszkodzi :mrgreen:

Myrtille - 8 Lutego 2006, 15:40

Witam wszystkich nowych!!!
Fenn,harry_mason86 i Otte zapraszam was do karczmy pod zdechłym smokiem,i stawiam oczywiście kolejke.

Dunadan - 8 Lutego 2006, 18:27

Witam Otte, Fenn i Aslana choć jeszcze się nie pojawił ( ma gościu zmysł instynktu... ). Hehe i kolejne wampirki przybyły :D
Pako - 8 Lutego 2006, 18:49

Witam i ja :twisted:
Wampirki ktoś powiada? Kołek mam takim dziwnym trafem. Ktoś pożyczy młotka? :>

Koran - 8 Lutego 2006, 18:55

Witam, Koran, Warszawa, Pozdrawiam :)
Rodion - 8 Lutego 2006, 19:03

Witam wszystkich nie powitanych!
( to mówiąc postawil na podlodze karczmy jakies opisane cyrylica ustrojstwo, i wyszedł. Dziwny pordzewialy cylinder po biższych oględzinach okazał sie emiterem twardego promieniowania, który właśnie zacząl cichutko buczeć).

Myrtille - 8 Lutego 2006, 19:12

Myrtille wchodzi ,krew płynie po jej twarzy i płaszczu(ale to nie jej krew :mrgreen: )
-Nie ma jak udana impra w karczmie.
-Witam Korana!!!
Chyba musze gdzieś się schować,zanim Vykosh się pozbiera :mrgreen:

Last Viking - 8 Lutego 2006, 19:53

Wpadam na Forum, w bitewnym berserku, wymachując nad głową nieodłącznym młotem bojowym. Za paskiem dwa toporki, czekają gotowe do użycia... :twisted:

Szybkie spojrzenie w lewo, w prawo...

Pusto... :(
Cisza... :?

A podobno tu biją ? :?

mawete - 8 Lutego 2006, 19:54

Zabieram Last Vikinga na mój kombajn do zbierania ludzi. Teraz możemy walczyć z całym światem!!
Cytat

Oto ujrzałem matkę swoją,
Oto ujrzałem ojca swego,
Oto ujrzałem me siostry i braci...

Last Viking - 8 Lutego 2006, 19:58

Zawsze do usług :P

Chciałem powitać wszystkich czytelników i forumowiczów SFFH...

Witajcie :D
To ja Viking :lol:

Dunadan - 8 Lutego 2006, 19:58

Sieg Hail Last VIking! ( ha! tym razem dobrze napisałem! :P )
NURS - 8 Lutego 2006, 20:03

Skjol! witam wszystkich pieknie w ten piękny, słoneczny poranek.
mawete - 8 Lutego 2006, 20:03

hmmm.... Dun nie wiem czy to jest dobry pomysł tak Go pozdrawiać... :mrgreen:
Rodion - 8 Lutego 2006, 20:04

A powitać powitać w naszych skromnych progach.
A daj tam który garniec miodu przedniego i rogi srebrem zdobione.
Wznieśmy toast nim valkirie po nas przyjda.

Partner forum